Tabi her çocuğun kardeşi olmalıama bana biraz uzun geldi 7 yıl. Allah nasip ederse ben daha erken düşünüyorum 2. yi. İnşallah içinin rahat edebileceği bir bakıcı bulabilirsin o zaman canım. Annelerin bakması çok iyi oluyor ama bakamam dediği için bakıcı seçeneği kalıyor. Zor bir süreç doğuruyor bu durum, Allah kolaylık versin. İnşallah hepimizin doğumu kolay geçer, bi çırpıda kucağımıza alırız
Bende merak ediyorum glprenses i. En son bize yazmıştı bir daha yazmadı. Darılmış olabilir mi diye korkuyorum(( inşallah öyle bir durum yoktur. Ben burda kimsenin darılmasını istemem. Herkes mutlu olsun, güzel güzel muhabbet edelim... Eğer bilmeden kırdıysak affetsin bizi... Ben kendime çok yakın bir arkadaş olarak görüyordum onu, hemen hemen aynı süreçlerden geçerek, zor hamile kalanlardan olduğumuz için ayrı bir merak ediyordum onun her paylaşımını... İnşallah tekrar gelir de bizi mutlu eder dönüşüyle
Onları ben düşünmüyorum. Annemle kayınvalidem yaparlar. Ilk torunları yapsınlar bu kadar yardım:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok güzelmiş güle güle giysin cihangirBugün de oğluşumuza pazardan bi tane Yelek aldık:)))
Eki Görüntüle 1143557
Canım sen Zor mu hamile kaldın? Oyyy kat kat değerlidir oğluşun sanaaa:)))) Allahıma şükürler olsun mucizelerimizi taşıdığımız için. Allahım nazarlardan saklasın.
Canim ben kaynanamla ayni sokaktayim benim el lezzetimi onlar cok begeniyor kaynanama birtek sarmanin icini hazirlarim o sarar onlara yemeğe bile gitsek yemekleri yapmak bana kaliyo
Hanımlar merhaba. Umarım beni hatırlarsınız.
Aranızdan ayrılmak zorunda kalmıştım. Tekrar hamileyim. Hem mutlu hem de kaygılıyım. Sizleri ara ara takip ediyorum, sağlık problemi yaşayanlara geçmiş olsun. Göbüşleriniz ve siz çok tatlısınız. Dualarınızda bana da yer ayırın bu sefer her şey yolunda gitsin. Hepinize sağlıklı günler diliyorum.
Çok güzelmiş güle güle giysin cihangir
Evet canım. Bir düşüğüm var, ondan sonrada oğluşum oldu çok şükür17ayda ancak oldu ilki. Aşılama denedik olmadı. Tüp bebeğe kararvermiştik ki ilki oldu. Sonra kalbi durdu. Sonrasında da oğluşum bize süpriz yaptı tedaviye gerek kalmadı çok şükür o benim kıymetlim mucizem. Rabbim nazarlardan saklasın, sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah.
Aranızdan ayrılmak zorunda kalmıştım. Tekrar hamileyim. Hem mutlu hem de kaygılıyım. Sizleri ara ara takip ediyorum, sağlık problemi yaşayanlara geçmiş olsun. Göbüşleriniz ve siz çok tatlısınız. Dualarınızda bana da yer ayırın bu sefer her şey yolunda gitsin. Hepinize sağlıklı günler diliyorum.
Allah sana bağışlasın yavrunu canım, nazarlardan saklasınHanımlar merhaba. Umarım beni hatırlarsınız.
