2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar topikte online olanları görebilen var mı şu an..
Ben görüyorum siz de durum ne?
Anladığım kadarıyla sadece pro üyeler online olanları görebiliyor...

ama bu haksızlık bizde kimlerin online olup olmadığını görmek istiyoruz

Slm arkadaslar nasılsınız.....benim 15 yumurta toplandı 15 i de döşlenmiş sanırım cuma günü transfer olur
Maşallah canım, harika bir sayı ve harika döllenmiş sayı. İnşallah bu sefer benimde yumurtam biraz fazlalaşır. En son tedavimde 4 taneydi.

Iyiyim cok sukur tatlim :) ne guzel tatil iyi gelmistir sana
Ne zaman tasinacaksin?
Canim ozlendiniz
Telden yaziyorum offf ne zor
Bolu işi biraz daha bekleyecek çünkü ev bulamadık. Elim 1+1 lojmana baş vurdu. Çıkarsa galiba taşınmayacağız. O gidip gelecek. Telden gerçekten çok çok zor oluyor. Tatildeyken ben o yüzden doğdürüst girmedim. İş yerinden girdiğim için rahat yazıyorum. Bebeğin kaç haftalık oldu canım?

Maşallah canım, harika bir sayı ve harika döllenmiş sayı. İnşallah bu sefer benimde yumurtam biraz fazlalaşır. En son tedavimde 4 taneydi.
Inşallah arkadaşım rabbim herkese nasip etsin yarın 4.gün ve yaşayanları pci ye göndericez genetik sorun çıkmıştı bi önceki tedavide en sağlıkları seçip transferi öyle yapalım dedik inşallah bir faydasi olur

İnşallah canım herşey yolunda gider

Arkadaslar raporlu ucuncu hakkimiz varmi bilginiz varmi
henüz onaylanmadı tatlım, 2 hakkımız var şimdilik... 3.sü için torba yasa da çıkacak meclisten geçti gibi söylentiler var ancak en son en azından bursa fakülteye konu ile ilgili bir yazı henüz gelmemişti....

Bende oyle biliyorum fakat baska topikte yeni tup bebek yasasinda uc olan.hak ikiye indirildi diyo zaten.iki dedim.yok uctu dediler benmi yalnis biliyorum acsba dedim tereddute dustum saol cnm

Canım ben altınoluktaydım eşimin yazlıkları vardı orda kaldık arada izmir cunda yaptık o kadar
Evet canım yeni geldim. Datçadaydım, sen nerelere gittin?
Ah tatile gidenleri,gelenleri cok kiskaniyorum ne guzel gidip dinlenmissiniz,serin serin denize de girmissinizdir..ben bu yazi evde pinekleyerek gecirdim.15eylulde ancak antalya mi sicak olur acaba?

Ah tatile gidenleri,gelenleri cok kiskaniyorum ne guzel gidip dinlenmissiniz,serin serin denize de girmissinizdir..ben bu yazi evde pinekleyerek gecirdim.15eylulde ancak antalya mi sicak olur acaba?

Gerçekten buz gibi denize girdim
Kuzum sende inşallah bebişinle denize girersin keşke bizlerde gebe olsaydıkda denize tatile gidemeseydik
Antalya çooook sıcak diyorlar eylüldede çok kalabalık olmaz gidin valla hem kafanıda dinlemiş olursun

Evet,suan ki tesellim o zaten.seneye insallah kucuk minnosumla yuzecegiz...bakalim kacabilirsek iyi olacak..tedavi haberlerini bekliyorum senin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…