2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
allah yardımcın olsun başarılar dilerim ....iğneleri kullanıyorum cumartesi ultrasyon günüm boyları 15 civarı olmuş 17 18 olduğunda çatlatma iğnesi yapıcaz dedi hayırlısı artık
hadi bakalım inşlhhh . opunda kolay geçsin sonrasında gelsin meleğin

Ayy kiz hayirlisiyla dogsalar artık:)
ayyyy sorma şimdi yine iyisin sen benim gibi 30 lu haftalarda heyecan daha fazla basıyor artık gün değil saat sayıyorum ama olsun yavrumuzu beklemek bile güzel allah hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin, sende çalışıyodun demi yanlış hatırlamıyosam izin falan alacak mısın

Ben de sezeryan olacakmışım...Çift taraflı kistlerim var onları alacakmış doğumdan sonra bi daha ameliyat olmak zorunda kalmazsın dedi dr
evet doğru demiş iki kere sana eziyet etmeye gerek yok illa kistlerin alınması gerekiyorsa tabii, bazı kistler normal doğumda yok olur öyle değil mi acaba seninkiler

ewet cnm bendede kan pıh. homozigot var o yüzden normal doğum yasakmış.. hamiş kalırsam sezeryan olmak zorunda dedi doktor..
olsun napalım kısmette bu varmış rabbim sağlıkla doğum nasip etsin diyorum artık çok isterdim normal olsun ama rabbimin takdiri bildiği vardır elbet

Rasulullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurmuşlardır;
“Cuma günü bana çokça salavat getirin Çünkü, Cuma, meleklerin şehadet ettiği şahitli bir gündür Bana salavat getiren bir kulun sesi, nerede olursa olsun bana ulaşır”
ALLAHUMME SALLİ VE SELLİM VE BARİK ALA SEYYİDİNA MUHAMMED..

Arkadaşlar günaydın :) ben bişey sorucam benim iğbelerim hala devam ediyor ama benim karnimda hiç şişlik olmadi acaba neden şişlik olunca hamile kaliniyor die bisey duymuştum bi fikriniz var mi?

Arkadaşlar günaydın :) ben bişey sorucam benim iğbelerim hala devam ediyor ama benim karnimda hiç şişlik olmadi acaba neden şişlik olunca hamile kaliniyor die bisey duymuştum bi fikriniz var mi?
Hic alakasi yok cnm ben.yururken.zorlanoyodum iki tedavimdede ikiside negatif oldu sen takilma bunlara stresten uzak dur gerisine takilma

[QUOT0, post: 36595225, member: 576416"]Hic alakasi yok cnm ben.yururken.zorlanoyodum iki tedavimdede ikiside negatif oldu sen takilma bunlara stresten uzak dur gerisine takilma[/QUOTE]
Saol canım tsk ederim. .. inan çok çok stresteyim.. şimdi bi tedavi yapiyor musun canım ?

[QUOT0, post: 36595225, member: 576416"]Hic alakasi yok cnm ben.yururken.zorlanoyodum iki tedavimdede ikiside negatif oldu sen takilma bunlara stresten uzak dur gerisine takilma
Saol canım tsk ederim. .. inan çok çok stresteyim.. şimdi bi tedavi yapiyor musun canım ?[/QUOTE]
Canim ben bayramda aldim ikinci negatifi yeni yani biraz beklemem gerekiyo seninde tedavin hayirli sonu bebekli olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…