Ensucugum hayirli olsun. Lutfen umutsuz olma. Bence bebek gelecek artik annesinin kollarina.... Cevapamaklamak istemezsen cevaplama birsey sormak istiyorum kac folukul goruluyor?benimde bugun catlatma ignemi vuracagim bakalim carsamba toplama olur cnm hayirlisi artik cokda umutlu degilim...
Canimm 28 agustostu test gunum ama kanama olunca doktor yaptir dedi cok korktum ama sonucum 137 cikti rabbime binlerce sukur cok agladim cok uzuldum ama sonucum iyi cikti dusuk riskim var sanirim dinlenicem
valla şimdi heveslendim yarın hemen test alıp yapsammı dedim..ama ikiz olanlarda çıkabiliyormuş senin ikizmiydi.benim tek transfer oldu.umutsuzluğa kapılmak da istemiyorum
Ben 27 yaşındayım. Çoğul gebelikten korkuyorum riskli olduğu için. Birde 1 taneyle tutmaz diye de korkuyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Doktora bırakcam artık. O en iyisini bilir sonuçta.
Fiyat konusunda herkes aynı ödüyor anlaşılan. Uçurum yok arada. İyi, kandırılmamışım demek ki :)
benimde bugun catlatma ignemi vuracagim bakalim carsamba toplama olur cnm hayirlisi artik cokda umutlu degilim...
Bunu bilmiyordum bak iyi oldu dediğin. Hücre sayısı önemli demek ki. 10 hücre iyi mi yani?
Hayirli olsun canim dualarim seninleBizde birazdan esimin sonuclarini ogrenmeye gidecez bakalim dr ne diycek
kızdırma beni ne demek umudum yok rabbimin lütfundan umut kesme lütfen verecek olan rabbim bi şekilde olmazı oldurur sadece dua edelim inşallah hayırlı sağlıklı evladını bu sefer kucağına alırsın
canım benimm çok sağoll fatoşcuğum.. hadi bakalım inşallah bana umut verdiniz hepiniz.. sabah hastenedeydim e2 verdim bakalım sonuç 1-2 saate belli olur ozaman tam olarak kaç folikul var belli olacak canım.. bildiririm.. çok öptüm canım benimEnsucugum hayirli olsun. Lutfen umutsuz olma. Bence bebek gelecek artik annesinin kollarina.... Cevapamaklamak istemezsen cevaplama birsey sormak istiyorum kac folukul goruluyor?
canım maşallah :) dikkat et canım :) yat dinlennnnn :)
canım daha erken 3. 5. gün ikiz olması farkediyor :) şimdi çizgi çıkmazsa boşuna üzersin kendini :)
canım benim de tek embriyo transfer oldu :) tuttu çok şükür :) geçen seferkinde 4 transfer oldu hiç biri tutmadı
ben de kızlar gibi kızacağımumutsuz olmak yok :) vücuduna olumlu mesajlar gönder amaaaaaaaa :)
canımm haklısın pozitif enerji göndermeliyiz evrene ve vücudumuza dimi:)) sen istediğin kadar kızabilirsin canım sana serbest güzel yürekli arkadaşım benim:)) öptüm canım
Canım sona yaklaşmışsın bekleme sürecine az kalmış inşallah bu kez mutluluktan havalara uçarız dualarım seninlebenimde bugun catlatma ignemi vuracagim bakalim carsamba toplama olur cnm hayirlisi artik cokda umutlu degilim...
Canım kaç haftalık oldunuz cinsiyet belli mi?canım kaliteli yumilerin sonra da kaliteli embriyolar olacak inşallahhhhh :) bende öpüyorum seniiiiiiii :)
canım daha 10 haftalık oldu :) cinsiyetimiz belli değil :) eylül 2 de ikili teste gideceğiz geçen sefer kızımda ikili teste kız olabilir demişti :) bu seferde ikili teste belki bir tahmini olabilir :)Canım kaç haftalık oldunuz cinsiyet belli mi?
Canım sona yaklaşmışsın bekleme sürecine az kalmış inşallah bu kez mutluluktan havalara uçarız dualarım seninle
Az kalmış gönlünden ne geçiyorsa Rabbim nasip etsin inşallahcanım daha 10 haftalık oldu :) cinsiyetimiz belli değil :) eylül 2 de ikili teste gideceğiz geçen sefer kızımda ikili teste kız olabilir demişti :) bu seferde ikili teste belki bir tahmini olabilir :)
selam..seni merak ediyordum tesadüfen burda buldum veee çok sevindim canım...canım daha 10 haftalık oldu :) cinsiyetimiz belli değil :) eylül 2 de ikili teste gideceğiz geçen sefer kızımda ikili teste kız olabilir demişti :) bu seferde ikili teste belki bir tahmini olabilir :)
Kuzum drdan donduk malesef esimde iltihaplanma varmis antibiyotik verdi 28 gun kullanacakmis bu sebeple spermi iyi calismiyormus.dr dediki esime bi ordu askerin herbirine yuz sise viski icirip savasa gonderirsen ne olur? Bende dedimki sarhos olurlar bu durumda savasamazlar.dr dedi esinin spermleride suan ayni durumdalarsagoll canım, sende inşallah güzel haberlerle gelirsin.. öptüm
Kuzum drdan donduk malesef esimde iltihaplanma varmis antibiyotik verdi 28 gun kullanacakmis bu sebeple spermi iyi calismiyormus.dr dediki esime bi ordu askerin herbirine yuz sise viski icirip savasa gonderirsen ne olur? Bende dedimki sarhos olurlar bu durumda savasamazlar.dr dedi esinin spermleride suan ayni durumdalar
gecmis olsun cnm bende ayni durumdayim tum tedaviyi kipkirmizi burunla hapsirikli gecirdim:))merhaba kızlar nasılsınız, ben grip oldum 8 ayda bu üçüncü bezdim artık offff, salgın varmış aman sizde dikkat edin
Tesekkur ederim kuzummm ilgin icin gelecegimiz zamana kadar unutmam insallahcanim onden bunun farkedilmesi ne guzel, en azindan koru korune tedaviye baslamamis oldunuz.. bir cok hastane hic umursamiyor direk semen alip dollemeye calisiyor sonra sonuc husran oluyor..
antibiyotigin kesin faydasini gorursunuz kurutur cnm enfeksiyonu.. bu arada tedaviye gelecegin zaman aklinda olsun cnm tam hastanenim kapisinda tup ilaclarini oldukca indirimli veren bi eczaneye rastladim cnm adi Perpa eczanesi.. iki kutu menogon 265 tl yapiyor ama 210 tl ye verdiler.. optummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?