2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kuzummmm nice yıllara

Kızlar konuyu uzatmayın lütfen herkesin siyasi görüşü ve hassasiyetleri var.
Bu konular bizleri birbirimizden uzaklaştırıyor.
Karşılıklı polemiğe girmek yerine, bir yorum sizi rahatsız ettiyse o mesajın hemen sol alt köşesindeki K.İ.B ( kötü içerik butonu) butonuna tıklayıp şikayetinizi belirtin.

yaaa şu özelmesajları nasıl sileceğimizide bir anlatıversen

yaaa şu özelmesajları nasıl sileceğimizide bir anlatıversen

evet ya o kudum mesajını ama cevap veremeden çıktım kk dan dur yazayım..
hatta burdan yazayım bilmeyenler öğrensin..
özel mesaj nasıl silinir...
sayfanın sol üst köşesindeki özel mesaj kutusu menüsüne girilir
her mesajın başında bir kutucuk vardır
hangi mesajları silecekseniz o mesajların başındaki kutucuğu tıklayın hepsini silmek istersenizde tümünü seç i tıklayın..
sağ taraffında açılan küçük kutucuda diğer eylemler yazıyor oradan KONUŞMAYI TERKETyazısını seçmeniz yeterli...

sağol bayan egunal

sağol canım
paşalarımda ben de ya pasta keserken iyi ki doğdun şarkısı söylediler
diyoz ki doğum günü diil bu evlilik yıldönümü anlamadılar tabii
sen nereden bileceksin paşalar ne dediyse doğrudur

Seni tanımıyorum arkadaşım...Ben burda aylardır sıkıntımı paylaştığım arkadaşlarıma yazdım...Üstüne alınmak zorunda değildin...Bunun için çok kolay bir yöntemimiz var mesela okumadan geçersin çok batıyorsa...
İyi günler

Kızlar topikte online olanları görebilen var mı şu an..
Ben görüyorum siz de durum ne?
Anladığım kadarıyla sadece pro üyeler online olanları görebiliyor...

Allah razı olsun kızlar,çok tşk ederimm.eşimde varikosel yokmuş. Kromozom ve hormon tahlilleri de yapıldı,temiz çıktı. Doktor dedi ki,beyinden komut geliyo fakat dışarı çıkamıyo.ama varikosel değilmiş.Zekai Tahir Burak hastanesinden randevu almayı düşünüyoruz.Siz ne dersiniz? Ya açıkçası özelde yaptırcak imkanım şuan yok.ayy devlet de karşılıyosa çok iyi olcak.Çift rahim ameliyatını da araştırcaz bakalım.ben kafama takılanları sorarım size.Çok sağolun ♡♡

canim arastir devlet bize bu hakki taniyosa bizde kullanalim degilmi gerci ben.haklarimi bitirdim ama olsun ucuncu hak yoldaymis ha bide canim devletten rapor cikar ozelde indirimli oluyo bu imkanda var

canim arastir devlet bize bu hakki taniyosa bizde kullanalim degilmi gerci ben.haklarimi bitirdim ama olsun ucuncu hak yoldaymis ha bide canim devletten rapor cikar ozelde indirimli oluyo bu imkanda var

devlet ilacın bir kısmını karşılıyor bilginiz olsun.ben verdikleri ilaç harici menogon 6 kutu aldım.gonal f de 1 kutu daha aldım yani 1000 liradan fazla daha ilaç parası verdim.Hastaneyi arayıp sorduğumda bana verdikleri cevap.devlet bu kadarını karşılıyor gerisini karşılamıyor oldu. neden bir kısmını karşılıyor onu da anlamış değilim.şükür ki devlet hastanesinde yaptırmamışım.Yaptırsaydım,bana verecekleri ilaçları kullanıp olan 2 yumurtayı bile oluşturmadan. olumsuz sonuçla karılaşacaktım.Çünkü verdiklerine razı olmak zorundaydım.Çok şükürki param varmış da muhtaç olmamışım.Allah kimseyi devlet hastanesine düşürmesin.

Cnm benim evde cok ilacim var 3kutu gonalf 10kutu menegon 3kutucetrodit ve kalem gonalf hic kullanmadim demekki senin yumurtalarin gec buyudu ilac yetmedi

Cnm benim evde cok ilacim var 3kutu gonalf 10kutu menegon 3kutucetrodit ve kalem gonalf hic kullanmadim demekki senin yumurtalarin gec buyudu ilac yetmedi

sana raporla kaç kutu ne verdiler ? bana 5 kutu gonal f 3 kutu menogon. tabiki canım benim yumurtalarda rezerv azlığı var.ama raporu da onun için verdiler.kadın yumurta rezerv azlığı yazıyor fakat verilen ilaç normal birinin kullanacağı dozlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…