2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

haklısın cemremm, canım inşallah bizim mucizelerimizde tez zamanda olur.. öptümm

Kizlar kurtajsiz dusuk kac gun surerki 1 hafta olcak kanamam var betahcg 1800 lerde gerci artik bu topiktende bu sorulmaz ama gecmis tecrubesi olan varsa diye tesekkurler

Kaç gün sürdü rapor işi ? Bana hemen verirler herhalde çünkü 2 tane dış gebelik var bende. Test olur mu bana da tüplerde iltihab var benim
Benim rapor isim 1,5 ay surdu..dis gebelik infertilite belirtisi degil ki ama..raporu hemen verilecek sebebiniz olsa bile belirli bir prosedur var.senin durumunu anlamalari ve onaylamalari icin tahlil,muayene bunu tamamlayacak ekg,rontgen,tiroid kontrolu ve esinin spermiyogrami gibi surecten gecmen gerekiyor..Bunlardan sonra,sonuclarina gore kurullarda karar veriliyor..

Canim, kendine niye eziyet ediyorsun embriyo rahme dollenmenin 7.gunu gibi tutunuyormus..belirti arama kendinde.okuduklarin ya psikolojik yada ilaclarin etkisi oluyor.sen sadece dikkatli ama mutlu,umutlu olmaya bak...ben hic belirti yasamadim..o dedigin kasik agrisi filan cok az ve 7-8.haftada oldu..bu arada olmicak diye dusunursen olmaz..cunku bilimsel olarak kanitlanmis ki,beyin ne dusunup inanirsa, ona gore vucudu yonetiyormus..yani hormon salgilamasi filan buna gore oluyor..sen olmicak dersen embriyo tutunmasini farkinda olmadan engelleyebilirsin
İyi dusun iyi olsun,gerekirse buraya da girme,kafani karistirma sakin...

Kaç gün sürdü rapor işi ? Bana hemen verirler herhalde çünkü 2 tane dış gebelik var bende. Test olur mu bana da tüplerde iltihab var benim

cnm ilk raporunsa hiçkimseye hemen vermiyorlar hangi aşamadan geçtiğini ve eşinin senin durumunu anlamaları için test ve muayeneler gerekiyor.. en az 1,5 ayda alırsınız.. raporu hangi hastaneden çıkartacaksın..

cnm ilk raporunsa hiçkimseye hemen vermiyorlar hangi aşamadan geçtiğini ve eşinin senin durumunu anlamaları için test ve muayeneler gerekiyor.. en az 1,5 ayda alırsınız.. raporu hangi hastaneden çıkartacaksın..
Ensucum esimin durumunu nur hanima anlattim pek bi faydasi olmaz dedi Moralim cok bozuk kime inanacagimizi sasirdik...

[QUnim, post: 36637397, member: 549872"]Kizlar kurtajsiz dusuk kac gun surerki 1 hafta olcak kanamam var betahcg 1800 lerde gerci artik bu topiktende bu sorulmaz ama gecmis tecrubesi olan varsa diye tesekkurler[/QUOTE]
Cnm benim 1200 lerden dusmesi uc haftayi bulmuştuu

arkadaşlar merhaba
ben haziran ayında ilk tüp bebek denmemi yaptım bebek tutunduktan birkaç gün sonra değerim düşmeye başladı ve biyokimyasal düşük yaşadım kanamalı bir şekilde.. ardından üniversiteye gidip tıbbi genetik laboratuvarında kan tahlili verdim ve sonucum çıkmış.
bu sonucu değerlendirebilen yada benzer bir durum yaşayan varmı acaba?

sonuç:
real-time PCR teknolojisiyle yapılan DNA analizleri pozitif ve negatif kontroller eşliğinde gerçekleştirilmiş ve hastada;
MTHFR C677T geninde heterozigot mutasyon saptanmıştır. Factor II (prothrombin) G20210A ve Factor V Leiden genlerinde mutasyon saptanmamıştır.

varsa fikirleriniz beni bilgilendirebilirmisiniz?
teşekkürler....

