• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
günaydınlar,

herkse mutlu huzurlu hafta sonları diliyorum..

canım şimdi ikisini de en fazla 2 yaşına kadar kullanıyorsun. bütçen mobilyayı kaldırıyorsa mobilya al.. ama park yatakla da birkaç kez de olsa oynma şansı oluyor.. park yatak da iyi oluyor. Ayrıca yaklaşık 2 yaşına kadar yanımızda olacağı için bebek yani genelde yatak odaya park yatağın sığdırma şansın oluyor. taşıma vs durumları da daha rahat..

mobilya alıp da büyüyenlerden alırsan daha fazla kullanabilirsin tabi..yeğenime geçen aylarda açtılar. çok sevdi. odasında uyumayı falan seviyor. ancak şu da var.bana küçük gibi geliyor. yani yeğenime.. yeğenim 5 yaşına girdi. aslında normalde olabilir. belki 5 yaşına kadar iyi ama ondan sonra biraz büyük yataklardan da alınabilir gibi.malum deli yatıyorlar.

çok şirin olmuş annesi.. güle güle giysin bebeğin.

başka siteden falan da bakıyorum. bebeci gibi bir yer biraz daha uygun. ama ürünler nasıl bilemem tabi.. indirimleri takip etmek uygunsa hemen almak lazım artık..

canım çok geçmiş olsun.. allah korumuş sizi.. ..
inşallah hareket eder canım. birşeyler ye .. yemek ye vs o zaman hareketleniyor benim kızım..

canım 3-4 aylıktan sonra çok etkilemiyormuş antibiyotik.. kullanmasan daha iyi kullanmak zorunda olduğun için kullanmak en doğrusu.. zaten kısa süreli kullanırsın veya hamilelerde kullanılan antibiyotiklerden vermişlerdir.. canım yemene içmene dikkat et.. bol yoğurt ye.. antibiyotiğin kötü etkisini alsın..

canım senin serum bitti mi..ne oldu.. dün aklıma geldi bir soruyum dedim.

Son 2 tane kaldı canım doktor 3-4 gün ara ver dedi şimdi haftasonuna girdik pazartesiden sonra yeniden başlayacağım ama bitsin artık gercekten dayanamıyorum ben o serumlara mahvediyor beni, bana cok ağır geliyor beni boyle yapan kızımı ne şekle sokuyordur acaba

Kusura bakmayin kizlar telefondan tek tek alinti yapamadim, hepinize cok tesekkur ederim :)
Masalimiz 1674 gr 41 cm olmus :) sag taraftaki direnc duzelmis cok sukur 32 hafta olunca kesicem coraspini. Bu gidisle 3200-3500 arasi dogar dedi :) normal dogum olacak insallah bir sorun yokmus :)
Haftaya cts gidip calisabilir raporumu alicam. İdrar tahlili istedi. Yine yuzunu gostermedi utangac kizim :( bir sonraki randevumuz 2 hafta sonra.. Bizden haberler bunlar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah Masal hanıma,2 haftada bir gitmekte iyi oluyor sıksık görüyoruz bebişleri :)

Kusura bakmayin kizlar telefondan tek tek alinti yapamadim, hepinize cok tesekkur ederim :)
Masalimiz 1674 gr 41 cm olmus :) sag taraftaki direnc duzelmis cok sukur 32 hafta olunca kesicem coraspini. Bu gidisle 3200-3500 arasi dogar dedi :) normal dogum olacak insallah bir sorun yokmus :)
Haftaya cts gidip calisabilir raporumu alicam. İdrar tahlili istedi. Yine yuzunu gostermedi utangac kizim :( bir sonraki randevumuz 2 hafta sonra.. Bizden haberler bunlar :)

Maşallah cnm nasıl sevindim anlatamam bugün iyi seyler duymaya cok ihtiyacım vardı... kuzucuk kocaman olmus baksana en son gittiginde 1 kg bile diildi masallahh Allah nazarlardan saklasın inşallahh hem seni hem de güzel kızını tatlım...
32. haftaya bu pazar giriyoruz ya önümüzdeki haftadan itibaren mi almayacaksın aspirini yoksa haftayı bitirip mi bırakacaksın cnm? demekki raporumuzu da 32. yi doldurunca alıyomusuz bende salı günü gidiyorum doktora bakiyim o bana ne zaman gel dicek...

