2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
tedavi sürecine girmeden kendiliğinden kimyasal 2 gebeliği var..
sonrası tüp denemeleri...
sebepsiz dediler hep en son memorial e gitti merkez değiştirdi yumilerde sorun varmış öyle demiş doktor..
Canim günaydın beni sormussunuz çok yoğun geçti pek giremedim,buraya bilgisayar kötü yazılım diye girmiyor,telden girdim şimdi ama anlamadım.insallah sana yazıyorumdur gülden...
İyiyim ben eylül adetinde tedaviye baslayacam yine,yarinda okullar aciliyor.sen ne yaptin hallettim mi sgk isisni.özlüyorum burayı bilgisayarı ayarlamaya calisacam bakalim olur insallah
4.demesinde de olumsuz sonuç aldı arkadaşım çoooook üzgünüm çok

cnm merhaba hoşgeldin evet kimseler doğru düzgün gelmiyor yeni topik yaramadı bize
hayırlı olsun tedavin bu sefer inşlh daha güzel gelişecek herşey cnm...

Merhaba herkese
Kızlar şöyle bir bakındım ama hepsini okuyamadım..

Ensu kuzum, 2 tane döllenmiş, hadi inşallah bebiş olsun onlar göbüşünde..

Yedirenk, negatif olmuş.. Sıkma canını, daha ilk denemendi, ilkinde tutması çok zor zaten, büyük şans işi gerçekten.. Hakkında hayırlısı olsun, inşallah bir sonrakinde yüzün gülsün..

Ban gelirsek, dün 8. günümdü, gece hafif kanamam oldu, şimdide sildikçe tuvalet kağıdına böyle koyu sarı sarı, kahverengimtrak geliyor akıntım, belli kanamam başlayacak ilaçlar yüzünden duruyor. Şimdi siz tutunma kanaması falan diyeceksiniz ama değil biliyorum, tutmadı minnoşlar. geçen sefer de test gününden 5 gün önce böyle ufak ufak başlamıştı kanamam. Aynısı oluyor şimdi, o yüzden eminim, eşim ilaçları bırakmama izin vermediği için mecburen 3-4 gün daha bu işkenceyi çekicem ağrım da fazlalaştı

bir negatif, bir iptal olmuş tedavim bir de şimdi 2. negatif olunca haliyle moralim bozuk.. Sanırım benim kaderimde çocuk falan yok.. daha önceden kürtajım olmuştu, o yüzden eşimde sorun çıkınca kendim hamile kalamayacağımı hiç düşünmemiştim, nasılsa ilkinde olmasa diğerinde tutar diye düşünmüştüm en başlarda. Ama yaş 38 olunca artık o ihtimal kalmıyormuş demek ki.. Napalım sağlık olsun.. Herkesin çocuğu yok bu hayatta. Biz de o gruptaki çiftlerden olacağız demek ki.. Eşim de çok üzgün.. Biraz kendimize gelmemiz lazım. İzmirde olmak işimize yarar inşallah moralimizi düzeltmekte..

Çok sık yazamayabilirim, öpüyorum hepinizi kocaman..

Günaydın kızlar...
Kötü haber almayalım artık lütfeeennnnnn...
Artık herkes gebe kalsın tıp ta fenalık gelmesinin karşılığı ne ise işte tam da onu yaşıyorum kronik bir şekilde...
Özellikle yıllardır bekleyenlerden iyi haber almak istiyorum..

Benim yüreğim bir negatifi daha kaldıramaz ama yaaaa...
İnşallah yanılırsın canım..

Merhaba canim nasilsin
Gecen etimed hastanesinin onunden gectim.aklima hemen sen geldin.ne yapti acaba dedim.insallah hersey yolunda gider senin icinde.
Bende bu ay 2.tedavime baslamistim.
Ilk tedavimdede gebe kalmistim biliyosun bebegin kalbi durdu kurtaj oldum.donmusumda olmadigi icin yeniden tedaviye basladik.
Bu kez doktorun tavsiyesi uzerine pgt yapildi.ne guzel biseymis bu yaa.
Esimdede bendede kromozin analizinde bi sorun olmamasina ragmen 6 embriyomdan 4u hastalikli cikti ve imha edildi.
Ve adini bile duymadigim garip hastaliklar.47 kromozonlu olan var 45te kalan var.meger bizim spermle yumurta dollenirken boyle genetik hata veriyomus.

