2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Merhaba kızlar,

Sonuçlarım çıktı ama nasıl bilemedim
KANDA
ACLIK: 85
1.Saat : 115
2.Saat : 98
3.Saat: 107

sanki düşük çıkmış biraz. Neyse yüksek çıkmasından iyidir heralde

Canım bunlar şeker yüklemesi sonuçları mı.
Bence iyi çıkmış. İnşallah doktorun da öyle söyler.
Benim de kanda açlık 80 çıkmıştı. İkinci düzey de 85 miydi neydi. Aile hekimim bakmıştı. Normal demişti :)

Ben de unutuyorum işte.
Sen de güle güle kullan canım :) Sen de bayağı almışsın:)
Şampuanımız pudramız ve bebek yağımız var bizim. Pişik kremi aldırmadı kayınbiraderim. Mothercare'dan alacakmış onu. Oranın pişik kremi çok iyiymiş.

Teşekkürler :))) pudra gözenekleri tıkıyor diye duydum dikkat et :34:
Pişik kremi Hayat yazmıştı sigorta veriyor çok iyi bir krem diye o neydi acaba ?

Merhaba kızlar,

Sonuçlarım çıktı ama nasıl bilemedim
KANDA
ACLIK: 85
1.Saat : 115
2.Saat : 98
3.Saat: 107

sanki düşük çıkmış biraz. Neyse yüksek çıkmasından iyidir heralde

Sonuçların bence çok iyi canım,çok şükür inşallah bir sorun çıkmayacak

Kizlar ya bişey dikkatli mi cekti Kutsal Ask ve Kumsal Kumsal artik yokmu yoksa benmi göremiyorum

Teşekkürler :))) pudra gözenekleri tıkıyor diye duydum dikkat et :34:
Pişik kremi Hayat yazmıştı sigorta veriyor çok iyi bir krem diye o neydi acaba ?

Hayatın yazdığını bilmiyorum canım. Sorarız gördüğümüzde yine. Ben her zaman mothercare'dan alamam zaten kimbilir kaç liradır orada. Bazen markaya para veriyoruz. Başka bi özelliği olmuyor.
Ben kendim pişik olduğumda pudrayı kullanıyorum çok iyi geliyor. Nadir pişik oluyorum ama :)

Kızlar biz de simdi odasini siparis ettik meltem mobilyadan karamel modeli :)) indirimdeydi buyuyebilen yatak ve dolabını aldık odamiz kucuk oldugu icin ,kapi susunu de hediye ettiler isimlikli.en cok ismini gormek etkiledi beni :)) eklerim resmini sizee bide anakucagini aldik bu arada cybex aton basic mothercarede indirimdeydi 200 e inmis ebebekte 350 flndi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar biz de simdi odasini siparis ettik meltem mobilyadan karamel modeli :)) indirimdeydi buyuyebilen yatak ve dolabını aldık odamiz kucuk oldugu icin ,kapi susunu de hediye ettiler isimlikli.en cok ismini gormek etkiledi beni :)) eklerim resmini sizee bide anakucagini aldik bu arada cybex aton basic mothercarede indirimdeydi 200 e inmis ebebekte 350 flndi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı olsun canım , iyi günlerde kullanın .

Kızlar iş yerindeki klima takıldı , acaba tehlikeli olur mu Allah korusun,
biz her gün çalıştırıyoruz, yoksa durulmuyor odada sıcaktan... inşallah bir şey olmaz. Arada pencereyi de aç ki temiz hava gelsin içeriye bir şey olmaz;) birde çok yüksek ayarda çalıştırma;)

Canım bunlar şeker yüklemesi sonuçları mı.
Bence iyi çıkmış. İnşallah doktorun da öyle söyler.
Benim de kanda açlık 80 çıkmıştı. İkinci düzey de 85 miydi neydi. Aile hekimim bakmıştı. Normal demişti :)

Evet canım şeker yükleme, 100'lük olan. Ay hadi inşallah canım :16:

biz her gün çalıştırıyoruz, yoksa durulmuyor odada sıcaktan... inşallah bir şey olmaz. Arada pencereyi de aç ki temiz hava gelsin içeriye bir şey olmaz;) birde çok yüksek ayarda çalıştırma;)

20 derece canım , çalışmaya başladığından beri bebeğim sürekli hareketli :) Cam açarsam cereyan yapar canım , öff sıcak daha mı iyiydi acaba

Back
X