2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ya arkadaslar bugun adetimin 13. gunu dondurulmus transferi icin kontrole gittim rahim duvari 4.8 mm mis estrofemi 4 e cikardi onumuzdeki sali cagirdi o zaman 20. gun olacak dr bana transfer yapamayiz gibi bisey demedi 20 gunden sonra transfer olurmu

Canim hayirli olsun..sonu guzel olacak insallah.pgt iyi sonuc verebilio cogu zaman tatlim bizim bi tanidigimizin 7. Denemede pgt ile yapılan transferde tutundu bebegi kismetse ekim de alicaklar kizlarini kucaklarina allahin izniyle..inşallah senden de boyle güzel haberler aliriz canim

amin arkadaşım inşallah bu son olur kavuşurum bende

Slm arkadaslar nasılsınız.....benim 15 yumurta toplandı 15 i de döşlenmiş sanırım cuma günü transfer olur

Maşallah kuzum, bol bol yumilerin oluşmuş.. İnşallah cumadan sonrada sana sıkı sıkı tutunsunlar 9 ay.. Cuma yolda olacağım yazamam o yüzden transferin şimdiden hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun

Maşallah kuzum, bol bol yumilerin oluşmuş.. İnşallah cumadan sonrada sana sıkı sıkı tutunsunlar 9 ay.. Cuma yolda olacağım yazamam o yüzden transferin şimdiden hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun
teşekkür ederim arkadaşım çok saol inşallah dediğin gibi olur.....sana da hayırlı yolculuklar kazsız belasız yolculuklar olsun

teşekkür ederim arkadaşım çok saol inşallah dediğin gibi olur.....sana da hayırlı yolculuklar kazsız belasız yolculuklar olsun

Sağol tatlım Eylül ayı hızlı başlayacak arka arkaya gelecek haberler hepimizden.. İnşallah da hepimiz güzel haberler veririz..

cnm opu yarin olacak bu tedavi cok uzadi bende bunaldim biraz aslinda:)) sen ne yaptin cnm inan cok koptum ben cepten giriyorumya genel yazismalarin cogunu kaciriyorum..

Hadi hayırlısı olsun tatlım, en bi kaliteli en bi şeker minnoş bebeğin olacak yumilerin olsun Ben de sık giremiyorum, cuma türkiyeye gidiyoruz onun telaşı hazırlığı var..

Hiç bunalma, uzun olsun sağlam olsun, en iyisi.. İnşallah da son olsun kuzum, bebişine kavuşmak nasip olsun..

cnm opu yarin olacak bu tedavi cok uzadi bende bunaldim biraz aslinda:)) sen ne yaptin cnm inan cok koptum ben cepten giriyorumya genel yazismalarin cogunu kaciriyorum..

ay unuttum yazmayı. Ben işte biliyosun beklemedeyim. transferin 5.günü bugün. bi belirti vs yok, gayet rahat takılıyorum :)))

ay unuttum yazmayı. Ben işte biliyosun beklemedeyim. transferin 5.günü bugün. bi belirti vs yok, gayet rahat takılıyorum :)))
ewet biliyorum ama kacinci gun oldugunu unutmustum.. zaten belirtide arama canim bu isler belirtiye baksaydi simdiye anneydim:))
hayatim az kalmis zaten ilk bes gunu atlattimi gerisi hemen geciyorr.. birde sizde idrardan test yapma vardi once dimi.. banada bi haller geldi cnm artik hic erken test yapmiyorum inatla en az 11. gunu bekliyorum.. cnm cokda rahat takilma yinede dikkat et tuttu diye dusunerek hareket et bebisimizi yorma.. insallah guzel haberlerin gelecek cnm... optum..

aminn hepimizin güzel haberleriyle dolsun taşsın bu eylül ayı inşallah..

Yok yok rahatım derken dikkat ediyorum hareketlerime yememe içmeme, tutunmuşlar gibi konuşuyorum falan onlarla

Ama geçen sefer çok stres yapmıştım habire idrar testi vs yapmıştım. şimdi öyle değilim, böyle bir gevşeklik var üzerimde, test bile almadım yani düşün o derece :)

Evet burda o durum var ama ben cuma izmire gideceğim için haftaya çarşamba kan testi yaptırayım diyorum. 12. gün olacak ama 2.gün embriyosu. Çıkar mı ki acaba?

Neyse işte olmadı bir gün sonra yaptırırım artık :)

Ben de öpüyorum kocaman.. Dinlen sen bu akşam, yarına hazır ol.. Bol şans şimdiden..

Ah tatile gidenleri,gelenleri cok kiskaniyorum ne guzel gidip dinlenmissiniz,serin serin denize de girmissinizdir..ben bu yazi evde pinekleyerek gecirdim.15eylulde ancak antalya mi sicak olur acaba?
Eylülde çok sıcak olmaz tatlım.

Maşallah canım, harika bir sayı ve harika döllenmiş sayı. İnşallah bu sefer benimde yumurtam biraz fazlalaşır. En son tedavimde 4 taneydi.

canım benim de tedavide 4 taneydi...2 tanesi toplandı.ikisi de döllendi ama 1 i gelişti transfer yapıldı.tutarmıki..senin başka ne sorunun vardı neden tutmadı acaba..

ben de daha 8.günü idrar testi yaptım gördüm tek çizgiyi.arkadaşlar dedi saçmalıyorsun.normal gebelikte bile çıkmıyor hemen..üstelik bana 3.gün transfer yapıldı.doktor bana 16.gün test yap dedi.kan testi 16.gün ise idrarda nasıl çıksın :))) işte bazen insan öyle hevesleniyor ama ben hiç slik çizgi bile göremedim bugüne kadar ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…