• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Kızlar biz geldik:) oğluşum çok iyi çok şükür:) 4 boyutlu süper bir şeymiş ya oğlumun yüzünü ayaklarını her şeyini apaçık gördük. Eşim de çok şaşırdı :)))) biz ilk defa 4 boyutlu gördük:))) ağzını oynattı iki kere:) doktor sıvıyı içiyor ya ondan oynatıyor dedi:))) fotoğraf da aldık:) babası gibi tombik yanaklı:)) ayakları da kocaman görünüyor:))) 2.065 kilo 45 cm boyunda:) oğlum doğum pozisyonunda ama plesanta önde. Bunu takip edicez. Rahim ağzında olmaya devam ederse normal doğum olmaz dedi. İnşallah plesanta yerini değiştirir. Kordondaki kan akışlarına baktı. Onlar da normal çok şükür. Suyu da iyi. Allahıma şükürler olsun ya oğluma aşık oldum o kadar şirin ki:) bir an önce doğurmak istiyorum yavrumu:)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne güzel haberler böyle :)) Kilosu boyu maşallahlık:nazar:
Bu kadar net bebeğini görmen ne hoş.. Ben de 18'inde görücem inş.Çok merak ediyorum...

Merhaba kızlar
Bugün kontrolümüz vardı biraz canım sıkıldı tansiyonum 13 e 9 çıktı dr biraz yüksek buldu 1 hafta boyunca tansiyonunu takip et böyle devam ederse hemen gel dedi preeklemsi geldi aklıma hemen ama drum öle bişey demedi sadece takip et dedi bu arada maşallah gelişimi 2 hafta önden gidiyo
Sonrasında eve geldik üst komşum hastaydı ona bi bakayım dedim çıktım birden ter bastı gözlerim açılmamaya başladı ve ensemden bi ağrı girdi hemen kalktım eve geldim uzandım bu arada melek yavrum hep hareketliydi baktım ii değilim acile gittik 11e 7 çıktı dr endişelenme dedi gayet normal preeklemside anormal şişlikler oluyomuş ki benim normal ama yinede tırstım ya aranızda bu durumu yaşayan var mı acaba

Çok geçmiş olsun canım, Evet endişelenme hiç..Sen huzurlu olursan tansiyonun da düzelecektir zaten :)
Bebeğine de maşallah 2 hafta önden gitmesi ne güzel:nazar:iyi beslenmiş belli ki :))

ya sorma!
geçen ben de öyle oldum üzüldüm..
park yatak bir de hastane çıkışı vardı. hadi park yatak uygun fiyatla belki de başka model ama beğendiğimiz bir park yatak aldık.

ama o kırmızılı balık hastane çıkışı içimde kaldı.. 60tl bile değildi 100 tl olmuş şimdi..başka hastane çıkışlarına bakıyorum ama içime sinmiyor.aklım hep onda.

zaten siteye girilmiyor gıcık oluyorum. dün byakıyım dedim indirim falan var mı. o anket halen geçmemiş.. ben ne yaparsam yapıyım geçmiyor. gıcık ediyor.

hem hastane çıkışı hem de siteye girememe yüzünden gıcık oluyorum ebebek e.

uff sorma bnm alacağm da 49du şmdi mübarek 109.. neyse biraz daha bakınaym diyorum daha uygununu bulana kadar.. indrm görürsenz aklnzda olsn kzlar, hastane çıkışı bakıyorum

Arkadaşlar bu bebek malzeme çantası işi nolcak ben bir türlü karar veremiyorum. Sıradan güzel bir sırt çantası mı alsam yoksa bebek çantalarından mı alsam. Kola asılan normal çantalara bile sinir olurum fikri olan???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kraft bebek bakim çantası 1301 ablam kullanıyor cok begendm cok kullanisli bende ondan alicam acikcasi
Sirt cantalarinin kullanissiz buluyorum tercih senin:))

Canim maşallah Allah nazarlarda korusun iyi haberlerle geldin valla kiskandim bende doktora gitmek istiyorum ama daha iki haftam var.bu arada eger sezeryan olursan eylul annesi olucan eylulun 20 si gibi dogumun olur canim ama hakkinda hayirlisi nasilsa oyle olsun saglikli bi şekilde

Canim bizim topikte medipole giden bikaç arkadaş var eminim onlarda cvp yazardi ama gözden kacmistir
Hala bi hastanem ve doktorum yok istanbulunda yabancisiyim o yüzden de bu kadar zorlaniyorum acikcasi kafam o yüzden karisti nisa hastanesi hakkinda baya guzel yorumlar var ama medipolde buyuk ve donanimli bi hadtaneye benziyor hayirlisi artık ne diyim ;)

