• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar yoldan geldim ve düğüne gideceğim birazdan, geçmişi okuyamıyorum o nedenle. Bu sabah kontrolümüz vardı. Çok şükür herşeyi iyi çıktı oğlumun. 12-13 kilo almışım, doktorum "Seni seniiii, hiç 57 kilo oldun mu sen hayatında?" diye serzenişte bulundu kibarca, çaktım köfteyi. Biraz abartmışım yemek olayını. Sonra oğluma bakınca "Aferin kız, maşallah sana. Hiç beklemezdim senden böyle tosuncuk. Maşallah çok iyi gelişimi." dedi. :nazar: Kilosu benim doğduğumdaki kilom kadar neredeyse, Allah nazarlardan saklasın hepimizin yavrusunu. :nazar: Boşuna yemedim o yemekleri doktorum dedim ben de :1: Doğum tarihimiz 11 Ekimden 1 Ekime kaydı. Zaten 1 Ekim istiyordum, doğumgünüm benim o gün. 1 Ekimde yapalım o zaman dedi. Şimdilik kısmetse 1 Ekim gibi görünüyor doğum tarihimiz.

Yazlığa geri dönmemde, seyahat etmemede sakınca var mı dedim, 36. haftaya kadar istediğin yere git gez yüz eğlen dedi.

Haftaya cuma 32. hafta çalışabilir raporunu yazlığın oradaki hastaneden al dedi.

Başka başkaaa kan tahlillerimin sonucunu henüz bakmadım. Dahiliye doktorum 5 tüp kanımı aldırdı. İnşallah sonuçlar da iyi çıkar.

Yemek yiyip, düğüne kaçıyorum. Sonra okuyacağım geçmişi. Hoşçakalın teyzeleri. Öptük hepinizi. :49::emir_bebek::nazar:

cnm senın erken doğum rıskın noldu?ben kacrdım sanırım.ne zamandır sorcam soramadm varmı bır gelısme

Canim suan icin iyi iki hafta once doktora gittim bebeğin başı midemin altindaydi yani donmus oturur vaziyetteydi progestani bire dusurdu sadece gece yatarken iciyorum iki hafta daha kullanip birakicam ama doktor yinede agir is yapma dedi simdilik hersey yolunda zaten doktorum 34.cu haftadan sonra bebek gelsede sikinti olmaz diyor iki hafta sonra rendavum var zaman durdu sanki nasil gecicekse simdilik haberler böyle canım düşündüğün için çok sağol

Kızlar yoldan geldim ve düğüne gideceğim birazdan, geçmişi okuyamıyorum o nedenle. Bu sabah kontrolümüz vardı. Çok şükür herşeyi iyi çıktı oğlumun. 12-13 kilo almışım, doktorum "Seni seniiii, hiç 57 kilo oldun mu sen hayatında?" diye serzenişte bulundu kibarca, çaktım köfteyi. Biraz abartmışım yemek olayını. Sonra oğluma bakınca "Aferin kız, maşallah sana. Hiç beklemezdim senden böyle tosuncuk. Maşallah çok iyi gelişimi." dedi. :nazar: Kilosu benim doğduğumdaki kilom kadar neredeyse, Allah nazarlardan saklasın hepimizin yavrusunu. :nazar: Boşuna yemedim o yemekleri doktorum dedim ben de :1: Doğum tarihimiz 11 Ekimden 1 Ekime kaydı. Zaten 1 Ekim istiyordum, doğumgünüm benim o gün. 1 Ekimde yapalım o zaman dedi. Şimdilik kısmetse 1 Ekim gibi görünüyor doğum tarihimiz.

Yazlığa geri dönmemde, seyahat etmemede sakınca var mı dedim, 36. haftaya kadar istediğin yere git gez yüz eğlen dedi.

Haftaya cuma 32. hafta çalışabilir raporunu yazlığın oradaki hastaneden al dedi.

Başka başkaaa kan tahlillerimin sonucunu henüz bakmadım. Dahiliye doktorum 5 tüp kanımı aldırdı. İnşallah sonuçlar da iyi çıkar.

