2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Slm arkdslar sekerim 144 cikti 100 luk yapacakmisiz offff

gecmiş olsun cnm ama zaten sınır 140... sende seker cıkacagını zannetmem 100 lukten sora hiçbişey cıkmaz üzülmee

Tulumlar daha güzel ama işte ,burada yazdı arkadaşlar bende bilmem . He birde ablam dedi .

hadi yaa o zaman bnde biraz takım alayım:))

Canım son ay kullanın diyorlar, ben lansinoh alacağım istisnasız herkes onu önerdi. Ama meme ucunu da uyarmamak gerekiyormuş haberin olsun

kuzucum su meme ucunu uyarmama işini ben hiç anlamıyorum benimkilerr birdenbiree uyarılıyo kendi kendinee onu nasıl engellicem:)))

Çıkarmaz tabii.. Allah nasip ederse 2. bebeğine giydirirsin :)) Sana da çok şey gelmiş..Ama heves aynı heves :))
Aslında uyku seti almayı düşünüyorum karyolanın kenarlarına takılıyor hem bebek çarptımı yumuşacık birşey olmaz.. Bu konuyu takip edemedim aldınız mı ?

kuzucum su meme ucunu uyarmama işini ben hiç anlamıyorum benimkilerr birdenbiree uyarılıyo kendi kendinee onu nasıl engellicem:)))

hahahaha benim de valla ya :) sonra ahan uyarıldı mı şimdi diye panik oluyorum artık elimizden geleni yapıp çok ovalamıycaz sanırım tatlım

gecen gece bnde nefessız kalıp boğulma hıssıyle uyandım.nefes almak guclesıor son aylarda.e bırde sıcaklarda etkı yapıor.hamılelıkten once olmuordu cnm.gunlerdır bende bır kacssaat uykuyla duruorum.uykusuzlk benıde vurdu.netten arastr oku cok güzel acıklıorlar.ama devam ederse boğulma hıssı doktoruna soyle .panık ypma normal ama genede danış neolur ne olmaz

İnşallah canım.. Canım bana mobilyayı aldığımız yerden bir uyku seti verdiler. Onu kullanacağım, onun dışında nevresim alacağım. Özellikle lastikli çarşaf çünkü yorgan kullanılmadığı için ilk zamanlar nevresime de gerek olmayacak çok fazla. Yastık kılıfı da aynı şekilde. Yatak koruyucular tek de satılıyor onlara da bakabilirsin bu arada

Dr umuz aynı mantıkmış :)) bence de yaptırmakta yarar var..ben en ufak ihtimali bile göze alamam...
Şekerle ilgili durumunu bilmiyordum...Umarım herşey yolunda gider...

hahahaha benim de valla ya :) sonra ahan uyarıldı mı şimdi diye panik oluyorum artık elimizden geleni yapıp çok ovalamıycaz sanırım tatlım

:)) walla elimi bile sürmüyorumm ne ben ne kocam ama benim meme uçları dünden razı uyarılmaya inşallah bişey olmaz:)

Fikir için saol...Lastikli çarşaf çok kullanışlı onlardan alırım bende...Kendi yatağım için renk renk onlardan aldım english home da çok renk seçeneği var. Bebek için de vardır belki uygundu da bir bakarım oraya...
Optimuma birleşip gidecekseniz haber verin belki bende gelirim hamileler günü yaparız :))) değişik olur..

Rica ederim canım evet ben english home dan aldım, çok şeker şeyler var

aaa tabi bir buluşma ayarlarız bence bi gün

ohoo ben o konuyu burada çok sordum ama çözümü pikocu da yaptırmakta buldum

Rica ederim canım evet ben english home dan aldım, çok şeker şeyler var

aaa tabi bir buluşma ayarlarız bence bi gün

çok iyi english home tarzını seviyorum bir battaniye almıştım dokunan bi daha dokunmak istiyor öyle yumuşak ve hafif ki :))
Çok ağırlaşmadan o zaman bayramdan sonraya birşeyler ayarlayalım derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…