Kızlar yoldan geldim ve düğüne gideceğim birazdan, geçmişi okuyamıyorum o nedenle. Bu sabah kontrolümüz vardı. Çok şükür herşeyi iyi çıktı oğlumun. 12-13 kilo almışım, doktorum "Seni seniiii, hiç 57 kilo oldun mu sen hayatında?" diye serzenişte bulundu kibarca, çaktım köfteyi. Biraz abartmışım yemek olayını. Sonra oğluma bakınca "Aferin kız, maşallah sana. Hiç beklemezdim senden böyle tosuncuk. Maşallah çok iyi gelişimi." dedi.
Kilosu benim doğduğumdaki kilom kadar neredeyse, Allah nazarlardan saklasın hepimizin yavrusunu.
Boşuna yemedim o yemekleri doktorum dedim ben de
Doğum tarihimiz 11 Ekimden 1 Ekime kaydı. Zaten 1 Ekim istiyordum, doğumgünüm benim o gün. 1 Ekimde yapalım o zaman dedi. Şimdilik kısmetse 1 Ekim gibi görünüyor doğum tarihimiz.
Yazlığa geri dönmemde, seyahat etmemede sakınca var mı dedim, 36. haftaya kadar istediğin yere git gez yüz eğlen dedi.
Haftaya cuma 32. hafta çalışabilir raporunu yazlığın oradaki hastaneden al dedi.
Başka başkaaa kan tahlillerimin sonucunu henüz bakmadım. Dahiliye doktorum 5 tüp kanımı aldırdı. İnşallah sonuçlar da iyi çıkar.
Yemek yiyip, düğüne kaçıyorum. Sonra okuyacağım geçmişi. Hoşçakalın teyzeleri. Öptük hepinizi.

Yazlığa geri dönmemde, seyahat etmemede sakınca var mı dedim, 36. haftaya kadar istediğin yere git gez yüz eğlen dedi.
Haftaya cuma 32. hafta çalışabilir raporunu yazlığın oradaki hastaneden al dedi.
Başka başkaaa kan tahlillerimin sonucunu henüz bakmadım. Dahiliye doktorum 5 tüp kanımı aldırdı. İnşallah sonuçlar da iyi çıkar.
Yemek yiyip, düğüne kaçıyorum. Sonra okuyacağım geçmişi. Hoşçakalın teyzeleri. Öptük hepinizi.