Sende mi paylaştın foto bak ben kaçırdım
evet canım ilk fotom :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende mi paylaştın foto bak ben kaçırdım
lütfenn gerçekten tavsiyelerinize ihtiyacım var...
Saol cnm bugün herkes göbeğini ekliyor senden de bekliyoruz :))
kızlar hepinize cok teşekkür ederim ama bende malesef 11 kilo alarak hayatımın rekor kilosuna ulaştım 76 kgyum :)) ama dediğiniz gibi belimden hiç kilo almadım arkadan gören hamile değilsin dio vücut yapısıyla alakalı .sizlerde göbişlerinizede bayıldım ,çok sevimliler maşallah hepimize![]()
Eki Görüntüle 1213276 Eki Görüntüle 1213276 dün çektim bu fotoyu kızlar?acaba becerebildimmi???
Nasıl 17 kilo almış olabilirsin ya acaba karıstırıyormussun basta ki kilonı yada gercekten 30 kilo falanmıydın
Aynı kiloda sayılırız sen de hiç belli etmiyorsun maşallah... benim de rekor kilom şimdiye kadar yakınından bile geçmemiştim. Sen gayet normal almışsın 11 kilo. Böyle devam et bence...
İşte buldum seni :) elbisene bayıldım göbişli cok güzel duruyor maşallah diyorum ben size :)
Nasıl 17 kilo almış olabilirsin ya acaba karıstırıyormussun basta ki kilonı yada gercekten 30 kilo falanmıydınbide bana göstermiyorsun derler şahanesin bence :)
İşte buldum seni :) elbisene bayıldım göbişli cok güzel duruyor maşallah diyorum ben size :)
Nasıl 17 kilo almış olabilirsin ya acaba karıstırıyormussun basta ki kilonı yada gercekten 30 kilo falanmıydınbide bana göstermiyorsun derler şahanesin bence :)
Walla canim tatilden dun aksam dondum o yuzden suan bunalimdayim:) en kisa zamanda foto cekip yuklerim:)
Bu da biz :) 30+5 teyiz..
Eki Görüntüle 1213158
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Eki Görüntüle 1213276 Eki Görüntüle 1213276 dün çektim bu fotoyu kızlar?acaba becerebildimmi???
Çarşamba günü kontrolümüzde dr videoyu cd ye çekecekti ama nazlı oğlum nur yüzünü bize göstermedi.. elleriyle hep yüzünü kapattı..
hepinize maasallah subhanallah Rabbim nazarlardan kem gozlerden sakinsin hepiniz cok tatli gorunuyosunuz
zirka o nasil bir hareket oyle yaramaz sey cok guldumilk baslarda minik minik gobuslerimizi paylasiyodum simdi hepimizin maasallah i var onden onden gidiyolar ben burdayim diyolar Rabbim kucagimizda da sevindirir insallah
Çarşamba günü kontrolümüzde dr videoyu cd ye çekecekti ama nazlı oğlum nur yüzünü bize göstermedi.. elleriyle hep yüzünü kapattı..
hepinize maasallah subhanallah Rabbim nazarlardan kem gozlerden sakinsin hepiniz cok tatli gorunuyosunuz
zirka o nasil bir hareket oyle yaramaz sey cok guldumilk baslarda minik minik gobuslerimizi paylasiyodum simdi hepimizin maasallah i var onden onden gidiyolar ben burdayim diyolar Rabbim kucagimizda da sevindirir insallah
Amin canım..
Göbekler kocaman oldu hepimizin.. Birşey kalmadı zaten heyecan artıyor artık :)
Hepinize kocaman bir maşallahGerçekten ne kadar güzel hamileler var topiğimizde 18 kilo aldım diyen bile incecik maşallah..
Hepiniz çok güzelsiniz maşallah bende resim yükleyeceğim en kısa zamanda bende toplam 8 kilo aldım bakalım belli mi![]()
Saol canım :))
Sen doğumdan sonra eski halinden daha ince olursun bence :))8 kilo zaten bebek plesanta vücudundaki artan kan miktarı v.s. dir...
Ne kadar da güzel rahat bir hamilelik inş. 2. de ben de öyle olurum...
maalesef yok canım face hesabımLale facen yokmu? Varsa özelden isim soyismim yazsana bana ekliyim seni de
Çok kıskandık sonu olarak fotoğrafımızı yüklemeye karar verdik Buda bizim fotoğrafımız :) kardeşim çekti sağolsun :)
Eki Görüntüle 1213470
Ohh ohh maşallah göbişleree bak çok güzeller alıntı yapamadım hepiniz iyisiniz vallaa :)
buarada randevum vardı ama ne iyi nede kötü diyebilirim muayne etmedi beni ultrason için gün verdiler 21ağustosta gidicem ultrason çekilcek 3. Düzey + 25 ağustosta gidicem fetal eko yapılacak kardiyolojı bölümünde 28 ağustosta da sonuçları göstermeye gidicem çok saçma yaa sabahtan beri koşturdum ordan oraya resmen. şimdide işe geldim isyanlardayım çok fena yoruldum ayaklarım davul gibi oldu resmen![]()
Çok kıskandık sonu olarak fotoğrafımızı yüklemeye karar verdik Buda bizim fotoğrafımız :) kardeşim çekti sağolsun :)
Eki Görüntüle 1213470