kızlar yarın 12 gibi transferim var 2 embiryo ile dua edin bana lütfen
ayy tahmin ettim zaten kk nın yüzünden gelmediğini bende gelmiyorum nerdeyse arada bi bakıyorum
vallahi neden bozdular düzenimizi ne güzel sohbetlerimiz vardı zaman geçiriyorduk
birbirimize misafir oluyorduk kahve içip fal bile bakıyorduk şimdi ayrı düştükkk
eski KK eski KK online kişiler görünsünnnnnnnnnnnn....!
nasıl olayım canım iyi olmaya çalışıyorum işte aklıma çok düşüyor yine bebek fikri onun dışında sıkıntım yok şükür
dün eşimle sohbet ediyorduk dedim keşke bi çocugumuz olsaydı şimdiye kadar dimi dedim o da evet ama napalım olmadı
biz böylede çok mutluyuz bakarsın hiç olmaz aşkım o zaman bizde evlat ediniriz dedi
ben bi ağlamaya başladım ki sorma adamcagız bana moral vermek için öyle dedi bende kalktım hiç olmucakmı benim cocugum diye ağladım. işte böyle son durum bu bende
Allah ım hepimize nasip etsin inşallah
CANIMMMM dualrım seninle innnşşşş bu sefer olacakkızlar yarın 12 gibi transferim var 2 embiryo ile dua edin bana lütfen
günaydın arkadaşlar..sonuç neolursa olsun umudu kaybetmemek lazım.ben 3.tüp bebek denemesinde kaldım hemde dondurulmuşlarla..hiç umudum yokken.rabbim zamanını belirlemiş aslında.sabrımızda yok.haklı olarak ama emin olun yılmadan yaptırın ben 6 ay içinde 3 kere denedim.bide pahalı olduğu için para yetişmiyodu sırf tedavi için işe girdim.ayrıca halada devam ediyorum..rabbim en kısa zaman içinde kucaklarınızı doldursun canlarr
Dün bende eşimle konuştum bebek konusunu adam takma kafana diyip duruyor bana sürekli moral veriyor ben ağlamamak için zor tuttum ama tabi en sonunda göz yaşlarım aktı allahtan eşim görmedi
evet kızlar takma dedikçe daha çok hassaslaşıyorsun sanki yarana dokunuyor kanatıyor gibi.aman en tuhaf bir duyguymuş bu.ilk kez yaşıyorum.inşallah bekleyen arkadaşlardan olumlu haberler alırız.ben onlar kadar emek vermedim.bu daha yolun başıydı.ilk deneme.ve de zaten biz 1,5 yıldır çocuk istiyoruz çoğu kişiye göre aslında çok uzun zaman değil... :)
CANIM GEÇMİŞ OLSUN hiç kolay değil inanki 1 defadada aynı acıyı hisediyorsun 5 defadada isterdimki ilk denemede hamiş kal bebeğini kucakla tedavi yolun kısa olsun ama olmamış sağlık olsun inşş hiç umadığın anda kapılara açar RABBİM sana ben 38 yaşıma girmek üzereyim 10 yılık evliyim 7 deneme yaşadım histreskopiler hsg tesler tetkikler bir çok şeyi yatım gibi geliyor bana ama eksik bir şey var ki o da gelmeyen evladımm o gelmeden ne yaptıklarımdan tatmin olacağım tam yaptım diye ne içimdeki özlem bitecek ALLAH büyükevet kızlar takma dedikçe daha çok hassaslaşıyorsun sanki yarana dokunuyor kanatıyor gibi.aman en tuhaf bir duyguymuş bu.ilk kez yaşıyorum.inşallah bekleyen arkadaşlardan olumlu haberler alırız.ben onlar kadar emek vermedim.bu daha yolun başıydı.ilk deneme.ve de zaten biz 1,5 yıldır çocuk istiyoruz çoğu kişiye göre aslında çok uzun zaman değil... :)
stres yapmamamk mümkünmü kii ben çoğunlukla bebek mevzulaına (burada yada başka yerde )girmemeye çalışıyorum ama yanında konuşulması bile seni geriyor düşünmeye zorluyor kiiii münasebetsiz insanları saymıyorumm ayrıca hiç keşke deme kuzum ben ilk yıl denemeye başladım da ne oldu vakti zamanı gelmemeişse boşuna koşturmuş oluyoruz işteKuzum sen negatif sonuç mu aldın ben kaçırmışım doğal yollardan mucizen hiç beklemediğin anda gelir inşallahhhhhh
Bende 5 senedir çocuk istiyorum bunun 4 sene doğal yolla denedik tüp bebek aklımın ucuna bile gelmemişti keşke bende hemen tüp bebeğe başvursaydım
