2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
inşşş senin pozitif aldığın günleride göreceğiz canımm

Sonucu

Sonucu bizede bildir canim insaallah pozitiftr

Tamam canım bildiririm..
Adet olacak gibi hissediyorum dedi.
Kırmızı az bişi leke de gelmiş inşallah adetten değildir..

inşşş senin pozitif aldığın günleride göreceğiz canımm

İnşallah canım inşallah..
Bana da sizlerin pozitif haberlerinizi almak nasip olsun en kısa zamanda..

inşşşş ama biliyorsun ki ben kendimle ilgili pek umutlu değilim

arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım tüp bebek yaptırıcaz yakın zamanda belki 2015e kayabilir aşılama yaptırıcaktık dr uygun görmedi tüp bebek dedi buyüzden beklicez birascık bu yolda olan herkesin rabbim yardımcısı olsun kimseyi korktuğu yere uğratmasın muratlarımızı en yakın zamanda ve hayırlısıyla nasip etsin inş

Hoşgeldin tatlım...
Benim durumumda farklı değil 2014 dedik ama 2015 e kalabilir tüp denemem...
İlk denememi olacak peki..

inşşşş ama biliyorsun ki ben kendimle ilgili pek umutlu değilim
canım bu tamamen Rabbimin takdiri ben senden daha fazla şansa sahip görünürüm ama belki de anne olamayacağım..
bunu dile getirmek bile zor ama olabilir işte...
nasip diyelim ve dua edelim..

Kızlar Desdo hatundan haber var mı nerede kendileri ben mi dek gelemiyorum acaba...

canım bu tamamen Rabbimin takdiri ben senden daha fazla şansa sahip görünürüm ama belki de anne olamayacağım..
bunu dile getirmek bile zor ama olabilir işte...
nasip diyelim ve dua edelim..
EVET ALLAHIN TAKDİRİ EGUŞUMM BAZAN BENDE kendime belkide hiç anne olamayacağım diyorum içim çok acıyor ama böyle bir olasılığın olduğunuda biliyorum ve artık kendimi alıştırmaya çalışıyorummm

Hoşgeldin tatlım...
Benim durumumda farklı değil 2014 dedik ama 2015 e kalabilir tüp denemem...
İlk denememi olacak peki..
evet canım ilk deneme inş ilk seferde tutar daha önce bikaç kez yumurta takibi çatlatma iğnesi denedik olmadı derken kendiliğinden gebe kaldım ama kısa sürdü 6. haftada kalbi atmadı kürtaj oldum 14 ay geçti gebe kalamadım bizimki sebepsiz spermlerde ii dr o yüzden aşılama önermedi normall yoldan farkı yok paranı boşuna harcar boşuna umutlanırsın dedi bakalım maddi açıdan toparlanıp yaptırcaz buda 2015e kayabilir o yüzden 5000 istediler bizden

Insallah cnm tskkler sevgiler

Kendiliğinden gebe kaldığına göre tüple fazla şansın var bence...
Aşılama zaman ve para kaybı diyorum ben de...
Ama bir kez de yaptırmak lazım aklımız kalmasın diye

Kendiliğinden gebe kaldığına göre tüple fazla şansın var bence...
Aşılama zaman ve para kaybı diyorum ben de...
Ama bir kez de yaptırmak lazım aklımız kalmasın diye
bende öle düşünmüştüm 700 lira dedi dr ona göre gittik oda %75 ileri hareket var eşinde ha yapmışım ben aşılamayı ha yapmamışım inan hiç bi farkı yok istersen yayapıyım diyince vazgeçtik canım

İyi etmişsiniz 700 tl çok para...
En güzeli tüp bu durumda...
Yalnız şöyle bir durum var..
2 kez raporlu tüp bebek yapabiliyoruz ve sorun ciddi değilse doğal yolla gebelik imkanı varsa bu rapordan faydalanabilmek için 2 aşılama yapmış olma şartı aranıyor...Raporla yaptırıncada ücrette epey bir indirim oluyor..Düşünmüyormusun rapor işini..

bu arada arkadaşınıda merak ettim inş olumludur sonucu

kan vermek için acile gitti sen acillik değilsin demişler almamışlar kanını özel bir klinikte vermiş..
1 saat sonra anca belli olur...bu arada kanaması başlamış hafif hafif sanırım adet oluyor...

aslında isterdim fakat 2 kez aşılama fikri biraz benim için yorucu olur sanırım
benimle birlikte 2 ayın içinde 4 düğün yapıldı kayınlarım evlendi ve hepsinin 2 yaşlarında evlatları var bende artık bi an önce olmasını istiyorum çevremdeki herkes soruyo inan bıktım artık bi kez tüp denicem kendimi ona şartlandırdım fikir verdiğin ve yardımcı olduğun için tşk ederim ayrıca

rica ederim canım daha çooook fikir alışverişimiz olcak burda...
ben 9 yıldır o sorularla muhatap oluyorum..çevremdekilerin en az 2 çocukları oldu...
nasip işte...
sebepsiz infertilite ama 3 tüp deneme de elde var sıfır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…