Yemek yiyip, düğüne kaçıyorum. Sonra okuyacağım geçmişi. Hoşçakalın teyzeleri. Öptük hepinizi. :49::emir_bebek::nazar:

Canim oncelikle maşallah guzel haberler getirdin.bisey merak ettim neden dogum tarihin one alindi sezeryanmi olacaksın

sagol canım :16: senin karnı daha mı küçük :53: maşallah o zaman rahatsın :49: ben bayagı bayagı kaldıramıyorum artık totoyu :9::9::nazar:

Senin karnından biraz küçük canım. Şekli aynı:) ben yataktan zor kalkıyorum:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hahaha 30 o kadar değil de 31 baya koymuştu :53: her yaşın kıymetini bilmek lazım canım, hayatı dolu dolu yaşamak lazım.. Çok şükür hayatımızın anlamlarından birini taşıyoruz karnımızda Allah diğerlerinin de kıymetini bilmeyi, şükrü unutmamayı nasip etsin..

Amin. Allahıma şükürler olsun. Allahım isteyipte olmayan herkese nasip etsin bebek sahibi olmayı. Amin.

Valla canım genc anne olmanin avantajini yaşıyorum bende senin yaşındayken ilk cocugumu kucagima aldım sende benim yaşıma geldiğinde bunun farkina varicaksin

Benim de senin şimdiki yaşında 3. Bebişim olur belki:)))

Canim oncelikle maşallah guzel haberler getirdin.bisey merak ettim neden dogum tarihin one alindi sezeryanmi olacaksın

Sağol canım. Evet, öyle istiyorum. Bakalım hayırlısı. Gerçi ultrasonda doğum tarihi 1 Ekim çıktı. Yani sattan 10 gün önce. Ama neye göre sezeryan tarihi veriliyor bilmiyorum. Erkenci davranıp başak burcu olmasın diye dua ediyorum. Zamanında sağlıkla gelsin hepsi inşallah.

Kızlar karnım ağırlaştı. Sağdan sola dönemiyorum yatarken. Birde karnım gün içinde sık sık şişip geriliyor yani kasılma oluyor. Yürürken alta baskı yapıyor. Bebek ters durduğu için idrar kesesine rAhimağzına baskı yapıyor tekme atıyor. Çok rahatsız oluyorum idrarım kaççak gibi bide ağrı oluyor... Korkuyorum... Özellikle gün içinde kasılmayı sık yaşayan var mı?

İlk doğum gerçekleşti miii..Çok heyecanlandım şimdi, nedense çok da korktum.Önümüzdeki ay bekliyordum böyle haberleri.İnşallah bebek de annesi de sağlıkla hastaneden evlerine dönerler.Topiğimizin ilk bebeği geldi,gözümüz aydın :)

Oyun halısının markası Tiny Love Gym.İlk aydan itibaren kullanılabilir diyor.Gerçi ilk aylarda bebişlerin görme yetisi çok iyi değil ama :)

Tatlım benim de bütüm umudum Eylül'de.Bu kadar sıcak olacağını düşünmüyorum,gerçi mevsimlerin de özellikleri değişti ama yine de böyle olmaz.Dayanın kızlar az kaldı :)

Ben de yarın göreceğim canım bebişi,3 haftadır görmüyoruz.Erken doğumlar,beklenmedik rahatsızlıklar beni tedirgin etti.İnşallah hepimiz iyi haberlerle geliriz doktordan...

Dün çok üzülmüşüm galiba sıcaktan nasıl uyuyacağım diye düşünüp durdum , ama gece şükürler olsun mışıl mışıl uyudum :46: Bugünde hava serinledi :)
Ağustosu bir atlatalım da hayırlısıyla eylül umarım serin olur

Bence bi tane daha hastane çıkışı al bir de 5li body setleri oluyor ya onlardan al uzun kollu, zaten altlı takım almıştın bence yeter. C&A ya da bakabilirsin orda da güzel oluyor ve çok kaliteli canım.

