Kaçıncı gün embriyosuydu ve kaçtaneydi müthiş bir kasık ağrısı vardı ayağa kalkamıyorum ama ben bunu kullandığım progestan jele bağlıyordum yinede bilmiyorum herkeste farklı canım içini ferah tut
3.gun embriyosu 2 taneydi bende hiç bir belirti yok normalde eylül 2 de adet günüm 1 hafta önceden sancıları gelen biriyim bu ay sancimda yok çok rahat ağrısız geçiyor ben hiç yerimde durmuyorum arada uzanıyor onun dışında sürekli ayaktayim bundan dolayı tutmamistir diye korkuyorum
Ama herseyin hayırlısı mevlam neylerse güzel eyler o yüzden zamanını o bilir pazartesi sonuç pozitif olursa benim için çok güzel olur ama diğer şekil olursa üzülecegim biliyorum ama neyseeee çok uzattım olumsuzlugu düşünmemeliyim
evet canım moral vermek için diyorlar ama hassasız ya o konuda söylenen herşey acıtıyor işte canımızıDün bende eşimle konuştum bebek konusunu adam takma kafana diyip duruyor bana sürekli moral veriyor ben ağlamamak için zor tuttum ama tabi en sonunda göz yaşlarım aktı allahtan eşim görmedi
Eğer 5. Gün embriyosu olsaydı kalk test yap derdim ben 6. Günde aldım sonucu.kız hiç belli olmaz bi bakarsın ikiside tutmuş.
ben ilk infertiliteyle karşılaştığımda çok ağladım ilk tüp bebek tedavim iptal olduğunda (tarnferim olmadığında ) çok ağladımmm bu ne kadar büyük bir acı dedim isyan etmemeye çalıştım (n e kadar başardım bilmiyorum ama ) sonra eşimin sorunu otaray çıkıp ameliyata alındığında ameliyathane kapısın 12 saat gib bir süre beklerken anladımki hayatta en önemli şey sağlık en önemli şeylerden birisi eş benim bir evladım olsaydı ve ben o ameliyatta eşimi kaybetseydim benim bebeğim hep eksik olacaktı tabi bende allah sığındım beni daha büyük acılarla sancılarla sınamasın diye inşşşş üstesinden gelirim yaşadıkalrımın
Degerim 0.17 canim uzuldum. Ama napalim yapacak
Allah seni kız koptum ya gülmekten...bizimki de son günlerimizde iştahlanmıştı :))))))
canm beni aglattn ya cok zor sureclr Allahm eslerimzi eksk etmesn ve saglklarmz yernde otksun insallahben ilk infertiliteyle karşılaştığımda çok ağladım ilk tüp bebek tedavim iptal olduğunda (tarnferim olmadığında ) çok ağladımmm bu ne kadar büyük bir acı dedim isyan etmemeye çalıştım (n e kadar başardım bilmiyorum ama ) sonra eşimin sorunu otaray çıkıp ameliyata alındığında ameliyathane kapısın 12 saat gib bir süre beklerken anladımki hayatta en önemli şey sağlık en önemli şeylerden birisi eş benim bir evladım olsaydı ve ben o ameliyatta eşimi kaybetseydim benim bebeğim hep eksik olacaktı tabi bende allah sığındım beni daha büyük acılarla sancılarla sınamasın diye inşşşş üstesinden gelirim yaşadıkalrımın
canm beni aglattn ya cok zor sureclr Allahm eslerimzi eksk etmesn ve saglklarmz yernde otksun insallah
allah hiç kimseyi en sevdikleriyle sınamasınEmin olunki hayatta var olani yasayani kaybrtmek bence yasamayan dunyata henuz gelmemis bir bebege ulasamamaktan daha acidir
canm beni aglattn ya cok zor sureclr Allahm eslerimzi eksk etmesn ve saglklarmz yernde otksun insallah
