2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kiz ilahi sana cok guluyorum cok isteyip aldiysan noolcak canim.ama cok abartma sonra..gule gule kullanin cicilerinizi sen istinyeparka cok takiliyorsun galiba,sikilinca oraya gelip seni bulucam,birlikte alisveris yapariz

Bebişim çok gülme valla haftada 2-3 kez bebek mağazalarının önünden geç bak sen de alıyo musun almıyo musun?
Valla beklerim canımcım bişey lazım olursa hep ordayım ben...Yakınım zaten

Canım benim, tabiiki olacak o ne demek... Sen yüreğini ferah tut ben de olmayacak diye başlamıştım 3. tedavime

Teşekkür ederim arkadaslar ama ne bilim ya kalkmiycaktim idrara sıkışık sın seni rahatsiz eder dediler kalktim sonra da cok üzüldüm dünden beri sinir oldum kendime bi de ben doktora gitsem ultrasonla bakarlar mi ?

Teşekkür ederim arkadaslar ama ne bilim ya kalkmiycaktim idrara sıkışık sın seni rahatsiz eder dediler kalktim sonra da cok üzüldüm dünden beri sinir oldum kendime bi de ben doktora gitsem ultrasonla bakarlar mi ?
Bende yarım saatte kalktım hemşireler hiç bişy olmaz dedi çok takma bence olacaksa olur zatenbenim fikrim bu yonde

Canım ben yeni hamişlerin başının etini yemiştim burda çünkü 15 dakika sonra kalkmıştım...Bu işler nasip kısmetmiş buradaki arkadaşlarım kafama vura vura öğrettiler bunu bana çok dayak yedim ben buralarda

Bebişim çok gülme valla haftada 2-3 kez bebek mağazalarının önünden geç bak sen de alıyo musun almıyo musun?
Valla beklerim canımcım bişey lazım olursa hep ordayım ben...Yakınım zaten
ben karsidayim sekerim ama gobek tokusturmaya gelicem bigun,bebiklerimiz tkadas olsunlar ben yalniz cikmaya pek firsatim olmuyor.dediin gibi kendim ciksam heralde toparlarim bikac parca

amin canm hepmz içn insallah. aynı sperm testni baska yerde tekrarlasn yani canm bze oyle demsti doktor

canımm haberler güzell :)) 2 tane yumoş döllenmişş.. inşallah kaliteleri iyi gider...
maşallah bak güzel gelişmeler olmaya başladı devamı alalhın izniyle gelecek inan ki cnm benim duam seninle her daimbu sefer hamiş takvimi yapacaksın inşlhhhhhhhhhhhhhhh
cnm üzüldüm değerin kaç çıktı inşlh bi daha ki sefere yüzün güler .....

sağol canım benim.. yeğenimizin cinsiyeti belli oldumu hayatım:)) maşallah

canım 3 yumoştan ikisi döllenmiş:))) inş kaliteside iyi olur.. şükürler olsun şu ana kadar herşey gönlümce gelişti..
sen nasılsın hayatım..
yaptığım bi şy yok. kan veriyorum zamanı geldiğinde, sonuçlarının çıkması eylül sonunu bulacak... geçen salı, çarşamba verdim. haftaya çarşamba da var, sonrada 11 eylül de genetik için kan vercez eşimle, onlarda 2 hafta sonra çıkacak... sonrası beklemek; sıram gelecek ve tedaviye çağıracaklar... zaten benim de zamana ihtiyacım var, maddi anlamda daha çok.....

sağol hayatımm:)) canım yaa ben hamiş takvimini 6-7 aya kadar yapmamayı düşünüyorum homozigot varya her an düşük tehlikesi olacak tabii gebe kalabilirsem.. yaparsam silmek ağır gelir.. (
sen nasılsın cnm eşini takip ediyorsunuz dimi.. bizdede eşim proxed içmeye okadar alışmışki bu akşamda içiyordu semen verdin artık sonuç belli olana kadar ara ver dedim:))

canımm haklısın bazen ara vermek, vücudu dinlendirmek, tedaviye para toparlamak o sırada yeni testleri yapmak en güzeli oluyor rahat kafayla başlıyorsun... bende ilk altı tedavimi hep 6-8 ay arayla yapmıştım... son dönemde yaş faktörü ön plana geçtiği için mecburen ara veremiyorum.. hayırlısıyla hepimizin olacak canım inanıyorum.. topiclerdeki tümm arkadaşların bebekleri olacak.. çok öptüm.

haklısın aslında da görünce bile hayal ediyor insan gene mutlu oluyoruz aman varsın takvim olmasın içimizde beebğimiz can bulup gününe kadar sağlıkla kalsın da..
takipteyim hemde nasıll nefes aldırmıyorum valla
eylülün ilk haftası tatile çıkıyoruz gelince sperm testti vericek inşlh kalitesi ii olmultur kullandığı iğne ve bitkiseller işe yaramıştır bende en kısa zamanda başlarım tedaviye.... sizin inşlh sonucunuz da bol kaliteli spermler vardır cnm güzel haberler yaz inşlh buraya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…