Slm arkadaslar aranizda uzun protokolle yani tup bebek oncesi zoladex igne yaptıran var mi ya ben o kadar yoruldum ki bundan zaten gecen 3ay kullandim sonra tup bebek yapilacakti ama yumurtalar bozulmus yarida kaldi...bi de bende lanet endometriyozis hastaligi var amh 0.50 cikti dr.a ameliyat yapin demistim rezerv az sanirim olamayacak bu ameliyati aranizda olan var mi

Kizlar kurtajsiz dusuk kac gun surerki 1 hafta olcak kanamam var betahcg 1800 lerde gerci artik bu topiktende bu sorulmaz ama gecmis tecrubesi olan varsa diye tesekkurler
Benim 10 gün kanamam oldu sonra düştü bebeğim..bu ayın 7 sinde..ertesi gün kalanları kürtaj yaptılar.

MTHFR C677T kanla ilgili bir gen sen heterizogot yani taşıyıcısın..coraspin kullanımı ve gebelik oluşursa da kan sulandırıcı iğne kullanılıyo canım

Ensucum esimin durumunu nur hanima anlattim pek bi faydasi olmaz dedi Moralim cok bozuk kime inanacagimizi sasirdik...

canım enfeksiyon vardı dimi peki neyin faydası olurmuş ne dedi Nur hn.. sonuçta bi çözüm olmalı, çözümünü söyledimi cnm.. nasıl bi yol izlemeniz gerekiyormuş.... üzülme cnmm yaa

OTE="ensu, post: 36640713, member: 537340"]canım enfeksiyon vardı dimi peki neyin faydası olurmuş ne dedi Nur hn.. sonuçta bi çözüm olmalı, çözümünü söyledimi cnm.. nasıl bi yol izlemeniz gerekiyormuş.... üzülme cnmm yaa[/QUOTE]
Canim sadece faydasi olacagini cok sanmiyorum dedi bunun disinda bisey demedi..surekli soru sorup nur hanimi bezdirmek te istemiyorum..esim diyor burdaki drun dedigini uyguluyalim sonra keske dememek icin...burdaki dr bu durumda tedavi olmamizida onermiyor..

Canim merhaba, once gecmis olsun..senin durumunu az cok biliyorum,takip ediyorum..yazmadan edemedim simdi..urolog dogru diyor bence,once esin tedavi olsun.birsey normal olmadan baska bisey yapmak mantiksiz olur.hele bu sey bir bebekse:)
Enfeksiyon yasiyorsa sperm kalitesi cok dusuktur inan..ben asilama yaptirdigim donemde bir seferinde sperm sayisi dusuktu ve laboratuardaki dr,soguk alginligi yasadiysaniz ates yukselmesi,inanilmaz etkiler,sayi ve Kaliteyi dusurur demisti..bir de sizin durumu dusun..onca masraf,zaman,hevesi bosa harcamayin..ipinizi saglam kaziga baglayin derim ben..hic degilse aklinda soru isareti kalmaz..tedavi olsun esin,sonra gelip burda tup bebek yapin..2ay beklemekten zarar gelmez...

Tesekur ederim canim yaa Icimi rahatlattin
Burdaki drda aynen oyle diyor bir ay sonra tekrar sperm ornegi alinip bakilacak o zaman hangi drun dogru soyledigide belli olur

Isparta Üniversite Hastanesinde çıkartacağım. Zaten orda tedavim başlamıştı. Laparoskopi olmuştum rahimde perde vardı. Kan pıhtılaşması çıktı. Genetik test falan da yaptılar. Yani bir çok test geçen yıl yapıldı bana. Doktorumu aradım gel hallederiz demişti 2 ay önce. Bende önce Özele gidip danışmak istedim. Bi baktık ki rahimdeki perde duruyormuş. Özeldeki doktor hiç dokunulmamış dedi. Yani nasıl bir iştir anlamadım. Tekrar ameliyat oldum. İnşallah düzelmiştir artık çünkü dış gebelikte de kötü doktorların eline düşmüştüm. 1 haftada kürtaj ve iki kez de laparoskopi olmuştum. Artık bu laparoskopi den tiksindim. Göbek deliğim perişan oldu. Dokunamıyorum çok huylanıyorum. Öyle işte...

O testlerin bazıları bana geçen sene yapıldı. Tekrarlamak gerekiyor mu bu tahlilleri. Yaptırdığım hastaneden alacağım raporumu zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…