- 1 Eylül 2009
- 2.578
- 1.533
- 373
yanımda değil erken dogum riskim var ben gidemedim o memleketinde bayram tatilindemaddi imkanının yetmiceği şeyler degil zaten canım alınacaklar canımı sıkanda bu adam dediğini yaptırma hırsında .ona göre tam olmamaz eksik olacak kendi 80 lerde nasıl büyüdüyse bu da sanki öyle büyüyecek bi de kendi çevresin 1 kıyafetle hamilelik geçirip 2 kıyafetle bebek büyüten bi çevre benimkide tam tersi biz orta yolu bulamıyoruz sorunda burda
![]()
Anladım canım umarım bebişin erken gelmez vaktinde sağlıkla gelsin inşallah illaki eksikler çıkıyo ama baba olarak böyle saçma bi inat yapması yanlış bazen banada çevreden söylüyorlar eskiden bunlar yoktu diye ama şimdi var eski ile yeniyi karıştırmamak lazım ben tıkadım kulaklarımı kim olursa olsun bi bebek doğacaksa elinden geldiğince yapacaksın illa çok pahalı şeyler alınsın demiyorum imkanlara göre alınsın seni çok iyi anlıyorum keşke etrafimizdakilerde anlasa hamileyiz içimizde mucizelerimiz var bizim uzulmemiz onlarida etkiliyor umarım eşinde hatasını anlar üzme kendini sende arkadaşım inanki senden ve bebeginden değerli bişey yok suan kimse için değmez