2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Benim yüreğim bir negatifi daha kaldıramaz ama yaaaa...
İnşallah yanılırsın canım..

gülden, sağol be bitanem. Pek sanmıyorum ama inşallah tabii.. Arkadaşının durumunu okudum şimdi çok üzüldüm Allah bizlere sabır versin, ya evlatlarımıza kavuşalım ya da bunu atlatacak dirayete ulaşalım..

canım inşallah düşündüğün gibi değildir sonuç

sağol kuzum.. İnşallah ama sanmıyorum.. İnsan vücudunu tanıyor artık, bakalım çarşamba kan testi yaptırayım ona göre bırakırım ilaçları en azından vücudumu rahatlatayım artık.. Çok ağrım var belim bölünecek gibi, en başından beri yaptığım kayısı zeytinyağı 3-4 litre su falan da çare etmedi kabız oldum bi de üstüne

Canim sen nasılsın bebis nasil..öpüyorum cok

canım iyiyiz şükür :) sıcaklar mahvetti bir ara beni bulantıları arttırdı hersey koktu yemekleri çoğunlukla eşim yapıyor bazen kayınvalidem bazen de görüncelerim yapıyor idare ettik :) yarın okul başlıyor ütü yapıyorum eşime ve bana offff çok var sıcaktan bunaldım :)
bugün tüp bebek yapan burada tanıştığım arkadaştan pozitif haber aldım çok mutlu oldummmm :) darısı sizlere :)
sen ne yaptın? nasıl gidiyor? kızlarla çok karşılaşamıyorum özledim valla hepinizi :) öptümmmmm çoook bende :)

banucuğum seni mahçup eder bebişler inşallah :) çarşamba güzel haberlerini alalım inşallah :)
bugün kaçıncı günün tatlım :)

canım ben geçmişi okuyamadım pek sende de sanırım sebepsiz infetrilite var bu durum galiba daha zor allah yardımcımız olsun durumun hakkında bana biraz bilgi verirmisin ben yeni başlıcam herşeye bende sebepsiz biraz korktum o yüzden dünde görüşmüştük beni biraz bilgilendirirsin çok minnettar kalırım şimdiden tşk
bu arada arkadaşına ve onun gibi uolumsuz sonuç alan herkese bol bol sabır diliyorum duayı ve sabrı elden bırakmasınlar inş

Merhaba canım
Geçmiş olsun. Sana tavsiyem başka bir doktora daha gitmen çünkü bu işten para kazanmak uğruna yalan söyleyerek tüpleri alabiliyorlar. Tanıdığım birinin baişına geldi.Eğer tüplerde sıvı birikmesi yoksa ameliyata da gerek yok sıvı birikmesini normal ultrasonda da farkediyorlar bence kontrol amaçlı başka bir doktora görünmelisin derim.

canım ya ben de kendimin ilk tüp bebek denemesi negatif oldu diye umudumu kesmiştim.ömür boyu çocuğum olmayacak gibi bir his doldu kaç gündür içime.Meğer neler varmış yaa..bence eski topiklerde bak,en son aktivitesi yakın olan arkadaşlara msj gönder elbet dönen olur canım

bence de aşılama ile uğraşma boşa zaman ve para kaybı başka bişey değil.olumlu sonuç alan pek görmedim

sebepsiz olunca genelde ilk denemede tutuyor ama işte kısmetten ötesi yok.inşallah anlamadan kendiliğinden oluverir bebeğin cnm

