bitti bugn canm donduk kaynanamdayz yarn da evime geccem cok sukur ptsi de okul ozledm evmi isimi sen naslsn
canım benim pc çok yavaşladı donuyo o yüzden cevap veremiyorum fakat yarın grşmek ümidiyle ii geceler
iyi geceler tatlım...canım benim pc çok yavaşladı donuyo o yüzden cevap veremiyorum fakat yarın grşmek ümidiyle ii geceler
canım umutlar bu aya geçti demek :) hayırlısı olsun :)Bu ay epey bi çalışmıştık dedim ki belki olur ama 24.günde geldi kırmızılar teessüf ederim kendilerine
evet canım bu ayıda geçtik önümüzdeki aya inşallah :)canım umutlar bu aya geçti demek :) hayırlısı olsun :)
arkadaşını merak ettim rabbim yardımcısı olsun inşallah :)
evet canım bu ayıda geçtik önümüzdeki aya inşallah :)
arkadaşımdan haber bekliyorum bende heyecanla inşallah güzel haberini alırım..
aslında belli olması lazımdı ama henüz ses yok bu da beni korkutuyor...
inşallah iyi sonuç alır ama hersey nasip işi
bazen ne yapsan olmuyor
iyiiii sevindim çıkmamış olumsuz değil :)inşallah canım..
evet nasipten ötesi yok...
herşey mükemmel gibi görünse de olmayabiliyor...
bu saat oldu hala çıkmamış sonuç bekliyorum öyle..
allahım yardımcısı olsun4.demesinde de olumsuz sonuç aldı arkadaşım çoooook üzgünüm çok
hiç gebe kalabilmiş miydi?4.demesinde de olumsuz sonuç aldı arkadaşım çoooook üzgünüm çok
allahım yardımcısı olsun
hiç gebe kalabilmiş miydi?
inşallah bir sonraki tedavisinde yüzü güler hatta hiç gerek kalmadan kendiliğinden olur inşallah :)tedavi sürecine girmeden kendiliğinden kimyasal 2 gebeliği var..
sonrası tüp denemeleri...
sebepsiz dediler hep en son memorial e gitti merkez değiştirdi yumilerde sorun varmış öyle demiş doktor..
4.demesinde de olumsuz sonuç aldı arkadaşım çoooook üzgünüm çok
ne uyuması kız eşimle abimle okey oynuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?