- 22 Kasım 2012
- 1.249
- 602
- 198
- 42
32. hafta raporundan bahsediyorsan doğum tarihine göre senin 17 ağustos da gitmen gerekir:)
Çok saol zaten o tarihlerde gel demişti. Belki de Dr um bunu hesaplayıp söyledi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
32. hafta raporundan bahsediyorsan doğum tarihine göre senin 17 ağustos da gitmen gerekir:)
canım hamileyiz ve bu dönemde neler olmuyor ki.. ve daha neler yaşayacağız.. allah sağlık ve sabır versin..
bence yemene içmene ve yorulmamaya dikkat et. misafirlik ve misafirler sanırım seni biraz da kasmış..
kontrolün ne zaman? kötüysen git. zaten artık iki haftada bir gitmemiz lazım.
akşamları daha kötü oluyorum ben. dr a gitmek için gün sayıyorum. en çok akşamdan sonra geçmiyor zaman. eşime hayırlısıyla sabah olsa da bir gün daha geçse diyorum...
yani sabah oldu..
bir gün daha bebeğimize yakınlaştırdı.. şimdi karnımızda bizimle olması lazım. çünkü onun için en iyi yer orası.
akşam kızımızdan bahsettim. balkonda çocuk sesleri geliyordu. komşunun çocukları bayram ya giyinler saç baş taranmış çok şeker olmuşlar. 3-4 yaşlarında bir kız çocuğu var sürekli annesigilin sesi gelir.. aysel aysel diyor.. bugün gün boyu yoktu. mahalle sessizdi.. çocuklar gelince ortalık yine curcuna oldu.. aysel kırmızı bir elbise giymiş,saçlar taranmış.. her zamanki halinden farklıydı bayram ya..
eşime ondan bahsettim. biz de kızımızı öyle cicili bicili giysiler giydiririz dedim. eşim işten gelince kolunu açar beni al diye gülümser buralarda viyak viyak gezer dedi.. ben de evet dedim. akşamı zor yaparsın görüyüm diye dedim.
yani böyle güzel şeylerden bahset,düşünün.. bana iyi geliyor.
bu günleri hayırlısıyla bir atlatalım. bebeğimizi allahın izniyle sağlıklı kucağımıza aldığımızda tüm zorlukların yerini tatlılıklıklar alacak.
Çok saol zaten o tarihlerde gel demişti. Belki de Dr um bunu hesaplayıp söyledi :)
A.s hayirli olsun canim.selamm kızlarr nasılsınız. evdede internetim var artık.sık sık yazıcamm artık :)
Günaydın annişler ben ateşölçer konusunda çok kararsızım siz ne dersiniz
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bunu hesaplamıştır büyük ihtimalle, çalışıyorsan çalışabilir raporu verecektir. ama bu tarihten önce gitme tam 32. haftalık olmadan raporun geçerli olmuyor. yoksa bir daha gitmek zorunda kalırsın:)
Çok saol bilgilendirme için. 17 si pazara geliyor 18 i giderim hem daha garanti olur. Çalışıyorum evet ama o rapordan sonra sanırım çalışmam![]()
o zaman çalışabilir değil çalışamaz raporu alacaksın:) ama doğum sonrası izninden düşer buda. ben 5 hafta daha çalışmayı düşünüyorum Allah izin verirse.
hayırlı uğurlu olsun canım nihayet demek istiyorumaldıkların da gayet güzel güle güle kullansın minnoşun
![]()
Damlacım
ben pembeleri beğendim. yalnız üsteki 3noluydu sanırım vatkalarında dantelli olduğu için belki bebekle kullanılması sorun olabilir. yani omuza falan yatıracağız ya kızımızı allahın izniyle..
ama diğer pembe gecelikler çok şeker..
bebek korunması ile ilgili de hiçbir şekilde haptı,spiraldi bunlara girmem ben en iyisi en doğalı geri çekme.. tamam riskli ama en azından sakıncası yok. iki yıllık evliyiz biz öyle korunduk. bebeği de ne zaman istedikse allah verdi.. eşine biraz iş düşüyor ama ilk evlendiğimde ben hap kullanmıştım bir ay.. pişman oldum. hiçbirşeye güvenmiyorum.. eşime söylemeyeceğim ama gerçi gelecek ne gösterir bilmiyorum eğer olursa da ne yapalım. olsun.. aslında şuan ikinciyi göze alamıyorum ama yaşım büyük ve daha da önemlisi kızımın kardeşi de olsun isterim. benim de tek çocuğum olsun istemem.. neyse hayırlısı bakalım..
kızlar maşallah bundan sonra böyle güzel haberler alalım inşallah.. ben de yarın 13 de gidecem. hemen yazamayabilirim. akşam 10 gibi falan gelirim belki o zaman yazarım..
inşallah ben de güzel haberlerle gelirim.
canım benim dr anne için kullanmamız gerekir dedi..sanırım vücut alışıyor hemen bırakılmıyor.. çünkü doğumdan sonra kan kaybı çok olacak..aslında o zaman bırakılması gerekmiyor mu neyse bilmiyorum tabi..öylesine yazdım bunu.. yani doğumdan sonra iğne bırakılırsa anneyi kaybetme riski olabiliyormuş..
güle güle kullanın..hayırlı olsun.
Güle Güle kullanın inşallah ürünlerde güzelmiş :))
Dene bakalım canım, nasıl bir şeymiş. Ama ben uğraşamam sanırımbenim her şey gözümde büyüyor ya
nasıl bakıcaksam bu çocuğa
![]()
Günaydın annişler ben ateşölçer konusunda çok kararsızım siz ne dersiniz
Kızlar ateş ölçer hangi markanın hangi model ürününü aldınız? Arkadaşım Braun önerdi, ucu her defasında değiştiriliyormuş, kulaktan ölçüyormuş. Ama modelin adını bilmiyorum.
Bir de biberonu geniş ağızlı al deniyor ya genelde, neden geniş ağızlı öneriliyor fikriniz var mı? Dr. Browns'un geniş ağızlı ufak boy cam biberonunu bulamadım, yok mu acaba?
Braun kulaktan olcen cok iyiymis ben ondan alicam..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Genis agizliyi tutmak zor oluyor cnm arkadasim kullaniyor ikisini de dar daha rahat tutuluyor.ben ikisinden de aldim genis agizli olani cam aldim ama nerde var bilmiyorum esime aldirmistim tr disindan.. braun da kulaktan olcen iyiymis doktor tavsiyesi, en iyi modelini aliriz ben de daha almadim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ateş ölçer hangi markanın hangi model ürününü aldınız? Arkadaşım Braun önerdi, ucu her defasında değiştiriliyormuş, kulaktan ölçüyormuş. Ama modelin adını bilmiyorum.
Bir de biberonu geniş ağızlı al deniyor ya genelde, neden geniş ağızlı öneriliyor fikriniz var mı? Dr. Browns'un geniş ağızlı ufak boy cam biberonunu bulamadım, yok mu acaba?
Canim braun termoscan aldim
Ben kulaktan olcer
Bu mu canım aldığın ?
http://www.e-bebek.com/braun-thermoscan-ates-olcer-4520_XYZ-3952
Evet canim bu :)
Çok teşekkür ederim yardımın içiiiin. Öpüyorum seni.
cilingozun denizi çok dalgalıymış çok boğulan oluyormuş.