kızlar laptop eşimle kullanıyoruz. onun ve benim ayrı kullanıcı girişimiz var yani.. çünkü ben f klavye kullanıyorum. neyse..bir prg yüklemek istedim. bu resimli müzik video yapmak için..eşimin doğum günü için..aslında normalde her pcde olan bir movie maker mı öyle birşey vardır ama bunda sisteminden kaynaklanan yok neyse.benimkinde vardı.. yine lafı uzattım:)

indirr sitesinden yükleme yaptıktan sonra virüs bulaştı. eşiminkinin kullanıcı girişinden girdiğimde ) surver 2014 diye giriş olarak görüyor. sonra tebrikler vs yarışmaya katılmak için link vs veriyor.. başka bir yere giremiyorsun.. vs.

nasıl silebilirim. netten baktım yac diye bir prg mı tarif ediyorlar ama emin olamadım.

Son düzenleme:
Oda aynı seyleri söyledi ama sigaradan falan demedi tabiki genetikmiş yapılacak birey yok dedi hareketlerini takip ediyorum işte azalma olursa doktora gitcem ve kızım alınacak şimdilik oyle cnım ama cok şükür kilo falan almış cimcime 2300 olmuş boyun 45 cm gayet iyi suanlık maşallah :)

canım ne oldu geçmiş olsun genetik olan neymiş. Birde sigara derken sigara kullanıyormusun

canım ne oldu geçmiş olsun genetik olan neymiş. Birde sigara derken sigara kullanıyormusun

Yok be canım ne sigarası. Hamile oldugumu duydugum zaman bırakmıştım tabi zor olmuştu ama şimdi nefret ediyorum Rabbim bir daha içtirmwsin inşallah. Benm doktorumun yerine salak bi doktor geldi de o duman görmüştü rahimim de sonra plesanta yaşlanması teşhisi koydu oda sigaradan oluyor dedi. Eşim bile hamile oldugum için bırakmıştı ne alaka anlamadım. Genetik olan plesanta yaşlanmasıymış canım annem de de erken yaşlanmış ben de de erkenden yaşlanıyor işte

kızlar laptop eşimle kullanıyoruz. onun ve benim ayrı kullanıcı girişimiz var yani.. çünkü ben f klavye kullanıyorum. neyse..bir prg yüklemek istedim. bu resimli müzik video yapmak için..eşimin doğum günü için..aslında normalde her pcde olan bir movie maker mı öyle birşey vardır ama bunda sisteminden kaynaklanan yok neyse.benimkinde vardı.. yine lafı uzattım:)

indirr sitesinden yükleme yaptıktan sonra virüs bulaştı. eşiminkinin kullanıcı girişinden girdiğimde ) surver 2014 diye giriş olarak görüyor. sonra tebrikler vs yarışmaya katılmak için link vs veriyor.. başka bir yere giremiyorsun.. vs.

nasıl silebilirim. netten baktım yac diye bir prg mı tarif ediyorlar ama emin olamadım.

Hiç bir fikrim yok canım zaten hiç anlamadım ben bilgisayardan falan en son benim de basıma oyle birsey geldi uğraşayım derken bilgisayarımı çökerttim hala bilgisayarcı da bilgisayarım ekran kartını mı ne yakmışım o yüzden ben bir sey diyemeyeceğim

Günaydın kızlar. Sabah sabah sormayın başıma gelenler. Güzel bir haftasonu geçirelim dedik kahvaltıya sahile gidelim oradan da e bebek mağazasına gidelim dedik soluğu acilde aldık. Çay döktüm üstüme göbeğime de geldi:( nasıl ağladım anlatamam. Çok şükür doktor iyi dedi ama hareket etmiyor kızım pek şimdi hala endişeliyim. Krem verdi biri antibiyotikli kullan dedi inş zararı olmaz. Of ya kendimi çok kötü hissediyorum şu an:(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim çok geçmiş olsun merak etme bebeğin iyidir yanık ona gecmez sdn birden panik yaptigin için hareket lerini hissetmiyorsundur

kızlar laptop eşimle kullanıyoruz. Onun ve benim ayrı kullanıcı girişimiz var yani.. çünkü ben f klavye kullanıyorum. Neyse..bir prg yüklemek istedim. Bu resimli müzik video yapmak için..eşimin doğum günü için..aslında normalde her pcde olan bir movie maker mı öyle birşey vardır ama bunda sisteminden kaynaklanan yok neyse.benimkinde vardı.. Yine lafı uzattım:)

indirr sitesinden yükleme yaptıktan sonra virüs bulaştı. Eşiminkinin kullanıcı girişinden girdiğimde ) surver 2014 diye giriş olarak görüyor. Sonra tebrikler vs yarışmaya katılmak için link vs veriyor.. Başka bir yere giremiyorsun.. Vs.

