2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
evet canım baya ara verdim aslında 2. yi hiç düşünmüyordum ama kızım kardeşi olmasını çok istedi benimde onu kardeşsiz bırakmaya hakkım olmadığını düşündüm eşimde çok istiyordu velasıl karar verdik ikinci çocuğa birde çalışınca çok zor çocuk büyütmek ilkinde annem baktı ama bu sefer bakamayacığını söylüyor ne yapacağımı hiç bilmiyorum. İlk doğumum sezeryenle olmuştu çokta kolay geçmişti. Umarım ikincisi de öyle olur.
Tabi her çocuğun kardeşi olmalı;) ama bana biraz uzun geldi 7 yıl. Allah nasip ederse ben daha erken düşünüyorum 2. yi. İnşallah içinin rahat edebileceği bir bakıcı bulabilirsin o zaman canım. Annelerin bakması çok iyi oluyor ama bakamam dediği için bakıcı seçeneği kalıyor. Zor bir süreç doğuruyor bu durum, Allah kolaylık versin. İnşallah hepimizin doğumu kolay geçer, bi çırpıda kucağımıza alırız;)
Genelde böyle kandırıyorlar :))))
Ama iyiki kandırmış eşin :)))))))))

Kızlar glprenses bi süredir yazmıyor sanki? Ben mi göremiyorum?

Bende merak ediyorum glprenses i. En son bize yazmıştı bir daha yazmadı. Darılmış olabilir mi diye korkuyorum:((( inşallah öyle bir durum yoktur. Ben burda kimsenin darılmasını istemem. Herkes mutlu olsun, güzel güzel muhabbet edelim... Eğer bilmeden kırdıysak affetsin bizi... Ben kendime çok yakın bir arkadaş olarak görüyordum onu, hemen hemen aynı süreçlerden geçerek, zor hamile kalanlardan olduğumuz için ayrı bir merak ediyordum onun her paylaşımını... İnşallah tekrar gelir de bizi mutlu eder dönüşüyle:16:

İşini kolaylaştıralım o zaman annesi. Haftasonu sulu yemeklerini pişiriyorsun, çorbası, sebzesi vs. Ocağı kapatır kapatmaz, yemeği temiz kavanozlara ağzına kadar doldurup, kapağını sımsıkı kapatıyorsun. Kavanozları ters çevirip, ılıyınca buzdolabına yerleştiriyorsun. Yaklaşık 2 ay kadar mis gibi saklayabiliyorsun bu yöntemle. Ben yazlığa gitmeden önce de çorbalarımı, zeytinyağlı fasulyemi vs. pişiririm birkaç kavanoz. Yaz sonu eve döndüğümüzde buzdolabımda hazır yemek olur. Isıtıp yeriz. Gıda mühendisi onaylı bir yöntemdir, için rahat olsun :40:[/QUOT

Bu yöntem süpermiş yalnız.. Normal pişirip koyuyuruz değil mi? Peki mesela sebze yemeği koyacağız etli olarak yapmak kötü olur mu?

Evet, normal yenecek şekilde pişiriyorsun. Ama etli yapmıyorum, tehlike olmasın diye. İstersen etini kavrulmuş olarak hazır bulundurup, yiyeceğin zaman içine katıp, bir iki taşım kaynatıp, yersiniz hemencik.

Son düzenleme:
Çok çok iyi bir yöntem, çok nadir de olsa ben de yaparım ara sıra;) hazır yemek mükemmel oluyor;) çok fena acıktırdınız beni;) neyseki 15 dk sonra yemek arası var:)) ama o söylediğiniz yeşil fasulyeyi yiyemicem:((

Canın mı çektiiii , tüh ya.