İnşallah canımmmAminnnn inşallah. Sağ salim doğurup kucağımıza alıcaz yavrularımızı. Hiç meraklanma annesi:))) çok sabretmişsin ama Allahım karşılığını vermiş. Ben iyi yürekli arkadaşımın sabrının karşılığını görmesine çok çok mutlu oldum:) mutlu başlangıcın oğluşun senin:)
Bugün de oğluşumuza pazardan bi tane Yelek aldık:)))
Eki Görüntüle 1143557
merhaba canım hatırlamaz olurmuyum hiç canım arkadaşım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağina almayı nasip etsin işallah anlatsana nasıl öğrendin hamile olduğunu
Akşam akşam ne çok sevindim ya gözün Aydın olsunnn. Allahım tamamına erdirsin. Nazarlardan saklasın maşallah.. :))))
Allah sana bağışlasın yavrunu canım, nazarlardan saklasınçok sevindim:)))
Inanılmaz cok sevindim gözünaydın canım kotu hiç birsey düşünme.geçmişi umut ve sadece dua et bol bol su iç :)) ne kadar mutlusundan kim bilir Rabbim tamamına erdirsin inşallah bu sefer :)
Kızlar ben doguma yakin difrize kurabiye.pogaca.kek ve borek sarip koymayi dusunuyorum gelenlere ikram olsun diye malum evde bakmam gereken 3 cocuk olucak buyuk kizimin okulu olcak onca isin icinde misafire hazirlik benim icin cok zor olcak. Siz neler dusunuyorsunuz varmi planlarıniz.bu sekilde yaparsam geriye bi salata turum kalır
Teşekkür ederim arkadaşlar. Havvacım doktorum 1 ay korunun yeter demişti. 3. ayda hamile kaldım. Çok şükür ben kolay hamile kalıyorum. 19 Mayıs haftası izin alıp İzmir'e gittik. Döndüğümüzde adetime 1 gün vardı evdeki testlerden yapıverdim. Eşim valizleri taşırken başladım bağırmaya koş koş diye. İlk gebeliğimle beklenen doğum günleri aynı. 2 sene sonra dejavu gibi. 30 Ocak eşimin de doğum günü. İnşallah bu sefer her şey yolunda gider. Babamıza doğum günü hediyesini vermek nasip olur.
bu hamilelikte duygusal etti benii dayanamadım ağladımcanım benimm çok sevindim işallah sağlıkla kucağina alırsın bebeğini rabbim hep mutlu etsin seni haa buraya gelmeyide ihmal etme merak ederizz işallah kocacığına unutamayacaği tatlı bebişini hediye edersinn
Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendineHanımlar merhaba. Umarım beni hatırlarsınız.
ACİLLL kızlar bılen varsa lutfen yazsın.21 haftalıgım gecen ay bebegımın beynınde 3 mmlık bı kıst cıkmıstı tek taraflı buayda var zamanla gecıyor bu kıstler dedı doktorlar ozelede gıtıım devletede ıkısıde olumlu konustuı bugun docent bı doktorla goruastuk prof.olucak yakında o hafıfe almayın bursa ıst yada ızmıre gıdın bebegın kordonundan kan alınır ozurluluge bakılır sadece 2 lı ve 3 lude sonuclar saglıklı cıkmaz dedı okadar moralım bozuldukı suan aglıyorum ben napıcam ckalede yasıyoruz ya bebegımde bı sorun varsa
ACİLLL kızlar bılen varsa lutfen yazsın.21 haftalıgım gecen ay bebegımın beynınde 3 mmlık bı kıst cıkmıstı tek taraflı buayda var zamanla gecıyor bu kıstler dedı doktorlar ozelede gıtıım devletede ıkısıde olumlu konustuı bugun docent bı doktorla goruastuk prof.olucak yakında o hafıfe almayın bursa ıst yada ızmıre gıdın bebegın kordonundan kan alınır ozurluluge bakılır sadece 2 lı ve 3 lude sonuclar saglıklı cıkmaz dedı okadar moralım bozuldukı suan aglıyorum ben napıcam ckalede yasıyoruz ya bebegımde bı sorun varsa
Kıyamam sana ağlama. Burası benim ilk göz ağrım. Her şeyi okuyamasam da göz atıyorum mutlaka. Önce sizlerin doğum hikayelerinizi okuyacağım, 2-3 ay sonra da ben yazacağım inşallah ama siz bebek pışpışlamaktan benim yazdıklarımı ne zaman görürsünüz bilemem
Canım konu hakkinda pek bilgi sahibi değilim ama o kistler olabilirmiş geçici diye duymuştum sakin ol üzme kendini doktoruma bir sorayım senin için sen üzülme ama bebişte etkilenmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?