hadi bakalım inşlhhh . opunda kolay geçsin sonrasında gelsin meleğinallah yardımcın olsun başarılar dilerim ....iğneleri kullanıyorum cumartesi ultrasyon günüm boyları 15 civarı olmuş 17 18 olduğunda çatlatma iğnesi yapıcaz dedi hayırlısı artık
inşallah arkadaşım inşallah allah ım cümlemize nasip eder inşallah çifter çifter versinhadi bakalım inşlhhh . opunda kolay geçsin sonrasında gelsin meleğin
amin bende görürüm inşlh o günleri ...inşallah arkadaşım inşallah allah ım cümlemize nasip eder inşallah çifter çifter versin
ayyyy sorma şimdi yine iyisin sen benim gibi 30 lu haftalarda heyecan daha fazla basıyor artık gün değil saat sayıyorumAyy kiz hayirlisiyla dogsalar artık:)
evet doğru demiş iki kere sana eziyet etmeye gerek yok illa kistlerin alınması gerekiyorsa tabii, bazı kistler normal doğumda yok olur öyle değil mi acaba seninkilerBen de sezeryan olacakmışım...Çift taraflı kistlerim var onları alacakmış doğumdan sonra bi daha ameliyat olmak zorunda kalmazsın dedi dr
olsun napalım kısmette bu varmış rabbim sağlıkla doğum nasip etsin diyorum artık çok isterdim normal olsun ama rabbimin takdiri bildiği vardır elbetewet cnm bendede kan pıh. homozigot var o yüzden normal doğum yasakmış.. hamiş kalırsam sezeryan olmak zorunda dedi doktor..
Amin hayirli Cumalargünaydınlar can dostlarım ALLAHIM RAHMAN İSMİNLE İLE DÜNYADAKİ SIKINTILARIMIZI GİDER RAHİM İSMİNLE İLE AHİRETİMİZE YARDIMCI OL GAFFAR İSMİNLE GÜNAHLARIMIZ BAĞIŞLA hayırlı cumalar
Amin inşallah hayirli cuma larhayırlı cumalar rabbim hayırlısıyla gönlümüzden geçenleri nasip eylesin bizimde hasretimizi dindirsin inşallah
aminnnnnnnn aminnnnnn aminnnnhayırlı cumalar rabbim hayırlısıyla gönlümüzden geçenleri nasip eylesin bizimde hasretimizi dindirsin inşallah
sanada canımmmmAmin hayirli Cumalar
Hic alakasi yok cnm ben.yururken.zorlanoyodum iki tedavimdede ikiside negatif oldu sen takilma bunlara stresten uzak dur gerisine takilmaArkadaşlar günaydın :) ben bişey sorucam benim iğbelerim hala devam ediyor ama benim karnimda hiç şişlik olmadi acaba nedenşişlik olunca hamile kaliniyor die bisey duymuştum bi fikriniz var mi?
Saol canım tsk ederim. .. inan çok çok stresteyim.. şimdi bi tedavi yapiyor musun canım ?[/QUOTE][QUOT0, post: 36595225, member: 576416"]Hic alakasi yok cnm ben.yururken.zorlanoyodum iki tedavimdede ikiside negatif oldu sen takilma bunlara stresten uzak dur gerisine takilma
Amin amin aminRabbim tüm dileklerimizin kabul olduğu hayırlı bir cuma nasip etsin hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?