Selam hanımlar herkese hayırlı cumalar...
Bugün nasıl dua ettiğimi bir Allah biliyor...İnşallah tutar...Atatürk havalimanı'nın ismini değiştiriyomuş sırık...Nasıl fesat herif! 40 fırın ekmek yese yine Mustafa Kemal olamaz!
kuzummmm nice yıllaraCanım sitenin havuzundayız hergün yeğenlerimle normalde girmezdim ama onlar olunca eğlensinler diye giriyoruz.Havuzdan huylanırım ben nolur nolmaz enfeksiyon kaparım diye o sebeple uzak dururum..Bu yaz coştum valla inşallah bi yerlerime bişi olmaztedavinin sonu pozitif olsa umrundamı olurdu suya girip girmemek
kuzummmm nice yıllara
bulmuş senin gibi hatunu tabi yapacak hazırlıksağol canım koskoca 9 yılı devirdik dün..
sevgili beyimde pek bi güzel hazırlık yapmış sağolsun...
yaaa şu özelmesajları nasıl sileceğimizide bir anlatıversenKızlar konuyu uzatmayın lütfen herkesin siyasi görüşü ve hassasiyetleri var.
Bu konular bizleri birbirimizden uzaklaştırıyor.
Karşılıklı polemiğe girmek yerine, bir yorum sizi rahatsız ettiyse o mesajın hemen sol alt köşesindeki K.İ.B ( kötü içerik butonu) butonuna tıklayıp şikayetinizi belirtin.
bulmuş senin gibi hstunu tabi yapacak hazırlıkhep böyle olun inşş canımmm
yaaa şu özelmesajları nasıl sileceğimizide bir anlatıversen
sağol bayan egunalevet ya o kudum mesajını ama cevap veremeden çıktım kk dan dur yazayım..
hatta burdan yazayım bilmeyenler öğrensin..
özel mesaj nasıl silinir...
sayfanın sol üst köşesindeki özel mesaj kutusu menüsüne girilir
her mesajın başında bir kutucuk vardır
hangi mesajları silecekseniz o mesajların başındaki kutucuğu tıklayın hepsini silmek istersenizde tümünü seç i tıklayın..
sağ taraffında açılan küçük kutucuda diğer işlemler yazıyor oradan KONUŞMADAN AYRIL yazısını seçmeniz yeterli...
sen nereden bileceksin paşalar ne dediyse doğrudursağol canım
paşalarımda ben de ya pasta keserken iyi ki doğdun şarkısı söylediler
diyoz ki doğum günü diil bu evlilik yıldönümü anlamadılar tabii
Rica ederim gecikmeli cevap verdiğim için soryysağol bayan egunal
sizede ben katılmıyorum arkadaşım....3 çocuk tavsiyesini imkanı varken engelleyenler için söylüyor elbette bizim için değil.bizim bir tane olsa dünyalar bizim olacak inş.rabbim hepimizi evlat sahibi etsin...
bir önceki arkadaşa dediğim gibi bizim işimiz başımızdan aşkın birde burda siyaset yapmayalım lütfen.
Canim gecmis olsun erkekteki sorunu devlet karsiliyo raporla tese ameliyati yapiliyo ama cift rahim ameliyati hakkinda bi bilgim yok bunu gidipte devlet tup yapan yerde uzun.uzun sor derim neyi karsiliyo neyi karsilamiyo diye en iyi bilgi birinci elden edinilen bilgidir
Allah razı olsun kızlar,çok tşk ederimm.eşimde varikosel yokmuş. Kromozom ve hormon tahlilleri de yapıldı,temiz çıktı. Doktor dedi ki,beyinden komut geliyo fakat dışarı çıkamıyo.ama varikosel değilmiş.Zekai Tahir Burak hastanesinden randevu almayı düşünüyoruz.Siz ne dersiniz? Ya açıkçası özelde yaptırcak imkanım şuan yok.ayy devlet de karşılıyosa çok iyi olcak.Çift rahim ameliyatını da araştırcaz bakalım.ben kafama takılanları sorarım size.Çok sağolun ♡♡Canim merhaba
benim esimdede hic sperm yoktu.
Varikosel vardi.ameliyat sonrasi cikis basladi.sukur tese falan olmasina gerek kalmadi.
insallah sizdede boyle bir gelisme olur.
tese oncesi esin Icin tekikler hep yapildimi canim.kromozon analizi,hormon testleri.bunlarda.azosperm sebebini bulmakta fayda var.
Sebek erkek infertilitesi olunca helede azospermse konu evlilik yilna bakmadan rapor cikarabiliyorsun.
senin ameliyatinla ilgili bir bilgim yok canim.
biz sperm cikisi olunca subatta ilk denememizi yaptik.suan 2.denemedeyiz.transferim yapilmak uzere.
Esimin doktoru ankarada genart tup merkezinde m.mufit gunel.
ben tedavilerimide orda gordum.
esimin doktorunda da benim doktorumdada cok memnunuz.bi gorusun derim.
belki teseye gerek kalmaz.tedaviyle bi seyler olur canim.hakkinizda hayirlisi.
Kızlar topikte online olanları görebilen var mı şu an..
Ben görüyorum siz de durum ne?
Anladığım kadarıyla sadece pro üyeler online olanları görebiliyor...
Yok tatlım henüz göremiyoruz biz
canim arastir devlet bize bu hakki taniyosa bizde kullanalim degilmi gerci ben.haklarimi bitirdim ama olsun ucuncu hak yoldaymis ha bide canim devletten rapor cikar ozelde indirimli oluyo bu imkanda varAllah razı olsun kızlar,çok tşk ederimm.eşimde varikosel yokmuş. Kromozom ve hormon tahlilleri de yapıldı,temiz çıktı. Doktor dedi ki,beyinden komut geliyo fakat dışarı çıkamıyo.ama varikosel değilmiş.Zekai Tahir Burak hastanesinden randevu almayı düşünüyoruz.Siz ne dersiniz? Ya açıkçası özelde yaptırcak imkanım şuan yok.ayy devlet de karşılıyosa çok iyi olcak.Çift rahim ameliyatını da araştırcaz bakalım.ben kafama takılanları sorarım size.Çok sağolun ♡♡
canim arastir devlet bize bu hakki taniyosa bizde kullanalim degilmi gerci ben.haklarimi bitirdim ama olsun ucuncu hak yoldaymis ha bide canim devletten rapor cikar ozelde indirimli oluyo bu imkanda var
Cnm benim evde cok ilacim var 3kutu gonalf 10kutu menegon 3kutucetrodit ve kalem gonalf hic kullanmadim demekki senin yumurtalarin gec buyudu ilac yetmedidevlet ilacın bir kısmını karşılıyor bilginiz olsun.ben verdikleri ilaç harici menogon 6 kutu aldım.gonal f de 1 kutu daha aldım yani 1000 liradan fazla daha ilaç parası verdim.Hastaneyi arayıp sorduğumda bana verdikleri cevap.devlet bu kadarını karşılıyor gerisini karşılamıyor oldu. neden bir kısmını karşılıyor onu da anlamış
Cnm benim evde cok ilacim var 3kutu gonalf 10kutu menegon 3kutucetrodit ve kalem gonalf hic kullanmadim demekki senin yumurtalarin gec buyudu ilac yetmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?