2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

bugün embriyolog aradıda semen sonucunu sormadım imsi olduğu için içinden canlı hücreleri seçtiler.. ama yinede bu proxed ve arı sütü nekadar işe yaradı merak ediyorum yarın embriyolar için aradıklarında semen sonucunuda soracağım bakalım yükseliş varmı..

muhakkak yararı olmuştur bakalım ne zaman transferin olacak cnm ..

bende 5 biliyordum ama pcs ye girdi dün sonucu bu akşama çıktı ondan transferde 6. gün oldu
anladım olsun önemli olan sağlıklı olması gerisi teferruat zaten hadi yarın büyük gün ay ne güzel valalahi ben heyecanlanıyorum darısı başıma diyim bariii

aslında bende de yaş ilerliyor ama yapacak pek fazla bir şeyim yok....33 yaşındayım sonuçta küçük değiliz, ki ben bi merkezde bi defa 23ünde menopoza girmiş bi bayanla karşılaşmıştım....

aslında bende de yaş ilerliyor ama yapacak pek fazla bir şeyim yok....33 yaşındayım sonuçta küçük değiliz, ki ben bi merkezde bi defa 23ünde menopoza girmiş bi bayanla karşılaşmıştım....

bende bi devlet hastanesinde 37 yaşında olan ve 14 yıl önce menapoza girip, bu 14 yılda bir defa bile adet olmayıp doktorlar nede olsa menapozdasın daha korunma zaten çocuğun olmaz dedikleri halde menapozlu olarak doğal yolla hamile kalan bi bayanla tanışmıştım kendiside doktorda şoktaydı.. :))

işte buna Rabbim "OL!" der ve oluverir denir, başka da bi şey denmez.... mucizeyse her an herkesin başına gelebilir....

Slm canim opun olmus hadi hayirlisiDarisi hamis haberine olsun innsaalllahhh

özledim seni tızım nerelerdesin nasılsın neler yapıyosun tedaviyi düşünmüyomusun
canım benim bende özledim valla...
bu yaz boş bir gün bile geçirmedim..
üzerine sitedeki değişim ve çalışmalar derken topikte aktif olamadım..
tedavi henüz belli değil..
sen ne yaptın peki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…