arkadaşlar hepinize merabalar benim iki gün önce ikinci tüp bebek denemem oldu donmuş tek embriyo transfer edildi.çok korkuyorum yine olmadı diye çünki geçen sefer ki gibiyim hiçbir değişiklik yok okuyorum bazen yazılanları kasıklarda ağrı sancı oluyomuş bende hiçbişi yok sadece arada bir hafif şekilde tıpkı bize ilaç verdiklerinde yumurtalarımız büyürken hissettiğimiz ağrıya benzer sol kasığımda oluyo çok kısa süreli ve sürekli diil...bu konuda bilgisi olanlar cevap verebilirlerse çok sevinirim sizler neler yaşıyosunuz kızlar
Kaç gün sürdü rapor işi ? Bana hemen verirler herhalde çünkü 2 tane dış gebelik var bende. Test olur mu bana da tüplerde iltihab var benimBen zeynep kamil hastanesinden aldim raporumu..orda rapor cikinca soruyorlar nerde yaptiracaksin diye..eger hastanede yaptiracak isen ordaki kurul karar veriyor alacagin ilaclara..yok ozelde yaptiracaksan da raporunu verip gonderiyorlar,receteni ozel hastane duzenliyor...diye biliyorum..hastanesine gore degisebilir tabi...
rabbim yüzünü gülüdürsün inş hiç belirti arama herkes aynı eyleri yaşayacaka diye bir şey yok kendine hamileymiş gibi davran test gününe kadar inşş güzel haberler alırsınarkadaşlar hepinize merabalar benim iki gün önce ikinci tüp bebek denemem oldu donmuş tek embriyo transfer edildi.çok korkuyorum yine olmadı diye çünki geçen sefer ki gibiyim hiçbir değişiklik yok okuyorum bazen yazılanları kasıklarda ağrı sancı oluyomuş bende hiçbişi yok sadece arada bir hafif şekilde tıpkı bize ilaç verdiklerinde yumurtalarımız büyürken hissettiğimiz ağrıya benzer sol kasığımda oluyo çok kısa süreli ve sürekli diil...bu konuda bilgisi olanlar cevap verebilirlerse çok sevinirim sizler neler yaşıyosunuz kızlar
aminnnn inşşşşşşamiin Allah razı olsun senide yapsın inşallaaahh canım benim...
rabbim hepimize yaşatsın inşyeteeeeer daha önce cevap vermişim senin yorumuna buda ikinci oldu kusura bakma karıştırıyorum bazen..Ama Allah söyletti bak
Tesekkurler cnmtatlım okudum, çok üzüldüm... söylenecek pek de fazla bir şey yok...Rabbim tez zamanda göndersin meleğini inşallahhhh....
kuzum hayırlı uğurlu olsun inşallah sonu bebişli olur da umutsuzluğunun umuda dönüşmesini heyecanla takip ederiz burda; her birimize ayrı ayrı umut olursun inşallahhh
aydın günlerimiz mutlu haberler alacağımız bir hafta olsun inşallahhh kızlarrr
Ne kadar tesekkur etsem az ne kadar iyi geldi yazdiklarin emek verip vakit ayirip yazdigin icin yurekten tesekkurler cnm arkadasim sevgiler .umarim gene bir gun o gucu bulup denerim bir seyler ama bu yil benim yilim degilmis nasip diyelim. SevgilerCanım benim.. yaşadıkların gerçekten çok zor.. çok haklısın, tüp bebek yaptırıp tutmaması gibi bir şey değil, yakınından bile geçmiyor, sahip olup kaybetmek, üstelik de bu kadar çok isterken çok ağır bir deneyimdir muhakkak.. Güçlü olduğuna hiç şüphem yok, bu kadar şeyi yaşayıp devam ediyor olman bile başlı başına ne kadar güçlü olduğunun göstergesi zaten. Hem güçlü olmak demek canın yanmaması üzülmemen demek değil. Bir yerde okumuştum, depresyona girmek sizin güçlü olmadığınızı değil aksine çok uzun zamandır çok güçlü olduğunuzu gösterir diye. kesinlikle katılıyorum bu fikre.. O yüzden hiç de kendini öyle zayıf hissetme ve utanma, insanlar nasıl bakarsa baksın, yaşamayan bilemez bu duyguları, utanılacak hiç birşey de yok.. Evlat sahibi olmak için onların hayal bile edemeyeceği sıkıntıları göze alıyorsun sen, asıl sen onlara tepeden bak.. Bizler hastane odalarında, soğuk ameliyat masalarında, içimizde dışımızda aletler iğneler, hiçbir mahremiyetimiz olmadan, her bir dakikası ömür törpüsü süreçlerden geçerek hamile kalmaya uğraşıyoruz.. Henüz hamile bile kalmadan başlıyoruz anne olmaya kendimizden vermeye.. Başaramasak bile en azından gerçekten uğraşıyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz. O yüzden kuzum hiç mi hiç utanma eksiklik duyma.. Fazlamız var eksiğimiz yok..
