hiç sanmam canımm o sıranın bana geleceği yok galibaa
ay gecen gun yazamamıstm tatlm oglun oluyomus masallah can hayrlsyla kucagna al insallah dualarnı eksk etme bizlerdn
amin canım önemli olan sağlıkla doğmaları hişt pişt diye çağırsakta farketmez dimi ama
canım bende kan pıhtılaşması var clexan kullanıyorum sürekli o yüzden normal doğumda kanamayı durduramayınca benim hayati riskim olacak bu yüzden sezeryan kesin malesef
Ayy kiz hayirlisiyla dogsalar artık:)
İnşallah Rabbim söyletmis olsun bizde amin diyelim AmiiiiiiiiiiiinnnnnBu topikte bebek sahibi olmayan kimse kalmayacak benim içime doğan olur bakın görürsünüz
hey maşallah bu arada bu topikte erkek patlaması var bakalım kızı kim bulacakBenim sıpa da erkekkkk 22.haftamda ogrwnmiş bulunuyorummm
inşlh transferin gerçekleşir bebeğin seninle olur..merhaba arkadaşlar bende 2. tüp bebek denemesindeyim. dün yumurtalar toplandı 18 tane toplandı bunlardan 15 i olgunmuş 7 tanesi döllenmiş bugün klinikten aradılar cumartesi günü transfer olabilirmiş veya dondurulabilirmiş. doktorumla görüşememiştim opu günün ayıldığımda doğuma girmişti. ilk denemem dondurulmuş olmuştu ohss yüzünden bu seferki test sonucumu doktorum söylemedi galiba risk yok ki transfer ihtimali var demiş ve vajinal jele başlattı.. inşallan transferim ertelenmez de bu cumartesi alırım bebeklerimi. dualarınızı esirgemeyinnn
Ahhh ne mutluluk bu yaa...Allah sana bagislasin saglikla kucakla inşallah ne olur butun hamileler bizim için de dua edincanlarım ben ikinci kan testi sonucumu aldım. değerim tam ikiye katlamış. sonuç= 1133.55
Amin canim üzülerek olmuyor bu işler insanın elinde degil tabi bu ama guclu olucaz.bak burdaki arkadaslara onlar nasıl muratlarina eriyorlarsa sira bize de gelecek inşallahBende baya yıprandım tedavilerden, hele fakülteden çok soğudum, hevesle umutla gittiğim yerden, elim boş, gözüm yaşlı çıktım İnşallah bu sıkıntılarımızın hepsi bir gün biter, bugünleri hatırlamayız inşallah..Rabbim bizleri evlatsız bırakmasın ...
Bende baya yıprandım tedavilerden, hele fakülteden çok soğudum, hevesle umutla gittiğim yerden, elim boş, gözüm yaşlı çıktım İnşallah bu sıkıntılarımızın hepsi bir gün biter, bugünleri hatırlamayız inşallah..Rabbim bizleri evlatsız bırakmasın ...
Rabbim gönlüne göre versin ins.hayırlı olsun kızlar ogluşlarınız :) eeee bunlara kız doğurmak lazım ben kız hissediyorummmmm :)
ne güzel heyecan iyidir :) hayırlara çıksın inşallahhhhh :)
canım bu duygun gayet normal :) aynı duygular bende de oluyorduonlar için seviniyordum ama kendim için üzülüyordum Allahım en yakın zamanda mucizeni sana nasip etsin canımmmmm :)
Bende nirmal dogum olur mu diye sormustum...dr bana " normal dogumunda riski var,25 yasinda zirt birt dogurabilen bi tip olsan tamam ama bu kiymetli bebek,kardesim olsan net,sezaryen derim ama illa normal istersen o vakit bakariz" dedi..Ben de sezeryan olacakmışım...Çift taraflı kistlerim var onları alacakmış doğumdan sonra bi daha ameliyat olmak zorunda kalmazsın dedi dr
canım bende kan pıhtılaşması var clexan kullanıyorum sürekli o yüzden normal doğumda kanamayı durduramayınca benim hayati riskim olacak bu yüzden sezeryan kesin malesef
Alışveriş filan derken bir bakmışsın ki yakışıklı kucağında tatlışımBen cinsiyetten çok bu sene deniz tatili yapamadım diye dört gözle tatil zamanını bekliyorum
ay insallah tatlm insallah hayrlsylainşallah bi kaç ay içinde sende isim düşünüyor olursun ben hala inanamıyorum şu halime
saol tatlm benm hayrlsyla insallahCanimsin ya dua etmez olurmuyum rabbim size de kizlar oglanlar nasip etsin insallah :)
Sağol canım bilgin için byramdan sonra konuşmaya gitmeyi düşünüyoruz bnde içime sinip buldum herşeyi yapın demk istiyorum çünkü artık üzlmek istemiyorum onun için araştırcaz nasibimz inş çıkar karşımza hayırlısıyla allhım bebeğini kucagına alıp sevemyi nasip etsin inşCnm ben bahceci fulya da yaptim iki denememi de..iki taze bi donmus transferi sonucu su an ikinci denemem de cok sukur Rabbim nasip etti hamile kaldim..bgun 8 haftalik olduk cok sukur..benim doktorum mustafa beydi..bizde sorun morfoloji ve benim yuksek calisan bagisikligimdi..iknci denem oncesi tum testleri yaptirdim(genetikler.kromozom esime ve bana..ve bana cd56 die bi test yapildi) ben dr uma dedim ki koru korune baslamak istemiom ne yapilmasi gerekse herseyi yapalim sonra baslayalim dedim..ve benim tedavi olup transfer asamasina gelmem yaklasik bes ay surdu...testler, cd56, histeroskopi, gebelik asisi ve cd56 sonucu her hafta aldigim ozel serum..su an dr um erbil beey..mustafa bey gebe takibi yapmio..erbil mukemmel bi dr..benim ilk transferimi ve pozitifi aldigim bu transferimi kendisi yapti.hastalariyla cok ilgili sicakkanli bi dr..ama klinikteki tum dr lar birbirinden degerli..sormak istedigin bise olursa sewerek cvplqrim cnm..Rabbik su dunyada ne kadar anne olmak isteyen kadin varsa hepsine anneligi yasatsin..icinde de bizlere..Aminnnnn...
günaydın arkadaşım nasılsıngünaydınn.....
sanada ne olsun iim ya yarın sınavım var son kez derslere bakıcam bugünde sabah gireyim bi bakayım dedimgünaydın arkadaşım nasılsın
allah yardımcın olsun başarılar dilerim ....iğneleri kullanıyorum cumartesi ultrasyon günüm boyları 15 civarı olmuş 17 18 olduğunda çatlatma iğnesi yapıcaz dedi hayırlısı artıksanada ne olsun iim ya yarın sınavım var son kez derslere bakıcam bugünde sabah gireyim bi bakayım dedim
sen nasılsın iğneler ne alemde yanlış hatırlamıyorum dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?