Pazartesi transferim oldu.saglikli olan 2 yavrum benimle.6.gunumuz bugun.
Insallah uine pozitifi gorurum cnm yaaa.ve bir omur ayrilmayiz yavrularimla

Bende durum stabil canım hiiiççç bişi yapmadan duruyorum...
Genlerinizde sorun olmasa da yumurta ve sperm embriyoyu oluştururken error verebiliyor :)))
Ben de bundan şüpheleniyorum hep...
2 tane sapasağlam minnak içerde demek maşallahhh...
daha önce gebelik elde ettiğine göre büyük ihtimal bunlarda tutacak ve bu kez sorunsuz bir gebelik yaşayacaksın Allahın izniyle.. Konuştukmu daha önce hatırlamıyorum nerde yaptırdın tedavini..

Ayy evet canim 2 tane 5.gun embriyosu.
Hayirlis bakalim insallah hersey yolunda gider.yavrularim beni hic birakmazlar.
2 tedavimide genart tup bebek merkezinde oldum.sertac sen doktorum.cokk cokkk memnunum.illa pgt diyen oydu.yoksa 6 sida gelmisti 5.gune.hangi 2 si konulcakti bakalim.birde digerlerini dondurcaktik.
Esimin doktoruda ordaydi varikosel ameliyatinida orda olmustu.azospermdi esim.ameliyattan sonra sperm cikisi baslayinca bizde ilk denemeyi orda yaptirmistik.
Cokta memnun kaldik.sukur.
Insallah sende hayirlisiyla baslarsin.iyi bir merkez yada hastane ve doktor nasip etsin rabbim.

Genartta yaptırdığını biliyorum canım ama son tedavide değişiklik yaptın mı merkezde onu sormak istedim..Aynı yerde devam ettin yani..Genart a ben üye olmuştum indirimli tüp dönemleri oluyordu haberdar olabilmek adına...2.tüp denememi yapmış test günümü beklerken beni aramışlardı ne durumdasınız gülden hanım merkezimizde tedavi olmak istermisiniz diye sormuşlardı..Ben de tedavideyim dediğim de inşallah bir tedaviye daha gerek kalmaz diye güzel dileklerini iletip teli kapatmıştı hoş sesli hatun...Neden bilmiyorum oraya gitmek hiç aklıma gelmedi hala aklımda yok...Düşünmek lazım aslında..

Bence kesinlikle dusun.
Bi git gorus en azindan.
Aysun hnm da var.merkezin sahibi o.eside genetik doktoru prof.mikro genin sahibi esi.
Benim doktorumda sertac bey.
Aysun hnmdan da cok memnun olan var.
Ama ben kendi doktorumdan cok memnunum ve cok guveniyorum
kendisine.

Canim seni yakalamisken bisey sorayim.dun aksam bende yogun bi bas
agrisi vardi.bide bebeklere biseymi oldu diye agladim ben.iyice artti.biraz disati ciktik esimle yuruduk iyi geldi.geldigimde gecmisti.
Bu gecede hem sicaktan hem heyecandan uyuyamadim.yine bi bas agrisi var.
Esim kiziyo bas agrisinin bebeklerle ne alakasi var diye.ama korktum biraz.
Olumsuz bi durum yoktur degilmi?
Gecen sefer hic basim agrimadi yaaa

kalbini ferah tut ALLAH IN izniyle bir şey yok heycandan yada sıktn kendini yada karnın acıkmışta olabilir. su içmediysen sussuzlukta ağrabilir ALLAHIN izniyle herşey yoluna girecek

canım bende merak ettim seniiiii :) benim evdeki bilgisayarda kötü yazılım diyordu sonra kendiliğinden düzeldi :)

canım inşallah düşündüğün gibi değildir sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…