2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım benim de tedavide 4 taneydi...2 tanesi toplandı.ikisi de döllendi ama 1 i gelişti transfer yapıldı.tutarmıki..senin başka ne sorunun vardı neden tutmadı acaba..
Bizde ki sorun erkek infertiletisi, bende hiç bir sorun yok fakat yaşımdan dolayı yumurtalarım azalıyor tabi. Yaşım 36 biraz geç evlendim ve eşim 4 yıl çocuk istemedi o yüzden geç kaldık. Keşke tedeviye hemen 30 yaşında başlamış olsaydım şimdiye belki çocuğum olmuştu.

Ah tatile gidenleri,gelenleri cok kiskaniyorum ne guzel gidip dinlenmissiniz,serin serin denize de girmissinizdir..ben bu yazi evde pinekleyerek gecirdim.15eylulde ancak antalya mi sicak olur acaba?
Tatlim ben ekim sonu evlenmis kasimda antalyada bal gibi bi hafta gecirmis biri olarak bronzlasarak dondugumu rahatlikka soyleyebilirim.... Superdir, candir antalya... Ama elbette daha sakindi...

Tatlim ben ekim sonu evlenmis kasimda antalyada bal gibi bi hafta gecirmis biri olarak bronzlasarak dondugumu rahatlikka soyleyebilirim.... Superdir, candir antalya... Ama elbette daha sakindi...
Ah bu super oldu..gidebilir miyiz,dr izin verir mi emin degilim ama ben de 9eylulde evlendim,balayina bodruma gittik.tatilin yarisi drlarda gecti,usuttum,deniz soguk geldi..o yuzden ege o tarihte hic dusunemiyorum,sekerim.

Canim benim de 8.gun idrarda cikmadi,icten ice de uzuldum,olmicak dedim.10gun kanda 52 ile basladi,allahtan..

Benim de ayni..bu pismanligi yasiyorum bende,beklememek gerekiyormus..karar verince hemen olacak sandim,olmadi..

Hanimlar gunaydin
Dondurulmus transferimin 3.gunundeyim
Ama aklima bisi takildi
Ben dun biraz yoruldum farkinda olmadan egildim falan
Biliorum ikinci denemen artik tecrube edinmissindir diye dusunceksiniz ama bazi seyler ôle olmuo

Ben bisiyi merak ediorum rahime transfer edilen embrionun yorulunca dûsme ihtimali varmi yani egilince bisiye uzaninca falan
Tutunamayan embrio adetle atilior dimi?
Yada tutunmayinca bole akinti gibi akip dusuomu

Canım, doktorum bana normal hayatına döne bilirsin demişti. Çok ağır kaldırmamak şartı ile bir çok işini yapabilirsin. Bu nedenle korkmana gerek yok, vücudunu da çok zorladığını tahmin etmiyorum fakat sen tedirgin oldun sanırsam. İçin rahat edecekse test gününe kadar çok iş yapma rahatına bak, aklını kurcalama. Düşme ihtimali, yorgunluğa, çarpmaya, zıplamaya göre değil Allahın işine bağlı bunu unutma ama tedbir almayıda ihmal etme.
Tutunmayan embriyo akıntı ile değil adetle atılıyor canım. Çünkü yoğun akıntı onu ata bilir ancak.
Güzel sonuçlarını bekliyorum.

Phalà´cimmm cok tesekkur ederim cvbin icin insallah guzel sonuclar verebilirim bu sefer dusmesin sımsıkı tutunsun bana bicirik insallah
Evet nasil rahat ediosam ole davraniorum ilkinde surekli yattim stress oldum simdi akisina biraktim
Cok saolasin
Sende yeni tedavine ekimde basliycaktin dimi surekli giremesemde takip ediorum sizi rabbim yardimciniz olsun insallah

Canım opu oldumu nasıl geçti ?

Maşallah transferin olmuş ve bugün 6. günün ne güzel sonuca az kalmış

arkadaslar merhaba salı günü transferim var ve ben çok tedirginim ilk denemem nasıl oluyor tecrübelerinizi paylaşır mısınız

arkadaslar merhaba salı günü transferim var ve ben çok tedirginim ilk denemem nasıl oluyor tecrübelerinizi paylaşır mısınız

Benim ilk tüp bebek denememde çok stresliydim hep olmayacak gözüyle bakmıştım ve korktuğum başıma geldi olmadı sen lütfen olumlu olmaya çalış canım biliyorum zor ama herşey senin elinde inşallahhhh ilk ve son denemen olur meleğin sıkı sıkı tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…