2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Tesekur ederim canim yaa Icimi rahatlattin
Burdaki drda aynen oyle diyor bir ay sonra tekrar sperm ornegi alinip bakilacak o zaman hangi drun dogru soyledigide belli olur
Cnm bende yazmadan duramadim benim esimdede spermlerininde intigaplanma var ilac kullandu ikikez tup bebek debedik ikiside olmadi ne onerdi dok ne kullaniyo simdi esin

cnm cok gecmis olsun bende haziranda sol tupun yapisikligindan laparaskopi oldum cok kotuydum ilk bir hafta halen izler belli seni cok iyi anliyorum bende huylaniyorum biraz.. o hastanede doktorla gorusuyorsan raporda sana kolaylik saglamalari gerekli..

Mrhb kizlar napiyosunuz cok sıkılıyorum ben içim şişti düsünmekten. Normal yaşama dönemiyorum . Sürekli olanlari dusunuyorum çok moralim bozuk halim yok surekli uykum var . Disari cikmiyorum sacimi bile taramiyorum evde surum surum surunuyorum cok halsizim halim yok .benim hic bi zaman cocugum olmucak hissi yasiyorum panige kapiliyorum aglamaya baslayip hayattan soguyorum yemek ywmiyorum gunlerdir. Psikologa gitsem ii olur ama gitmek istemiyorum anlat anlat sonuc sifir offfffffffff

teşekkür ederim cnm çok saol.. nasıl bir taşıyıcılık bu sadece kan sulandırı kullanımı yeterli oluyor mu?
Bence en iyisi hemotoloğa gidin.ben homozigotum benim ki daha vahim.en son 7 ağustosta 2 aylık bebeğim gitti.doktor iğne yazalım mı yazmayalım mı derken arada yavrum gitti..hematoloğa gidin onlar dozu iyi ayarlıyolarmış.kadın doğumculara güvenmiyorum artık.

Kaçıncı kaybın bu..metanetli ol hepimiz zor yollardan geçiyoruz..ben 4 yıllık evliliğimde 4 negatif aşılama 1 dıs gebelik rahim filmi histeroskopi ameliyatı 1 negatif tüp bebek ve 3 düşük yaşadım.sonuncusunu 18 gün oluyo yaşayalı sabırlı olucaz..bizler evlatları için mücafele veren analarız...inan ki yavrumuzun yüzüne hele ki gözlerine bakıp o cennet kokusunu içimize çekince herşeye değer diyecez.

canım nasıl oldun biraz daha iyimisin.. toparlandınmı.
Toparlandım çok şükür ara ara üzülsemde yıkılmak yok.korunmuyorum dinlemedim
doktorları.zaten onların yüzünden oluyo bunlar.bebeğim düşmüştü benim kürtajı kalanları almak için yaptılar.umarım bu ay yine gebe kalırım ve yavrum beni bırakmaz..

Canım bunun sonu iyi değil...Yardıma ihtiyacın olduğunu düşünüyosan vardır...Depresyonda

Cnm bende yazmadan duramadim benim esimdede spermlerininde intigaplanma var ilac kullandu ikikez tup bebek debedik ikiside olmadi ne onerdi dok ne kullaniyo simdi esin
Canim antibiyotik verdi bir ay sonra tekrar test yapilacak fayda edip etmedigine bakilacak.senin esin ne kullandi?

Canim antibiyotik verdi bir ay sonra tekrar test yapilacak fayda edip etmedigine bakilacak.senin esin ne kullandi?
Antibiyotik kullanmisti ismini hatirlamiyoeum ama ayni zamanda vitaminde kullandi ya soylemesi yazmasi ayip gibi ama esimin spermleri nasil diyim intihapli oldugu cok anlasiliyo kesik kesik tuhaf bisey sizinde oylemi

Ben şimdi gidip tekrardan ameliyat olduğumu falan söylicem Doktora zaten. Nasıl ameliyat ettiniz beni diye sorcam. Belki rapor almam kolaylaşır böyle baskı yaparsam diye düşünüyorum. Yada ters teper o da var Ama hakkım yani sormak. Mail attım o doktoruma rahim filmi mi çekip gönderdim ama cevap gelmedi tabii. Kızgınım ama yapcak bişey yok elim mahkum gibi bişey.

