Amin insallah canim.cok merak ediyorum ne oluyor iceride.insallah benimledir yavrularim.Ben çok inanıyorum tutunduklarına Allah yanıltmasın...
Sonrasında da sağlıkla devam etsin ve kucağında görürsün inşallah..
kan testini erken yaptırmayı düşünüyormusun..Amin insallah canim.cok merak ediyorum ne oluyor iceride.insallah benimledir yavrularim.
iim cnm ya tatile çıkıcam onu bekliyorum kısmetse..Canim Sanada günaydın teşekkür ederim iyi dileklerinde için sen neler yapıyorsun.hepinizicçok merak ediyorum
cnm ya öle deme inşlh adet olmazsın senin meleğin sana tutunmutur.....Merhaba herkese
Kızlar şöyle bir bakındım ama hepsini okuyamadım..
Ensu kuzum, 2 tane döllenmiş, hadi inşallah bebiş olsun onlar göbüşünde..
Yedirenk, negatif olmuş.. Sıkma canını, daha ilk denemendi, ilkinde tutması çok zor zaten, büyük şans işi gerçekten.. Hakkında hayırlısı olsun, inşallah bir sonrakinde yüzün gülsün..
Ban gelirsek, dün 8. günümdü, gece hafif kanamam oldu, şimdide sildikçe tuvalet kağıdına böyle koyu sarı sarı, kahverengimtrak geliyor akıntım, belli kanamam başlayacak ilaçlar yüzünden duruyor. Şimdi siz tutunma kanaması falan diyeceksiniz ama değil biliyorum, tutmadı minnoşlar. geçen sefer de test gününden 5 gün önce böyle ufak ufak başlamıştı kanamam. Aynısı oluyor şimdi, o yüzden eminim, eşim ilaçları bırakmama izin vermediği için mecburen 3-4 gün daha bu işkenceyi çekicem ağrım da fazlalaştı
bir negatif, bir iptal olmuş tedavim bir de şimdi 2. negatif olunca haliyle moralim bozuk.. Sanırım benim kaderimde çocuk falan yok.. daha önceden kürtajım olmuştu, o yüzden eşimde sorun çıkınca kendim hamile kalamayacağımı hiç düşünmemiştim, nasılsa ilkinde olmasa diğerinde tutar diye düşünmüştüm en başlarda. Ama yaş 38 olunca artık o ihtimal kalmıyormuş demek ki.. Napalım sağlık olsun.. Herkesin çocuğu yok bu hayatta. Biz de o gruptaki çiftlerden olacağız demek ki.. Eşim de çok üzgün.. Biraz kendimize gelmemiz lazım. İzmirde olmak işimize yarar inşallah moralimizi düzeltmekte..
Çok sık yazamayabilirim, öpüyorum hepinizi kocaman..
editörcüm ya bizde görmek istyoruzzzzzzzzzzzzzşu an topikte olan kızçelerimkendimide kopyaladım
hadi bakalım gene tedavi ayları başlıyor sanki bu aralar daha çok inşlh bu denemende bebeklerin seninle olacakkkkkkkkkkkMemorial Ankara hastanesinin tüp bebek bölümü açılmış bilginize kızlar..
4.tedavim için görüşmeye gidebilirim...
aaa yapma panik sen mutlu ve huzurlu ol ki bebiş rahat etsin şekerim benim.....inşlh seninle bebeğin...Ohh yaa icimi rahatlattin canim yaaa.
Valla herseyden korkar oldum ben.
Regliye 1-2 gun kalada bazen basim agrir.aklima oyle seyler gelince panik olmaya basladim.
Ayyy insallah once bir pozifim sonra guzel sonlanan bir gebeligim olur benimde...
iim cnm ya tatile çıkıcam onu bekliyorum kısmetse..
ondan sonrada gelince tedavi durumumuza bakıcaz sende başlıyorsun dememki inşlh sonu bebekli olur hepimizin....
cnm ya öle deme inşlh adet olmazsın senin meleğin sana tutunmutur.....
editörcüm ya bizde görmek istyoruzzzzzzzzzzzzzama muhabbetlerimiz kalamdı ya sayfalar uçardı hızlıca şimdi donduk kaldık cnm bi bilgimn varmı peki bu onlineler gözükür durumu hakkında...
sağol cnm ya hakkikaten yazı bazen diyorum acaba bi yazı mı yazsam bize ulaşın bölümüne diyede zaten bence hergün biri yazıyordur muhakak .. umarım en kısa zamanda bu sorun ortadan kalkar..şimdilik pro üyeler görebiliyor canım ileriye dönük bir gelişme olacak mı bilmiyorum çok soruluyor bu soru...
bir gelişme olursa bilgilendiririm mutlaka..
hadi bakalım gene tedavi ayları başlıyor sanki bu aralar daha çok inşlh bu denemende bebeklerin seninle olacakkkkkkkkkkk
kromozomu ağzımdan almışsın diyecektim onuda ama çok bilmişlik yapmak istemedim evet kesinlik çok doğru bir plan çizmisin işallah bu kez mutlu sona ulaşır ve bebeğini ( yada bebeklerini) kucağına alırsın..hep istedim ama hep te geri çevrildi bu isteğim şimdi yapılacak ilk işlem bu canım..
ultrasonda şüpheli bir durum görmediğim sürece işlem yapmam diyen bir doktorum vardı...
herşeyde güzel göründüğünden gerek yok cevabı aldım...
