günaydın canımgünaydınlarrr
maşallah cnm sonuna kadar gitsin sağlıkla ....
cnm umutsuz olma her umdunun bittiğini zannettiğin an mevlam ne mucizeler verir insana sende o mucizeleri göreceksin inşlhhh
cnm olsun 28 gün daha bekle sonu bebeğin sana tutunsun sıkı sıkı kaliteli olsun spermler gerisi kolay çabuk gelir geçer...
daha 2 gün olmuş bu karamsarlık niye bak hep de belirti olacak değil belki hiç belirti olmadan kan değerlerin tavan yapıcak inşlhhh
hakikaten ya cepten de olmuyor uff bizi kk dan soğuttular valalhii
Benim rapor isim 1,5 ay surdu..dis gebelik infertilite belirtisi degil ki ama..raporu hemen verilecek sebebiniz olsa bile belirli bir prosedur var.senin durumunu anlamalari ve onaylamalari icin tahlil,muayene bunu tamamlayacak ekg,rontgen,tiroid kontrolu ve esinin spermiyogrami gibi surecten gecmen gerekiyor..Bunlardan sonra,sonuclarina gore kurullarda karar veriliyor..Kaç gün sürdü rapor işi ? Bana hemen verirler herhalde çünkü 2 tane dış gebelik var bende. Test olur mu bana da tüplerde iltihab var benim
Canim, kendine niye eziyet ediyorsunarkadaşlar hepinize merabalar benim iki gün önce ikinci tüp bebek denemem oldu donmuş tek embriyo transfer edildi.çok korkuyorum yine olmadı diye çünki geçen sefer ki gibiyim hiçbir değişiklik yok okuyorum bazen yazılanları kasıklarda ağrı sancı oluyomuş bende hiçbişi yok sadece arada bir hafif şekilde tıpkı bize ilaç verdiklerinde yumurtalarımız büyürken hissettiğimiz ağrıya benzer sol kasığımda oluyo çok kısa süreli ve sürekli diil...bu konuda bilgisi olanlar cevap verebilirlerse çok sevinirim sizler neler yaşıyosunuz kızlar
Kaç gün sürdü rapor işi ? Bana hemen verirler herhalde çünkü 2 tane dış gebelik var bende. Test olur mu bana da tüplerde iltihab var benim
Ensucum esimin durumunu nur hanima anlattim pek bi faydasi olmaz dedicnm ilk raporunsa hiçkimseye hemen vermiyorlar hangi aşamadan geçtiğini ve eşinin senin durumunu anlamaları için test ve muayeneler gerekiyor.. en az 1,5 ayda alırsınız.. raporu hangi hastaneden çıkartacaksın..
Benim 10 gün kanamam oldu sonra düştü bebeğim..bu ayın 7 sinde..ertesi gün kalanları kürtaj yaptılar.Kizlar kurtajsiz dusuk kac gun surerki 1 hafta olcak kanamam var betahcg 1800 lerde gerci artik bu topiktende bu sorulmaz ama gecmis tecrubesi olan varsa diye tesekkurler
MTHFR C677T kanla ilgili bir gen sen heterizogot yani taşıyıcısın..coraspin kullanımı ve gebelik oluşursa da kan sulandırıcı iğne kullanılıyo canımarkadaşlar merhaba
ben haziran ayında ilk tüp bebek denmemi yaptım bebek tutunduktan birkaç gün sonra değerim düşmeye başladı ve biyokimyasal düşük yaşadım kanamalı bir şekilde.. ardından üniversiteye gidip tıbbi genetik laboratuvarında kan tahlili verdim ve sonucum çıkmış.
bu sonucu değerlendirebilen yada benzer bir durum yaşayan varmı acaba?
sonuç:
real-time PCR teknolojisiyle yapılan DNA analizleri pozitif ve negatif kontroller eşliğinde gerçekleştirilmiş ve hastada;
MTHFR C677T geninde heterozigot mutasyon saptanmıştır. Factor II (prothrombin) G20210A ve Factor V Leiden genlerinde mutasyon saptanmamıştır.
varsa fikirleriniz beni bilgilendirebilirmisiniz?
teşekkürler....
