• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
yanımda değil erken dogum riskim var ben gidemedim o memleketinde bayram tatilinde:31: maddi imkanının yetmiceği şeyler degil zaten canım alınacaklar canımı sıkanda bu adam dediğini yaptırma hırsında .ona göre tam olmamaz eksik olacak kendi 80 lerde nasıl büyüdüyse bu da sanki öyle büyüyecek bi de kendi çevresin 1 kıyafetle hamilelik geçirip 2 kıyafetle bebek büyüten bi çevre benimkide tam tersi biz orta yolu bulamıyoruz sorunda burda :50:

Anladım canım umarım bebişin erken gelmez vaktinde sağlıkla gelsin inşallah illaki eksikler çıkıyo ama baba olarak böyle saçma bi inat yapması yanlış bazen banada çevreden söylüyorlar eskiden bunlar yoktu diye ama şimdi var eski ile yeniyi karıştırmamak lazım ben tıkadım kulaklarımı kim olursa olsun bi bebek doğacaksa elinden geldiğince yapacaksın illa çok pahalı şeyler alınsın demiyorum imkanlara göre alınsın seni çok iyi anlıyorum keşke etrafimizdakilerde anlasa hamileyiz içimizde mucizelerimiz var bizim uzulmemiz onlarida etkiliyor umarım eşinde hatasını anlar üzme kendini sende arkadaşım inanki senden ve bebeginden değerli bişey yok suan kimse için değmez

Anladım canım umarım bebişin erken gelmez vaktinde sağlıkla gelsin inşallah illaki eksikler çıkıyo ama baba olarak böyle saçma bi inat yapması yanlış bazen banada çevreden söylüyorlar eskiden bunlar yoktu diye ama şimdi var eski ile yeniyi karıştırmamak lazım ben tıkadım kulaklarımı kim olursa olsun bi bebek doğacaksa elinden geldiğince yapacaksın illa çok pahalı şeyler alınsın demiyorum imkanlara göre alınsın seni çok iyi anlıyorum keşke etrafimizdakilerde anlasa hamileyiz içimizde mucizelerimiz var bizim uzulmemiz onlarida etkiliyor umarım eşinde hatasını anlar üzme kendini sende arkadaşım inanki senden ve bebeginden değerli bişey yok suan kimse için değmez

Su saat oldu uyuyamadim aglamaktan agzimda yara cikti bebekte kipir. Kipir uyumuyor :43: sabaha pisman olacak adim gibi eminim ama bi faydasi yok. Bi dahaki sefere yine ayni

Su saat oldu uyuyamadim aglamaktan agzimda yara cikti bebekte kipir. Kipir uyumuyor :43: sabaha pisman olacak adim gibi eminim ama bi faydasi yok. Bi dahaki sefere yine ayni
Bak ne güzel bebiş kıpır kıpırmış üzülme annem ben geliyorum seni kimse üzemez dercesine :emir_bebek:

Bana elevit vermişti doktorum. Kendi doktorumdan ayrıca aile hekimim de mutlaka kullan diyor. Belki de doktorun kullandığını zannediyordur:) genelde vitamin ilacı verirler çünkü. Şimdiye kadar yokluğunu çok hissetmiyordum ama şuanda içmediğimde gerçekten güçten düşüyorum. Kan ilacı da çok önemli. Mutlaka almalısın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok Dr'um biliyor. Her gittiğimde teyid ediyor kullandığım ilaçları demir ve kalsiyum hapı kullanıyorum.
Vitamin olarak decavit vermişti. sanırım bilmiyorsun canını sıkmak istemem ama elevitin içinde domuz yağı bulunuyormuş. Ben buradan okumuştum. İnanamamıştım özellikle Druma sordum doğru dedi.

