2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ben çok inanıyorum tutunduklarına Allah yanıltmasın...
Sonrasında da sağlıkla devam etsin ve kucağında görürsün inşallah..
Amin insallah canim.cok merak ediyorum ne oluyor iceride.insallah benimledir yavrularim.

Canim Sanada günaydın teşekkür ederim iyi dileklerinde için sen neler yapıyorsun.hepinizicçok merak ediyorum
iim cnm ya tatile çıkıcam onu bekliyorum kısmetse..
ondan sonrada gelince tedavi durumumuza bakıcaz sende başlıyorsun dememki inşlh sonu bebekli olur hepimizin....
cnm ya öle deme inşlh adet olmazsın senin meleğin sana tutunmutur.....
şu an topikte olan kızçelerim kendimide kopyaladım

1. egunal
  2. yedirenk79
  3. okyanus34
  4. durka
  5. echer06
  6. icecreamm
  7. amayaa
  8. gemingos
editörcüm ya bizde görmek istyoruzzzzzzzzzzzzzama muhabbetlerimiz kalamdı ya sayfalar uçardı hızlıca şimdi donduk kaldık cnm bi bilgimn varmı peki bu onlineler gözükür durumu hakkında...

Memorial Ankara hastanesinin tüp bebek bölümü açılmış bilginize kızlar..
4.tedavim için görüşmeye gidebilirim...
hadi bakalım gene tedavi ayları başlıyor sanki bu aralar daha çok inşlh bu denemende bebeklerin seninle olacakkkkkkkkkkk

Ohh yaa icimi rahatlattin canim yaaa.
Valla herseyden korkar oldum ben.
Regliye 1-2 gun kalada bazen basim agrir.aklima oyle seyler gelince panik olmaya basladim.
Ayyy insallah once bir pozifim sonra guzel sonlanan bir gebeligim olur benimde...
aaa yapma panik sen mutlu ve huzurlu ol ki bebiş rahat etsin şekerim benim.....inşlh seninle bebeğin...

şimdilik pro üyeler görebiliyor canım ileriye dönük bir gelişme olacak mı bilmiyorum çok soruluyor bu soru...
bir gelişme olursa bilgilendiririm mutlaka..

şimdilik pro üyeler görebiliyor canım ileriye dönük bir gelişme olacak mı bilmiyorum çok soruluyor bu soru...
bir gelişme olursa bilgilendiririm mutlaka..
sağol cnm ya hakkikaten yazı bazen diyorum acaba bi yazı mı yazsam bize ulaşın bölümüne diyede zaten bence hergün biri yazıyordur muhakak .. umarım en kısa zamanda bu sorun ortadan kalkar..

hadi bakalım gene tedavi ayları başlıyor sanki bu aralar daha çok inşlh bu denemende bebeklerin seninle olacakkkkkkkkkkk

sonbahar aylarıyla birlikte tedavidekilerin sayısı artıyor canım her sene böyle oluyor...
araya kurban bayramı girer o zaman durgunlaşır kışın tavan yapar tedavi sayılarımız..
epey bir ara verdim 4.deneme için bu kez gelsinler teyzesi bir negatife daha tahamül edemem ya olacak ya olacak

kromozomu ağzımdan almışsın diyecektim onuda ama çok bilmişlik yapmak istemedim evet kesinlik çok doğru bir plan çizmisin işallah bu kez mutlu sona ulaşır ve bebeğini ( yada bebeklerini) kucağına alırsın..
evet çok az kaldı çok haklısın elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum

nelerin yapılması gerektiğini bilip yaptıramamak sinir bozucu bir de negatifi alınca haklıydım işte yapılması lazımdı demek daha da kötü...ayrıca düşündüklerini paylaş canım bilmişlik olmaz belki aklıma gelmeyen birşey olur sen hatırlatsan fenamı olur...

