canim merhaba.
bende subatta ilk tedavimde hamile kalmistim.
ama nisanda 9.haftamda kaybettik bebegi.kurtaj oldum.
Doktorum kesinlikle kromozonal bir bozukluk var dedi.
kan pih.testlerinde heterozigot bide homozigot mutasyonda cikti bende ama doktor yok kromozanal dedi.
kromozon analizi yaptirdik esimdede bendede bisey cikmadi.
ama dollenme sirasindada olabiliyomus gen hatalari.
pgt yapalim bu denemede dedi iyi dedik.
Bu ay 2.tedavim basladi.
3.gun 6 embriyom pgt girdi.5.gune 6 si da geldi.ama 4 tanesi hastalikli cikti.adini bile duymadigin gen hastaliklari var.2 saglikli embriyom transfer edildi pazartesi.
meger bizim spermle yumurta dollenirken genetik hata veriyomus.
Baska pgt den korkmustum ama iyiki yaptirmisiz.gecen sefer coraspin kullanmistim simdi kan pih.dan dolayi igne kullaniyorum.6 eylul test gunum.heyecanla bekliyoruz.
bu pgt iyi biseymis.aklinda olsun diye yaziyorum sana cnm.
Rabbim hepimize yardim etsin.
canımm haberler güzell :)) 2 tane yumoş döllenmişş.. inşallah kaliteleri iyi gider...
kızlaaar bugün 11.günüm kan testi yaptırdım. malesef negatif çıktı.ama salı günü yeniden yaptıracağım.Çünkü doktor 2 eylülü vermişti.. ama bişey olsa bugün de çıkardı.İnşallah sizin güzel haberlerinizi okur da sevinirim.
Slm kızlar benimde eşimde azospermi 0 hücre ve Varikosel vardı tese yapıldı çok şükür 15 hücre bulundu 20 ağustosta 2 embriyo transfer edildi 1 eylülde sonucu alıyorum çok heyecanlıyım zaman gecmiyoor
kızlar yarın 12 gibi transferim var 2 embiryo ile dua edin bana lütfen
İyi akşamlar güzel kadınlar
Benimde senden kalir yanim yok canim evim almis basini gidiyor
iyi akşamlarrrrrr :)
Canim Ikisi sana dusmezki birisini banada gonder tam sevilecek cagdalar allah bagislasin...kız kardeşimin 3 buçuk ve 5 buçuk yaşındaki yap yakışıklı bal kaymak minnak adamlarından bahsediyorum canım..
Yerimm ben
Canim Ikisi sana dusmezki birisini banada gonder tam sevilecek cagdalar allah bagislasin...
çoğu gitmiş azı kalmış canım :) allahım yardımcın olsun :) inşallah güzel haberlerini paylaşırsın buradan :)Kafunder inşallah pazartesi olsa da sonucu öğrensem artikk
malesef canım biz bazı şanslılar gibi sürpriz şekilde öğrenmiyoruz :) sonu güzel olsun inşallahhhhh :)Öyle çoğu gitti şükürler olsun ama en zor olanda bu son günlermis heyecan stres korku hepsi bir arada kafunder
maşallah bak güzel gelişmeler olmaya başladı devamı alalhın izniyle gelecek inan ki cnm benim duam seninle her daim bu sefer hamiş takvimi yapacaksın inşlhhhhhhhhhhhhhhh
cnm üzüldüm değerin kaç çıktı inşlh bi daha ki sefere yüzün güler .....
sağol hayatımm:)) canım yaa ben hamiş takvimini 6-7 aya kadar yapmamayı düşünüyorum homozigot varya her an düşük tehlikesi olacak tabii gebe kalabilirsem.. yaparsam silmek ağır gelir..(
sen nasılsın cnm eşini takip ediyorsunuz dimi.. bizdede eşim proxed içmeye okadar alışmışki bu akşamda içiyordu semen verdin artık sonuç belli olana kadar ara ver dedim:))
Kafunder inşallah pazartesi olsa da sonucu öğrensem artikk
Amin inşallah evet Allah böyle yazmış ona şükür etmekten başka hiç birşey gelmiyor elden onlar kıymetini bilmiyor bu güzel lütufun hele bazıları isyan edip aldırıyor ya onların yerine rabbim bizim gibi isteyene versin diyorum ama sonrada o böyle yapıyorsa vardır bunda bir hayır diyip kendimi avutuyorum
Kuzum bu yeni sistem çok kötü cepten suan çok zor yazıyorum pc eşimde oyüzden okuyup çıkıyorum inşallah en kisa zamanda düzelir bende çok özledim eski Sohbetleri ne güzeldi niye bozdularsen nasılsın bebeğim
kızlar yarın 12 gibi transferim var 2 embiryo ile dua edin bana lütfen
günaydın arkadaşlar günüz aydın bahtınız açık olsun.....bu kadar çok bebişlerimiz olsun
Insallah canim saolasin.heyecanla bekliyoruz.haftaya bugun hayat bayram olur insallah bize.canım hayırlı olsun sıkı sıkı tutunur bebişlerin inşallah :) 6sında güzel haberlerini alalım inşallahhhhh :)
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?