2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım hayırlı olsun sıkı sıkı tutunur bebişlerin inşallah :) 6sında güzel haberlerini alalım inşallahhhhh :)
canımm haberler güzell :)) 2 tane yumoş döllenmişş.. inşallah kaliteleri iyi gider...

canım maşallahhhhhh :) o embriyolar sıkı sıkı tutunsun inşalllllllllllaaaaaaaaaaaahhhhhhhh :)

canım üzüldüm hayırlısı inşallah yakın zamanda rabbim yüzünü güldürsünnnn

canım inşallah bebişlerin sıkı sıkı tututnmuştur ve 1 eylülde güzel haberlerini alalım inşallahh :)

kızlar yarın 12 gibi transferim var 2 embiryo ile dua edin bana lütfen

canımmmmm inşallah yarın hersey çok iyi olur ve o bebişler 9 ay göbüşte durur :)
İyi akşamlar güzel kadınlar

iyi akşamlarrrrrr :)

[QUOTE"egunal, post: 36689477, member: 147738"]kız kardeşimin 3 buçuk ve 5 buçuk yaşındaki yap yakışıklı bal kaymak minnak adamlarından bahsediyorum canım..[/QUOTE]
Yerimm ben
kız kardeşimin 3 buçuk ve 5 buçuk yaşındaki yap yakışıklı bal kaymak minnak adamlarından bahsediyorum canım..
Canim Ikisi sana dusmezki birisini banada gonder tam sevilecek cagdalar allah bagislasin...

Öyle çoğu gitti şükürler olsun ama en zor olanda bu son günlermis heyecan stres korku hepsi bir arada kafunder

Degerim 0.17 canim uzuldum. Ama napalim yapacak

Allah seni kız koptum ya gülmekten...bizimki de son günlerimizde iştahlanmıştı :))))))

Amin inşallah evet Allah böyle yazmış ona şükür etmekten başka hiç birşey gelmiyor elden onlar kıymetini bilmiyor bu güzel lütufun hele bazıları isyan edip aldırıyor ya onların yerine rabbim bizim gibi isteyene versin diyorum ama sonrada o böyle yapıyorsa vardır bunda bir hayır diyip kendimi avutuyorum

Kafunder inşallah pazartesi olsa da sonucu öğrensem artikk

valla canım benim de sonuç salı günüydü ben bugün yaptırdım öğrendim

aynen insanlar bebeklerini çöpe atıyor,biz ise istiyoruz olsa dünyaları verirdik diyoruz ama maalesef bize vermiyor,ne diyelim vardır bir hayır...

Yedirenk üzülme kısmet bir sonrakinde insallahhhhh pozitif olur hersey bunu unut önüne bak illa ki üzüleceksin ama yinede yalnız olmadığını senin gibi binlerce kadının olduğunu bunları atlatip Allah in izniyle evlatlarini kucaklarina aldıklarını düşün ve seninde bu duygunun tadına varacagina inan..

ayy tahmin ettim zaten kk nın yüzünden gelmediğini bende gelmiyorum nerdeyse arada bi bakıyorum
vallahi neden bozdular düzenimizi ne güzel sohbetlerimiz vardı zaman geçiriyorduk
birbirimize misafir oluyorduk kahve içip fal bile bakıyorduk şimdi ayrı düştükkk
eski KK eski KK online kişiler görünsünnnnnnnnnnnn....!

nasıl olayım canım iyi olmaya çalışıyorum işte aklıma çok düşüyor yine bebek fikri onun dışında sıkıntım yok şükür
dün eşimle sohbet ediyorduk dedim keşke bi çocugumuz olsaydı şimdiye kadar dimi dedim o da evet ama napalım olmadı
biz böylede çok mutluyuz bakarsın hiç olmaz aşkım o zaman bizde evlat ediniriz dedi
ben bi ağlamaya başladım ki sorma adamcagız bana moral vermek için öyle dedi bende kalktım hiç olmucakmı benim cocugum diye ağladım. işte böyle son durum bu bende
Allah ım hepimize nasip etsin inşallah

Herkese merhaba,
Biraz önce üye oldum. Biraz deneyimlerinizden faydalanmak isterim.37 yaşındayım. Rahim filminden sonra bir tüpümde hidrosalpinks, diğerinde de boğumlar sebebiyle işlev yetersizliği olduğunu öğrendim. 3 farklı doktora gittim. Sonuncusu Bahceci 'deydi. Oradaki doktor laparoskopiyle tıkalı tüpün alınmadan tüp bebek yapmamam gerektiğini söyledi. Yaş ve tüp itibatiyle direk operasyon sonrasında direk tüp bebek önerdi. Aranızda aynı durumda olan var mı? Şimdiden tesekküerler

günaydın arkadaşlar günüz aydın bahtınız açık olsun.....bu kadar çok bebişlerimiz olsun

gitmeden önce ayetel kürsi ve kenzül arş oku derim bide tavsiye ederim

ans Duası, Şansın açılması ve işlerinizin rast gitmesi nedeni ile Rabbimize yönelip el açarak gönülden ve samimi bir şekilde dualar ederiz. Şans ve kısmetin açılması için günlük düzenli okunması gereken pek çok dualar vardır. Rabbimiz samimi ve gönülden yakaran kullarının dualarını kesinlikle geri çevirmez. Şansın açılması için okunacak dualardan bir tanesi olan bu tesirli duayı günlük hayatımızda karşılaştığımız zorlukları aşmak şansımızın devamlı olması için dilimizden düşürmememiz gereken bu dua” SÜMMES SEBİLA YESSERAHU.’’

Bu kısacık duayı ezberleyerek müşkül anımız da 3-5-7 sefer okunmamız yeterlidir. Bu tesirli duanın okunması gereken belli olan bir sayısı olmamaktadır. Günlük yaşamımız da zikir olarak sürekli okuyabiliriz. Örnek olarak, yolların açılması ve gideceğimiz yere çarçabuk, sağ salim ulaşmak için okunur. Konuklarımız gelecek, hazırlığımızı zamanında yetiştirmek için, devlet dairelerinde işlerimizin kolaylıkla hallolması için ve şansın bizimle olmasını gerektiren birçok durumlar da okunabilen bir duadır.

Ancak bazı dileklerde okunmaz, bu dileklerde sevgilim beni daha çok sevsin, sevdiğimden devamlı haber alayım, sevgilimle hemen evleneyim şeklinde dilekler için kesinlikle okunmaz. Bu tesirli dua yalnızca dünya hayatında işlerin kolay ve rast gitmesi için okunur

canım hayırlı olsun sıkı sıkı tutunur bebişlerin inşallah :) 6sında güzel haberlerini alalım inşallahhhhh :)
:)
Insallah canim saolasin.heyecanla bekliyoruz.haftaya bugun hayat bayram olur insallah bize.
Sende hayirlisiyla saglikla kucagina al insallah yavrunu cnm.hersey bu kez cok guzel olacak allahin izniyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…