Bütün kalbimle yaşadığın sıkıntıların en kısa zamanda bitmesini, yüzünün gülmesini ve evladına kavuşmanı diliyorum arkadaşım..
o kadar sevindim ki Allah tamamına erdirsin canım benim,darısı hepimize inş.hamile duası kabul olurmuş lütfen dualarında bizleri unutmamrb cnm insallah pozitifi gorursun bende sonucumu bugun aldim hamileyim rabbim izin verirse belirti fln arama daha ikinci gunun bende de sol kasigimda ozellikle arara hafif agrilar giriyo hmnde geciyo ve bilmiyorum ilaclardanmi ama son bi kac gundur su gibi akintim oluyo ne goguslerim sisti acidi nede belim sadece kasiklarim ama bence belirtelere cok takilma mevlama ellerini ac ve icten dua et insallah rabbim sanada nasip etsin bu duyguyu ve hepinize...
napim tatlım yaaa yine olmicak diye korkuyorum işte,haklısın tabi ama insan mantıklı düşünemiyo senin nasıl gidiyo ağrın sızın iyisin dimi birlikte bekliyoruz kader arkadaşımsın benimselnm, sakin ol kuzum, daha 2 gün oldu, henüz tutunma aşamasına bile yeni geliyor minnoşun ne belirtisi :) Ayrıca ilk başlardaki ağrılar sızılar falan hep ilaçlardan opu ve transferin etkilerinden.. henüz vücudun hcg hormonu(hamilelik hormonu) bile salgılamaya başlamadı nerede kaldı belirti vs.. Rahat ol, belirti arama. Çoğunlukla 6. haftadan önce belirti falan da olmaz
allah razi olsun cnm etmezmiyim ediyorum rabbim kabul etsin rabbim isteyen herkesin kucagini doldursunn...o kadar sevindim ki Allah tamamına erdirsin canım benim,darısı hepimize inş.hamile duası kabul olurmuş lütfen dualarında bizleri unutma
melindam
Kuzum bu yeni sistem çok kötü cepten suan çok zor yazıyorum pc eşimde oyüzden okuyup çıkıyorum inşallah en kisa zamanda düzelir bende çok özledim eski Sohbetleri ne güzeldi niye bozdularmelindam kuzummmm nerlerdesin napıyorsunözledimmm valla yaaa
Cnm zaten bir ayda gitgel kantahlilleri esinin tahlilleri oyle gwçiyorr15 gün ne kadar uzunmuş. Heyet mi inceliyo bu raporu? Ben eylül de başlıyım en iyisi. Benim doktorum belli. Şimdi ameliyat oldum 1 ay beklemem gerektiğini söyledi.
kuzum naslsn tatlm goremedm bayadr tasndn mı? tatlm karadenzdeym samsuna da gelcezmelindam kuzummmm nerlerdesin napıyorsunözledimmm valla yaaa
alıs alıs kuzum ozledm burann sohbetlerniKuzum bu yeni sistem çok kötü cepten suan çok zor yazıyorum pc eşimde oyüzden okuyup çıkıyorum inşallah en kisa zamanda düzelir bende çok özledim eski Sohbetleri ne güzeldi niye bozdularsen nasılsın bebeğim
Canimm 28 agustostu test gunum ama kanama olunca doktor yaptir dedi cok korktum ama sonucum 137 cikti rabbime binlerce sukur cok agladim cok uzuldum ama sonucum iyi cikti dusuk riskim var sanirim dinlenicem
cnm umutsuz olma her umdunun bittiğini zannettiğin an mevlam ne mucizeler verir insana sende o mucizeleri göreceksin inşlhhhbenimde bugun catlatma ignemi vuracagim bakalim carsamba toplama olur cnm hayirlisi artik cokda umutlu degilim...
cnm olsun 28 gün daha bekle sonu bebeğin sana tutunsun sıkı sıkı kaliteli olsun spermler gerisi kolay çabuk gelir geçer...Kuzum drdan donduk malesef esimde iltihaplanma varmis antibiyotik verdi 28 gun kullanacakmis bu sebeple spermi iyi calismiyormus.dr dediki esime bi ordu askerin herbirine yuz sise viski icirip savasa gonderirsen ne olur? Bende dedimki sarhos olurlar bu durumda savasamazlar.dr dedi esinin spermleride suan ayni durumdalar
daha 2 gün olmuş bu karamsarlık niye bak hep de belirti olacak değil belki hiç belirti olmadan kan değerlerin tavan yapıcak inşlhhharkadaşlar hepinize merabalar benim iki gün önce ikinci tüp bebek denemem oldu donmuş tek embriyo transfer edildi.çok korkuyorum yine olmadı diye çünki geçen sefer ki gibiyim hiçbir değişiklik yok okuyorum bazen yazılanları kasıklarda ağrı sancı oluyomuş bende hiçbişi yok sadece arada bir hafif şekilde tıpkı bize ilaç verdiklerinde yumurtalarımız büyürken hissettiğimiz ağrıya benzer sol kasığımda oluyo çok kısa süreli ve sürekli diil...bu konuda bilgisi olanlar cevap verebilirlerse çok sevinirim sizler neler yaşıyosunuz kızlar
hakikaten ya cepten de olmuyor uff bizi kk dan soğuttular valalhiiKuzum bu yeni sistem çok kötü cepten suan çok zor yazıyorum pc eşimde oyüzden okuyup çıkıyorum inşallah en kisa zamanda düzelir bende çok özledim eski Sohbetleri ne güzeldi niye bozdularsen nasılsın bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?