kızlar gece gece çok daraldım buraya geldim canım çok sıkkın :43: eşimle kavga etttik telefonda sebeb yine maddi bebegim 33 haftalık oldu bugüne kadar kıyafet dışında pek bişey almadık şimdi alınacaklar başladı ya bizimkinin karnına agrılar girdi yine nasıl bir adamsa ilk çocugu ama o cocugun bişeyleri eksik olmazsa rahat etmicek :ssz: napıyım bilmiyorum ya aman eksik olsun dicem o ne derse onu yapcam ya da direnip çatır çatır yaptırıcam gece gece aglattı kapattı telefonu offffffffff offffffffff :31:

Bu gibi durumları okudukça üzülüyorum. Hayatın gerçekleri ne yazık ki...
Öncelikle seni bu hamile halinle bırakıp memlekete gitmemeliydi bence...Bebeğinin eksiklerini maddi nedenlerle almıyorsa gezmek gibi bir lüksü de olmamalı...

Madem böyle bir durum var ne herşeyi tam olsun ne eksik.. Alınması gereken zorunlu ihtiyaçlar var..Bence ne yap et ikna et onlar olmadan zorluk yaşarsınız...
En el üstünde tutulacak şımartılacak günleri yaşıyoruz. Üstüne titrenmesi gereken bir dönemdesin...Ne biliyim öyle biri olmasanda nazlı olsan sende biraz acaba yine böyle olur mu? Anlamakta zorluk yaşıyorum. İstediklerini çatır çatır evet ama tatlı dille yaptırsan erkeklerin geneli buna kayıtsız kalamıyor bence..
Bilemedim ne diyeceğimi nacizane fikrimi paylaşmak istedim.
Kolay gelsin arkadaşım tekrar gözyaşların akmaz inşallah...

herkese günaydın,

bugün moralim çok bozuk, bebeğimin doğumuna 2 aydan az kaldı, sanırım beni tanıyanlar biliyordur evden dışarı çıkamıyorum,bebeğin ihtiyaçlarının bir kısmını annem alıyor, bikısmını kayınvalidemler alıyor, bize düşen biberon, emzik vs. ıvır zıvır düşüyor ben büyükbir heyecanla bunları araştırıyorum, ramazandan önce eşime hadi alalım dedim ilgilenmedi, ramazanda zaten kardeşim bizde kaldı diye benimle nerdeyse hiç konuşmadı, bayramda bakalım dedim ilgilenmedi, dün akşam dedimki bana randevu ver, sinili olmadığın bana bağırmayacağın bir günde şu alışverişimizi yapalım dedim, sert cevap verdi ve çıktı o dadan, bütün gece üzüntümden ağladım :( nedense eşim herşeyi burnumdan getirmekten zevk alıyor :( sonra hadi yapalım, bende soğumuş oluyorum :( karar verdim alınacakların listesini çıkartıcam markaları ve fiyatlarıyla birlikte anneme vericem o alsın, internetten almak zorunda olduğum şeyleride kaynıma aldırıcam, parasını veririm alır nolcak..eşimde otursun poposunun üzerine rahatı bozulmasın beyefendinin....

Şuanda da ağırız, ayrılman çok normal canım. Ben de bugün sıcaktan patladım. Müdüre dedim gelemediğim an raporumu alır çıkarım dedim. Gittiği yere kadar artık:) benim de evin işi çok. Eşim kadın tutalım diyor. Belki de öyle yapıcam. Seninle Eylül'ün ortasından itibaren doğum yapabiliriz o yüzden hazırlıklı beklememiz lazım. Halledicez inşallah her şeyi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah canım, erken gelebilir bebeklerimiz o nedenle biran önce halletmeliyiz;) Sıcaklar mahvediyor zaten, yatak bile ıslanıyor terimden o derece. Allah yardımcımız olsun, Amiiinnn...
kızlar bu aziz bebe çok pahalı yahu? benzer kalitede uygun fiyatlı önereceğiniz başka marka var mı? yoksa gidip aziz bebe alcam bu hafta... bir de izmirli annelere birsorum var, kapı süsü şeker gibi şeyleri arkadaşlarla yapalm diiyorz ama o malzemeleri alacak yer bilmiyoruz pek, bildiğiniz uygun bi yer varsa çok makbule geçer valla =)) inşallah yapablrz istedklerimizi
bebitof diye bir marka var. İnternette uygun fiyata bulabilirsin. Ben aldım çok da kaliteli duruyor. Bebek mağazasından 85 e almıştım, internette hastane çıkışı 10 lu set benim aldığımın aynısı 65 gibi bir fiyataydı.

