Kiz ilahi sana cok guluyorumcok isteyip aldiysan noolcak canim.ama cok abartma sonra..gule gule kullanin cicilerinizi sen istinyeparka cok takiliyorsun galiba,sikilinca oraya gelip seni bulucam,birlikte alisveris yapariz
aman canım sen karnında bebeğin varken almışsın ben daha çocuk yapma olayına bile karar vermemiştik o zaman aldım,,eninde sonunda çocuğum olacak diye... ama şimdi de eninde sonunda olmayacak diye düşünmeye başladım :)))))
Bende yarım saatte kalktım hemşireler hiç bişy olmaz dedi çok takma bence olacaksa olur zatenbenim fikrim bu yondeTeşekkür ederim arkadaslar ama ne bilim ya kalkmiycaktim idrara sıkışık sın seni rahatsiz eder dediler kalktimsonra da cok üzüldüm dünden beri sinir oldum kendime bi de ben doktora gitsem ultrasonla bakarlar mi ?
Teşekkür ederim arkadaslar ama ne bilim ya kalkmiycaktim idrara sıkışık sın seni rahatsiz eder dediler kalktimsonra da cok üzüldüm dünden beri sinir oldum kendime bi de ben doktora gitsem ultrasonla bakarlar mi ?
Sen de mi benim gibi 15 dk yattin arkadasim... hamile misn şimdi?
Amin canim.. Allahım emeklerimizi bosa cikarmasin..sag salim kucagina alirsin inşallahEvet canım Allahın izniyle 4. ayımıza girdik...Rabbim tamamına erdirir inşallah...İsteyen herkese versin...AMİNNN
ben karsidayim sekerim ama gobek tokusturmaya gelicem bigun,bebiklerimiz tkadas olsunlarBebişim çok gülme valla haftada 2-3 kez bebek mağazalarının önünden geç bak sen de alıyo musun almıyo musun?
Valla beklerim canımcım bişey lazım olursa hep ordayım ben...Yakınım zaten
amin canm hepmz içn insallah. aynı sperm testni baska yerde tekrarlasn yani canm bze oyle demsti doktortabi cnm çok teşekkür ederim ALLAH RAZI OLSUN kalbindekini hayırlı kılsın hayırlı olanı da kalbine ılık kılsın inş. benim kafama bir testle azosperm olduğu belli olmaz dedin bunlar kaç aşamada yapılıyor ne kadar zaman sonra sonuç çıkıyor
canımm haberler güzell :)) 2 tane yumoş döllenmişş.. inşallah kaliteleri iyi gider...
cnm üzüldüm değerin kaç çıktı inşlh bi daha ki sefere yüzün güler .....kızlaaar bugün 11.günüm kan testi yaptırdım. malesef negatif çıktı.ama salı günü yeniden yaptıracağım.Çünkü doktor 2 eylülü vermişti.. ama bişey olsa bugün de çıkardı.İnşallah sizin güzel haberlerinizi okur da sevinirim.
Canım nasip değilmiş bu sefer...Hemen toparlan ki bir sonrakine hemen başlayabilesin :)
Ahh canım nasıl sevindim inşallah ikisi de bebiş olur göbişinde
Canım ben,m sen çok zorluk yaşamışsın bencede söyleme
çok geçmiş olsun canım yavalla ben 1 saat kalkmadım.ama yine bişey yok boşver takılma bence kısmeti varsa hoplasan zıplasan da olur
sağol canım benim.. yeğenimizin cinsiyeti belli oldumu hayatım:)) maşallah
yaptığım bi şy yok. kan veriyorum zamanı geldiğinde, sonuçlarının çıkması eylül sonunu bulacak... geçen salı, çarşamba verdim. haftaya çarşamba da var, sonrada 11 eylül de genetik için kan vercez eşimle, onlarda 2 hafta sonra çıkacak... sonrası beklemek; sıram gelecek ve tedaviye çağıracaklar... zaten benim de zamana ihtiyacım var, maddi anlamda daha çok.....canım 3 yumoştan ikisi döllenmiş:))) inş kaliteside iyi olur.. şükürler olsun şu ana kadar herşey gönlümce gelişti..
sen nasılsın hayatım..
dualarımızdasın yarın ne güzel bebeklerinle olacaksın..inşlhkızlar yarın 12 gibi transferim var 2 embiryo ile dua edin bana lütfen
maşallah bak güzel gelişmeler olmaya başladı devamı alalhın izniyle gelecek inan ki cnm benim duam seninle her daim bu sefer hamiş takvimi yapacaksın inşlhhhhhhhhhhhhhhh
cnm üzüldüm değerin kaç çıktı inşlh bi daha ki sefere yüzün güler .....
inşallah arkadaşım yarın 6. gün transferi oluyor inşallah hemen tutardualarımızdasın yarın ne güzel bebeklerinle olacaksın..inşlh
yaptığım bi şy yok. kan veriyorum zamanı geldiğinde, sonuçlarının çıkması eylül sonunu bulacak... geçen salı, çarşamba verdim. haftaya çarşamba da var, sonrada 11 eylül de genetik için kan vercez eşimle, onlarda 2 hafta sonra çıkacak... sonrası beklemek; sıram gelecek ve tedaviye çağıracaklar... zaten benim de zamana ihtiyacım var, maddi anlamda daha çok.....
haklısın aslında da görünce bile hayal ediyor insan gene mutlu oluyoruz aman varsın takvim olmasın içimizde beebğimiz can bulup gününe kadar sağlıkla kalsın da..sağol hayatımm:)) canım yaa ben hamiş takvimini 6-7 aya kadar yapmamayı düşünüyorum homozigot varya her an düşük tehlikesi olacak tabii gebe kalabilirsem.. yaparsam silmek ağır gelir..(
sen nasılsın cnm eşini takip ediyorsunuz dimi.. bizdede eşim proxed içmeye okadar alışmışki bu akşamda içiyordu semen verdin artık sonuç belli olana kadar ara ver dedim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?