Benimki takma kafana diyor birde üstüne basa basa stresten çocuk olmuyor diyor o öyle dedikce daha bi strese giriyorum ananem bile stres yapma diyor hey allahımmmmmmm
Kuzum sen negatif sonuç mu aldın ben kaçırmışım doğal yollardan mucizen hiç beklemediğin anda gelir inşallahhhhhh
Bende 5 senedir çocuk istiyorum bunun 4 sene doğal yolla denedik tüp bebek aklımın ucuna bile gelmemişti keşke bende hemen tüp bebeğe başvursaydım
Benimki takma kafana diyor birde üstüne basa basa stresten çocuk olmuyor diyor o öyle dedikce daha bi strese giriyorum ananem bile stres yapma diyor hey allahımmmmmmm
CANIM GEÇMİŞ OLSUN hiç kolay değil inanki 1 defadada aynı acıyı hisediyorsun 5 defadada isterdimki ilk denemede hamiş kal bebeğini kucakla tedavi yolun kısa olsun ama olmamış sağlık olsun inşş hiç umadığın anda kapılara açar RABBİM sana ben 38 yaşıma girmek üzereyim 10 yılık evliyim 7 deneme yaşadım histreskopiler hsg tesler tetkikler bir çok şeyi yatım gibi geliyor bana ama eksik bir şey var ki o da gelmeyen evladımm o gelmeden ne yaptıklarımdan tatmin olacağım tam yaptım diye ne içimdeki özlem bitecek ALLAH büyük
Kızlar 4 yıllık evliyim aşılama çatlatma iğnesi derken tüp bebeğe gelmiştik ..
Antepte yaşıyoruz ve burdaki doktorlar bizi yıprattı madem buraya kadar geldik ankarada yaptırıcam dedim ve gittik.
Sorun bende pko olmasıydı.
Hergünüm ağlayarak geçti her iğneyi göbeğime vururken ölsem daha iyi diyordum.
Yumurta toplandığı gece ağrıdan intihar ediyordum eşim zor tuttu sabahlara kadar hüngür hüngür ağladım neden ben diye.
Zaten piskolojin darmadağındı etrafımdan duydugum sözler insanların ufacık sorunlarında yüzüme vurması veya arkamdan konuşması bıktırmıştı beni.biriyle küsmeye korkar oldum cocugun olmuyor ondan piskolojin bozuk der diye.
Hayatım boyunca birdaha ankaraya gitmek ve bu tedaviyi görmek istemiyorum allah birdaha yaşatmasın.
Ilkinde tuttu hamd olsun binlerce kez şükürler olsun.
Ben bol bol su içtim hatta heyecandan transferden on dakka sonra üç kere tuvalete gittim bu stresle zaten tutmaz demiştim.
Çekirdek yedim ve hergün portakal suyu ananas yedim.transferin 2. Günü 16 saat yol geldik eşimle hatta doktor 3. Günü çık demişti ama dayanamıyordum artık.kendimi camdan atacaktım birgün daha kalsaydım.
Şuan bile çok kötü oluyorum istediğinizi sorabilirsiniz biz gizli gittik tatile diye ne kimseye sorabilir nede paylaşabiliomuşum telefonlarımızı kapattık açmadık arada annemi aradık o kadar.
Sormak istediğiniz bişey varsa buyrun bu arada 4 aylık olduk oğluşumuzla doğmasını bekliyorum.hamile kalırım rahatlarım sandım öylede değilmiş aman bişey mi oldu aman kalbi atıyomu aman sultan cıktım böyle oldu .
Yani deli herzaman deli , deli ben oluyorum.
olur canım olur evlat hasreti ile yanan kadının umudu hiç bitmez bitmiyor ama beni bebek tedvaisinin yanında eşimin sağlık sorunu da yordu tedavisi kontrollerisenin çoooook uzun yıllar olmuş canım.o kadar zaman geçirsem hala umudum olurmu bilemiyorum.ama dilerim Allah sabrına karşı çifter çifter kendiliğinden verir.gönülden duam seninle
olur canım olur evlat hasreti ile yanan kadının umudu hiç bitmez bitmiyor ama beni bebek tedvaisinin yanında eşimin sağlık sorunu da yordu tedavisi kontrolleri
:))) demekki burada şunu düşünmek lazım ben artık buna inanıyorum kısmeti varsa ne yaparsan yap gelir o bebek yoksa da ne yaparsan yap gelmez.Çünkü ben ilk gün yattım çok dikkat ettim ama nafile bir de sen pkoluyken tutmuş.kader kısmet işte. inşallah sağlıkla gelişir bebeğin,dualarını eksik etme canım.
beyin timörüeşin de ne sorun vardı ?
beyin timörü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?