2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım sen Zor mu hamile kaldın? Oyyy kat kat değerlidir oğluşun sanaaa:)))) Allahıma şükürler olsun mucizelerimizi taşıdığımız için. Allahım nazarlardan saklasın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Onları ben düşünmüyorum. Annemle kayınvalidem yaparlar. Ilk torunları yapsınlar bu kadar yardım:))

Canim ben kaynanamla ayni sokaktayim benim el lezzetimi onlar cok begeniyor kaynanama birtek sarmanin icini hazirlarim o sarar onlara yemeğe bile gitsek yemekleri yapmak bana kaliyo

Bugün de oğluşumuza pazardan bi tane Yelek aldık:)))
Eki Görüntüle 1143557

Çok güzelmiş güle güle giysin cihangir

Evet canım. Bir düşüğüm var, ondan sonrada oğluşum oldu çok şükür 17ayda ancak oldu ilki. Aşılama denedik olmadı. Tüp bebeğe kararvermiştik ki ilki oldu. Sonra kalbi durdu. Sonrasında da oğluşum bize süpriz yaptı tedaviye gerek kalmadı çok şükür o benim kıymetlim mucizem. Rabbim nazarlardan saklasın, sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah.

Hanımlar merhaba. Umarım beni hatırlarsınız.

Aranızdan ayrılmak zorunda kalmıştım. Tekrar hamileyim. Hem mutlu hem de kaygılıyım. Sizleri ara ara takip ediyorum, sağlık problemi yaşayanlara geçmiş olsun. Göbüşleriniz ve siz çok tatlısınız. Dualarınızda bana da yer ayırın bu sefer her şey yolunda gitsin. Hepinize sağlıklı günler diliyorum.

Canim ben kaynanamla ayni sokaktayim benim el lezzetimi onlar cok begeniyor kaynanama birtek sarmanin icini hazirlarim o sarar onlara yemeğe bile gitsek yemekleri yapmak bana kaliyo

Maşallah nazar değmesin:) ben bu işleri düşünemicem. Özellikle kayınvalidem çok büyük konuşuyor yaparım ederim her şeyini alırım falan:) bakalım artık :)

merhaba canım hatırlamaz olurmuyum hiç canım arkadaşım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağina almayı nasip etsin işallah anlatsana nasıl öğrendin hamile olduğunu

Aminnnn inşallah. Sağ salim doğurup kucağımıza alıcaz yavrularımızı. Hiç meraklanma annesi:))) çok sabretmişsin ama Allahım karşılığını vermiş. Ben iyi yürekli arkadaşımın sabrının karşılığını görmesine çok çok mutlu oldum:) mutlu başlangıcın oğluşun senin:)

Akşam akşam ne çok sevindim ya gözün Aydın olsunnn. Allahım tamamına erdirsin. Nazarlardan saklasın maşallah.. :))))

Allah sana bağışlasın yavrunu canım, nazarlardan saklasın çok sevindim:)))
İnşallah canımmm çok teşekkür ederim :))) sende çok iyi yüreklisin) benim için bir milat oğluşum hamdolsun bu nedenle ikinciyi de hemen düşünüyorum, biraz toparlansın oğluşum, belki geç olur :)))

Son düzenleme:

Inanılmaz cok sevindim gözünaydın canım kotu hiç birsey düşünme.geçmişi umut ve sadece dua et bol bol su iç :)) ne kadar mutlusundan kim bilir Rabbim tamamına erdirsin inşallah bu sefer :)

merhaba canım hatırlamaz olurmuyum hiç canım arkadaşım tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağina almayı nasip etsin işallah anlatsana nasıl öğrendin hamile olduğunu

Akşam akşam ne çok sevindim ya gözün Aydın olsunnn. Allahım tamamına erdirsin. Nazarlardan saklasın maşallah.. :))))

Allah sana bağışlasın yavrunu canım, nazarlardan saklasın çok sevindim:)))

Inanılmaz cok sevindim gözünaydın canım kotu hiç birsey düşünme.geçmişi umut ve sadece dua et bol bol su iç :)) ne kadar mutlusundan kim bilir Rabbim tamamına erdirsin inşallah bu sefer :)