Senin adın bundan sonra organik ilerya olsun canım :9: valla ne güzel besleniyorsun maşallah, biz istanbulda her şeyi bulamıyoruz maalesef :( anneme bir sorayım belki bulup gönderir bana keçiboynuzu tozundan

:52: Oluuur, ama yeterince organik değilim ne yazık ki :50: Canım İstanbul'da bulursun keçiboynuzu, aktarlarda öğüttürürsün. Üşenmeee :21:

Genelde böyle kandırıyorlar :))))
Ama iyiki kandırmış eşin :)))))))))

Kızlar glprenses bi süredir yazmıyor sanki? Ben mi göremiyorum?

Buradayım tatlımmmm :) işler biraz yoğun, bir de bu ara ben bir acayipim .Her şeyi gözümde büyütüyorum, üzülüyorum , kafaya takıyorum
Bu günde bebeğimin altını değiştirebilecek miyim diye düşündüm , midem çok hassastır da .

Tabi her çocuğun kardeşi olmalı;) ama bana biraz uzun geldi 7 yıl. Allah nasip ederse ben daha erken düşünüyorum 2. yi. İnşallah içinin rahat edebileceği bir bakıcı bulabilirsin o zaman canım. Annelerin bakması çok iyi oluyor ama bakamam dediği için bakıcı seçeneği kalıyor. Zor bir süreç doğuruyor bu durum, Allah kolaylık versin. İnşallah hepimizin doğumu kolay geçer, bi çırpıda kucağımıza alırız;)

Bende merak ediyorum glprenses i. En son bize yazmıştı bir daha yazmadı. Darılmış olabilir mi diye korkuyorum:((( inşallah öyle bir durum yoktur. Ben burda kimsenin darılmasını istemem. Herkes mutlu olsun, güzel güzel muhabbet edelim... Eğer bilmeden kırdıysak affetsin bizi... Ben kendime çok yakın bir arkadaş olarak görüyordum onu, hemen hemen aynı süreçlerden geçerek, zor hamile kalanlardan olduğumuz için ayrı bir merak ediyordum onun her paylaşımını... İnşallah tekrar gelir de bizi mutlu eder dönüşüyle:16:

Canım buradayım , okuyorum sizi ama çok yazamadım :( Kırılmam ben size , canlarım . Ben hepinizi yakın görüyorum . Bebeğimin kilosu yaklaşık 1 hafta önce 406 gr dı onu , düşünüyorum dr haftasıyla uyumlu dedi ama acaba ben iyi beslenemiyorum mu diye üzülüyorum

Buradayım tatlımmmm :) işler biraz yoğun, bir de bu ara ben bir acayipim .Her şeyi gözümde büyütüyorum, üzülüyorum , kafaya takıyorum
Bu günde bebeğimin altını değiştirebilecek miyim diye düşündüm , midem çok hassastır da .

Canım buradayım , okuyorum sizi ama çok yazamadım :( Kırılmam ben size , canlarım . Ben hepinizi yakın görüyorum . Bebeğimin kilosu yaklaşık 1 hafta önce 406 gr dı onu , düşünüyorum dr haftasıyla uyumlu dedi ama acaba ben iyi beslenemiyorum mu diye üzülüyorum
Çok sevindim o zaman;) üzülme canım doktor normal dediyse neden üzülüyorsun ki;) kafaya takma onlar küçük şeyler alt değiştirmefalan. Hepsini hallederiz inş. Onların her şeyi bize misk-i amber gibi kokar:)))

Çok sevindim o zaman;) üzülme canım doktor normal dediyse neden üzülüyorsun ki;) kafaya takma onlar küçük şeyler alt değiştirmefalan. Hepsini hallederiz inş. Onların her şeyi bize misk-i amber gibi kokar:)))

Doğru söylüyorsun aslında , bak maşallah sen ne güzel adapte olmuşsun bile anneliğe :46: yaparız yaparız :46:

çok teşekkür ederim cevabınız için...gerçekten öle herşeye normal diorlar önce buraya bi yazayım dedim hemen dr a gitmek istemedim. biraz ev işi yapmıştım ondan oldu sanırım bakalım dinlenince geçer inşs

Kızlar merhaba
Az önce detaylı ultrason randevusundan çıktım .(20hft+3gün) kızımın kilosu organları gelişimi normal ama kafasında 2 tane kist var;Dr olabilir 28.haftaya kadar %95 kaybolur dedi ama endişe ettim yine de..Görülebiliyormuş ama kaybolmazsa kromozom anomoli şüphesi oluyormuş..fikri olan var mı?

