6.cı güne götüren dr.lar varmı ben hep 5.ci gün duyuyorum da.. hadi inşlh güzel olsun sonuda...inşallah arkadaşım yarın 6. gün transferi oluyor inşallah hemen tutar
olmaz canım, merak etme.... wc ye gitmekle düşmez hemen....Arkadarlar gercekten kafama taktim yardimci olursaniz sevinirim.. transfeden sonra 15 20 dk yattim kalktım bir şey olmaz dimi
haklısın aslında da görünce bile hayal ediyor insan gene mutlu oluyoruz aman varsın takvim olmasın içimizde beebğimiz can bulup gününe kadar sağlıkla kalsın da..
takipteyim hemde nasıll nefes aldırmıyorum valla
eylülün ilk haftası tatile çıkıyoruz gelince sperm testti vericek inşlh kalitesi ii olmultur kullandığı iğne ve bitkiseller işe yaramıştır bende en kısa zamanda başlarım tedaviye....sizin inşlh sonucunuz da bol kaliteli spermler vardır cnm güzel haberler yaz inşlh buraya..
bende 5 biliyordum ama pcs ye girdi dün sonucu bu akşama çıktı ondan transferde 6. gün oldu6.cı güne götüren dr.lar varmı ben hep 5.ci gün duyuyorum da.. hadi inşlh güzel olsun sonuda...
muhakkak yararı olmuştur bakalım ne zaman transferin olacak cnm ..bugün embriyolog aradıda semen sonucunu sormadım imsi olduğu için içinden canlı hücreleri seçtiler.. ama yinede bu proxed ve arı sütü nekadar işe yaradı merak ediyorum yarın embriyolar için aradıklarında semen sonucunuda soracağım bakalım yükseliş varmı..
anladım olsun önemli olan sağlıklı olması gerisi teferruat zaten hadi yarın büyük gün ay ne güzel valalahi ben heyecanlanıyorum darısı başıma diyim bariiibende 5 biliyordum ama pcs ye girdi dün sonucu bu akşama çıktı ondan transferde 6. gün oldu
amin arkadaşım inşallah isteyen herkese nasip etsin allahanladım olsun önemli olan sağlıklı olması gerisi teferruat zaten hadi yarın büyük gün ay ne güzel valalahi ben heyecanlanıyorum darısı başıma diyim bariii
aslında bende de yaş ilerliyor ama yapacak pek fazla bir şeyim yok....33 yaşındayım sonuçta küçük değiliz, ki ben bi merkezde bi defa 23ünde menopoza girmiş bi bayanla karşılaşmıştım....canımm haklısın bazen ara vermek, vücudu dinlendirmek, tedaviye para toparlamak o sırada yeni testleri yapmak en güzeli oluyor rahat kafayla başlıyorsun... bende ilk altı tedavimi hep 6-8 ay arayla yapmıştım... son dönemde yaş faktörü ön plana geçtiği için mecburen ara veremiyorum.. hayırlısıyla hepimizin olacak canım inanıyorum.. topiclerdeki tümm arkadaşların bebekleri olacak.. çok öptüm.
aslında bende de yaş ilerliyor ama yapacak pek fazla bir şeyim yok....33 yaşındayım sonuçta küçük değiliz, ki ben bi merkezde bi defa 23ünde menopoza girmiş bi bayanla karşılaşmıştım....
işte buna Rabbim "OL!" der ve oluverir denir, başka da bi şey denmez.... mucizeyse her an herkesin başına gelebilir....bende bi devlet hastanesinde 37 yaşında olan ve 14 yıl önce menapoza girip, bu 14 yılda bir defa bile adet olmayıp doktorlar nede olsa menapozdasın daha korunma zaten çocuğun olmaz dedikleri halde menapozlu olarak doğal yolla hamile kalan bi bayanla tanışmıştım kendiside doktorda şoktaydı.. :))
Slm canim opun olmus hadi hayirlisibugün embriyolog aradıda semen sonucunu sormadım imsi olduğu için içinden canlı hücreleri seçtiler.. ama yinede bu proxed ve arı sütü nekadar işe yaradı merak ediyorum yarın embriyolar için aradıklarında semen sonucunuda soracağım bakalım yükseliş varmı..
Sanada Iyi aksamlar guzel editorumİyi akşamlar güzel kadınlar
İyi akşamlar güzel kadınlar
Sanada Iyi aksamlar guzel editorumHos geldin canim
Paşalarımı yarın Antalya ya yolluyorum 1 haftalığına onlar gelene kadar sizinim...Hoşgeldin canikoonerelerdesin yahu?
Benimde senden kalir yanim yok canim evim almis basini gidiyorHoşbulduk canım...
Bir haftaya yakın sizınlayım
Tabii bu arada ev işlerim olacak teeee bayramdan beri adam gibi el değmedi eve koşturmaktan..
canım benim bende özledim valla...özledim seni tızım nerelerdesin nasılsın neler yapıyosun tedaviyi düşünmüyomusun
Kuzum ya "pasalarim"derken kimden bahsediyosunkiPaşalarımı yarın Antalya ya yolluyorum 1 haftalığına onlar gelene kadar sizinim...
Bi de forumdaki değişiklik sebebiyle kk ya gelsemde topiğe gelemiyorum malum görevliyim göz atmam gereken durumlar oluyor..
Kuzum ya "pasalarim"derken kimden bahsediyosunki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?