2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

kan pıhtılaşması var diyorlar bilgin vardır canım.Benim de sonucum yeni çıktı az önce yazdım.sonucumu.benim kuzenim bu sebeple çocuğunu doğmak üzereyken kaybetti.Kardeşimin eşi ise karnındaki 4 aylık bebeğini kaybetti.gebe kalınca iğneye başlarsın dedi doktorum.Şimdi de kan sulandırıcı içiyorum.

Iyi aksamlar kizlar benim bugun 10.gun gunumdu 8.gun 137 di 10.gun 300 oldu iki tane konmustu ikiz olabilir mi ?? Normal seyrederse insallah 12.gun 600 olucak degerim

düzeldinmi canm bayağı telaşlanmıştın ? durum gayet iyi görünüyor geliyır ikizleeeer :)))

Olamiyorum suan metanetli.2. Kaybim bu. 1 hafta oldu hala sidettli kanama agrim var eve gonderdiler olcemmi kalcammi belli degil

Oncelikle cok uzgunum yasadiklerin çooook zor. Veee hamilesin simdi bu da mutluluk verici. Biraz toparlaam gerek ama zamanla . 1 haftadir kanamam ssiddetli agrim var eve gonderdiller kurtsjfa yapmadilar hem kayip acisi hem bu agrilar beni mahvetti . Tesekkurler msj moral oldu

Hepimiz uzuluyoruz cocuksiz bir hayat dusunemiyoruz ama kendine baska mesguliyetler bul kafani dagit..ben sürekli şöyle teselli oluyorym demejki hayirli degilmis.dusunsene hayirli evlat olmamasi daha kotu hep böyle teselli ediyorum kendimi luften canim yipratma kendini inan yiprattikca cocuk olayi daha ulasilmaz oluyormus onu çok iyi anladum.

aaa cnm bnde hergun kullaniyorum ama normal dedi dr. bir gun once birakicaz tamm dedi ama bnde korktum simdi. cleaxane8000 bnm ki.
clexan 4000 lik gün aşırı kullanıyorum ben, 2 doktorum var ikiside aynı şeyi söyledi, belkide benim değerlerim seninkinden daha ileridedir bilemiyorum ki ama benim için risk olduğunu söylediler

Günaydın kızlar ben dün 5 hafta çalışabilir raporumu aldım bugün itibariyle 32+1 olduk normal doğum tarihim 21 ekim ben 10 ekimde doğum yaparım diyordum ama doktor 7 ekimde alırız bebek önde gidiyor dedi hayırlısı olsun son 5 haftamı çalışıyorum

tarih belli oldu demek..
ne çabuk geçiyor zaman...
sağlıkla gelsin minnak prensesimiz..

Hafta sonu paşalarımı yolluyorum 1 haftalık tatile gidip tekrar yanıma gelecekler..
1 hafta hasret gidericem sizinle..

Günaydınlar canlar,

sizden yardım rica ediyorum. Kültür sonucum ne demek istiyor sorun mu var?

Serviks Kültürü Üreme olmadı

Materyal : Serviks

Kültür Sonucu : Gr:5-6 epitel hücresi ve 8-10 Gr (+) basiller görüldü.

O testlerin bazıları bana geçen sene yapıldı. Tekrarlamak gerekiyor mu bu tahlilleri. Yaptırdığım hastaneden alacağım raporumu zaten.
Canim,kandan bakilan hormon testleri 6ayda tekrarlaniyor,zira degisiklik de gosteriyor..zaten hastasi oldugun biyer oldugu icin rapor asamasinda kolaylik gosterseler bile kan,smear testleri,kultur gerekir mutlaka,kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…