Canim,kimseye soylememekle en iyisini yapiyorun bence,bu surecte kimseye bisey aciklamak zorunda kalmiyorsun.benim de ilk tedavide 8.hafta kurtajim olmustu.o yuzden bu sefer herkese 11.hafta olunca acikladik.rahat oldu...
İns diyelim cnm sanada cok gecmis olsun ben ilk tedavimden sonra kendimi zor toparladim ikincisinde okadar uzulmedim bizde spermlerde sorun var dogal yolla cok zor ama Allahtan.umut kesilmez ins rabbim.bizede hayirli evlat verir tum isteyenlere
Valla canim.bende once kromozon analizi normal dedim kendi kendime.bu tedaviyi riske atmayalim dedi doktorum.gerekli dedi.iyikide demis.
6 embriyo girince pgt ye herhalde 1-2 tanesi sorunlu cikar dedim.bi baktik sonuc geldi sasirdim cnm yaa.
Oyle detayliki biri 47 kromozonlu olmus biri 45te kalmis.garip hastalik adlari ve birininde genleri tamamen karismis.ben bunlari duyunca agladim once.
Sukur 2 tanesi saglikli cikti.
Senin ilki kimyasalmis bide bence sart gibi ama doktorunla bi gorus istersen.
Biz tedavi disi pgt ye 1500 tl odedik.embriyo basina ucret odeyenlerde var ama bizde kac embriyon girerse girsin 1500 tl dediler.
Insallah sonuda guzel olur.
6 eylulde guzel haberler alirim cnm.
benim reglim tedavi olduğum ay 16sında olmuştum, sonucumu 15 inde öğrendim ilaçları o akşam içmedim 16 sında regl oldum, normalde 14 ünde regl olmam gerekirdi... 28 günde bir oluyorum da ben.... senin ilk denemen mi tatlım? sorun ne? yani açıkcası ben Allahın bir mucizesi olmadığı sürece doğal yolla olacağını düşünmüyorum kendim için çünkü fsh yüksek amh düşük, yumurtalarım iğne ve ilaçlarla bile zar zor büyüyo... hatta raporum çıkarıldı tedavi başında iğneleri aldım sonrasında iğnem yeterli gelmedi ve menogon bi tane cepten aldım, büyümediler çünkü dozunu yüksek kullandık..... ama bu durum benim için geçerli ki benimde hep aklımda Rabbim bi mucize, "ol" der ve olur... bu kadar basit aslında!!!!
Normalde 3.deneme ve 1 kimyasal 1 kayip oldugu icin doktorun olumlu bakar diye dusunuyorum cnm.Kesinlikle bu konuyu konuşucam cnm
Benim gittiğim merkez embriyo başına ücret ödüniyormuş baya masraflı olacak bakalım eşim ne diyecek bu duruma gerçi eşimden çok doktor ne diyecek kafam o kadar karışık ki anlatamam allah korusun bu seferde olmazsa 6 bin çöpe gidecek bu seferde pgt niye yaptırmadım diyeceğim allahım sen yardım et bize
Gecen bi arkadas aradi tup bebek yaptilar tutmadi sonraki ay dogal yolla gebe kalmis sperm sayisi az morfolaji %1varikosel var ve dogal gebelik umut kesmiyoruz canim umut ettikce variz
Kızlar ben bugün bişey yaptım dövmek serbest
İstinyePark'a gittim.Kendimi çok kastım ama dayanamadım...Biberon türü şeyler aldım, salya bezi, yenidoğan emziği filan...Bir de kanguru aldımDövmek serbest kızlar daha 4. aya yeni girdik isterseniz çüş deyin
kızlaaar bugün 11.günüm kan testi yaptırdım. malesef negatif çıktı.ama salı günü yeniden yaptıracağım.Çünkü doktor 2 eylülü vermişti.. ama bişey olsa bugün de çıkardı.İnşallah sizin güzel haberlerinizi okur da sevinirim.
canım 3 yumoştan ikisi döllenmiş:))) inş kaliteside iyi olur.. şükürler olsun şu ana kadar herşey gönlümce gelişti..
sen nasılsın hayatım..