Kizlar merhababen dusuk yapmistim ya dr tupler tilali gibi ondan dusmus olabilir sivi oluyormus bebegi zehirliyomus. Boyle bir sey yasayan varmi . Lapraskopi yapip tuplerini allalim diyor . Cok moralim bozuldu ne yapsam bilemedim. Tup bebek denemeden once demediler bunu rahimfilmimde vardi elinde histereskopide yaptilardi polip var deyip. Tuplerim alinirsa hic dogal yoldan sansim kalmicak .boyle tecrubeler gecireniniz varmi
Kizlar merhababen dusuk yapmistim ya dr tupler tilali gibi ondan dusmus olabilir sivi oluyormus bebegi zehirliyomus. Boyle bir sey yasayan varmi . Lapraskopi yapip tuplerini allalim diyor . Cok moralim bozuldu ne yapsam bilemedim. Tup bebek denemeden once demediler bunu rahimfilmimde vardi elinde histereskopide yaptilardi polip var deyip. Tuplerim alinirsa hic dogal yoldan sansim kalmicak .boyle tecrubeler gecireniniz varmi
Tsk cnm . Ah keske yazsalar topiklerde aradim cok eski yillardan bulabildim yazilar. Bu durumu yasayip ne gibi sonuclar aldilar merak ediyorum tabi herksin durumu ayri ama fikir edinirim diye dusundum burayada mutlu seyler yazamadigim icin uzgunum ama benim ilk alistigim yer burasi oldu ayrilamadim sizlere danisiyorum tesekurler sevgilerAnlattığın durumun adı Hidrosalpenks..
Embriyonun tutunmasını engelliyor tüplerden akan bir sıvı...
Bu durumdan iyice emin olmak lazım tek doktor bu teşhisi koyduysa bir doktora daha görün derim önemli bir karar çünkü..
Yaşayan kızlar oldu birileri yazarlar inşallah...
Hakkında hayırlısı olsun canım..
Tesekkurler bir dr daha gitsem ii olr gercekten sevgilercanım tek doktorda kalma bence sonuç belki farklı çıkabilir moralinide bozma moralinizi yüksek tutun
Rahim filmi çekilmedin mi?Tsk cnm . Ah keske yazsalar topiklerde aradim cok eski yillardan bulabildim yazilar. Bu durumu yasayip ne gibi sonuclar aldilar merak ediyorum tabi herksin durumu ayri ama fikir edinirim diye dusundum burayada mutlu seyler yazamadigim icin uzgunum ama benim ilk alistigim yer burasi oldu ayrilamadim sizlere danisiyorum tesekurler sevgiler
Vardi rahim filmim bakilmisti tupler biraz iyi gorunmuyor dis gebelik olabilir dendi ama olmadi simdide sibi olabilir deniyor bir rajim filmi daha cektiricemRahim filmi çekilmedin mi?
Tüplerin durumunu orada tespit ederlerdi aslında...
Laparaskopi olunca tüpler kesin alınır diye birşey yok canım..
Operasyon sırasında tüplerin durumuna bakılır gerekirse alınır..
Bir arakadaş için kesin alınacak dediler ama alınmadı çok şükür...
Bebeği kucağında şimdi...
Eğer sıvı üretiyorsa tüpler mecburen aldırman lazım embriyo tutunamaz ölür hem tüpte hem doğal gebelikte..
Dediğim gibi bir doktora daha görün..
Vardi rahim filmim bakilmisti tupler biraz iyi gorunmuyor dis gebelik olabilir dendi ama olmadi simdide sibi olabilir deniyor bir rajim filmi daha cektiricem
bitti bugn canm donduk kaynanamdayz yarn da evime geccem cok sukur ptsi de okul ozledm evmi isimi sen naslsncanım nasıl geçiyor tatilin :)
Sonucu bizede bildir canim insaallah pozitiftrDeğişik duygular içindeyim..
Kk da tanıdığım eski kızçelerimden biri 4.tüp denemesini yaptı ve 2 saat sonra sonucunu öğrenicez...
Gözlerim dolu dolu kendi sonucumu alacak gibi hissediyorum...
İnşallah pozitif haberini alırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?