- 22 Ağustos 2014
- 3.854
- 2.413
- 408
Kızlar 4 yıllık evliyim aşılama çatlatma iğnesi derken tüp bebeğe gelmiştik ..
Antepte yaşıyoruz ve burdaki doktorlar bizi yıprattı madem buraya kadar geldik ankarada yaptırıcam dedim ve gittik.
Sorun bende pko olmasıydı.
Hergünüm ağlayarak geçti her iğneyi göbeğime vururken ölsem daha iyi diyordum.
Yumurta toplandığı gece ağrıdan intihar ediyordum eşim zor tuttu sabahlara kadar hüngür hüngür ağladım neden ben diye.
Zaten piskolojin darmadağındı etrafımdan duydugum sözler insanların ufacık sorunlarında yüzüme vurması veya arkamdan konuşması bıktırmıştı beni.biriyle küsmeye korkar oldum cocugun olmuyor ondan piskolojin bozuk der diye.
Hayatım boyunca birdaha ankaraya gitmek ve bu tedaviyi görmek istemiyorum allah birdaha yaşatmasın.
Ilkinde tuttu hamd olsun binlerce kez şükürler olsun.
Ben bol bol su içtim hatta heyecandan transferden on dakka sonra üç kere tuvalete gittim bu stresle zaten tutmaz demiştim.
Çekirdek yedim ve hergün portakal suyu ananas yedim.transferin 2. Günü 16 saat yol geldik eşimle hatta doktor 3. Günü çık demişti ama dayanamıyordum artık.kendimi camdan atacaktım birgün daha kalsaydım.
Şuan bile çok kötü oluyorum istediğinizi sorabilirsiniz biz gizli gittik tatile diye ne kimseye sorabilir nede paylaşabiliomuşum telefonlarımızı kapattık açmadık arada annemi aradık o kadar.
Sormak istediğiniz bişey varsa buyrun bu arada 4 aylık olduk oğluşumuzla doğmasını bekliyorum.hamile kalırım rahatlarım sandım öylede değilmiş aman bişey mi oldu aman kalbi atıyomu aman sultan cıktım böyle oldu .
Yani deli herzaman deli , deli ben oluyorum.
günaydın arkadaşlar günüz aydın bahtınız açık olsun.....bu kadar çok bebişlerimiz olsun
Kucaginada saglikli bir sekilde alirsin insallah ben de transferin 5. Gunundeyim allah bizede nasip etsin boyle mutluluklar insallahKızlar 4 yıllık evliyim aşılama çatlatma iğnesi derken tüp bebeğe gelmiştik ..
Antepte yaşıyoruz ve burdaki doktorlar bizi yıprattı madem buraya kadar geldik ankarada yaptırıcam dedim ve gittik.
Yumurta toplandığı gece ağrıdan intihar ediyordum eşim zor tuttu sabahlara kadar hüngür hüngür ağladım neden ben diye.
Zaten piskolojin darmadağındı etrafımdan duydugum sözler insanların ufacık sorunlarında yüzüme vurması veya arkamdan konuşması bıktırmıştı beni.biriyle küsmeye korkar oldum cocugun olmuyor ondan piskolojin bozuk der diye.
Hayatım boyunca birdaha ankaraya gitmek ve bu tedaviyi görmek istemiyorum allah birdaha yaşatmasın.
Ben bol bol su içtim hatta heyecandan transferden on dakka sonra üç kere tuvalete gittim bu stresle zaten tutmaz demiştim.
Çekirdek yedim ve hergün portakal suyu ananas yedim.transferin 2. Günü 16 saat yol geldik eşimle hatta doktor 3. Günü çık demişti ama dayanamıyordum artık.kendimi camdan atacaktım birgün daha kalsaydım.
Şuan bile çok kötü oluyorum istediğinizi sorabilirsiniz biz gizli gittik tatile diye ne kimseye sorabilir nede paylaşabiliomuşum telefonlarımızı kapattık açmadık arada annemi aradık o kadar.
Sormak istediğiniz bişey varsa buyrun bu arada 4 aylık olduk oğluşumuzla doğmasını bekliyorum.hamile kalırım rahatlarım sandım öylede değilmiş aman bişey mi oldu aman kalbi atıyomu aman sultan cıktım böyle oldu .