Tedavi olduğumu kimseye söylemedim ama hamile kaldığımda keseyi gördüğümüz zaman dayanamayıp ailelerimize söylemiştik ama birdaha tövbe onu bile söylemicem çünkü kayınvalidem kimseye söyleme dediğmiz halde maşallah konu komşu akraba kim varsa söylemiş anne niye söyledin dediğimizde ne varki böyle güzel haberi niye söylemicekmişim dediBebeğimi düşürdükden sonra herkez bana acıyan gözlerle baktı aklıma geldikce sinir oluyorum
Allahın izniye hamile kalırsam 4 ay sonra söylemeyi düşünüyorum
Normalde 3.deneme ve 1 kimyasal 1 kayip oldugu icin doktorun olumlu bakar diye dusunuyorum cnm.
Esinde sizin icin iyi bir sey olacaksa o da olumlu bakar cnm.
Haa belki gerek yoktur ama ben kendi adina iyiki yaptirmisiz dedim.
Haa gebe kalirmiyim bilmiyorum dilerim rabbim nasip eder.
Ama dusunsene 6 embriyom 5.gune gelmisti.
Yine 2 tane koycaklardi.bide biz gerisini dondurcaktik.
Konulanlar yine hasta olabilirdi.
Rabbime sukurler olsun.insallah sonucuda guzel olur.rabbim yavrularimla bir omur nasip eder bana.
Sanada kolaylik versin cnm rabbim.
inşallah vardır bi şey tatlım ancak bugün realistliğim üzerimde kusuruma bakmayın; ilk tedavi sonrası bir kaç ayım şaşmıştı... birinde 1 hafta kadar sonra oldum, birinde daha 18-19. günlerde lekelenmem oldu hatta bayaa da sevindim yani regl olmama daha var bu lekeler acaba mı işaret mi diye ertesi gün regl oldum.... yani demem o ki ancaaa yeni yeni atılıyordur. psikoloji konusuna gelince, zaten ilaçlar bi tuhaf hale sokuyor bide tabi ilaç kullandığın için doğal denemekten daha çok bir beklenti içinde oluyorsun ve sonuç negatif olunca bazılarımız ister istemez biraz fazla etkilenebiliyor... benim tavsiyem her daim çok çok çok daha zor durumların yaşandığını unutmaman, evet belki bunları çok duydun belki şu an bile duymak istediklerin bunlar değil fakat hayatın acımasız gerçekleri.... burdaki arkadaşlarımız da da var en azından hiç başlamadan negatif oldu, ya onu hissetseydin ya doğumunu yapıp kucağına alamasaydın ve daha neler neler.... Rabbimden hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar istiyorsak eğer olmadığında da hayırlısı, sağlıklı, uzun ömürlüsü olmadığı için emriyomuzun bizde kalmadığını düşünmek en iyisi galiba.....sımsıkı kucaklıyorum tatlım seni
Kiz ilahi sana cok guluyorumKızlar ben bugün bişey yaptım dövmek serbest
İstinyePark'a gittim.Kendimi çok kastım ama dayanamadım...Biberon türü şeyler aldım, salya bezi, yenidoğan emziği filan...Bir de kanguru aldımDövmek serbest kızlar daha 4. aya yeni girdik isterseniz çüş deyin
Arkadarlar gercekten kafama taktim yardimci olursaniz sevinirim.. transfeden sonra 15 20 dk yattim kalktım bir şey olmaz dimi
Kızlar ben bugün bişey yaptım dövmek serbest
Canim insallah bisii olmamistir.ama beni dr ne surguye yaptirdi ne de wc yolladi..40dk yatmami soyledi hatta gelip kontrol etti kalkmayim diye..ama senin tutmicak diye bisi yok.moralini bozma,bugunler moralinin en yuksek olmasi gereken zaman.yedigine,hareketlerine dikkat et ve mutlu ol.kafana bunlari takma...Arkadarlar gercekten kafama taktim yardimci olursaniz sevinirim.. transfeden sonra 15 20 dk yattim kalktım bir şey olmaz dimi
Cnm boyle yapip kendini uzersen asil.ozaman sorun olur ins bisey olmamistir olmaxda sen icini ferah tut dua etArkadarlar gercekten kafama taktim yardimci olursaniz sevinirim.. transfeden sonra 15 20 dk yattim kalktım bir şey olmaz dimi
sendende razi olsun cnm.belki isine yarar dedim.seninle paylasayim dedim.Allah razı olsun cnm benim senim test gününü iple çekiyorum pozitif sonuç çıkar inşallahhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?