evet ya gerçekten sonbaharda artış oldu ben buraların yei olduğum için hakim değilim pek ama yavaş yavaş bende bayağı şeyler öğrenmeye başladım..
inşlh ya evet negatif nasıldır bilmem ama ben tüp bebeğe hazırlanıp eşimde sperm çıkmayınca opuay girememmiştim onun acısı hala içimde ve bazen düşünüyorum ben o acıyı unutamadım ya negatif alanlar ne yapsın..allah yardımcınız olsun nan ki çok zordur inşlh geçen ki negatifin sondur ve şimdi yeni tedavi ve yeni umutlarla başlıyorsun sonuna kadar umut dolu ve huzurlu geçsin her dönemi..sonunda da güzel haberi verirsin bize..

sağol güzel yürekli kızçem...
hepimiz bu yolda türlü zorluklarla karşılaşıyoruz sadece tıbbi kısmıyla bitmiyor ki çevrendekilerin bakışı sözler hadsizler bir de hürrem gibi doğurganların hiiiçççç eksik olmaması ve bitmek bilmeyen gebelik haberleri...Allah önce eşlerimize ve bizlere sağlık versin sonra maddiyat ve psikolojimizin götürdüğü yere kadar devam... sonunda anne oluruz ya da olamayız biz elimizden geleni yapalım takdiri Rabbime bırakalım...

niye küstürdü seni bakim

ciddi bişi değil canım ben biraz adetliyim havam yok o da iş gerginliği yaşıyor üst üste geldi birbirimize çemkirdik...
hiç bişi olmamış gibi yatması beni sinir ediyoo...elimde çay bardağı var yanlışlıkla sıcak çaydan biraz sıçratsam uyurken diyorum

işte tamda ben onu düşünüyorum hergün nerdeyse illaki bebeğim olacak diye bişey değil ki çünki cocuksuz olanalrda var bizde eşimle keşke şunuda deneseydik dememek için elimizden geleni yapıyoruz inşlh anne baba oluruz olmazsakta neylerse güzel eyler mevlam..
ahh o çevre yok mu ya uff evlendim evleneli kendi ailemde kardeş abla abimin eşi olsun hepsinin doğurganlığı tuttu .. şimdi ikiz hamile gene abimin karısı ne bilim uff çevre sıkmasa bizi bu kadar üzülmeyiz belki ama olsun bunlarda bizim günahalrımıza kefaret olsun bari sonumuz< hayırlı evlatlarımızla olsun...

aa bende her an adet olucam kasık ağrımdan kıvranıyorum benim kide evde cnm şerbetli tatlı istedi al diyorum he giderim şimdi deyip duruyor saat 4 den beri uff bu erkekeler ne uyuzlar ya
aman diyim cnm yanık olsa gene sen çekicen ondan çok boşver unut uyma

aynen canım inşallah anne baba olmak nasibimizde vardır olmasa da napalım...

bir tatlı için gebe hatunu bekletiyor kınım kınım kınıyorum enişteyi yanımda olaydın en azından hemen evdeki miss gibi kekimden yedirirdim sana...şerbetli tatlıyı hazırlayana kadar idare ederdin..
kocamı nedense hep yakasım var
bir süre önce anlatmıştım burda ütüyle yaktım adamı biliyormusun 3 yerinde yanık izi kaldı bariz...
napıyım millet sevdiceği için dövme yaptırıyor bende kendimden bir şey olsun istedim bedeninde yanık izi yaptım çok güzel modeli var ama

kızzz ben gebe değilim aman alalh söyletti hadi bari anam nerde bende o şans olsun ağrılar kırmızıları getirecek nasısla hee alcak daha hala yüzüme bakıyoraman vazgeçtim zaten ..ayy yerdim kız biraz önce hazır keke vardı onuda yedim kesmedi beni
alalh seniiiiiiiii kız senden korkar eşin he her an yaka bilir beni hatun der adamolsun ölene dek senin yaptığın dövmeyle yaşar daha ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…