Evet,suan ki tesellim o zaten.seneye insallah kucuk minnosumla yuzecegiz...bakalim kacabilirsek iyi olacak..tedavi haberlerini bekliyorum senin:)
Inşallah arkadaşım rabbim herkese nasip etsin yarın 4.gün ve yaşayanları pci ye göndericez genetik sorun çıkmıştı bi önceki tedavide en sağlıkları seçip transferi öyle yapalım dedik inşallah bir faydasi olur
amin arkadaşım inşallah bu son olur kavuşurum bendeCanim hayirli olsun..sonu guzel olacak insallah.pgt iyi sonuc verebilio cogu zaman tatlim bizim bi tanidigimizin 7. Denemede pgt ile yapılan transferde tutundu bebegi kismetse ekim de alicaklar kizlarini kucaklarina allahin izniyle..inşallah senden de boyle güzel haberler aliriz canim
Slm arkadaslar nasılsınız.....benim 15 yumurta toplandı 15 i de döşlenmiş sanırım cuma günü transfer olur
ensu, kuzum, ne zaman opu? oldu mu yoksa?insallah cnm gonlunden gecenlerin hepsi olur..
teşekkür ederim arkadaşım çok saol inşallah dediğin gibi olur.....sana da hayırlı yolculuklar kazsız belasız yolculuklar olsunMaşallah kuzum, bol bol yumilerin oluşmuş.. İnşallah cumadan sonrada sana sıkı sıkı tutunsunlar 9 ay.. Cuma yolda olacağım yazamam o yüzden transferin şimdiden hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun
teşekkür ederim arkadaşım çok saol inşallah dediğin gibi olur.....sana da hayırlı yolculuklar kazsız belasız yolculuklar olsun
cnm opu yarin olacak bu tedavi cok uzadi bende bunaldim biraz aslinda:)) sen ne yaptin cnm inan cok koptum ben cepten giriyorumya genel yazismalarin cogunu kaciriyorum..ensu, kuzum, ne zaman opu? oldu mu yoksa?
cnm opu yarin olacak bu tedavi cok uzadi bende bunaldim biraz aslinda:)) sen ne yaptin cnm inan cok koptum ben cepten giriyorumya genel yazismalarin cogunu kaciriyorum..
cnm opu yarin olacak bu tedavi cok uzadi bende bunaldim biraz aslinda:)) sen ne yaptin cnm inan cok koptum ben cepten giriyorumya genel yazismalarin cogunu kaciriyorum..
ewet biliyorum ama kacinci gun oldugunu unutmustum.. zaten belirtide arama canim bu isler belirtiye baksaydi simdiye anneydim:))ay unuttum yazmayı. Ben işte biliyosun beklemedeyim. transferin 5.günü bugün. bi belirti vs yok, gayet rahat takılıyorum :)))
aminn hepimizin güzel haberleriyle dolsun taşsın bu eylül ayı inşallah..ewet biliyorum ama kacinci gun oldugunu unutmustum.. zaten belirtide arama canim bu isler belirtiye baksaydi simdiye anneydim:))
hayatim az kalmis zaten ilk bes gunu atlattimi gerisi hemen geciyorr.. birde sizde idrardan test yapma vardi once dimi.. banada bi haller geldi cnm artik hic erken test yapmiyorum inatla en az 11. gunu bekliyorum.. cnm cokda rahat takilma yinede dikkat et tuttu diye dusunerek hareket et bebisimizi yorma.. insallah guzel haberlerin gelecek cnm... optum..
Hoşbulduk cnm benim
Canımcım nasılsın kuzunun cinsiyeti belli oldumu
Eylülde çok sıcak olmaz tatlım.Ah tatile gidenleri,gelenleri cok kiskaniyorumne guzel gidip dinlenmissiniz,serin serin denize de girmissinizdir..ben bu yazi evde pinekleyerek gecirdim.15eylulde ancak antalya mi sicak olur acaba?
Bende bu yıl cundadaydımCanım ben altınoluktaydım eşimin yazlıkları vardı orda kaldık arada izmir cunda yaptık o kadar
Tatilciler bir bir dökülüyor
Hoşgeldiniz kızlar
Slm arkadaslar nasılsınız.....benim 15 yumurta toplandı 15 i de döşlenmiş sanırım cuma günü transfer olur
Maşallah canım, harika bir sayı ve harika döllenmiş sayı. İnşallah bu sefer benimde yumurtam biraz fazlalaşır. En son tedavimde 4 taneydi.
aminn hepimizin güzel haberleriyle dolsun taşsın bu eylül ayı inşallah..
Yok yok rahatım derken dikkat ediyorum hareketlerime yememe içmeme, tutunmuşlar gibi konuşuyorum falan onlarla
Ama geçen sefer çok stres yapmıştım habire idrar testi vs yapmıştım. şimdi öyle değilim, böyle bir gevşeklik var üzerimde, test bile almadım yani düşün o derece :)
Evet burda o durum var ama ben cuma izmire gideceğim için haftaya çarşamba kan testi yaptırayım diyorum. 12. gün olacak ama 2.gün embriyosu. Çıkar mı ki acaba?
Neyse işte olmadı bir gün sonra yaptırırım artık :)
Ben de öpüyorum kocaman.. Dinlen sen bu akşam, yarına hazır ol.. Bol şans şimdiden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?