2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım bende kan pıhtılaşması var clexan kullanıyorum sürekli o yüzden normal doğumda kanamayı durduramayınca benim hayati riskim olacak bu yüzden sezeryan kesin malesef

Ben de sezeryan olacakmışım...Çift taraflı kistlerim var onları alacakmış doğumdan sonra bi daha ameliyat olmak zorunda kalmazsın dedi dr

Benim sıpa da erkekkkk 22.haftamda ogrwnmiş bulunuyorummm
hey maşallah bu arada bu topikte erkek patlaması var bakalım kızı kim bulacak
inşlh transferin gerçekleşir bebeğin seninle olur..

Amin canim üzülerek olmuyor bu işler insanın elinde degil tabi bu ama guclu olucaz.bak burdaki arkadaslara onlar nasıl muratlarina eriyorlarsa sira bize de gelecek inşallah

Rabbim gönlüne göre versin ins.

Ben de sezeryan olacakmışım...Çift taraflı kistlerim var onları alacakmış doğumdan sonra bi daha ameliyat olmak zorunda kalmazsın dedi dr
Bende nirmal dogum olur mu diye sormustum...dr bana " normal dogumunda riski var,25 yasinda zirt birt dogurabilen bi tip olsan tamam ama bu kiymetli bebek,kardesim olsan net,sezaryen derim ama illa normal istersen o vakit bakariz" dedi..
Bu arada bu sene bende cok bunaldim,denze girmek istiyorum:)

canım bende kan pıhtılaşması var clexan kullanıyorum sürekli o yüzden normal doğumda kanamayı durduramayınca benim hayati riskim olacak bu yüzden sezeryan kesin malesef

ewet cnm bendede kan pıh. homozigot var o yüzden normal doğum yasakmış.. hamiş kalırsam sezeryan olmak zorunda dedi doktor..

Alışveriş filan derken bir bakmışsın ki yakışıklı kucağında tatlışım Ben cinsiyetten çok bu sene deniz tatili yapamadım diye dört gözle tatil zamanını bekliyorum

Kizz ne güzel olur varya tam tatil havası valla.ayy keşke bende gidebilsem :))

Sağol canım bilgin için byramdan sonra konuşmaya gitmeyi düşünüyoruz bnde içime sinip buldum herşeyi yapın demk istiyorum çünkü artık üzlmek istemiyorum onun için araştırcaz nasibimz inş çıkar karşımza hayırlısıyla allhım bebeğini kucagına alıp sevemyi nasip etsin inş

günaydın arkadaşım nasılsın
sanada ne olsun iim ya yarın sınavım var son kez derslere bakıcam bugünde sabah gireyim bi bakayım dedim
sen nasılsın iğneler ne alemde yanlış hatırlamıyorum dimi

sanada ne olsun iim ya yarın sınavım var son kez derslere bakıcam bugünde sabah gireyim bi bakayım dedim
sen nasılsın iğneler ne alemde yanlış hatırlamıyorum dimi
allah yardımcın olsun başarılar dilerim ....iğneleri kullanıyorum cumartesi ultrasyon günüm boyları 15 civarı olmuş 17 18 olduğunda çatlatma iğnesi yapıcaz dedi hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…