Nasıl silebilirim. Netten baktım yac diye bir prg mı tarif ediyorlar ama emin olamadım.

canım ben yardımcı olmaya çalışırım sana ama bana güvenebilirsen :)

teamwiever diye bir program var onu yüklersen bilgisayarına uzaktan bağlanırım,yani senin yerine mouse kontrolü bende olur,sıkıntıyı görmeye çalışayım, yardımcı olabilirsem çözerim,

kızlar park yatakta buna karar verdik ama bebek odasından hala emin diilim :( büyük ihtimal çilekte gördügüm o takım olcak heralde...bide atesölçerde cok kararsız kaldım off yaa alınacakları görmeden dokunmadan internetten almaya calısmak ne zormus:(

$park yatak.webp

Günaydın kızlar. Sabah sabah sormayın başıma gelenler. Güzel bir haftasonu geçirelim dedik kahvaltıya sahile gidelim oradan da e bebek mağazasına gidelim dedik soluğu acilde aldık. Çay döktüm üstüme göbeğime de geldi:( nasıl ağladım anlatamam. Çok şükür doktor iyi dedi ama hareket etmiyor kızım pek şimdi hala endişeliyim. Krem verdi biri antibiyotikli kullan dedi inş zararı olmaz. Of ya kendimi çok kötü hissediyorum şu an:(

çook gecmis olsun canım benim.astrologlar hafta sonu dolunay var aman dikkat edin diyor.bende cok takip etmem ama radyoda denk gelmiştim.

kızlar park yatakta buna karar verdik ama bebek odasından hala emin diilim :( büyük ihtimal çilekte gördügüm o takım olcak heralde...bide atesölçerde cok kararsız kaldım off yaa alınacakları görmeden dokunmadan internetten almaya calısmak ne zormus:(

Eki Görüntüle 1214134

park yatağın çok güzelmiş Cnm. bu kraftin modelimi.ebati ne kadar.bende kraft 505 alayın diyorum park yatak olarak.araştırdığım kadarıyla medisana DİE bi marka atesolcer almaya karar verdim.medikalcilerde filanca bu urun satiliyormus alman uretimiymis.genelde hep olumlu şeyler duydum.bi araştır istersen.önce braun termoscan olsun diodum ama simdi bu daha cazip geldi..

Amin. İnsan o kadar korkuyor ki. çok şükür iyiymiş ama acile gidene kadar nasıl ağladım, dua ettim. Doktor da yüzünü gösterip bak o da şaşırmış nasıl bakıyor demez mi. Çok şükür atlattık. Allah bizi ve meleklerimizi korusun.
Haftasonu moralimiz çok bozuldu işte, çenem ve dudağımı daha beter yakmışım hala yanıyor inş iz kalmaz.

Silverdin krem var canım. Benim yüzüm yanmıştı. Onu sürdüm hep. Şimdi hiç iz yok çok şükür.

teamwiever diye bir program var onu yüklersen bilgisayarına uzaktan bağlanırım,yani senin yerine mouse kontrolü bende olur,sıkıntıyı görmeye çalışayım, yardımcı olabilirsem çözerim,

canım özelden yazdım..

Çok şükür sen de güzel haberlerle geldin canım:) her şeyi çok iyiymiş çok sevindim:) normal doğuma da engel olmamasına çok sevindim:) idrar tahlilini neden istedi? Bi de senin mobilyalar geldi mi? :)

Eki Görüntüle 1214134

Yatak çok güzel canım. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin:) internetten almak zor gerçekten. Ama kolay oluyor:)

Kızlar aldığım duyumlara göre ebebekte bebek şekerleri modelleri çokmuş. Ben oraya Bakıcam. Büyük ihtimal oraya yaptırıcam. 20 tane yeter zaten. Adet yerini bulsun.

Selam Arkadaslar!Ben 33 haftalik gebeyim.Gebelik kasintisi cekiyorum.Doktorum ic hastaliklarina yonlendirdi ve ic hastaliklari doktoru da proursan isimli bir ilac verdi(agizdan aliniyor)Bu haftalarda ilac kullanmak ne derece dogru?Bu ilaci aranizda bilen daha once kullanmis olan var midir acaba?Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler..

Özelden gönderemedim. 5dk bir mesaja izin veriyor. kontörüm yok canım. face n varsa ordan yazışalım olmazsa..

Back
X