MTHFR C677T kanla ilgili bir gen sen heterizogot yani taşıyıcısın..coraspin kullanımı ve gebelik oluşursa da kan sulandırıcı iğne kullanılıyo canım
Ensucum esimin durumunu nur hanima anlattim pek bi faydasi olmaz dediMoralim cok bozuk kime inanacagimizi sasirdik...
MTHFR C677T kanla ilgili bir gen sen heterizogot yani taşıyıcısın..coraspin kullanımı ve gebelik oluşursa da kan sulandırıcı iğne kullanılıyo canım
Canim sadece faydasi olacagini cok sanmiyorum dedi bunun disinda bisey demedi..surekli soru sorup nur hanimi bezdirmek te istemiyorum..esim diyor burdaki drun dedigini uyguluyalim sonra keske dememek icin...burdaki dr bu durumda tedavi olmamizida onermiyor..
Tesekur ederim canim yaa Icimi rahatlattinCanim merhaba, once gecmis olsun..senin durumunu az cok biliyorum,takip ediyorum..yazmadan edemedim simdi..urolog dogru diyor bence,once esin tedavi olsun.birsey normal olmadan baska bisey yapmak mantiksiz olur.hele bu sey bir bebekse:)
Enfeksiyon yasiyorsa sperm kalitesi cok dusuktur inan..ben asilama yaptirdigim donemde bir seferinde sperm sayisi dusuktu ve laboratuardaki dr,soguk alginligi yasadiysaniz ates yukselmesi,inanilmaz etkiler,sayi ve Kaliteyi dusurur demisti..bir de sizin durumu dusun..onca masraf,zaman,hevesi bosa harcamayin..ipinizi saglam kaziga baglayin derim ben..hic degilse aklinda soru isareti kalmaz..tedavi olsun esin,sonra gelip burda tup bebek yapin..2ay beklemekten zarar gelmez...
Isparta Üniversite Hastanesinde çıkartacağım. Zaten orda tedavim başlamıştı. Laparoskopi olmuştum rahimde perde vardı. Kan pıhtılaşması çıktı. Genetik test falan da yaptılar. Yani bir çok test geçen yıl yapıldı bana. Doktorumu aradım gel hallederiz demişti 2 ay önce. Bende önce Özele gidip danışmak istedim. Bi baktık ki rahimdeki perde duruyormuş. Özeldeki doktor hiç dokunulmamış dedi. Yani nasıl bir iştir anlamadım. Tekrar ameliyat oldum. İnşallah düzelmiştir artık çünkü dış gebelikte de kötü doktorların eline düşmüştüm. 1 haftada kürtaj ve iki kez de laparoskopi olmuştum. Artık bu laparoskopi den tiksindim. Göbek deliğim perişan oldu. Dokunamıyorum çok huylanıyorum. Öyle işte...cnm ilk raporunsa hiçkimseye hemen vermiyorlar hangi aşamadan geçtiğini ve eşinin senin durumunu anlamaları için test ve muayeneler gerekiyor.. en az 1,5 ayda alırsınız.. raporu hangi hastaneden çıkartacaksın..
O testlerin bazıları bana geçen sene yapıldı. Tekrarlamak gerekiyor mu bu tahlilleri. Yaptırdığım hastaneden alacağım raporumu zaten.Benim rapor isim 1,5 ay surdu..dis gebelik infertilite belirtisi degil ki ama..raporu hemen verilecek sebebiniz olsa bile belirli bir prosedur var.senin durumunu anlamalari ve onaylamalari icin tahlil,muayene bunu tamamlayacak ekg,rontgen,tiroid kontrolu ve esinin spermiyogrami gibi surecten gecmen gerekiyor..Bunlardan sonra,sonuclarina gore kurullarda karar veriliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?