2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

selnm, sakin ol kuzum, daha 2 gün oldu, henüz tutunma aşamasına bile yeni geliyor minnoşun ne belirtisi :) Ayrıca ilk başlardaki ağrılar sızılar falan hep ilaçlardan opu ve transferin etkilerinden.. henüz vücudun hcg hormonu(hamilelik hormonu) bile salgılamaya başlamadı nerede kaldı belirti vs.. Rahat ol, belirti arama. Çoğunlukla 6. haftadan önce belirti falan da olmaz

Kaç gün sürdü rapor işi ? Bana hemen verirler herhalde çünkü 2 tane dış gebelik var bende. Test olur mu bana da tüplerde iltihab var benim

rabbim yüzünü gülüdürsün inş hiç belirti arama herkes aynı eyleri yaşayacaka diye bir şey yok kendine hamileymiş gibi davran test gününe kadar inşş güzel haberler alırsın

Tesekkurler cnm

Ne kadar tesekkur etsem az ne kadar iyi geldi yazdiklarin emek verip vakit ayirip yazdigin icin yurekten tesekkurler cnm arkadasim sevgiler .umarim gene bir gun o gucu bulup denerim bir seyler ama bu yil benim yilim degilmis nasip diyelim. Sevgiler

o kadar sevindim ki Allah tamamına erdirsin canım benim,darısı hepimize inş.hamile duası kabul olurmuş lütfen dualarında bizleri unutma

napim tatlım yaaa yine olmicak diye korkuyorum işte,haklısın tabi ama insan mantıklı düşünemiyo senin nasıl gidiyo ağrın sızın iyisin dimi birlikte bekliyoruz kader arkadaşımsın benim

o kadar sevindim ki Allah tamamına erdirsin canım benim,darısı hepimize inş.hamile duası kabul olurmuş lütfen dualarında bizleri unutma
allah razi olsun cnm etmezmiyim ediyorum rabbim kabul etsin rabbim isteyen herkesin kucagini doldursunn...

melindam kuzummmm nerlerdesin napıyorsun özledimmm valla yaaa
Kuzum bu yeni sistem çok kötü cepten suan çok zor yazıyorum pc eşimde oyüzden okuyup çıkıyorum inşallah en kisa zamanda düzelir bende çok özledim eski Sohbetleri ne güzeldi niye bozdularsen nasılsın bebeğim

alıs alıs kuzum ozledm burann sohbetlerni

Canimm 28 agustostu test gunum ama kanama olunca doktor yaptir dedi cok korktum ama sonucum 137 cikti rabbime binlerce sukur cok agladim cok uzuldum ama sonucum iyi cikti dusuk riskim var sanirim dinlenicem
maşallah cnm sonuna kadar gitsin sağlıkla ....
benimde bugun catlatma ignemi vuracagim bakalim carsamba toplama olur cnm hayirlisi artik cokda umutlu degilim...
cnm umutsuz olma her umdunun bittiğini zannettiğin an mevlam ne mucizeler verir insana sende o mucizeleri göreceksin inşlhhh
cnm olsun 28 gün daha bekle sonu bebeğin sana tutunsun sıkı sıkı kaliteli olsun spermler gerisi kolay çabuk gelir geçer...
daha 2 gün olmuş bu karamsarlık niye bak hep de belirti olacak değil belki hiç belirti olmadan kan değerlerin tavan yapıcak inşlhhh
hakikaten ya cepten de olmuyor uff bizi kk dan soğuttular valalhii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…