Arkadaslar merhaba bugun transferim oldu doktor progestan fitil verdi onu transferden kac saat sonra kullandiniz yardimci olursaniz sevinirim
Canim tesekur ederim allah saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin bana igne falan yapilmadi progestan verdi drtransferden sonra sana tutunma için iğne yapıldı mı ?Yapıldıysa bi sonraki gün kullanacaksın bana öyle söylemişti hatta tüm ilaçları nasıl kullanmam gerektiğini detaylı bir şekilde hemsire A4 e yazıp vermişti.Şuan 6,5 aylık hamileyim Allahım sana da nasip eder inşallah.
Cnm rapor icin 900is gunu pirim sayisi sart 5yil degilHergün aklıma bi soru geliyo bu tüp bebek le ilgili. Ayy ne kadar kafa kurcalıyo bu iş. Şimdi 1. sorum ben Üniversiteden rapor alıcam ama Özel de yaptırcam. Üniversitedeki Doktor bana ilaç yazacak ama belki öbür Doktor başka ilaç önerecek. Bu iş nasıl oluyo? Birde ne zaman ilaçların alınması gerekiyo? Erkende alınabilir mi? 2. sorum bu rapor için 5 yıllık sağlık sigortası mı gerekli? Bizde o kadar sigorta günü yok yaa
Az kalmış gönlünden ne geçiyorsa Rabbim nasip etsin inşallah
selam..seni merak ediyordum tesadüfen burda buldum veee çok sevindim canım...
allah vakti zamanında sağlıkla doğurmayı nasip etsin...
Ben zeynep kamil hastanesinden aldim raporumu..orda rapor cikinca soruyorlar nerde yaptiracaksin diye..eger hastanede yaptiracak isen ordaki kurul karar veriyor alacagin ilaclara..yok ozelde yaptiracaksan da raporunu verip gonderiyorlar,receteni ozel hastane duzenliyor...diye biliyorum..hastanesine gore degisebilir tabi...Hergün aklıma bi soru geliyo bu tüp bebek le ilgili. Ayy ne kadar kafa kurcalıyo bu iş. Şimdi 1. sorum ben Üniversiteden rapor alıcam ama Özel de yaptırcam. Üniversitedeki Doktor bana ilaç yazacak ama belki öbür Doktor başka ilaç önerecek. Bu iş nasıl oluyo? Birde ne zaman ilaçların alınması gerekiyo? Erkende alınabilir mi? 2. sorum bu rapor için 5 yıllık sağlık sigortası mı gerekli? Bizde o kadar sigorta günü yok yaa
hoşgeldin canım;bende yeni geldim iyi olmaya çalışıyorum sıkıntımı az önce yazdım seninde bilgin varsa yazarsan sevinirim şimdiden saol...mrhb kızlar nasılsınız bu gün yoktum işlerim vardı
Cnm bende üniversite hastanesinde rapor çıkarıp ozelde yaptirdim.arkadaşlar hepinize merabalar benim iki gün önce ikinci tüp bebek denemem oldu donmuş tek embriyo transfer edildi.çok korkuyorum yine olmadı diye çünki geçen sefer ki gibiyim hiçbir değişiklik yok okuyorum bazen yazılanları kasıklarda ağrı sancı oluyomuş bende hiçbişi yok sadece arada bir hafif şekilde tıpkı bize ilaç verdiklerinde yumurtalarımız büyürken hissettiğimiz ağrıya benzer sol kasığımda oluyo çok kısa süreli ve sürekli diil...bu konuda bilgisi olanlar cevap verebilirlerse çok sevinirim sizler neler yaşıyosunuz kızlar
sanada meraba canım;öncelikle hayırlı olsun inş.güzel haberler alırsın..cevap vermeden önce merak ettim sana transferden sonra neler yapman gerektiğini ilaçlarını nasıl kullanacağını anlatıp liste halinde vermediler mi çünki biz burdan ne desek boş kafana göre ilaç alınmaz biliyosun bence sen en kısa sürede telefon aç gerekli bilgileri öğren benim hiç başıma böle bişi gelmedi hep detaylı anlatıp liste şeklinde verdiler..benim kullandığım ilaçlara gelince ben cirinone jel,estrofem tablet,folic ve coraspin,göbekten iğne şeklinde oksapar,bide sadece 3 gün yapmam gereken makattan fitil endol...benim ilaçlarım bunlar canım biraz uzun oldu amaArkadaslar merhaba bugun transferim oldu doktor progestan fitil verdi onu transferden kac saat sonra kullandiniz yardimci olursaniz sevinirim
amiin Allah razı olsun senide yapsın inşallaaahh canım benim...hayırlı olsun arkadaşım seni anne yapsın embiryon inş
Cnm oncelikle tedavin hayirli sonu bebisli olsun sana iki negatif almis biri olarak tek tavsiyem belirti arama ilk tedavimde hic bisey yoktu ne agri ne leke negatif oldu ikincide kasiklarda agri lekelenme goguslerde hassasiyet oda negatif oldu bence biz tutsun.istedigimiz icin belurti arayip duruyoruz sen dua et insallah hayirlisi olur hakkindaarkadaşlar hepinize merabalar benim iki gün önce ikinci tüp bebek denemem oldu donmuş tek embriyo transfer edildi.çok korkuyorum yine olmadı diye çünki geçen sefer ki gibiyim hiçbir değişiklik yok okuyorum bazen yazılanları kasıklarda ağrı sancı oluyomuş bende hiçbişi yok sadece arada bir hafif şekilde tıpkı bize ilaç verdiklerinde yumurtalarımız büyürken hissettiğimiz ağrıya benzer sol kasığımda oluyo çok kısa süreli ve sürekli diil...bu konuda bilgisi olanlar cevap verebilirlerse çok sevinirim sizler neler yaşıyosunuz kızlar
15 gün ne kadar uzunmuş. Heyet mi inceliyo bu raporu? Ben eylül de başlıyım en iyisi. Benim doktorum belli. Şimdi ameliyat oldum 1 ay beklemem gerektiğini söyledi.Cnm bende üniversite hastanesinde rapor çıkarıp ozelde yaptirdim.