canım bende kan pıhtılaşması var clexan kullanıyorum sürekli o yüzden normal doğumda kanamayı durduramayınca benim hayati riskim olacak bu yüzden sezeryan kesin malesef

aaa cnm bnde hergun kullaniyorum ama normal dedi dr. bir gun once birakicaz tamm dedi ama bnde korktum simdi. cleaxane8000 bnm ki.

canım bu duyguların normal ama evde tek başına kalma eşinle dışarı çık seni anlayan dinleyen arkadaşlarınla konuş psikologu öneririm ben gittim ve hala gidiyorum anlatmak iyi geliyor umutsuzluğa kapılma bu günler de geçecek her acının bir sonu vardır iz bırakıyor ama o andaki gibi kalmıyor zamana ihtiyacın var
benim perşembe günü kızım öleli 1 yıl olacak(10 gün küvezde sevdim onu) 6 ay yaşamadım sadece nefes aldım gün geçiyordu sadece ama hep yeniden bebeğim olacağı umudunu yaşadım o hayal ayakta tuttu (eşimin desteği de var tabi) bu umudunu yitirme biraz zaman geçince o umudu yakalyacaksın ama soğutma kendini bu fikirden ocakta ve nisanda negatif denemelerim oldu her birinde yıkıldım ama umudumu bırakmadım bir de o umut olmazsa nasıl yaşardım ki umut et dua et allahım inşallah nasip edecek haziranda bir deneme daha yaptım 11 haftalık hamileyim suan bunun sonunu da bilmiyorum umut ediyorum dua ediyorum umarım allahım bu sefer mutlu sona ulaştırır sana da dua ediyorum inşallah önce kalbine ferahlık versin allahım sonra da minik mucizeni

insallah cnm gonlunden gecenlerin hepsi olur..

Antibiyotik kullanmisti ismini hatirlamiyoeum ama ayni zamanda vitaminde kullandi ya soylemesi yazmasi ayip gibi ama esimin spermleri nasil diyim intihapli oldugu cok anlasiliyo kesik kesik tuhaf bisey sizinde oylemi
Canim bizimkide Iltihaptan dolayi sivisi cok az geliyor bende acik konusacam bide erken bosaliyor bazen cok afedersiniz iliskiye girmeden bile bosalma oluyor....sizdede oylemiki

cnm bizler doktorlara laf yetistiremeyiz hic polemige girmemen en guzeli.. onlarin hep kendilerince hakli bi bahaneleri yada diger doktorun hata yaptigini deme luksleri var.. herseye bi cevap yetistirirler bosver onune bak raporunu al canim..

Iyi aksamlar kizlar benim bugun 10.gun gunumdu 8.gun 137 di 10.gun 300 oldu iki tane konmustu ikiz olabilir mi ?? Normal seyrederse insallah 12.gun 600 olucak degerim

canım genelde değere bakıp yorum yapmak doğru olmuyor benim 11. gün 340 13. gün 880di tek embriyo transfer edilmişti tek kese göründü tek bebek büyüyo kuzummm :) 1 hafta 10 gün sonra muayenede öğrenirsin annesi :) inşallah sağlıkla büyür veya büyürlerrrr :) hayırlısııııı :)

Hayirli olsun cnm seninkide ayy cok heycanli ilki kimyasal gebelik olmustu cok korktum tekrar oyle olucak diye ama cok sukur katlandi 12.gun tekrar yapicam

merhaba canım nasılsın, valla ben de bugün umutsuzluğa kapılmıştım.ama bu yazdığın ilaç gibi geldi.kendimi olacak diye adapte edeceğimki olsun.Bu arada bende de kan pıhtılaşması çıktı.gebelik oluşunca iğne kullanacakmışım.senin bilgin vardı sanırım.A1298C mutasyon homozigot çıkmış diğerleri normal..doktorum hafif var dedi. sence nasıl bilgin varsa beni aydınlatırmısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…