2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizlar haziran ayinda tup bebek denemem olmustu toplanan 6 yumurtada bos cikti.transfer bile olmadi.igneleri kullandigim aydaki ilk ayda adetim tam vaktinde geldi.normal adet oldum yani herzaman oldugu gibi afedersiniz sulu ve kanli.bu ay yumurtalarim kalitesiz diye arisutu polen karisimi,balikyagi,herzamanki gibi aspirin ve folikasit kullanmaya devam ettim.ve simdi adet olma tarihim 4 gun onceydi.hala olmadim.gebelik belirtisi hic yok ama ne rahimde kasilma nede goguslerde sislik yok.akintimda normal beyaz geliyo.acikcasi test alip yapmayada korkuyorum.idrarda cikmaz diye.hamile kalan arkadaslar hicbir belirti yasamadan hamilelik yasadiniz mi?yoksa bu gecikme yukarida saydigim ilaclardan olabilir mi ?

evet doğru demiş iki kere sana eziyet etmeye gerek yok illa kistlerin alınması gerekiyorsa tabii, bazı kistler normal doğumda yok olur öyle değil mi acaba seninkiler

Yok canım dr senin dediğinin aynısını dedi. "Seninkilerin ancak içi boşalır adet olmaya başlayınca yeniden dolar." dedi

Selam hanımlar herkese hayırlı cumalar...
Bugün nasıl dua ettiğimi bir Allah biliyor...İnşallah tutar...Atatürk havalimanı'nın ismini değiştiriyomuş sırık...Nasıl fesat herif! 40 fırın ekmek yese yine Mustafa Kemal olamaz!

Mrb arkadaşlarr.Ben 2 senelik evliyim.Hatta bugün evlilik yıl dönümüm :) 7 ay önce eşimin hiç spermi olmadığıı ve direk tüp bebek tedavisine başlamamız söylendi.Tayinimizi Ankara'ya istedik ve 2 ay önce taşındık. Dün Prof.Dr Murat Sönmezer'in muayenehanesine gittik.ve bize yaklaşık 13000 tl'lik bir masraf çıkarttı. Bunun içinde benim çift rahim ameliyatım da var.ve devletin karşılamadığını söyledi. 2 senelik evliyiz ve Tüp bebek tedavisi olmamız şart. Çünkü sperm yok..gercekten devlet karşılamıyo mu ?? Nolur bana bi yol gösterin..Ayrıca ben çok korkuyorum bu çift rahim ameliyatından.ciddi bir operasyonmuş,dr öyle dedi..

Canım öncelikle geçmiş olsun. Ameliyatın zorluğu hakkında bir bilgim yok maalesef...Devlet sanırım sorun erkekteyse karşılıyo diye biliyorum ama buradaki arkadaşlarım daha doğru bilgi verirler ben kafanı karıştırmayayım tekrar çok geçmiş olsun Allah kucağını boş bırakmasın inş

Amiinn çok sağol canım. Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Çok yorucu ve zorlu bir süreç beni bekliyo galiba..Hicbişi bilmiyorum,burda da yalnızım. Bana yardımcı olun nolur.Ben de aranızdayım artık

Canim gecmis olsun erkekteki sorunu devlet karsiliyo raporla tese ameliyati yapiliyo ama cift rahim ameliyati hakkinda bi bilgim yok bunu gidipte devlet tup yapan yerde uzun.uzun sor derim neyi karsiliyo neyi karsilamiyo diye en iyi bilgi birinci elden edinilen bilgidir

Canim merhaba
benim esimdede hic sperm yoktu.
Varikosel vardi.ameliyat sonrasi cikis basladi.sukur tese falan olmasina gerek kalmadi.
insallah sizdede boyle bir gelisme olur.
tese oncesi esin Icin tekikler hep yapildimi canim.kromozon analizi,hormon testleri.bunlarda.azosperm sebebini bulmakta fayda var.
Sebek erkek infertilitesi olunca helede azospermse konu evlilik yilna bakmadan rapor cikarabiliyorsun.
senin ameliyatinla ilgili bir bilgim yok canim.
biz sperm cikisi olunca subatta ilk denememizi yaptik.suan 2.denemedeyiz.transferim yapilmak uzere.
Esimin doktoru ankarada genart tup merkezinde m.mufit gunel.
ben tedavilerimide orda gordum.
esimin doktorunda da benim doktorumdada cok memnunuz.bi gorusun derim.
belki teseye gerek kalmaz.tedaviyle bi seyler olur canim.hakkinizda hayirlisi.

Arkadaşlar günaydın :) ben bişey sorucam benim iğbelerim hala devam ediyor ama benim karnimda hiç şişlik olmadi acaba neden şişlik olunca hamile kaliniyor die bisey duymuştum bi fikriniz var mi?

benim de çok şişlik olmadı canım,bence onla alakası yok.sadece yumurtalarım az oldu...senin ne durumda yumişler

yumurtaların hiçbiri döllenmedimi ? bence belirti arama derim.ama ilaçların etkisiyle de gecikme olabiliyormuş.bence al bir test yap için rahatlasın.varsa sevinirsin yoksa da adetii beklersin

kendi ismini mi verecekmiş havalimanına, aynen sözlerine katılıyorum...ancak 3 çocuk yapın desin yaşadığım sıkıntıyı ben çok iyi biliyorum. ancak akıl versin.

Bizler cocuk icin ugras veriyoruz bukadar genclik bonzai illetinin elinde Allah yardim etsin su gencligimizi bu illetten kurtarsin dualarimizda bunada yer verelim arkadaslar

Bizler cocuk icin ugras veriyoruz bukadar genclik bonzai illetinin elinde Allah yardim etsin su gencligimizi bu illetten kurtarsin dualarimizda bunada yer verelim arkadaslar

aynı şeyi ben de düşündüm Allah korusun bu devirde çocuk yetiştirmek çok zor,

off kızlar ya transferden sonra 5.günüm çok sıkıldım ya evde. çalışmayı özledim. ne sıkıcı bişeymiş evde durmak.iş güç de yapamıyorum. öyle yatıp yuvarlanıyorum

sözlerinizie katılmıyorum.sırık falan çok ayıp.bu topiğin yeri değil siyaset.bizim derdimiz zaten belli rabbim deman olsun inş..utanmasak şu halimizi devlete mal edecegız.

super bisey tatil yapamadim tedavi yuzunden oda negatifle sonuclandi simdi ise bile gitmek zor geliyo kiskandim seni

Canım sitenin havuzundayız hergün yeğenlerimle normalde girmezdim ama onlar olunca eğlensinler diye giriyoruz.Havuzdan huylanırım ben nolur nolmaz enfeksiyon kaparım diye o sebeple uzak dururum..Bu yaz coştum valla inşallah bi yerlerime bişi olmaz tedavinin sonu pozitif olsa umrundamı olurdu suya girip girmemek

kendi ismini mi verecekmiş havalimanına, aynen sözlerine katılıyorum...ancak 3 çocuk yapın desin yaşadığım sıkıntıyı ben çok iyi biliyorum. ancak akıl versin.

sizede ben katılmıyorum arkadaşım....3 çocuk tavsiyesini imkanı varken engelleyenler için söylüyor elbette bizim için değil.bizim bir tane olsa dünyalar bizim olacak inş.rabbim hepimizi evlat sahibi etsin...
bir önceki arkadaşa dediğim gibi bizim işimiz başımızdan aşkın birde burda siyaset yapmayalım lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…