kızlar gece gece çok daraldım buraya geldim canım çok sıkkın :43: eşimle kavga etttik telefonda sebeb yine maddi bebegim 33 haftalık oldu bugüne kadar kıyafet dışında pek bişey almadık şimdi alınacaklar başladı ya bizimkinin karnına agrılar girdi yine nasıl bir adamsa ilk çocugu ama o cocugun bişeyleri eksik olmazsa rahat etmicek :ssz: napıyım bilmiyorum ya aman eksik olsun dicem o ne derse onu yapcam ya da direnip çatır çatır yaptırıcam gece gece aglattı kapattı telefonu offffffffff offffffffff :31:

Canım sıkma canını, bak ne güzel sınavı da kazandın işe de başlıyorsun hiç takma, almazsa da kendi maaşınla kendin alırsın. Ne enteresan insan kendi yaşadıklarını çocuğuna yaşatmak istemez seninki de tam tersiymiş.. Sen diren bence bebeğin için ve aldırabildiğini aldır.

Herkese günaydın arkadaşlar :3:

günaydın kızlar hayırlı sabahlar bol bol tekmeli günler

Günaydın şekerler :16:

cool geldi mi oyun halın? Benimki geldi çok güzelmiş iyi ki almışız :16:

kızlar hepinize sağlıklı,huzurlu,mutlu günler.İşe cok zor gelmeye basladım,şu 1 ay da gecse süper olucak :))

aynen canım yaa ben de çok zor geliyorum resmen gün sayıyorum :(

herkese günaydın,

bugün moralim çok bozuk, bebeğimin doğumuna 2 aydan az kaldı, sanırım beni tanıyanlar biliyordur evden dışarı çıkamıyorum,bebeğin ihtiyaçlarının bir kısmını annem alıyor, bikısmını kayınvalidemler alıyor, bize düşen biberon, emzik vs. ıvır zıvır düşüyor ben büyükbir heyecanla bunları araştırıyorum, ramazandan önce eşime hadi alalım dedim ilgilenmedi, ramazanda zaten kardeşim bizde kaldı diye benimle nerdeyse hiç konuşmadı, bayramda bakalım dedim ilgilenmedi, dün akşam dedimki bana randevu ver, sinili olmadığın bana bağırmayacağın bir günde şu alışverişimizi yapalım dedim, sert cevap verdi ve çıktı o dadan, bütün gece üzüntümden ağladım :( nedense eşim herşeyi burnumdan getirmekten zevk alıyor :( sonra hadi yapalım, bende soğumuş oluyorum :( karar verdim alınacakların listesini çıkartıcam markaları ve fiyatlarıyla birlikte anneme vericem o alsın, internetten almak zorunda olduğum şeyleride kaynıma aldırıcam, parasını veririm alır nolcak..eşimde otursun poposunun üzerine rahatı bozulmasın beyefendinin....
günaydın canım;) aldırıcam başkalarına diyorsun başka yol bırakmıyor anlaşılan ama iyice sorumsuzluğa alışıyor eşin. İlerde çocuğunun okul ihtiyacı vs. arttıkça da aynı şeylerle karşılaşabilirsin. Bir yolu yok mu bunun sinir oluyorum böyle sorumsuz adamlara... ailesi konuşmuyor mu hiç... maddi durumu nasılki eşinin bu bir neden olabilir mi acaba?