çok konuşuncada işlerine karışmış gibi oluyorsun..
dış gebelik sonrasında kesinlikle yapılmalıydı zaten ama ben buna rağmen tedaviye başladım ve sonuç negatif haliyle..
histeroskopi yapılırken çizikte atılıyor.sonraki ay tedaviye başlayınca olumlu sonuçlar alınıyor..
ilk işim kanda kromozom analizi yaptırmak sonra histeroskopi ve tüp tedavisi gidişata göre de pgt yani embriyolara genetik test yaptırıp sağlam olan çıkarsa öyle transfer ettirmeyi düşünüyorum...
bir de embriyolar 3.gün hep birinci kalite ama 5.güne dondurulacak kalitede kalmıyor hiç bence bu da bir sorun...
hep 3.gün transferi oldum..
planımı yaptım anlayacağın..
senin transfere de pek birşey kalmamış canım bekleme sürecinde sağlıklı beslen olurmu..
kromozomu ağzımdan almışsın diyecektim onuda ama çok bilmişlik yapmak istemedim evet kesinlik çok doğru bir plan çizmisin işallah bu kez mutlu sona ulaşır ve bebeğini ( yada bebeklerini) kucağına alırsın..
evet çok az kaldı çok haklısın elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum
evet ya gerçekten sonbaharda artış oldu ben buraların yei olduğum için hakim değilim pek ama yavaş yavaş bende bayağı şeyler öğrenmeye başladım..sonbahar aylarıyla birlikte tedavidekilerin sayısı artıyor canım her sene böyle oluyor...
araya kurban bayramı girer o zaman durgunlaşır kışın tavan yapar tedavi sayılarımız..
epey bir ara verdim 4.deneme için bu kez gelsinler teyzesi bir negatife daha tahamül edemem ya olacak ya olacak
niye küstürdü seni bakimKocam kişisine de küsüm yatmış koltuğa sinirimi bozuyor
sağol güzel yürekli kızçem...evet ya gerçekten sonbaharda artış oldu ben buraların yei olduğum için hakim değilim pek ama yavaş yavaş bende bayağı şeyler öğrenmeye başladım..
inşlh ya evet negatif nasıldır bilmem ama ben tüp bebeğe hazırlanıp eşimde sperm çıkmayınca opuay girememmiştim onun acısı hala içimde ve bazen düşünüyorum ben o acıyı unutamadım ya negatif alanlar ne yapsın..allah yardımcınız olsun nan ki çok zordur inşlh geçen ki negatifin sondur ve şimdi yeni tedavi ve yeni umutlarla başlıyorsun sonuna kadar umut dolu ve huzurlu geçsin her dönemi..sonunda da güzel haberi verirsin bize..
niye küstürdü seni bakim
işte tamda ben onu düşünüyorum hergün nerdeyse illaki bebeğim olacak diye bişey değil ki çünki cocuksuz olanalrda var bizde eşimle keşke şunuda deneseydik dememek için elimizden geleni yapıyoruz inşlh anne baba oluruz olmazsakta neylerse güzel eyler mevlam..sağol güzel yürekli kızçem...
hepimiz bu yolda türlü zorluklarla karşılaşıyoruz sadece tıbbi kısmıyla bitmiyor ki çevrendekilerin bakışı sözler hadsizler bir de hürrem gibi doğurganların hiiiçççç eksik olmaması ve bitmek bilmeyen gebelik haberleri...Allah önce eşlerimize ve bizlere sağlık versin sonra maddiyat ve psikolojimizin götürdüğü yere kadar devam... sonunda anne oluruz ya da olamayız biz elimizden geleni yapalım takdiri Rabbime bırakalım...
aa bende her an adet olucam kasık ağrımdan kıvranıyorum benim kide evde cnm şerbetli tatlı istedi al diyorum he giderim şimdi deyip duruyor saat 4 den bericiddi bişi değil canım ben biraz adetliyim havam yok o da iş gerginliği yaşıyor üst üste geldi birbirimize çemkirdik...
hiç bişi olmamış gibi yatması beni sinir ediyoo...elimde çay bardağı var yanlışlıkla sıcak çaydan biraz sıçratsam uyurken diyorum
işte tamda ben onu düşünüyorum hergün nerdeyse illaki bebeğim olacak diye bişey değil ki çünki cocuksuz olanalrda var bizde eşimle keşke şunuda deneseydik dememek için elimizden geleni yapıyoruz inşlh anne baba oluruz olmazsakta neylerse güzel eyler mevlam..
ahh o çevre yok mu ya uff evlendim evleneli kendi ailemde kardeş abla abimin eşi olsun hepsinin doğurganlığı tuttu .. şimdi ikiz hamile gene abimin karısı ne bilim uff çevre sıkmasa bizi bu kadar üzülmeyiz belki ama olsun bunlarda bizim günahalrımıza kefaret olsun bari sonumuz< hayırlı evlatlarımızla olsun...
aa bende her an adet olucam kasık ağrımdan kıvranıyorum benim kide evde cnm şerbetli tatlı istedi al diyorum he giderim şimdi deyip duruyor saat 4 den beriuff bu erkekeler ne uyuzlar ya
aman diyim cnm yanık olsa gene sen çekicen ondan çok boşver unutuyma
kızzz ben gebe değilim aman alalh söyletti hadi bariaynen canım inşallah anne baba olmak nasibimizde vardır olmasa da napalım...
bir tatlı için gebe hatunu bekletiyor kınım kınım kınıyorum enişteyi yanımda olaydın en azından hemen evdeki miss gibi kekimden yedirirdim sana...şerbetli tatlıyı hazırlayana kadar idare ederdin..
kocamı nedense hep yakasım var
bir süre önce anlatmıştım burda ütüyle yaktım adamı biliyormusun 3 yerinde yanık izi kaldı bariz...
napıyım millet sevdiceği için dövme yaptırıyor bende kendimden bir şey olsun istedim bedeninde yanık izi yaptım çok güzel modeli var ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?