Universitenin verdigi raporda kullanacagim ilaclarin icerikleri yaziyor.universitede kan tahlilleri ultrason ve esinin sonyclarina gore ilaclar yaziliyor ve asagi yukari kullanilan ilaclar belli.benim raporda doktorun kullanmayacagi ilacta vardi ama onlarida aldirdi elimde duruyor mesala bide kullandigim bi ilac var oda raporda yazmiyordu allahtancok fazla bi rakam degilsi de ozelden aldimm.
Raporunu cikartirken gidecegin doktorda belli olsun rapor eline gecince ilaclar icin belirli sure var bir onu tam olarak bilemiyorum
Ben universitede isimi halledip kagitlarimi tamamladiktan sonra bi 15 gun icinde aldim raporumu o arada doktorumu buldum elimdeki kagitkarida doktoruma goturdum tahlilleri oda bi muayne etmişti ve sonrasında basladik.
çok teşekkür ederim canım saol,doğru söylüyosun ama beklemek zor bide yazılanlar insan etkileniyo işte,inşallah en kısa zamanda sende bende tüm uğraş veren anne adayları güzel haberlerle seviniriz amiiiinnn.....Cnm oncelikle tedavin hayirli sonu bebisli olsun sana iki negatif almis biri olarak tek tavsiyem belirti arama ilk tedavimde hic bisey yoktu ne agri ne leke negatif oldu ikincide kasiklarda agri lekelenme goguslerde hassasiyet oda negatif oldu bence biz tutsun.istedigimiz icin belurti arayip duruyoruz sen dua et insallah hayirlisi olur hakkinda
mrb cnm insallah pozitifi gorursun bende sonucumu bugun aldim hamileyim rabbim izin verirse belirti fln arama daha ikinci gunun bende de sol kasigimda ozellikle arara hafif agrilar giriyo hmnde geciyo ve bilmiyorum ilaclardanmi ama son bi kac gundur su gibi akintim oluyo ne goguslerim sisti acidi nede belim sadece kasiklarim ama bence belirtelere cok takilma mevlama ellerini ac ve icten dua et insallah rabbim sanada nasip etsin bu duyguyu ve hepinize...arkadaşlar hepinize merabalar benim iki gün önce ikinci tüp bebek denemem oldu donmuş tek embriyo transfer edildi.çok korkuyorum yine olmadı diye çünki geçen sefer ki gibiyim hiçbir değişiklik yok okuyorum bazen yazılanları kasıklarda ağrı sancı oluyomuş bende hiçbişi yok sadece arada bir hafif şekilde tıpkı bize ilaç verdiklerinde yumurtalarımız büyürken hissettiğimiz ağrıya benzer sol kasığımda oluyo çok kısa süreli ve sürekli diil...bu konuda bilgisi olanlar cevap verebilirlerse çok sevinirim sizler neler yaşıyosunuz kızlar
Cnm tesekkurler ne guzel yazmissin dogru soyluyorsun biliyorum eline saglik . Iste karisik duygular icindeyim her insanin yaradilisi farkli tabi aslinda cok guclu biriyimdir ama artik gucum kalmadi. 2 ameliyat bir dogal gebelik 3 aya yakinken kayip. Ustune bir ameliyat daha olcakmi diye bekleme ve ilk microda dusuk ve korkunc kanamam oldu haaaa bide tup bebegimle bereber ohss oldum cok eziyet cektim bunlar fiziki ve maddi kismi birde is yerimde herkesin aciyan bakislari utanc duygusu her dusukte kurtajda dr hastane personelinden genemi sen muamelesi sulaledeki bebegi olmayan gelin olayi veee yasim 35 oldu 7 yillik evliyim 6 yildir bunlari yasiyorum ailem uzule uzule yaslandi gitti annem babam yiprandi her ameliyatimda omurlerinden omur gitti her kurtasimda kanamam durcakmi diye annem gozu kirpmadi bumlarin yuku ve esimin 40 yasina gelip benim yuzumden hala baba olmamasi omuzlarimdaki yuklerin sadece birazi . Biliyorum hepimiz yasiyoruz bunu ama benim gucum azaldi artik her insanin gucu farkli tabi. Insallah tekrar toparlanirim. Ameliyat ve kurtaj ve suni sanciyla dusuk yasamadan tutmayan tup bebek tedavisi gorsem en azindan manevi maddi kisa sureli fiziki surec yasardim diyorum bazen tutup dusmeside kotu. Cok yazdim neyse cnmmm tesekkurler destegin icin sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?