Yok Dr'um biliyor. Her gittiğimde teyid ediyor kullandığım ilaçları demir ve kalsiyum hapı kullanıyorum.
Vitamin olarak decavit vermişti. sanırım bilmiyorsun canını sıkmak istemem ama elevitin içinde domuz yağı bulunuyormuş. Ben buradan okumuştum. İnanamamıştım özellikle Druma sordum doğru dedi.

Canım içinde domuz yağı bulunması benim için sorun değil. Çünkü kullandığımız ilaçların içinde bilmediğimiz bu tür şeylerden var. Bu sadece bilineni o kadar. Şifa niyetine yiyilip içilenden insana ne zarar gelebilir ki. Ben uzun zamandır kullanmıyordum, enerjim düştü, elimi kolumu kaldıramadım. Şimdi kullanıyorum. Sağlık bakanlığının hamileyken ve emzirirken verdiği vitamin ilacı bu.

herkese günaydın,

canım eşin neden böyle davranıyor gerçekten anlamıyorum.. bir çözüm yolu mutlaka olmalı. Bebek senin olduğu kadar onun da bebeği.. Bu kadar ilgisiz olması çok ilginç.. Al bilgisayarı eline aç interneti otur yanına bak şunu alıyorum bunu alıyorum diye ona da gösterip al bence

Canım sıkma canını, bak ne güzel sınavı da kazandın işe de başlıyorsun hiç takma, almazsa da kendi maaşınla kendin alırsın. Ne enteresan insan kendi yaşadıklarını çocuğuna yaşatmak istemez seninki de tam tersiymiş.. Sen diren bence bebeğin için ve aldırabildiğini aldır.

Günaydın şekerler :16:

cool geldi mi oyun halın? Benimki geldi çok güzelmiş iyi ki almışız :16:

aynen canım yaa ben de çok zor geliyorum resmen gün sayıyorum :(

Dün iş yerime gelmiş canım ama ben izinli olduğum için bugün teslim alabildim tabi iş yerinde açamadım henüz:) Ama sen beğendiysen kesinlikle çok güzeldir,eminim.Bebişlerimiz güle güle oynasınlar canım :emir_bebek:

herkese günaydın,

Eşin neden bu kadar isteksiz? Hep böyle miydi? Belki bu ara başka bir şeylere canı sıkılıyordur. Belki işleri yolunda gitmiyordur..
Allah yardımcın olsun. Ayrıca kardeşin sizde kaldıysa ne olmuş ki, benim bütün ailem iki hafta bende kaldı. Eşin anlayışsız davranmış ama oturup konuşmakta fayda var..

Dün iş yerime gelmiş canım ama ben izinli olduğum için bugün teslim alabildim tabi iş yerinde açamadım henüz:) Ama sen beğendiysen kesinlikle çok güzeldir,eminim.Bebişlerimiz güle güle oynasınlar canım :emir_bebek:

eveeet çok beğendik dün akşam açtık eşimle çok güzel, kaliteli ve oyuncakları falan çok şeker :16: amin canım inşallah, Allah bize o günleri de göstersin..

kızlar hepinize sağlıklı,huzurlu,mutlu günler.İşe cok zor gelmeye basladım,şu 1 ay da gecse süper olucak :))

Beni de uykusuz uykusuz işe gelmek çok yoruyor.Geceleri sıcaktan ve terlemekten uyuyamıyorum, ertesi gün iş yerinde esnemekten ve gözlerimin acısından çok zorlanıyorum.Evde de sıkılacağız gibi geliyor ama gece uyuyamadığımızda ne güzel öğlen uykusu yaparız :)