Hemen tüp özgeçmişimi yazıyorum...
Yumurta takibi,çatlatma iğnesi,klomen,aşılama ve tüp denemeleri ile başlayıp devam eden uzunca bir süreç...
Rahim filmi çekildim önce tüplerde sorun yok eşinden sperm örneği alalım dediler onda da ciddi bişi yok doğal gebelik olurmuş...
Aşılamalara geçince raporlara hep sebepsiz infertilite yazıldı...
Muayenede bana pko var sende ama düzenli adet gördüğünden gebeliğe engel değil önemsiz derecedeymiş...
2 aşılama 2 side negatif..
Sonra ilk tüp denemesi 18 yumi toplandı 12 si döllendi 1 embriyo transfer edildi sonuç negatif..
Geriye kalan 11 embriyodan net bilgi alamadım ilk deneyimim devlet hastanesinde idi ve kötü bir süreçti ohss denen aşırı yumurtalık uyarılması ve hayati risk ile acil hastaneye yatırıldım bunun detayına şimdi girmeyim...
2.tüp haliyle başka merkezde oldu onda da 20 ye yakın görülen yumiden sadece 3 tanesi toplanabildi burda da aksilikler beni buldu milyonda bir kişinin başına gelebilecek şey benim başıma geliyor ve toplama zamanı yumilerim çatlamıyor..2 kez anestezi alıyorum aynı gün iki kez toplama işlemi yapılıyor bu da uzun mevzu..
3 embriyodan 3 de döllenip birinci kalite bebek adayı oldular 3 üde kondu ve ilk kez gebelik oluştu ama kimyasal gebelikle sonlandı..
3.tüp denemem yine aynı merkezde idi 16 yumi toplandı 2 tane birinci kalite embriyo kondu sonuç negatif..
Şimdilerde 4.deneme aşamasındayım ama 1 buçuk yıl oldu hiç bişi yapmadım...
Bu araya bir de dış gebelik serüveni sıkıştırdım fenaydı onuda sonra anlatırım...
Rutin testler haricinde sadece bir rahim filmi ile yola çıktım sonra kan pıhtılaşması testleri yapıldı ciddi boyutta olmayan pıhtı sorunum çıktı bu gebeliğe engel değil gebe kalınca devamında sorun olabilir diye transferlerden sonra hep kan pıhtılaşması için düşük doz iğne kullandım...
Yapılmamış bir çok test var ve artık 4.deneme olduğundan bu kez direk tüpe başlayamam öncesinde yaptırmayı düşündüğüm bir sürü işlem var..
Özgeçmişe bak baya bi öz oldu...

canım bugün bendende parça parça kahverengi leke geliyor,ilaçları bıraktım bugün itibariyle...kaç gündür eşim bıraktırmadı. belki vardır diye.ben de kesin adet olmak üzereyim.normal adet gibi akmıyor laçların etkisi işte..ama çok üzüldüm.çoooooookkk

offf ya canım kötü olmuş.peki sorunu neydi sebep nedir tutmuyor.Bir sebep varmı.az değil 4 deneme ((((( çok üzüldüm yaaa
bu tüpe kadar bir sorundan bahsedilmedi hiç testleri tahlilleride tamdı...
bu kez yumurtalarda bir sorun görülmüş kaliteli değil bunun bir adıda vardı şimdi aklıma gelmiyor..
örneğin yumurta görüntüsü net değilde bulanık gibi bir durum...
tabii bunu doktor toplamadan sonra söylemiş o zaman iptal edelim madem kötü tutmayacak demişler onlarda iptal etmeyelim bi görelim dölleme ve sonrasını demişler..
2.kalite 2 embriyo vermişlerdi çok umutlu olmayarak sonuçta negatif işte..

canım çok şeyler atlatmışsın maşallah bu moralini sakın bozma dirençli gördüm seni
dediğin gibi öncelikle testlerini daha sonrada sonnn tüpünü yaptır son diyorum çünkü olmasını umut ediyorum

senin canın sağolsun bi kere

bence de aşılama ile uğraşma boşa zaman ve para kaybı başka bişey değil.olumlu sonuç alan pek görmedim
bizde öyle düşündük canım zaten drda normal yoldan farkı yok diince hepden tüpe yöneldik
sende mi tüp bebek yaptırıyosun

baş ağrısı ilaçların yan etkisi sıkıntı yapm canım

sebepsiz olunca genelde ilk denemede tutuyor ama işte kısmetten ötesi yok.inşallah anlamadan kendiliğinden oluverir bebeğin cnm

Sebepsiz olunca dediğin gibi hep yüksek şans verildi ve detaylı bir araştırma hiç yapılmadı her zaman iyi durumdasınız dendi lakin 4.tüpe geldik sizde bişi yok derlerse bu kez de cinnet geçiririm
9 yıldırda kendiliğinden olur ümidiyle çalışıyoruz
umut fakirin ekmeği işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…