Iyiyim cok sukur tatlim :) ne guzel tatil iyi gelmistir sanacanım merhaba nasılsın uzun bir süre oldu görüşemedik. Ben iş başı yaptım tatildeydim.
Hoşbulduk canım.
Şaka maka bebeğin büyümüş epey maşallah. Göbeğin çıktı mı biraz?
Canlar tatilden daha yeni geldim istanbul yanıyor
Canim hosgeldin iyi olmusCanlar tatilden daha yeni geldim istanbul yanıyor
Kızlar topikte online olanları görebilen var mı şu an..
Ben görüyorum siz de durum ne?
Anladığım kadarıyla sadece pro üyeler online olanları görebiliyor...
Harika, inşallah darısı bizeÇıktı canım biraz hatta rahat şeyler almaya başladım bile :)
Maşallah canım, harika bir sayı ve harika döllenmiş sayı. İnşallah bu sefer benimde yumurtam biraz fazlalaşır. En son tedavimde 4 taneydi.Slm arkadaslar nasılsınız.....benim 15 yumurta toplandı 15 i de döşlenmiş sanırım cuma günü transfer olur
Bolu işi biraz daha bekleyecek çünkü ev bulamadık. Elim 1+1 lojmana baş vurdu. Çıkarsa galiba taşınmayacağız. O gidip gelecek. Telden gerçekten çok çok zor oluyor. Tatildeyken ben o yüzden doğdürüst girmedim. İş yerinden girdiğim için rahat yazıyorum. Bebeğin kaç haftalık oldu canım?Iyiyim cok sukur tatlim :) ne guzel tatil iyi gelmistir sana
Ne zaman tasinacaksin?
Canim ozlendiniz
Telden yaziyorum offf ne zor
Inşallah arkadaşım rabbim herkese nasip etsin yarın 4.gün ve yaşayanları pci ye göndericez genetik sorun çıkmıştı bi önceki tedavide en sağlıkları seçip transferi öyle yapalım dedik inşallah bir faydasi olurMaşallah canım, harika bir sayı ve harika döllenmiş sayı. İnşallah bu sefer benimde yumurtam biraz fazlalaşır. En son tedavimde 4 taneydi.
İnşallah canım herşey yolunda giderInşallah arkadaşım rabbim herkese nasip etsin yarın 4.gün ve yaşayanları pci ye göndericez genetik sorun çıkmıştı bi önceki tedavide en sağlıkları seçip transferi öyle yapalım dedik inşallah bir faydasi olur
henüz onaylanmadı tatlım, 2 hakkımız var şimdilik... 3.sü için torba yasa da çıkacak meclisten geçti gibi söylentiler var ancak en son en azından bursa fakülteye konu ile ilgili bir yazı henüz gelmemişti....Arkadaslar raporlu ucuncu hakkimiz varmi bilginiz varmi
Bende oyle biliyorum fakat baska topikte yeni tup bebek yasasinda uc olan.hak ikiye indirildi diyo zaten.iki dedim.yok uctu dediler benmi yalnis biliyorum acsba dedim tereddute dustum saol cnmhenüz onaylanmadı tatlım, 2 hakkımız var şimdilik... 3.sü için torba yasa da çıkacak meclisten geçti gibi söylentiler var ancak en son en azından bursa fakülteye konu ile ilgili bir yazı henüz gelmemişti....
Evet canım yeni geldim. Datçadaydım, sen nerelere gittin?
Tatilciler bir bir dökülüyor
Hoşgeldiniz kızlar
Canim hosgeldin iyi olmus
Sen nereleri gezdin bakalim
Henüz torba yasası meclisten geçmedi diye biliyorum..Arkadaslar raporlu ucuncu hakkimiz varmi bilginiz varmi
Canım ben altınoluktaydım eşimin yazlıkları vardı orda kaldık arada izmir cunda yaptık o kadar
Ah tatile gidenleri,gelenleri cok kiskaniyorumEvet canım yeni geldim. Datçadaydım, sen nerelere gittin?
Ah tatile gidenleri,gelenleri cok kiskaniyorumne guzel gidip dinlenmissiniz,serin serin denize de girmissinizdir..ben bu yazi evde pinekleyerek gecirdim.15eylulde ancak antalya mi sicak olur acaba?
Evet,suan ki tesellim o zaten.seneye insallah kucuk minnosumla yuzecegiz...bakalim kacabilirsek iyi olacak..tedavi haberlerini bekliyorum senin:)Gerçekten buz gibi denize girdim
Kuzum sende inşallah bebişinle denize girersin keşke bizlerde gebe olsaydıkda denize tatile gidemeseydik
Antalya çooook sıcak diyorlar eylüldede çok kalabalık olmaz gidin valla hem kafanıda dinlemiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?