Beni de uykusuz uykusuz işe gelmek çok yoruyor.Geceleri sıcaktan ve terlemekten uyuyamıyorum, ertesi gün iş yerinde esnemekten ve gözlerimin acısından çok zorlanıyorum.Evde de sıkılacağız gibi geliyor ama gece uyuyamadığımızda ne güzel öğlen uykusu yaparız :)

evet canım evdede sıkılıyor insan aslında ama ben bayram tatilinde saat 3 gibi 1,2 saat uyuyodum cok tatlı oluodu o uyku valla .nese az kaldı artık dün meleğime bişeyler daha aldık sabah kalkıp onları görünce çok mutlu oldum .kendisi gelmeden eşyaları bile beni cok mutlu ediyo .Allahım hepimize sağlıkla kullanmayı nasip etsin,inşallh.

günaydın canım;) aldırıcam başkalarına diyorsun başka yol bırakmıyor anlaşılan ama iyice sorumsuzluğa alışıyor eşin. İlerde çocuğunun okul ihtiyacı vs. arttıkça da aynı şeylerle karşılaşabilirsin. Bir yolu yok mu bunun sinir oluyorum böyle sorumsuz adamlara... ailesi konuşmuyor mu hiç... maddi durumu nasılki eşinin bu bir neden olabilir mi acaba?

canım eşin neden böyle davranıyor gerçekten anlamıyorum.. bir çözüm yolu mutlaka olmalı. Bebek senin olduğu kadar onun da bebeği.. Bu kadar ilgisiz olması çok ilginç.. Al bilgisayarı eline aç interneti otur yanına bak şunu alıyorum bunu alıyorum diye ona da gösterip al bence

şu günlerde maddi durumumuz çok parlak değil, büyük bir borç ödedik ve bu hafta borcumuzun son kısmını tamamlıcaz inşallah ama çok şükür Allaha durumumuz kötüde değil, birkaç aylık sıkışıklıktan sonra atlatılacak bir durum, zaten benim alacağım şeylerde maksimum 500 tl tutar, eşim maalesef değişik biri içinde ne yaşıyor bilmiyorum, herşeyden bıkmış gibi, benide hayattan soğutuyor, bir elinde cep telefonu, bir elinde tv kumandası önünde bilgisayarı varsa mutlu, sanırım kendi almak istediği şeyleri alamıyor diye kendince bir gurur yapıyor bu da bana çok saçma geliyor, sonuçta ev aldık bu da oğlumuz için yaptığımız bir yatırım, üstelik evi alırken o stres yapmasın diye evi sen düşünme parasını ben ödicem dedim ve çok şükür borcu bitirdim sadece tapu masrafları beni biraz aştı ondan yarısını borç olarak alıyorum taksit taksit ödicem, daha ne yapabilirim bilmiyorum :( o sürekli şikayet eder herşeyden, Allah bize evlat vermiş , ev vermiş , iş vermiş, aş vermiş daha ne olsun

aileside bir şey yapamazki değişik bir tip işte , en basitinden örnek vereyim evin badana yapılması gerekiyor, ramazandan önce yatak odasını zarzor boyadı, annesi kardeşleri 50 kere dediler yardım edelim bitsin diye, yatak odasının tavana yakın kısmına şerit halde kağıt yapışacak, kağıdıda aldı ki yine onu almayada zorla surat yaparak gitti 1,5 ay oldu hala o kağıt duvara yapışacak :((( ve daha salon,mutfak, koridor boyanacak hiç konusu bile geçmiyor, sürekli yorgun beyefendi, doktora git vitamin al kendine bak diyorum o da yok... o zaman adam tut 2 günde boyar diyoruz onada hayır diyor, yani delirmemek elde değil maalesef,

hadi herşeyi geçtim ama insan bebeği için olsun biraz canlanır, gidip mağaza mağazada dolaşmıcaz, zaten çoğu şeyi araştırıp belirledim, maksimum 2-3 saatte bitecek bir şey için bile üşeniyor, zaten liste çıkarttığımdan beri tersliyor beni duyanda sanacak ki listemde altın kaplama beşik, bulunmaz hint kumaşından bebek giysileri var, çok mutsuzum .........

Back
X