Sagol canim,iyiyim.senin de iyi olmana sevindim :)merhaba canım nasılsın, valla ben de bugün umutsuzluğa kapılmıştım.ama bu yazdığın ilaç gibi geldi.kendimi olacak diye adapte edeceğimki olsun.Bu arada bende de kan pıhtılaşması çıktı.gebelik oluşunca iğne kullanacakmışım.senin bilgin vardı sanırım.A1298C mutasyon homozigot çıkmış diğerleri normal..doktorum hafif var dedi. sence nasıl bilgin varsa beni aydınlatırmısın canım
Minim gecmis olsun,durumuna uzuldum..suan yasadiklarin normal,kanaman da devam ediyormus,bir yas suren olacak tabiki.ancak bu sureyi uzatmadan bir yerde kesmen gerek.sunu bilmeni isterim,vucut en mukemmel canliyi uretmeye calisiyor.en ufak bir bozukluk hissederse (bebegin genlerinde) en kisa zamanda vucuttan uzaklastirmak istiyor..kendini teselli edecegin nokta biraz da bu oluyor.hepimiz saglikli,omurlu bebekler diliyoruz.senin de elbet olacak ama saglikli,omurlu olsun..Mrhbkizlar napiyosunuz cok sıkılıyorum ben içim şişti düsünmekten. Normal yaşama dönemiyorum . Sürekli olanlari dusunuyorum çok moralim bozuk halim yok surekli uykum var . Disari cikmiyorum sacimi bile taramiyorum evde surum surum surunuyorum cok halsizim halim yok .benim hic bi zaman cocugum olmucak hissi yasiyorum panige kapiliyorum aglamaya baslayip hayattan soguyorum yemek ywmiyorum gunlerdir. Psikologa gitsem ii olur ama gitmek istemiyorum anlat anlat sonuc sifir offfffffffff
merhaba canııım benimGünaydın kızçelerim
merhaba canımgünaydın kızlar
canım merhaba nasılsın uzun bir süre oldu görüşemedik. Ben iş başı yaptım tatildeydim.canım genelde değere bakıp yorum yapmak doğru olmuyor benim 11. gün 340 13. gün 880di tek embriyo transfer edilmişti tek kese göründü tek bebek büyüyo kuzummm :) 1 hafta 10 gün sonra muayenede öğrenirsin annesi :) inşallah sağlıkla büyür veya büyürlerrrr :) hayırlısııııı :)
çok güzel görünüyordu resimler, süper moral ile işe gelmiş olmak nasıldır bilemedim ama....merhaba kızlar iş başı yaptıııım....
merhaba kızlar iş başı yaptıııım....
Merhaba arkadaşlar Dr.suat arusan dişlerdeki amalgam dolgu yani siyah dolgunun kısırlığa yol açtığını söylüyor ki ben ağzında yıllarca siyah dolgusu olan biriyim ve erken menopoz teşhisi kondu.burada ağzında siyah dolgusu olanlar kimler var ve hastalığınız nedir?
Dr.suat arusan a giden var mı aranızda?
canım merhaba nasılsın uzun bir süre oldu görüşemedik. Ben iş başı yaptım tatildeydim.
Evet canım yeni geldim. Datçadaydım, sen nerelere gittin?Canım sende benim gibi tatilden yenimi geldin
Sağol canım, inan bende özledim sizleri. Tabletten giriyordum ara sıra ama çok fazla yazışamadımhoşgeldin canım özlettin kendini yaav
Valla işimi özlemişim. Tatil çok iyi geldiçok güzel görünüyordu resimler, süper moral ile işe gelmiş olmak nasıldır bilemedim ama....
merhaba kızlar iş başı yaptıııım....
Canım sende benim gibi tatilden yenimi geldin
merhaba canım evet bendede siyah dolgu var ama benim fsh değerim normal bende çikolata kisti vardıbaşka bir forumda bu yazıyı gördüm, hatta başka bir arkadaş da fsh ı 17-18 lerde çıktığını ve bir siyah dolgusu olduğunu yazmış.... ben de de var bir siyah dolgu... hemen soru işaretleri düştü içime, acaba olabilir mi? fsh yüksekliği yaşayan arkadaşlar sizlerde dolgu varmı, siyah olanından....
Tsk ler haklisin. Sey ben kurtaj olmadim kendi kendine dusuyor o yuzden agrim var kanamam var 1 haftadirMinim gecmis olsun,durumuna uzuldum..suan yasadiklarin normal,kanaman da devam ediyormus,bir yas suren olacak tabiki.ancak bu sureyi uzatmadan bir yerde kesmen gerek.sunu bilmeni isterim,vucut en mukemmel canliyi uretmeye calisiyor.en ufak bir bozukluk hissederse (bebegin genlerinde) en kisa zamanda vucuttan uzaklastirmak istiyor..kendini teselli edecegin nokta biraz da bu oluyor.hepimiz saglikli,omurlu bebekler diliyoruz.senin de elbet olacak ama saglikli,omurlu olsun..
Ayrica cocugun hic olmasa ne olacak,hayatin sonu degil ki.allah sana ve esine saglik,agiz tadi versin.onemli olan bu.cocuk hayatinin anlami haline getirme allah askina...bu arada benim de bir onceki denememde 8haftalikken kurtaj oldum..ancak ilk reglim 3hafta surdu,vucudum normalini yakalayabilmek icin..yani kolay degil vucudun toparlanmasi,kanama da normal...
En kisa zamanda toparlanmani diliyorum....
Hoşbulduk canım.Tatilciler bir bir dökülüyor
Hoşgeldiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?