Öyle yapayım canım doğru diyorsun :) Cumartesi dem stocka gideyim badileri oradan alırım , bir ara gittim beden yoktu belki gelmiştir

ben DRkagan kocatepeden dinledim videoda canım yanlış hatırlamıyosam topikleri bilmem ama nette var bak bunuda kopyaladım buraya
Gebelikte cinsel ilişkinin, eğer başka engel teşkil eden etmenler olmadığı sürece, bebek açısından herhangi bir sakıncası yoktur. Hatta gebelikte cinsel ilişkinin doğumu kolaylaştırıcı bir etkisinin olduğu da belirtilmektedir. Çünkü bu cinsel ilişkinin doğum sürecinde kasları doğuma hazırlayan yönü bulunmaktadır.

senin durum farklı canım lekelenme erken dogum enfeksiyon durumunda yasak zaten bende bi sorun yok ama artık istesekte göbiş müsade etmicek heralde kocaman oldu :49::27: bildiğim tek şey bu konuda gögüsler uyarılmamalıymış dogumu tetikleyebilirmiş :34:

Doktora bir sormak lazım ama ben utanırım soramam :17: o da ne höd söylese ya ben sormadan :)
Ama ben kızımın kafasının oralarda olduğunu bile bile yapamam , piskolojik sanırım

Hanımlar iyi akşamlar herkese :) bugün kü yazıları okuyorum da maşallah ne güzel hatunlar var bizim topikte resimlerinizi gördüm tek tek alıntı yapamadım ama harikasınız :46:

Maşallah canım kontrolün güzel geçmiş.. tosununa da nazar değmesin :nazar: :emir_bebek:

Sağol canım. Evet, öyle istiyorum. Bakalım hayırlısı. Gerçi ultrasonda doğum tarihi 1 Ekim çıktı. Yani sattan 10 gün önce. Ama neye göre sezeryan tarihi veriliyor bilmiyorum. Erkenci davranıp başak burcu olmasın diye dua ediyorum. Zamanında sağlıkla gelsin hepsi inşallah.

Canim benim normalde doğum tarihim 22 ekim ama sezeryan olacagi için 10 ekimde aliriz dedi ama kafami kurcalayan bisey varki ultrason kagidindada normal dogum 1 ekim cikiyor merak ettigim benim kendi doğum tarihim gelmefen sancim baslarmi acaba bu konuyu doktoruma sorucam senin eger sezaryen olursa 1 ekim cok normal canım

Oğlun iyiymiş çok şükür:) gözün aydın:) doğum tarihin de benim beklenen doğum tarihim:) belki benim normal doğumla senin sezeryan doğum aynı zamanlarda olur kimbilir:) hayırlısı olsun:)

Hanımlar iyi akşamlar herkese :) bugün kü yazıları okuyorum da maşallah ne güzel hatunlar var bizim topikte resimlerinizi gördüm tek tek alıntı yapamadım ama harikasınız :46:

Canım geçen eklediğim fotoğrafı görememiştin:) bugün senin için çektim:)
33. Haftamızda Cihangirimle ben:)
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407439210.495486.webp

Kızlar karnım ağırlaştı. Sağdan sola dönemiyorum yatarken. Birde karnım gün içinde sık sık şişip geriliyor yani kasılma oluyor. Yürürken alta baskı yapıyor. Bebek ters durduğu için idrar kesesine rAhimağzına baskı yapıyor tekme atıyor. Çok rahatsız oluyorum idrarım kaççak gibi bide ağrı oluyor... Korkuyorum... Özellikle gün içinde kasılmayı sık yaşayan var mı?

ben de yaşıyorum Cnm karnın tas gibi bunun için mg başladı doktorun ama hala devam ediyor sertlik bazen karnının bi tarafını sisiriyo bebis sahada sertlesio.bu sertlesmeler erken sancinin belirtisi olabiliyormus.oyuzden bende tedirgin oldum yarin kontrolum var bakalım ne diyecek doktor

Canım geçen eklediğim fotoğrafı görememiştin:) bugün senin için çektim:)
33. Haftamızda Cihangirimle ben:)
Eki Görüntüle 1212734

Maşallah :) O kadar güzel bir göbüş ki bu hiç dağılmadı , yaymadı . Karnında var sadece çok tatlısınız şekerler

Maşallah :) O kadar güzel bir göbüş ki bu hiç dağılmadı , yaymadı . Karnında var sadece çok tatlısınız şekerler

Canım benim ya çok teşekkür ederimmm:)) seni bi türlü göremedim:) sende facebook yok mu? Oradan ekleşseydik:) seninle laleyi ekleyemedim. Lalenin face yokmuş. Sende varsa eklemek isterim:)

Back
X