Merhaba kızlar
Bugün kontrolümüz vardı biraz canım sıkıldı tansiyonum 13 e 9 çıktı dr biraz yüksek buldu 1 hafta boyunca tansiyonunu takip et böyle devam ederse hemen gel dedi preeklemsi geldi aklıma hemen ama drum öle bişey demedi sadece takip et dedi bu arada maşallah gelişimi 2 hafta önden gidiyo
Sonrasında eve geldik üst komşum hastaydı ona bi bakayım dedim çıktım birden ter bastı gözlerim açılmamaya başladı ve ensemden bi ağrı girdi hemen kalktım eve geldim uzandım bu arada melek yavrum hep hareketliydi baktım ii değilim acile gittik 11e 7 çıktı dr endişelenme dedi gayet normal preeklemside anormal şişlikler oluyomuş ki benim normal ama yinede tırstım ya aranızda bu durumu yaşayan var mı acaba

canım o dediklerinden ben de -bizde de var ama hemen bir tanı koyma. dr birşey dememiş.
yorulmuş gerilmiş olabilirsin..
kendine dikkat et.

Arkadaşlar bu bebek malzeme çantası işi nolcak ben bir türlü karar veremiyorum. Sıradan güzel bir sırt çantası mı alsam yoksa bebek çantalarından mı alsam. Kola asılan normal çantalara bile sinir olurum fikri olan???

canım ne desem ki..
ben evdeki küçük valizi götürmeyi düşünüyorum. çok uygun olacak bana..

spor çantaları var bence onlar da uygun yanlarında gözleri olan vs aslında geniş çantalardan hepsi olur. iki tane de alabilirsin biri sana biri bebeğin için.. sadece gecelik ve hastane çıkışı konmuyor bir sürü ıvır zıvır da oluyor.hastanede ne kadar kalırız tahmin var ama yine de belli olmaz.. ayrıca durum ne olur o yüzden neler lazım olur bilmiyoruz. mümkün olduğunca herşeyi hazır olması lazım.

çünkü orada neyi nasıl bulacaksın belli değil.
sözgelimi biberon lazım oldu eşime git al desem kim bilir ne getirecek. veya süt sağma gibi.. ya da hastane bezi vs

hijyenik,kaliteli, hazır bir şekilde olsun herşey.. bir de bizim ev hastane arası uzak.. ben ilk başta kullanılacak herşeyi götürmeyi düşünüyorum.

EDİT: BEN DOĞUM ÇANTASI OLARAK ALGILAMIŞIM PARDON ..hiç düşünmedim araştırmadım.. aslında onun için de evdeki çantalardan kullanırım. o tarz kullanılacak çantalar var..

Son düzenleme:
Maşşallah cnm ☺ne guzel dimi agiz hareketlerini dilini ben de gordum en son gittigimde amniyon yutuyordu.. goz kapaklarini acti kapattii cok guzel bi duygu gercekten☺☺

Evet canım gerçekten çok farklı bir şeymiş:) şimdi böyleyse kucağımıza aldığımızda nasıl oluruz kimbilir:)

Bebişimin patiğini de bitirdim:) daha önce ördüğüm yelekle beraber fotoğrafını yüklüyorum:) ikinci yeleğim, ilk patiğim:) acemi örgüsü olsa da anne örgüsü:)
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1407525137.473174.webp

Cok sevindim canım sonunda içine sinen bi yer buldun hastanenin fiyatları da çok uygun..
Biz de yarın görücez inşallah minnoşumuzu heyecan dorukta :)

Canım inşallah sen de güzel yüzünü görür, güzel haberlerle gelirsin. Bekliyorum hayırlı haberlerini:)

Ne güzel haberler böyle :)) Kilosu boyu maşallahlık:nazar:
Bu kadar net bebeğini görmen ne hoş.. Ben de 18'inde görücem inş.Çok merak ediyorum...

Teşekkür ederiz canım:) daha güzel görüntüler senin olsun annesi:)

Hanımlar park yatak mı mobilya beşik mi? :49:

Açıkçası ben oda kurana kadar yani 8 12 aya kadar kullanmak icin elektronik besik almayi düşünüyordum arkadasim kendi besigini verdi baya güzel sallaniyor sana da öyle bir şey tavsiye ederim park Yatak cok hisil hisil ses cikariyo düzgün sallanmiyor sonradan da park olarak kullanilmiyor yine de sen bilirsin tabi ;)

açıkçası ben oda kurana kadar yani 8 12 aya kadar kullanmak icin elektronik besik almayi düşünüyordum arkadasim kendi besigini verdi baya güzel sallaniyor sana da öyle bir şey tavsiye ederim park yatak cok hisil hisil ses cikariyo düzgün sallanmiyor sonradan da park olarak kullanilmiyor yine de sen bilirsin tabi ;)

doğru diyorsun ama mağazalara baktığım zaman daha çok park yataklar var. Ve benim kuzenim de park yatak aldı çokça mumnun evinin küçük olmasına rağmen aslında benim de hoşuma gidiyor mobilyalara göre daha büyük insanın kafasını karıştırıyor. :44:

ben her haltı araştırdım zannımca hamilelikte :27::27::27::60::60::60::60::60: kızımın kafası diyince çok güldüm bebeğin oldugu yerle alakası yokmuş ama bana da öyle geliyo sanki çocugu rahatsız ediyomuş gibi düşünüyorum neyse az kaldı normal hayatımıza dönmeye kocacıklarda sabretsin azcık :1::9:

Nasıl alakası yok be , bence var :1: ben yapamıyorum içimde hareket ettiğini bile bile çok zor . Ama eğer ki dediğin gibi doğumu kolaylaştırıyorsa yapabilirim
Ben artık hurma yemeye başlıcam , bak oda kolaylaştırıyormuş , birde göğüs uçlarımı uyartıcam :52:

Bebişimin patiğini de bitirdim:) daha önce ördüğüm yelekle beraber fotoğrafını yüklüyorum:) ikinci yeleğim, ilk patiğim:) acemi örgüsü olsa da anne örgüsü:)
Eki Görüntüle 1213744

Çok güzeeelll iyi günlerde kullanın :) doktordan güzel haberlerle gelmene çok sevindim , maşallah 2 kiloyu geçmiş :nazar: plasentanın yerini ultrasonda mı gördü ? Birde bu Vera hastanesi mi canım , doğum için konuştun mu hiç

Merhabalar :) Yine resimler paylaşılmış maşallah kuzularınızla çok tatlı görünüyorsunuz
Biz bugün 32 haftamızı doldurduk çok şükür , pazartesi raporumu olup şirkete götüreceğim .
Artık bun ay bütün eksikler tamamlanmalı önümüzdeki ayda bekleyişe geçmeliyiz , normal doğum yaparım umarım

Çok güzeeelll iyi günlerde kullanın :) doktordan güzel haberlerle gelmene çok sevindim , maşallah 2 kiloyu geçmiş :nazar: plasentanın yerini ultrasonda mı gördü ? Birde bu Vera hastanesi mi canım , doğum için konuştun mu hiç

Teşekkür ederiz prenses annesi:) plesantayı ultrasonda gördü bana da gösterdi. Rahim ağzını kapatmış. Böyle giderse normal olmaz dedi. Doğuma siz mi gireceksiniz diye sordu eşim. Bi aksilik çıkmazsa ben giricem dedi. Doktorum çok güleryüzlü. Çok ısındım. Bide çok uzun gösterdi, çok hoşuma gitti:) hayırlısı olsun canım. 37. 38.Haftada da plesanta önde olursa sezeryana alır beni.

Merhabalar :) Yine resimler paylaşılmış maşallah kuzularınızla çok tatlı görünüyorsunuz
Biz bugün 32 haftamızı doldurduk çok şükür , pazartesi raporumu olup şirkete götüreceğim .
Artık bun ay bütün eksikler tamamlanmalı önümüzdeki ayda bekleyişe geçmeliyiz , normal doğum yaparım umarım

Şaka gibi ya:) önümüzdeki ay doğuruyoruz:) canım 32 haftalık raporunu SSKya da götürecek misin? Ben Pazartesi tel açıcam aslını istiyor musunuz diye. Aslında İnternet'e işlendi. Ne gerek var elden götürmeye. Hastane vera mı demişsin. Evet vera canım.

Teşekkür ederiz prenses annesi:) plesantayı ultrasonda gördü bana da gösterdi. Rahim ağzını kapatmış. Böyle giderse normal olmaz dedi. Doğuma siz mi gireceksiniz diye sordu eşim. Bi aksilik çıkmazsa ben giricem dedi. Doktorum çok güleryüzlü. Çok ısındım. Bide çok uzun gösterdi, çok hoşuma gitti:) hayırlısı olsun canım. 37. 38.Haftada da plesanta önde olursa sezeryana alır beni.

Plesanta ya baktırayım bende, pazartesi gidicem kısmet olursa Umut hastanesinden vaz geçtin o zaman . Hayırlısı olsun canım , plesanta umarım normal olur . daha var bakalım .

Şaka gibi ya:) önümüzdeki ay doğuruyoruz:) canım 32 haftalık raporunu SSKya da götürecek misin? Ben Pazartesi tel açıcam aslını istiyor musunuz diye. Aslında İnternet'e işlendi. Ne gerek var elden götürmeye. Hastane vera mı demişsin. Evet vera canım.

Aynen bende endişeli olmanın yanı sıra bir an önce hayırlısıyla doğurmak istiyorum tabi zamanında . Ben sgk yı aradım getirmenize gerek yok dedi
Ama ben götürmeyi düşünüyorum yinede . İnternete güvenemem elektronik ortam unutula da bilir , ben kendimde götürürüm bir şey olmaz .
Raporunu bu gün alacaktın aldın mı ?

Back
X