Csnim kendi bebegin olunca tiksinme olmuyo hic aklina bile gelmiyo. Hele ilk zamanlar altini actiginda birden kakasini bile yapcak guluceksin bendd başkasının bebeginin altını degistiremem ama kendi canından olunca farkli oluyo

Kızlar merhaba
Az önce detaylı ultrason randevusundan çıktım .(20hft+3gün) kızımın kilosu organları gelişimi normal ama kafasında 2 tane kist var;Dr olabilir 28.haftaya kadar %95 kaybolur dedi ama endişe ettim yine de..Görülebiliyormuş ama kaybolmazsa kromozom anomoli şüphesi oluyormuş..fikri olan var mı?

Canim gecmis olsun doktor gecer demis canini sikma yuzde bile vermiş dua et bol bol...

Kızlar ben doguma yakin difrize kurabiye.pogaca.kek ve borek sarip koymayi dusunuyorum gelenlere ikram olsun diye malum evde bakmam gereken 3 cocuk olucak buyuk kizimin okulu olcak onca isin icinde misafire hazirlik benim icin cok zor olcak. Siz neler dusunuyorsunuz varmi planlarıniz.bu sekilde yaparsam geriye bi salata turum kalır

Kızlar merhaba
burada bir arkadaşın daha kafasında kist var demişlerdi istersen bi onunla iletişime geç biraz rahatlarsin onunla konusu ca

Kızlar merhaba

canım inşallah sorun olmaz geçer. daha önce kist olduğunu öğrenen bir arkadaşımız vardı ama o başka dr a gitmişti. o dr pek üzerinde durmamış zamanla geçer durumu vardı. böyle olanlarda varmış. sonradan kaybolan..inşallah kaybolur.. allah yavrularımıza sağlık versin..

canım inşallah sorun olmaz geçer. daha önce kist olduğunu öğrenen bir arkadaşımız vardı ama o başka dr a gitmişti. o dr pek üzerinde durmamış zamanla geçer durumu vardı. böyle olanlarda varmış. sonradan kaybolan..inşallah kaybolur.. allah yavrularımıza sağlık versin..

Âmin insallah.. Tüm bebişlere saglık diliyorum ben de ..geçer de demiş olsa insanın canı sıkılıyor ..dua edicem bol bol..

Bu ara ben de yoğunum işyerimde. Zor yazıyorum:))) çok şükür iyisin:)) bebeğinin kilosu falan da normaldir. Sen böyle stres yapma ki yediklerin yarasın tatlı kızına:) çalışan insanlarız ama buna rağmen iyi besleniyoruz canım. Evden işe hergün taşıyoruz. Sen hiç meraklanma. Bebeklerimizin boyu kilosu iyi maşallah.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar ben doguma yakin difrize kurabiye.pogaca.kek ve borek sarip koymayi dusunuyorum gelenlere ikram olsun diye malum evde bakmam gereken 3 cocuk olucak buyuk kizimin okulu olcak onca isin icinde misafire hazirlik benim icin cok zor olcak. Siz neler dusunuyorsunuz varmi planlarıniz.bu sekilde yaparsam geriye bi salata turum kalır

Onları ben düşünmüyorum. Annemle kayınvalidem yaparlar. Ilk torunları yapsınlar bu kadar yardım:))

Bugün de oğluşumuza pazardan bi tane Yelek aldık:)))
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401817864.578307.webp

Back
X