2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canim,kimseye soylememekle en iyisini yapiyorun bence,bu surecte kimseye bisey aciklamak zorunda kalmiyorsun.benim de ilk tedavide 8.hafta kurtajim olmustu.o yuzden bu sefer herkese 11.hafta olunca acikladik.rahat oldu...

Tedavi olduğumu kimseye söylemedim ama hamile kaldığımda keseyi gördüğümüz zaman dayanamayıp ailelerimize söylemiştik ama birdaha tövbe onu bile söylemicem çünkü kayınvalidem kimseye söyleme dediğmiz halde maşallah konu komşu akraba kim varsa söylemiş anne niye söyledin dediğimizde ne varki böyle güzel haberi niye söylemicekmişim dedi Bebeğimi düşürdükden sonra herkez bana acıyan gözlerle baktı aklıma geldikce sinir oluyorum
Allahın izniye hamile kalırsam 4 ay sonra söylemeyi düşünüyorum

Arkadaşlar dün transferim oldu ama ben 15 20 dk sonra lavaboya gittim kafama cok takiliyor yatsamiydim normalde cok yaticam demistim ama bisey olmusmudur?

İns diyelim cnm sanada cok gecmis olsun ben ilk tedavimden sonra kendimi zor toparladim ikincisinde okadar uzulmedim bizde spermlerde sorun var dogal yolla cok zor ama Allahtan.umut kesilmez ins rabbim.bizede hayirli evlat verir tum isteyenlere

bizde de spermde sorun varikosel var..benimde rezerv azlığı var. offf ya ne zor işmiş bu çocuk yapma işi

Kesinlikle bu konuyu konuşucam cnm
Benim gittiğim merkez embriyo başına ücret ödüniyormuş baya masraflı olacak bakalım eşim ne diyecek bu duruma gerçi eşimden çok doktor ne diyecek kafam o kadar karışık ki anlatamam allah korusun bu seferde olmazsa 6 bin çöpe gidecek bu seferde pgt niye yaptırmadım diyeceğim allahım sen yardım et bize

Kızlar ben bugün bişey yaptım dövmek serbest

İstinyePark'a gittim.Kendimi çok kastım ama dayanamadım...Biberon türü şeyler aldım, salya bezi, yenidoğan emziği filan...Bir de kanguru aldım Dövmek serbest kızlar daha 4. aya yeni girdik isterseniz çüş deyin

ahahahhaaa aynı ya kız,30 temmuz regli 29 unda öğrendim.27 sinde olmalıydım vs. fsh 9-10 larda amh 0,84 çıktı.yumustalar desen baştan büyümedi 3 kutu menogon vermişlerdi.6 kutu daha kullandım.yüksek dozla ilaç kullandım.2 yumurta toplandı.1 i sağlıklı kaldı o da gitti..halimiz harap desene...he bir de benim eşimde de sorun var o da ayrı bir dert zaten.

Normalde 3.deneme ve 1 kimyasal 1 kayip oldugu icin doktorun olumlu bakar diye dusunuyorum cnm.
Esinde sizin icin iyi bir sey olacaksa o da olumlu bakar cnm.
Haa belki gerek yoktur ama ben kendi adina iyiki yaptirmisiz dedim.
Haa gebe kalirmiyim bilmiyorum dilerim rabbim nasip eder.
Ama dusunsene 6 embriyom 5.gune gelmisti.
Yine 2 tane koycaklardi.bide biz gerisini dondurcaktik.
Konulanlar yine hasta olabilirdi.
Rabbime sukurler olsun.insallah sonucuda guzel olur.rabbim yavrularimla bir omur nasip eder bana.
Sanada kolaylik versin cnm rabbim.

Bence yaptığın çok normal bişi ben hamile olmadığım halde bakıyorum

Canım nasip değilmiş bu sefer...Hemen toparlan ki bir sonrakine hemen başlayabilesin :)

canım 3 yumoştan ikisi döllenmiş:))) inş kaliteside iyi olur.. şükürler olsun şu ana kadar herşey gönlümce gelişti..
sen nasılsın hayatım..

Ahh canım nasıl sevindim inşallah ikisi de bebiş olur göbişinde

Canım ben,m sen çok zorluk yaşamışsın bencede söyleme

Allah razı olsun cnm benim senim test gününü iple çekiyorum pozitif sonuç çıkar inşallahhhhhhh

çok güzel yazmışsın canım,gerçekten hamile kalıp sonra kaybetmek daha da kötüdür.ben hep bunu aklımdan geçirdim.belki de hayırlısı bu..

Arkadarlar gercekten kafama taktim yardimci olursaniz sevinirim.. transfeden sonra 15 20 dk yattim kalktım bir şey olmaz dimi

Kiz ilahi sana cok guluyorum cok isteyip aldiysan noolcak canim.ama cok abartma sonra..gule gule kullanin cicilerinizi sen istinyeparka cok takiliyorsun galiba,sikilinca oraya gelip seni bulucam,birlikte alisveris yapariz

aman canım sen karnında bebeğin varken almışsın ben daha çocuk yapma olayına bile karar vermemiştik o zaman aldım,,eninde sonunda çocuğum olacak diye... ama şimdi de eninde sonunda olmayacak diye düşünmeye başladım :)))))

Slm kızlar benimde eşimde azospermi 0 hücre ve Varikosel vardı tese yapıldı çok şükür 15 hücre bulundu 20 ağustosta 2 embriyo transfer edildi 1 eylülde sonucu alıyorum çok heyecanlıyım zaman gecmiyoor

Arkadarlar gercekten kafama taktim yardimci olursaniz sevinirim.. transfeden sonra 15 20 dk yattim kalktım bir şey olmaz dimi
Canim insallah bisii olmamistir.ama beni dr ne surguye yaptirdi ne de wc yolladi..40dk yatmami soyledi hatta gelip kontrol etti kalkmayim diye..ama senin tutmicak diye bisi yok.moralini bozma,bugunler moralinin en yuksek olmasi gereken zaman.yedigine,hareketlerine dikkat et ve mutlu ol.kafana bunlari takma...

Allah razı olsun cnm benim senim test gününü iple çekiyorum pozitif sonuç çıkar inşallahhhhhhh
sendende razi olsun cnm.belki isine yarar dedim.seninle paylasayim dedim.
Ayyy insallah cnm.
Rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin.
5.gun embriyosu ama doktorum 12.gun sonra yapalim testi dedi.esimde erken yapmayalim ne zaman dediyse doktor o zaman diyor.6 eylulu beklicez artik.
Insallah o gun hayat bayram olur bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…