- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.313
- 798
arkadaşlar merhaba
ben haziran ayında ilk tüp bebek denmemi yaptım bebek tutunduktan birkaç gün sonra değerim düşmeye başladı ve biyokimyasal düşük yaşadım kanamalı bir şekilde.. ardından üniversiteye gidip tıbbi genetik laboratuvarında kan tahlili verdim ve sonucum çıkmış.
bu sonucu değerlendirebilen yada benzer bir durum yaşayan varmı acaba?
sonuç:
real-time PCR teknolojisiyle yapılan DNA analizleri pozitif ve negatif kontroller eşliğinde gerçekleştirilmiş ve hastada;
MTHFR C677T geninde heterozigot mutasyon saptanmıştır. Factor II (prothrombin) G20210A ve Factor V Leiden genlerinde mutasyon saptanmamıştır.
varsa fikirleriniz beni bilgilendirebilirmisiniz?
teşekkürler....
Iyi aksamlar kizlar benim bugun 10.gun gunumdu 8.gun 137 di 10.gun 300 oldu iki tane konmustu ikiz olabilir mi ?? Normal seyrederse insallah 12.gun 600 olucak degerim
Olamiyorum suan metanetli.2. Kaybim bu. 1 hafta oldu hala sidettli kanama agrim var eve gonderdiler olcemmi kalcammi belli degilKaçıncı kaybın bu..metanetli ol hepimiz zor yollardan geçiyoruz..ben 4 yıllık evliliğimde 4 negatif aşılama 1 dıs gebelik rahim filmi histeroskopi ameliyatı 1 negatif tüp bebek ve 3 düşük yaşadım.sonuncusunu 18 gün oluyo yaşayalı sabırlı olucaz..bizler evlatları için mücafele veren analarız...inan ki yavrumuzun yüzüne hele ki gözlerine bakıp o cennet kokusunu içimize çekince herşeye değer diyecez.
HaklisinCanım bunun sonu iyi değil...Yardıma ihtiyacın olduğunu düşünüyosan vardır...Depresyonda
Dualarimuz seninle cnmKızlar benimde yarın 15 te transfer im var halden anlayanlar olarak sizden dua istiyorum zaten etrafimdaki herkeze söylemedim bide onların sorunlarıyla sıkamam canımi
Oncelikle cok uzgunum yasadiklerin çooook zor. Veee hamilesin simdi bu da mutluluk verici. Biraz toparlaam gerek ama zamanla . 1 haftadir kanamam ssiddetli agrim var eve gonderdiller kurtsjfa yapmadilar hem kayip acisi hem bu agrilar beni mahvetti . Tesekkurler msj moral olducanım bu duyguların normal ama evde tek başına kalma eşinle dışarı çık seni anlayan dinleyen arkadaşlarınla konuş psikologu öneririm ben gittim ve hala gidiyorum anlatmak iyi geliyor umutsuzluğa kapılma bu günler de geçecek her acının bir sonu vardır iz bırakıyor ama o andaki gibi kalmıyor zamana ihtiyacın var
benim perşembe günü kızım öleli 1 yıl olacak(10 gün küvezde sevdim onu) 6 ay yaşamadım sadece nefes aldım gün geçiyordu sadece ama hep yeniden bebeğim olacağı umudunu yaşadım o hayal ayakta tuttu (eşimin desteği de var tabi) bu umudunu yitirme biraz zaman geçince o umudu yakalyacaksın ama soğutma kendini bu fikirden ocakta ve nisanda negatif denemelerim oldu her birinde yıkıldım ama umudumu bırakmadım bir de o umut olmazsa nasıl yaşardım ki umut et dua et allahım inşallah nasip edecek haziranda bir deneme daha yaptım 11 haftalık hamileyim suan bunun sonunu da bilmiyorum umut ediyorum dua ediyorum umarım allahım bu sefer mutlu sona ulaştırır sana da dua ediyorum inşallah önce kalbine ferahlık versin allahım sonra da minik mucizeni
Haklisin
clexan 4000 lik gün aşırı kullanıyorum ben, 2 doktorum var ikiside aynı şeyi söyledi, belkide benim değerlerim seninkinden daha ileridedir bilemiyorum ki ama benim için risk olduğunu söyledileraaa cnm bnde hergun kullaniyorum ama normal dedi dr. bir gun once birakicaz tamm dedi ama bnde korktum simdi. cleaxane8000 bnm ki.
İlk zamanlar oyleydi vitaminlerle suan normale donduCanim bizimkide Iltihaptan dolayi sivisi cok az geliyor bende acik konusacam bide erken bosaliyor bazen cok afedersiniz iliskiye girmeden bile bosalma oluyor....sizdede oylemiki
Günaydın kızlar ben dün 5 hafta çalışabilir raporumu aldım bugün itibariyle 32+1 olduk normal doğum tarihim 21 ekim ben 10 ekimde doğum yaparım diyordum ama doktor 7 ekimde alırız bebek önde gidiyor dedi hayırlısı olsun son 5 haftamı çalışıyorum
evet gerçekten zaman çok çabuk geçiyor hayırlısı ile kucağıma alıp buradan resmini paylaşacağım günlere az kaldı teyzesitarih belli oldu demek..
ne çabuk geçiyor zaman...
sağlıkla gelsin minnak prensesimiz..
evet gerçekten zaman çok çabuk geçiyor hayırlısı ile kucağıma alıp buradan resmini paylaşacağım günlere az kaldı teyzesi
Canim,kandan bakilan hormon testleri 6ayda tekrarlaniyor,zira degisiklik de gosteriyor..zaten hastasi oldugun biyer oldugu icin rapor asamasinda kolaylik gosterseler bile kan,smear testleri,kultur gerekir mutlaka,kolay gelsin...O testlerin bazıları bana geçen sene yapıldı. Tekrarlamak gerekiyor mu bu tahlilleri. Yaptırdığım hastaneden alacağım raporumu zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?