2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Sagol canim,iyiyim.senin de iyi olmana sevindim :)
Bu kan pihtilasmasi olayini pek bilemiyorum kendim yaptirmadigim icin..ama drun hafif dediyse ya 3-4gunde bi igne olurun yada aspirin yeterli olur,diye dusunuyorum..sen bunu kafana takma.sonucun guzel ciksin da bunlar hal yoluna girer.icin rahat edecekse ayrica hematologa da gidersin...onemli olan keyfini yeinde tut

Minim gecmis olsun,durumuna uzuldum..suan yasadiklarin normal,kanaman da devam ediyormus,bir yas suren olacak tabiki.ancak bu sureyi uzatmadan bir yerde kesmen gerek.sunu bilmeni isterim,vucut en mukemmel canliyi uretmeye calisiyor.en ufak bir bozukluk hissederse (bebegin genlerinde) en kisa zamanda vucuttan uzaklastirmak istiyor..kendini teselli edecegin nokta biraz da bu oluyor.hepimiz saglikli,omurlu bebekler diliyoruz.senin de elbet olacak ama saglikli,omurlu olsun..
Ayrica cocugun hic olmasa ne olacak,hayatin sonu degil ki.allah sana ve esine saglik,agiz tadi versin.onemli olan bu.cocuk hayatinin anlami haline getirme allah askina...bu arada benim de bir onceki denememde 8haftalikken kurtaj oldum..ancak ilk reglim 3hafta surdu,vucudum normalini yakalayabilmek icin..yani kolay degil vucudun toparlanmasi,kanama da normal...
En kisa zamanda toparlanmani diliyorum....

COTE="sanhat, post: 36653596, member: 588180"]Hepinize merhabalar arkadaşlar 2 asilamadan sonra dun itibariyle tüp bebek tedavisine basladim Allah hepimizin emeklerini boşa cikarmasin bana da dua edermisiniz[/QUOTE]
Canim tedavin hayirli sonu saglikli bebisli olsun insallah..hangi merkezde tedavi goruyosun? Bide ozel deilse probleminiz nedir?

canım merhaba nasılsın uzun bir süre oldu görüşemedik. Ben iş başı yaptım tatildeydim.

başka bir forumda bu yazıyı gördüm, hatta başka bir arkadaş da fsh ı 17-18 lerde çıktığını ve bir siyah dolgusu olduğunu yazmış.... ben de de var bir siyah dolgu... hemen soru işaretleri düştü içime, acaba olabilir mi? fsh yüksekliği yaşayan arkadaşlar sizlerde dolgu varmı, siyah olanından....

merhaba canım evet bendede siyah dolgu var ama benim fsh değerim normal bende çikolata kisti vardı

Tsk ler haklisin. Sey ben kurtaj olmadim kendi kendine dusuyor o yuzden agrim var kanamam var 1 haftadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…