2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

3.gun embriyosu 2 taneydi bende hiç bir belirti yok normalde eylül 2 de adet günüm 1 hafta önceden sancıları gelen biriyim bu ay sancimda yok çok rahat ağrısız geçiyor ben hiç yerimde durmuyorum arada uzanıyor onun dışında sürekli ayaktayim bundan dolayı tutmamistir diye korkuyorum
Ama herseyin hayırlısı mevlam neylerse güzel eyler o yüzden zamanını o bilir pazartesi sonuç pozitif olursa benim için çok güzel olur ama diğer şekil olursa üzülecegim biliyorum ama neyseeee çok uzattım olumsuzlugu düşünmemeliyim

Eğer 5. Gün embriyosu olsaydı kalk test yap derdim ben 6. Günde aldım sonucu.kız hiç belli olmaz bi bakarsın ikiside tutmuş.

Dün bende eşimle konuştum bebek konusunu adam takma kafana diyip duruyor bana sürekli moral veriyor ben ağlamamak için zor tuttum ama tabi en sonunda göz yaşlarım aktı allahtan eşim görmedi
evet canım moral vermek için diyorlar ama hassasız ya o konuda söylenen herşey acıtıyor işte canımızı
ben bu kdr geriliyorum üzülüyorum düşünüyorum ama eşim gayet doğal karşılıyor sanki bu durumu
sen nasılsın görüşmeyeli bu arada ?
Rabbim bizede nasip etsin inşallah dualarımızı eksik etmeyelim biz, olmuyorsada vardır bi hayır

Eğer 5. Gün embriyosu olsaydı kalk test yap derdim ben 6. Günde aldım sonucu.kız hiç belli olmaz bi bakarsın ikiside tutmuş.

Ikiside tutar yazan parmakların dert görmesinnnnn
Canim bunu okuyunca bile heyecan yaptım birde gerçekleşirse neler yaparım Allah bilir..

Emin olunki hayatta var olani yasayani kaybrtmek bence yasamayan dunyata henuz gelmemis bir bebege ulasamamaktan daha acidir

canm beni aglattn ya cok zor sureclr Allahm eslerimzi eksk etmesn ve saglklarmz yernde otksun insallah

canm beni aglattn ya cok zor sureclr Allahm eslerimzi eksk etmesn ve saglklarmz yernde otksun insallah

bayramımız kutlu olsun arkadaşlarrrrr[/QUOTE]
Emin olunki hayatta var olani yasayani kaybrtmek bence yasamayan dunyata henuz gelmemis bir bebege ulasamamaktan daha acidir
allah hiç kimseyi en sevdikleriyle sınamasın

Kizlar merhaba ben dusuk yapmistim ya dr tupler tilali gibi ondan dusmus olabilir sivi oluyormus bebegi zehirliyomus. Boyle bir sey yasayan varmi . Lapraskopi yapip tuplerini allalim diyor . Cok moralim bozuldu ne yapsam bilemedim. Tup bebek denemeden once demediler bunu rahimfilmimde vardi elinde histereskopide yaptilardi polip var deyip. Tuplerim alinirsa hic dogal yoldan sansim kalmicak .boyle tecrubeler gecireniniz varmi

Anlattığın durumun adı Hidrosalpenks..
Embriyonun tutunmasını engelliyor tüplerden akan bir sıvı...
Bu durumdan iyice emin olmak lazım tek doktor bu teşhisi koyduysa bir doktora daha görün derim önemli bir karar çünkü..
Yaşayan kızlar oldu birileri yazarlar inşallah...
Hakkında hayırlısı olsun canım..

canım tek doktorda kalma bence sonuç belki farklı çıkabilir moralinide bozma moralinizi yüksek tutun

Tsk cnm . Ah keske yazsalar topiklerde aradim cok eski yillardan bulabildim yazilar. Bu durumu yasayip ne gibi sonuclar aldilar merak ediyorum tabi herksin durumu ayri ama fikir edinirim diye dusundum burayada mutlu seyler yazamadigim icin uzgunum ama benim ilk alistigim yer burasi oldu ayrilamadim sizlere danisiyorum tesekurler sevgiler

Değişik duygular içindeyim..
Kk da tanıdığım eski kızçelerimden biri 4.tüp denemesini yaptı ve 2 saat sonra sonucunu öğrenicez...
Gözlerim dolu dolu kendi sonucumu alacak gibi hissediyorum...
İnşallah pozitif haberini alırım..

Rahim filmi çekilmedin mi?
Tüplerin durumunu orada tespit ederlerdi aslında...
Laparaskopi olunca tüpler kesin alınır diye birşey yok canım..
Operasyon sırasında tüplerin durumuna bakılır gerekirse alınır..
Bir arakadaş için kesin alınacak dediler ama alınmadı çok şükür...
Bebeği kucağında şimdi...
Eğer sıvı üretiyorsa tüpler mecburen aldırman lazım embriyo tutunamaz ölür hem tüpte hem doğal gebelikte..
Dediğim gibi bir doktora daha görün..

Vardi rahim filmim bakilmisti tupler biraz iyi gorunmuyor dis gebelik olabilir dendi ama olmadi simdide sibi olabilir deniyor bir rajim filmi daha cektiricem

Vardi rahim filmim bakilmisti tupler biraz iyi gorunmuyor dis gebelik olabilir dendi ama olmadi simdide sibi olabilir deniyor bir rajim filmi daha cektiricem

Rahim filmi kolay zaten tekrarlan iyi olur..
Tüplerde sorun tespit edilirse laparaskopi şart olur..
Dediğim gibi laparaskopi de tüpler hemen alınacak diye birşey yok duruma göre ufak bir işlemle halledilebilir belki alınmadan kötüyü düşünme hemen olurmu..

Sonucu
Sonucu bizede bildir canim insaallah pozitiftr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…