Teşekkür ederim arkadaşlar. Havvacım doktorum 1 ay korunun yeter demişti. 3. ayda hamile kaldım. Çok şükür ben kolay hamile kalıyorum. 19 Mayıs haftası izin alıp İzmir'e gittik. Döndüğümüzde adetime 1 gün vardı evdeki testlerden yapıverdim. Eşim valizleri taşırken başladım bağırmaya koş koş diye. İlk gebeliğimle beklenen doğum günleri aynı. 2 sene sonra dejavu gibi. 30 Ocak eşimin de doğum günü. İnşallah bu sefer her şey yolunda gider. Babamıza doğum günü hediyesini vermek nasip olur.

Ben hiç birsey yapmayı düşünmüyorum canım ya eger gerekirse dışardan aldırırım ve yemekleri yapan cok güzel yerler var. Insanlar beni görmeye ve kızımı görmeye geliyorlar bence ben acıkcası hiç uğrasamam ne servisle ne baska birseyle. Ayağa kalkabilecekmiyim onu bile bilmiyorum ki

bu hamilelikte duygusal etti benii dayanamadım ağladım canım benimm çok sevindim işallah sağlıkla kucağina alırsın bebeğini rabbim hep mutlu etsin seni haa buraya gelmeyide ihmal etme merak ederizz işallah kocacığına unutamayacaği tatlı bebişini hediye edersinn

Kıyamam sana ağlama. Burası benim ilk göz ağrım. Her şeyi okuyamasam da göz atıyorum mutlaka. Önce sizlerin doğum hikayelerinizi okuyacağım, 2-3 ay sonra da ben yazacağım inşallah ama siz bebek pışpışlamaktan benim yazdıklarımı ne zaman görürsünüz bilemem

ACİLLL kızlar bılen varsa lutfen yazsın.21 haftalıgım gecen ay bebegımın beynınde 3 mmlık bı kıst cıkmıstı tek taraflı buayda var zamanla gecıyor bu kıstler dedı doktorlar ozelede gıtıım devletede ıkısıde olumlu konustuı bugun docent bı doktorla goruastuk prof.olucak yakında o hafıfe almayın bursa ıst yada ızmıre gıdın bebegın kordonundan kan alınır ozurluluge bakılır sadece 2 lı ve 3 lude sonuclar saglıklı cıkmaz dedı okadar moralım bozuldukı suan aglıyorum ben napıcam ckalede yasıyoruz ya bebegımde bı sorun varsa

Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dikkat et kendine

Canım konu hakkinda pek bilgi sahibi değilim ama o kistler olabilirmiş geçici diye duymuştum sakin ol üzme kendini doktoruma bir sorayım senin için sen üzülme ama bebişte etkilenmesin

canım ya hiç bilgim yok çok üzüldüm allah yardımcın olsunn duallarım seninle olcak işallah sağlıkla kucağina alırsın bebeğinii

canım benimm işallah sağlıkla o günleride görürüz işallah dur bakalım nasıl bir doğum hikayemiz olcak bend merak ediyorum eminim en geç ben yazarım buraya kv yanımda olcak kırkım çıkana kadar oğluşum 40 günlük olur sonra müsade ederse uslu olursa fırsatını bulunca yazarımmm

Canım konu hakkinda pek bilgi sahibi değilim ama o kistler olabilirmiş geçici diye duymuştum sakin ol üzme kendini doktoruma bir sorayım senin için sen üzülme ama bebişte etkilenmesin

uzulmemek elde degıl 3 ayrı doktora gececegını soyledı ama daha ust doktora danısınca baska hastanelere gorunmem gerektıgını hafıfe almamamız gerektıgını soyledı ben nasıl gıderde bebegımın kordonundan kan aldırırım sonucu nasıl beklerım vala delırıcem sımdı nerden cıktı bu kıst yaa zaten ayrıntılıda 2 .ye gırıcem persembe bıkac sorun gordu cok uzuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…