Canım hayırlı sabahlar.
Sen çok haklısın.
Evli bi adamın eski sevgilisini her ay araması hiç doğru bir şey değil. Bizim de eski sevgililerimiz oldu ama hiçbiri aklıma gelmiyor. Eşinin bir de üste çıkması çok ilginç gerçekten.
Ama sen hamilesin, bi bebeğiniz olacak. Otur, adam akıllı konuş. Biz anne baba olucaz de. Benim yerime koy kendini de. Öyle düşün. Hoş bir şey olur muydu yaptığım de. İnsan kolay güvenmiyor birine. Bunun farkına varmasını sağla.
Allahım inşallah hakkınızda hayırlısını eylesin. Allah hiçbirimizi şaşırtmasın... AMİN.
Allahrazı olsun güzel dualarin için.. Amin canım.. Konuştum ve söylediklerinin aynisini söyledim. Hoş olmazdi tabi ki diyor. Farkında ama bunu bana hep yapiyor.. Yanibkendisine yapilmasini istemediği herşeyi bana yapiyor ne hikmetse.. Güven falan kalmadi zaten . gerçekten çok kirildim. Kendini bu olaydan hakli cikartmak için üstüme çok geldi. Güzel bi evliliği varmis ben bozuyormusum. Hep irdeliyormusum. Hakli belki ama her karistirdigimda da birşey bulmak garip. Demekki bbirşeyler yapıyorsun ki karistiriyorum. Ne bileyim canim benim inan çok yorgunum.