Kucaginada saglikli bir sekilde alirsin insallah ben de transferin 5. Gunundeyim allah bizede nasip etsin boyle mutluluklar insallah
Iyi canim beklemek cook zor transferden sonra evdeyim surekli yatmiyorum dolasiyorum evde insallah guzelbsonuclar alirizNasıl gidiyor canım transfer aman dikkat et,dinlen stres yapma..
ben ilk infertiliteyle karşılaştığımda çok ağladım ilk tüp bebek tedavim iptal olduğunda (tarnferim olmadığında ) çok ağladımmm bu ne kadar büyük bir acı dedim isyan etmemeye çalıştım (n e kadar başardım bilmiyorum ama ) sonra eşimin sorunu otaray çıkıp ameliyata alındığında ameliyathane kapısın 12 saat gib bir süre beklerken anladımki hayatta en önemli şey sağlık en önemli şeylerden birisi eş benim bir evladım olsaydı ve ben o ameliyatta eşimi kaybetseydim benim bebeğim hep eksik olacaktı tabi bende allah sığındım beni daha büyük acılarla sancılarla sınamasın diye inşşşş üstesinden gelirim yaşadıkalrımıngeçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda iyileşir ve inan sana şunu söyleyeyim dün yıllardır çocukla uğraşıp 39 yaşında menopoza giren bir arkadaşım da bana şöyle dedi.Önemli olan kendi sağlığın boşver Allah sağlık versin de olmazsa olmasın çocuk dedi.Sonuçta insanın kendi sağlığı gittikten sonra ne önemi varki çocuğun olmuş olmamış.Önemli olan bizim ve eşimizin sağlığı..kendini böyle teselli et.Şu an senin çocuktan çok eşin işin duaya ihtiyacın var.Allah tez zamanda sağlığına kavuştursun.
kutlu veee daim olsunnnKızlar selam 30 Ağustos zafer bayramımız kutlu olsun ve daim olsun
Kızlar 4 yıllık evliyim aşılama çatlatma iğnesi derken tüp bebeğe gelmiştik ..
Insallah canim saolasin.heyecanla bekliyoruz.haftaya bugun hayat bayram olur insallah bize.
Sende hayirlisiyla saglikla kucagina al insallah yavrunu cnm.hersey bu kez cok guzel olacak allahin izniyle.
Hayırlı ugurlu olsun Allah sağlıkla kucağına salih evlat olarak almayi nasip etsin insallahhhhh. .
benim sorum var bugün transferinin 11. günü ve hiç bir belirti yok merak ettiğim ve beni en çok çok korkutan şey bu yerleşme kanaması (lekelenme) sende oldumu bende oda yok acaba tutmadı mi bunu çok kafaya taktım pazartesi olsada öğrensem artikk
canım inşallah öğrenirsin :) bende belki bu hafta öğrenirim geçen seferki gebeliğimde ikili teste söylemişti kız gibi diye :)Randevumu aldım kızlar pazartesi cinsiyet öğrenebilirim inşallah
Hayırlı ugurlu olsun Allah sağlıkla kucağına salih evlat olarak almayi nasip etsin insallahhhhh. .
benim sorum var bugün transferinin 11. günü ve hiç bir belirti yok merak ettiğim ve beni en çok çok korkutan şey bu yerleşme kanaması (lekelenme) sende oldumu bende oda yok acaba tutmadı mi bunu çok kafaya taktım pazartesi olsada öğrensem artikk
AmiiiiiiiiiiiiiiiinKucaginada saglikli bir sekilde alirsin insallah ben de transferin 5. Gunundeyim allah bizede nasip etsin boyle mutluluklar insallah
Yo hayır kanama olmadı tek belirtim kasık ağrısıydı
tatlım sakın öyle düşünme; benim ilk tedavimde sadece 3 folikül vardı 2 si doluydu ve döllendi. ikinci tedavimde 4 yumurtam sağlam çıktı 2 si döllendi... bu ikisi arasında da normal kadın doğum doktoruna gitmiştim bi ay fsh ölçümümü tekrarlatmak için adam şaşırmıştı nasıl menopoza giriyosun ki sen 10 dan fazla folikülün var dedi... ancak klomenle büyümediler.... oluşan folikül sayısı her ay farklılık gösteriyor. ayrıca bizim durumumuzda olup da tedavisinde olumlu sonuç alan hatta ve hatta tedavisiz gebe kalanlar da var.... sakın ama sakın öyle umudum yok falanbiz 4.ayımızda gittik doktora eşimde varikosel çıktı.benim de fsh biraz yüksek çıktı.biraz salladık belki tutar diye aşılamayla falan uğraşmadım.olsun çok uzunz aman değil beni sadece yaşımın 35 olması düşündürüyor.Tedavide bile 2 yumurta çıkabildi.napim artık nasibimizde yoksa uğraşsak da nafile inşallah rabbim hepimize nasip eder de burada yazarız ama benim pek umudum yok açıkcası.ilk tedavide 2 yumurtayı görünce.üstelik sadece 1 i gelişince umudum da kalmadı.
Bende oda yok amaaan herseyin hayırlısı inşallah tutunmusturlar belki çok akıllı olduklarından beni rahatsız etmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?