2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bitti bugn canm donduk kaynanamdayz yarn da evime geccem cok sukur ptsi de okul ozledm evmi isimi sen naslsn

çok şükür iyi diyelim iyi olalm mutlu olduğun herşey ol ki daha çok mutlu olasın inş. ne öğretmenisin cnm

Bu ay epey bi çalışmıştık dedim ki belki olur ama 24.günde geldi kırmızılar teessüf ederim kendilerine

Bu ay epey bi çalışmıştık dedim ki belki olur ama 24.günde geldi kırmızılar teessüf ederim kendilerine
canım umutlar bu aya geçti demek :) hayırlısı olsun :)
arkadaşını merak ettim rabbim yardımcısı olsun inşallah :)

canım umutlar bu aya geçti demek :) hayırlısı olsun :)
arkadaşını merak ettim rabbim yardımcısı olsun inşallah :)
evet canım bu ayıda geçtik önümüzdeki aya inşallah :)
arkadaşımdan haber bekliyorum bende heyecanla inşallah güzel haberini alırım..
aslında belli olması lazımdı ama henüz ses yok bu da beni korkutuyor...

inşallah iyi sonuç alır ama hersey nasip işi
bazen ne yapsan olmuyor

tedavi sürecine girmeden kendiliğinden kimyasal 2 gebeliği var..
sonrası tüp denemeleri...
sebepsiz dediler hep en son memorial e gitti merkez değiştirdi yumilerde sorun varmış öyle demiş doktor..
inşallah bir sonraki tedavisinde yüzü güler hatta hiç gerek kalmadan kendiliğinden olur inşallah :)

Günaydın kızlar uzun zamandır giremiyorum burdan konuştuğum arkadaşlarım vardı geçmişi takip edemedim çünkü çoookk çoookk ilerlemiş sayfalar :) neler yaptılar çok merak ettim şu sıralar tedaviye başlamaları gerekiyordu :) Allah isteyen herkese versin hiç umutsuz olmayın canlarım Rabbim çok büyük dileyen isteyen herkese versin kimseye evlat hasreti çektirmesin inşallah öpüyorum çok hepinizi :)

1. icecreamm
  2. RENK11
  3. polit
  4. Fatos4345
  5. yeteeeeer
  6. dior34
  7. melindam3535
  8. nslhn80
  9. blgk şu an topikte olan kızçelerim sesiniz niye çıkmıyoooo...hadi yeter uyuma moduna geçti diğerlerine noluyoooo
  1. icecreamm
  2. RENK11
  3. polit
  4. Fatos4345
  5. yeteeeeer
  6. dior34
  7. melindam3535
  8. nslhn80
  9. blgk şu an topikte olan kızçelerim sesiniz niye çıkmıyoooo...hadi yeter uyuma moduna geçti diğerlerine noluyoooo
ne uyuması kız eşimle abimle okey oynuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…