Cnm bende yazmadan duramadim benim esimdede spermlerininde intigaplanma var ilac kullandu ikikez tup bebek debedik ikiside olmadi ne onerdi dok ne kullaniyo simdi esinTesekur ederim canim yaa Icimi rahatlattin
Burdaki drda aynen oyle diyor bir ay sonra tekrar sperm ornegi alinip bakilacak o zaman hangi drun dogru soyledigide belli olur
cnm cok gecmis olsun bende haziranda sol tupun yapisikligindan laparaskopi oldum cok kotuydum ilk bir hafta halen izler belli seni cok iyi anliyorum bende huylaniyorum biraz.. o hastanede doktorla gorusuyorsan raporda sana kolaylik saglamalari gerekli..Isparta Üniversite Hastanesinde çıkartacağım. Zaten orda tedavim başlamıştı. Laparoskopi olmuştum rahimde perde vardı. Kan pıhtılaşması çıktı. Genetik test falan da yaptılar. Yani bir çok test geçen yıl yapıldı bana. Doktorumu aradım gel hallederiz demişti 2 ay önce. Bende önce Özele gidip danışmak istedim. Bi baktık ki rahimdeki perde duruyormuş. Özeldeki doktor hiç dokunulmamış dedi. Yani nasıl bir iştir anlamadım. Tekrar ameliyat oldum. İnşallah düzelmiştir artık çünkü dış gebelikte de kötü doktorların eline düşmüştüm. 1 haftada kürtaj ve iki kez de laparoskopi olmuştum. Artık bu laparoskopi den tiksindim. Göbek deliğim perişan oldu. Dokunamıyorum çok huylanıyorum. Öyle işte...
Bence en iyisi hemotoloğa gidin.ben homozigotum benim ki daha vahim.en son 7 ağustosta 2 aylık bebeğim gitti.doktor iğne yazalım mı yazmayalım mı derken arada yavrum gitti..hematoloğa gidin onlar dozu iyi ayarlıyolarmış.kadın doğumculara güvenmiyorum artık.teşekkür ederim cnm çok saol.. nasıl bir taşıyıcılık bu sadece kan sulandırı kullanımı yeterli oluyor mu?
Kaçıncı kaybın bu..metanetli ol hepimiz zor yollardan geçiyoruz..ben 4 yıllık evliliğimde 4 negatif aşılama 1 dıs gebelik rahim filmi histeroskopi ameliyatı 1 negatif tüp bebek ve 3 düşük yaşadım.sonuncusunu 18 gün oluyo yaşayalı sabırlı olucaz..bizler evlatları için mücafele veren analarız...inan ki yavrumuzun yüzüne hele ki gözlerine bakıp o cennet kokusunu içimize çekince herşeye değer diyecez.Mrhbkizlar napiyosunuz cok sıkılıyorum ben içim şişti düsünmekten. Normal yaşama dönemiyorum . Sürekli olanlari dusunuyorum çok moralim bozuk halim yok surekli uykum var . Disari cikmiyorum sacimi bile taramiyorum evde surum surum surunuyorum cok halsizim halim yok .benim hic bi zaman cocugum olmucak hissi yasiyorum panige kapiliyorum aglamaya baslayip hayattan soguyorum yemek ywmiyorum gunlerdir. Psikologa gitsem ii olur ama gitmek istemiyorum anlat anlat sonuc sifir offfffffffff
Toparlandım çok şükür ara ara üzülsemde yıkılmak yok.korunmuyorum dinlemedimcanım nasıl oldun biraz daha iyimisin.. toparlandınmı.
Mrhbkizlar napiyosunuz cok sıkılıyorum ben içim şişti düsünmekten. Normal yaşama dönemiyorum . Sürekli olanlari dusunuyorum çok moralim bozuk halim yok surekli uykum var . Disari cikmiyorum sacimi bile taramiyorum evde surum surum surunuyorum cok halsizim halim yok .benim hic bi zaman cocugum olmucak hissi yasiyorum panige kapiliyorum aglamaya baslayip hayattan soguyorum yemek ywmiyorum gunlerdir. Psikologa gitsem ii olur ama gitmek istemiyorum anlat anlat sonuc sifir offfffffffff
Canim antibiyotik verdi bir ay sonra tekrar test yapilacak fayda edip etmedigine bakilacak.senin esin ne kullandi?Cnm bende yazmadan duramadim benim esimdede spermlerininde intigaplanma var ilac kullandu ikikez tup bebek debedik ikiside olmadi ne onerdi dok ne kullaniyo simdi esin
Antibiyotik kullanmisti ismini hatirlamiyoeum ama ayni zamanda vitaminde kullandi ya soylemesi yazmasi ayip gibi ama esimin spermleri nasil diyim intihapli oldugu cok anlasiliyo kesik kesik tuhaf bisey sizinde oylemiCanim antibiyotik verdi bir ay sonra tekrar test yapilacak fayda edip etmedigine bakilacak.senin esin ne kullandi?
