Slm arkdslar sekerim 144 cikti100 luk yapacakmisiz offff
Tulumlar daha güzel ama işte ,burada yazdı arkadaşlar bende bilmem . He birde ablam dedi .
Canım son ay kullanın diyorlar, ben lansinoh alacağım istisnasız herkes onu önerdi. Ama meme ucunu da uyarmamak gerekiyormuş haberin olsun
e ne güzel işteo yüzden heveslenmiyorsun sen, hiçbir şeyi olmasın da görürüm seni biz de baya bişeyler geldi abimlerden, arabası, oto koltuğu, süt sağma, sterilizasyon makinesi, bi dolu battaniye, kıyafet, nevresim, oyuncak ben de hiç oyuncak almadım, almayacağım da. Ama ilk zamanlar kıyafet geleceğini bilmiyordum aldım o yüzden, napalım canım fazla mal göz çıkarmaz
peki canım kendimi tutablrsem eger almam :))Alma daha yeter bence :)))
kuzucum su meme ucunu uyarmama işini ben hiç anlamıyorum benimkilerr birdenbiree uyarılıyo kendi kendinee onu nasıl engellicem:)))
gecmiş olsun cnm ama zaten sınır 140... sende seker cıkacagını zannetmem 100 lukten sora hiçbişey cıkmaz üzülmee
:
Çıkarmaz tabii.. Allah nasip ederse 2. bebeğine giydirirsin :)) Sana da çok şey gelmiş..Ama heves aynı heves :))
Aslında uyku seti almayı düşünüyorum karyolanın kenarlarına takılıyor hem bebek çarptımı yumuşacık birşey olmaz.. Bu konuyu takip edemedim aldınız mı ?
evet tarihi bilmek güzelmiş, şimdi alışverişe ağırlık vermek gerekecek, bayramda eşimle oturup internetten bakıcaz
aslında doktorum teste gerek görmedi ben istedim, tamam ama zaten negatif çıkar dedi ve yaptırdı,
şeker yüklemesi yapılmıştı ve biraz yüksek çıkmıştı , doktor 100 lük istedi ben yaptırmadım o yüzden evde aç ve tok karna bir süre kontrol edicez,
hahahahabenim de valla ya :) sonra ahan uyarıldı mı şimdi diye panik oluyorum artık elimizden geleni yapıp çok ovalamıycaz sanırım tatlım
:)) walla elimi bile sürmüyorumm ne ben ne kocamama benim meme uçları dünden razı uyarılmaya inşallah bişey olmaz:)
aynen biz de öylememeler baş kaldırdı artık bişey olmaz canım ya, bence her şeyde olduğu gibi bunda da abartı olursa olur bişey
İnşallah canım.. Canım bana mobilyayı aldığımız yerden bir uyku seti verdiler. Onu kullanacağım, onun dışında nevresim alacağım. Özellikle lastikli çarşaf çünkü yorgan kullanılmadığı için ilk zamanlar nevresime de gerek olmayacak çok fazla. Yastık kılıfı da aynı şekilde. Yatak koruyucular tek de satılıyor onlara da bakabilirsin bu arada
Fikir için saol...Lastikli çarşaf çok kullanışlı onlardan alırım bende...Kendi yatağım için renk renk onlardan aldım english home da çok renk seçeneği var. Bebek için de vardır belki uygundu da bir bakarım oraya...
Optimuma birleşip gidecekseniz haber verin belki bende gelirim hamileler günü yaparız :))) değişik olur..
aynen biz de öylememeler baş kaldırdı artık bişey olmaz canım ya, bence her şeyde olduğu gibi bunda da abartı olursa olur bişey
Inslahh canim yaa cok tesk edrim...
peki canım kendimi tutablrsem eger almam :))
Çıkarmaz tabii.. Allah nasip ederse 2. bebeğine giydirirsin :)) Sana da çok şey gelmiş..Ama heves aynı heves :))
Aslında uyku seti almayı düşünüyorum karyolanın kenarlarına takılıyor hem bebek çarptımı yumuşacık birşey olmaz.. Bu konuyu takip edemedim aldınız mı ?
canım bu arada aventin emziklerine bakıyodum da bisürü cesidi var bunun hangisinden almak gerekiyo ki acaba:)
Rica ederim canımevet ben english home dan aldım, çok şeker şeyler var
aaa tabi bir buluşma ayarlarız bence bi gün
peki canım kendimi tutablrsem eger almam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?