Tatlım haftaya öğreneceğiz inşallah...Keyfi isterse gösterir tabii
Günaydînnnnn
Bizde ki sorun erkek infertiletisi, bende hiç bir sorun yok fakat yaşımdan dolayı yumurtalarım azalıyor tabi. Yaşım 36 biraz geç evlendim ve eşim 4 yıl çocuk istemedi o yüzden geç kaldık. Keşke tedeviye hemen 30 yaşında başlamış olsaydım şimdiye belki çocuğum olmuştu.canım benim de tedavide 4 taneydi...2 tanesi toplandı.ikisi de döllendi ama 1 i gelişti transfer yapıldı.tutarmıki..senin başka ne sorunun vardı neden tutmadı acaba..
Tatlim ben ekim sonu evlenmis kasimda antalyada bal gibi bi hafta gecirmis biri olarak bronzlasarak dondugumu rahatlikka soyleyebilirim.... Superdir, candir antalya... Ama elbette daha sakindi...Ah tatile gidenleri,gelenleri cok kiskaniyorumne guzel gidip dinlenmissiniz,serin serin denize de girmissinizdir..ben bu yazi evde pinekleyerek gecirdim.15eylulde ancak antalya mi sicak olur acaba?
Ah bu super oldu..gidebilir miyiz,dr izin verir mi emin degilim amaTatlim ben ekim sonu evlenmis kasimda antalyada bal gibi bi hafta gecirmis biri olarak bronzlasarak dondugumu rahatlikka soyleyebilirim.... Superdir, candir antalya... Ama elbette daha sakindi...
Canim benim de 8.gun idrarda cikmadi,icten ice de uzuldum,olmicak dedim.10gun kanda 52 ile basladi,allahtan..ben de daha 8.günü idrar testi yaptım gördüm tek çizgiyi.arkadaşlar dedi saçmalıyorsun.normal gebelikte bile çıkmıyor hemen..üstelik bana 3.gün transfer yapıldı.doktor bana 16.gün test yap dedi.kan testi 16.gün ise idrarda nasıl çıksın :))) işte bazen insan öyle hevesleniyor ama ben hiç slik çizgi bile göremedim bugüne kadar ...
Benim de ayni..bu pismanligi yasiyorum bende,beklememek gerekiyormus..karar verince hemen olacak sandim,olmadi..Bizde ki sorun erkek infertiletisi, bende hiç bir sorun yok fakat yaşımdan dolayı yumurtalarım azalıyor tabi. Yaşım 36 biraz geç evlendim ve eşim 4 yıl çocuk istemedi o yüzden geç kaldık. Keşke tedeviye hemen 30 yaşında başlamış olsaydım şimdiye belki çocuğum olmuştu.
ama bu haksızlık bizde kimlerin online olup olmadığını görmek istiyoruz
Canım, doktorum bana normal hayatına döne bilirsin demişti. Çok ağır kaldırmamak şartı ile bir çok işini yapabilirsin. Bu nedenle korkmana gerek yok, vücudunu da çok zorladığını tahmin etmiyorum fakat sen tedirgin oldun sanırsam. İçin rahat edecekse test gününe kadar çok iş yapma rahatına bak, aklını kurcalama. Düşme ihtimali, yorgunluğa, çarpmaya, zıplamaya göre değil Allahın işine bağlı bunu unutma ama tedbir almayıda ihmal etme.Hanimlar gunaydin
Dondurulmus transferimin 3.gunundeyim
Ama aklima bisi takildi
Ben dun biraz yoruldumfarkinda olmadan egildim falan
Biliorum ikinci denemen artik tecrube edinmissindir diye dusunceksiniz ama bazi seyler ôle olmuo
Ben bisiyi merak ediorum rahime transfer edilen embrionun yorulunca dûsme ihtimali varmi yani egilince bisiye uzaninca falan
Tutunamayan embrio adetle atilior dimi?
Yada tutunmayinca bole akinti gibi akip dusuomu
Phalà´cimmm cok tesekkur ederim cvbin icin insallah guzel sonuclar verebilirim bu sefer dusmesin sımsıkı tutunsun bana bicirik insallahCanım, doktorum bana normal hayatına döne bilirsin demişti. Çok ağır kaldırmamak şartı ile bir çok işini yapabilirsin. Bu nedenle korkmana gerek yok, vücudunu da çok zorladığını tahmin etmiyorum fakat sen tedirgin oldun sanırsam. İçin rahat edecekse test gününe kadar çok iş yapma rahatına bak, aklını kurcalama. Düşme ihtimali, yorgunluğa, çarpmaya, zıplamaya göre değil Allahın işine bağlı bunu unutma ama tedbir almayıda ihmal etme.
Tutunmayan embriyo akıntı ile değil adetle atılıyor canım. Çünkü yoğun akıntı onu ata bilir ancak.
Güzel sonuçlarını bekliyorum.
Canım opu oldumu nasıl geçti ?ewet biliyorum ama kacinci gun oldugunu unutmustum.. zaten belirtide arama canim bu isler belirtiye baksaydi simdiye anneydim:))
hayatim az kalmis zaten ilk bes gunu atlattimi gerisi hemen geciyorr.. birde sizde idrardan test yapma vardi once dimi.. banada bi haller geldi cnm artik hic erken test yapmiyorum inatla en az 11. gunu bekliyorum.. cnm cokda rahat takilma yinede dikkat et tuttu diye dusunerek hareket et bebisimizi yorma.. insallah guzel haberlerin gelecek cnm... optum..
Maşallah transferin olmuş ve bugün 6. günün ne güzel sonuca az kalmışaminn hepimizin güzel haberleriyle dolsun taşsın bu eylül ayı inşallah..
Yok yok rahatım derken dikkat ediyorum hareketlerime yememe içmeme, tutunmuşlar gibi konuşuyorum falan onlarla
Ama geçen sefer çok stres yapmıştım habire idrar testi vs yapmıştım. şimdi öyle değilim, böyle bir gevşeklik var üzerimde, test bile almadım yani düşün o derece :)
Evet burda o durum var ama ben cuma izmire gideceğim için haftaya çarşamba kan testi yaptırayım diyorum. 12. gün olacak ama 2.gün embriyosu. Çıkar mı ki acaba?
Neyse işte olmadı bir gün sonra yaptırırım artık :)
Ben de öpüyorum kocaman.. Dinlen sen bu akşam, yarına hazır ol.. Bol şans şimdiden..
Selam kızlar..
arkadaslar merhaba salı günü transferim var ve ben çok tedirginim ilk denemem nasıl oluyor tecrübelerinizi paylaşır mısınız
Herkese hayirli günler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?