Ben şimdi gidip tekrardan ameliyat olduğumu falan söylicem Doktora zaten. Nasıl ameliyat ettiniz beni diye sorcam. Belki rapor almam kolaylaşır böyle baskı yaparsam diye düşünüyorum. Yada ters teper o da varcnm cok gecmis olsun bende haziranda sol tupun yapisikligindan laparaskopi oldum cok kotuydum ilk bir hafta halen izler belli seni cok iyi anliyorum bende huylaniyorum biraz.. o hastanede doktorla gorusuyorsan raporda sana kolaylik saglamalari gerekli..
canım bende kan pıhtılaşması var clexan kullanıyorum sürekli o yüzden normal doğumda kanamayı durduramayınca benim hayati riskim olacak bu yüzden sezeryan kesin malesef
Mrhbkizlar napiyosunuz cok sıkılıyorum ben içim şişti düsünmekten. Normal yaşama dönemiyorum . Sürekli olanlari dusunuyorum çok moralim bozuk halim yok surekli uykum var . Disari cikmiyorum sacimi bile taramiyorum evde surum surum surunuyorum cok halsizim halim yok .benim hic bi zaman cocugum olmucak hissi yasiyorum panige kapiliyorum aglamaya baslayip hayattan soguyorum yemek ywmiyorum gunlerdir. Psikologa gitsem ii olur ama gitmek istemiyorum anlat anlat sonuc sifir offfffffffff
insallah cnm gonlunden gecenlerin hepsi olur..Toparlandım çok şükür ara ara üzülsemde yıkılmak yok.korunmuyorum dinlemedim
doktorları.zaten onların yüzünden oluyo bunlar.bebeğim düşmüştü benim kürtajı kalanları almak için yaptılar.umarım bu ay yine gebe kalırım ve yavrum beni bırakmaz..
Canim bizimkide Iltihaptan dolayi sivisi cok az geliyor bende acik konusacam bide erken bosaliyor bazen cok afedersiniz iliskiye girmeden bile bosalma oluyor....sizdede oylemikiAntibiyotik kullanmisti ismini hatirlamiyoeum ama ayni zamanda vitaminde kullandi ya soylemesi yazmasi ayip gibi ama esimin spermleri nasil diyim intihapli oldugu cok anlasiliyo kesik kesik tuhaf bisey sizinde oylemi
cnm bizler doktorlara laf yetistiremeyiz hic polemige girmemen en guzeli.. onlarin hep kendilerince hakli bi bahaneleri yada diger doktorun hata yaptigini deme luksleri var.. herseye bi cevap yetistirirler bosver onune bak raporunu al canim..Ben şimdi gidip tekrardan ameliyat olduğumu falan söylicem Doktora zaten. Nasıl ameliyat ettiniz beni diye sorcam. Belki rapor almam kolaylaşır böyle baskı yaparsam diye düşünüyorum. Yada ters teper o da varAma hakkım yani sormak. Mail attım o doktoruma rahim filmi mi çekip gönderdim ama cevap gelmedi tabii. Kızgınım ama yapcak bişey yok elim mahkum gibi bişey.
Iyi aksamlar kizlar benim bugun 10.gun gunumdu 8.gun 137 di 10.gun 300 oldu iki tane konmustu ikiz olabilir mi ?? Normal seyrederse insallah 12.gun 600 olucak degerim
Hayirli olsun cnm seninkide ayy cok heycanli ilki kimyasal gebelik olmustu cok korktum tekrar oyle olucak diye ama cok sukur katlandi 12.gun tekrar yapicamcanım genelde değere bakıp yorum yapmak doğru olmuyor benim 11. gün 340 13. gün 880di tek embriyo transfer edilmişti tek kese göründü tek bebek büyüyo kuzummm :) 1 hafta 10 gün sonra muayenede öğrenirsin annesi :) inşallah sağlıkla büyür veya büyürlerrrr :) hayırlısııııı :)
canım sağol sağlıkla kucağımıza alırız inşallahhh :)Hayirli olsun cnm seninkide ayy cok heycanli ilki kimyasal gebelik olmustu cok korktum tekrar oyle olucak diye ama cok sukur katlandi 12.gun tekrar yapicam
Canim, kendine niye eziyet ediyorsunembriyo rahme dollenmenin 7.gunu gibi tutunuyormus..belirti arama kendinde.okuduklarin ya psikolojik yada ilaclarin etkisi oluyor.sen sadece dikkatli ama mutlu,umutlu olmaya bak...ben hic belirti yasamadim..o dedigin kasik agrisi filan cok az ve 7-8.haftada oldu..bu arada olmicak diye dusunursen olmaz..cunku bilimsel olarak kanitlanmis ki,beyin ne dusunup inanirsa, ona gore vucudu yonetiyormus..yani hormon salgilamasi filan buna gore oluyor..sen olmicak dersen embriyo tutunmasini farkinda olmadan engelleyebilirsin
İyi dusun iyi olsun,gerekirse buraya da girme,kafani karistirma sakin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?