2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

ALLAH mutlu mesut etsin ailenize yeni katılacak bebeğinizle sağlıklı sıhhatli hayırlı evladınız olur inş. galiba panik atak oluşmuş bu sırada kafanıza hiç takmayın herşey yoluna girecek ama zamanla derim.

Kucaginada saglikli bir sekilde alirsin insallah ben de transferin 5. Gunundeyim allah bizede nasip etsin boyle mutluluklar insallah

valla kızlar ben 4,5 yıllık evliyim.3 yıl korunduk.doğum kontrol ilacı içtim.bir de daha öncesinde adetim çok oluyordu onun için de 2 sene içtim.toplam 5 yıl belki de o ilaç yaptı beni böyle.bir de ertesi gün ilacı da içtim arasıra.Ya ne dikkat ederdik aman tutmasın olmasın çocuk diye.ilacı bir gün unutsam bir hafta dikkat ederdik.Şimdi de bebişimiz bize kızdı gelmiyor :)))

ben ilk infertiliteyle karşılaştığımda çok ağladım ilk tüp bebek tedavim iptal olduğunda (tarnferim olmadığında ) çok ağladımmm bu ne kadar büyük bir acı dedim isyan etmemeye çalıştım (n e kadar başardım bilmiyorum ama ) sonra eşimin sorunu otaray çıkıp ameliyata alındığında ameliyathane kapısın 12 saat gib bir süre beklerken anladımki hayatta en önemli şey sağlık en önemli şeylerden birisi eş benim bir evladım olsaydı ve ben o ameliyatta eşimi kaybetseydim benim bebeğim hep eksik olacaktı tabi bende allah sığındım beni daha büyük acılarla sancılarla sınamasın diye inşşşş üstesinden gelirim yaşadıkalrımın

Hayırlı ugurlu olsun Allah sağlıkla kucağına salih evlat olarak almayi nasip etsin insallahhhhh. .
benim sorum var bugün transferinin 11. günü ve hiç bir belirti yok merak ettiğim ve beni en çok çok korkutan şey bu yerleşme kanaması (lekelenme) sende oldumu bende oda yok acaba tutmadı mi bunu çok kafaya taktım pazartesi olsada öğrensem artikk

Insallah canim saolasin.heyecanla bekliyoruz.haftaya bugun hayat bayram olur insallah bize.
Sende hayirlisiyla saglikla kucagina al insallah yavrunu cnm.hersey bu kez cok guzel olacak allahin izniyle.

canım inşallah haftaya bayramımız olurrrrrrr :) hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz inşallahhhh :)

canım ben 2 kere gebe kaldım ikisinde de tutunma lekelenmesi olmadı yani kafana takma :) inşallah tutmuşturrr :)

Inşallah Allahın izniyle hayırlısı
Bunu çok kafaya takmış tim şimdi azda olsa rahatladım canım sagool
Kafunderciim

Yo hayır kanama olmadı tek belirtim kasık ağrısıydı

tatlım sakın öyle düşünme; benim ilk tedavimde sadece 3 folikül vardı 2 si doluydu ve döllendi. ikinci tedavimde 4 yumurtam sağlam çıktı 2 si döllendi... bu ikisi arasında da normal kadın doğum doktoruna gitmiştim bi ay fsh ölçümümü tekrarlatmak için adam şaşırmıştı nasıl menopoza giriyosun ki sen 10 dan fazla folikülün var dedi... ancak klomenle büyümediler.... oluşan folikül sayısı her ay farklılık gösteriyor. ayrıca bizim durumumuzda olup da tedavisinde olumlu sonuç alan hatta ve hatta tedavisiz gebe kalanlar da var.... sakın ama sakın öyle umudum yok falan

Bende oda yok amaaan herseyin hayırlısı inşallah tutunmusturlar belki çok akıllı olduklarından beni rahatsız etmiyorlar

Kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçtaneydi müthiş bir kasık ağrısı vardı ayağa kalkamıyorum ama ben bunu kullandığım progestan jele bağlıyordum yinede bilmiyorum herkeste farklı canım içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…