Canım 6 yıldır birlikte çalıştığım arkadaşım, ilk bebeklerinin doğumunu da Herman Bey gerçekleştirdi.Onlar çok memnun kaldılar kendisinden.Hatta herkese tavsiye ediyorlardı.Ben de 1-2 muayenesine gittim, çok sakin ve rahatlatıcı doktor.Ama o zaman ben pıhtılaşma testi istemiştim bir düşüğüm olduğu için,gerek yok dedi ve ısrarla bana gerekli tahlilleri vermedi.Ben de kendisini bıraktım.İyi ki de bırakmışım çünkü yeni doktorum bana pıhtılaşma tahlillerini verdi ve ben de kan pıhtılaşması çıktı.
Ama benim durumum farklıydı.Sorunsuz hamilelikleri olanlar için sakin, anne psikolojisini düşünen biri.Hatta doğum ücretini söyleyebilirim 3,300 TL aldı arkadaşımdan.Başka öğrenmek istediğin birşey olursa haber ver canım, öğrenebilirim.
Günaydın canımcım. Alışveriş yapmışsın haftasonu mesajını bulamadım bulsam cevap yazacaktım ama bu sitede alıntı nasıl yapılıyor onu da anlamış değilim henüz. Hayırlı uğurlu olsun canım :)) bana da tül gerek oda süslemesi için. Ama bir tül içinde gidemeyeceğim karşıya Kadıköy'den falan alırım artık. Benekler ilk aylar sürekli uyuduğu için genelde hep kundakta duracak kızım işte bi bezimi değiştirirken havalandırorım okadar onun dısında hastanede hastane çıkışlarımız var bayramda da bayramlıklarımız var. Bebeklere kundak yapılmasının sebebi anne Rahmi'ne benzemesindenmiş bebekler kundakta daha iyi uyuyorlarmış okuduğum kitaplar da oyle yazıyor hatta bebek doğduğu zamanlar kollarını ve bacaklarını tanımız yani kendi kol ve bacakları olduğunu bilmez oyüzden ordan oraya vuruyorlarmıs. Kitabı okumadan once 40 o çıkana kadr yapacaktım sadece ama şimdi kollarının ve bacaklarının hakimiyetini kazanana kadar kumsal yapmayı düşünüyorum canım sanırım 3. Ayına kadar. Bizim ki hazır değil ama bezler aldım kundak için ona saracağım sıkıca
çok kişiden duydum Herman Bey'i, ama işte tek sorun uzak olmasıbakalım.. sana neden yapmamış ki test anlamadım enteresan :S hastane ücreti dışında mı aldı canım 3300 TL'yi? yani muayenehanesine mi gitti arkadaşın?
Evet canım hastane ücreti dışında 3,300 TL.Onlar muayenehanesine gittiler.Ama belki sende durum farklıdır, hastanesine gideceğin için,ücret farklıdır bence.
Yok canım zor değil. Hepsini bir günde alabilirsin. Nasıl olsa sürekli eksiği çıkacak. İlk etapta gerekli olanları al yeter.Bir de her şeyi Havuzlu handan almayı düşünüyorum. Ondan da biraz rahat davrandım. Odası strese sokmuştu beni. Şükür onu da hallettik. Gerisi de çok zor olmaz diye düşünüyorum.
Günaydın kızlar hepinize ekimi beklemeden eylül de anne olacaklardan biri de benim :)
Sezeryan olacağı için 29 eylül dedi doktorum, 48 günüm kaldı yaa şaka gibi geliyor bazen
8 ay olacak hamileyim ama anne olacağıma bazen inanamıyorum,
O kadar kitap okudum araştırdım ama düşündükçe nasıl becericem onu emzirmeyi tutmayı, uyutmayı, altını değiştirmeyi, yıkamayı bilemiyorum gibi.
Öyle olacak sanırım cnm. Bir de 32. Haftadan sonra işe devam ederim diyordum. Ama artık zorlandığımı farkettim. Muhtemelen izne ayrılacağım. Ona da tam karar vermiş değilim gerçi. Bir yandan içim rahat etmiyor 5 hafta az bir zaman değil. Kafam karışık bu konuda.Yok canım zor değil. Hepsini bir günde alabilirsin. Nasıl olsa sürekli eksiği çıkacak. İlk etapta gerekli olanları al yeter.
Bağlıyor ama bdn evi falan da süsleyeceğim düğün evi gibi yapcam kızım geliyor cunku :) belki hastane odasında süslemem gereken yerler olur onun içinde azıcık yanıma alacağım. Inşallah kolik olmaz bebeğimiz yaevet canım, canım çıktı ama yaptım daha eksiklerim var onları da Kadıköy'den tamamlarım artık. Kadıköyden bulursun tül canım, bir de internette de var internetten de alabilirsin. Sizin hastane bağlamıyor mu kapıya tül?
evet canım aynı şeyleri ben de okudum, ayrıca yengem de yaptı ve çok tavsiye etti o yüzden ben de yapıcam.. O hazır kundak kullanmış memnun kalmış, diğerini beceremem falan kolu bacağı çıkar allah korusunevet uykuya dalmasına çok yardımcı oluyormuş ayrıca kolik ve gaz için de birebirmiş..
Canım sen bana gecen cevap vermiştin ama sitenin gazabına uğradım geri döndüğümde bulamadım falan simdi yazıyorum cok teşekkür ederim öncelikle yazdığım için. Demek ilerlememiş kireçlenmem ee bu cok hüzel bir durum doktorun ne söyledi peki? Ilerler falan dedi mi baya da kilo almış maşallah ama haftasına göre az sanırım doktorun da oyle söylemiş zaten amaan boşver onemli olan sağlıklı olması ee peki sen neden sezeryan oluyorsun?Günaydın kızlar hepinize ekimi beklemeden eylül de anne olacaklardan biri de benim :)
Sezeryan olacağı için 29 eylül dedi doktorum, 48 günüm kaldı yaa şaka gibi geliyor bazen
O kadar kitap okudum araştırdım ama düşündükçe nasıl becericem onu emzirmeyi tutmayı, uyutmayı, altını değiştirmeyi, yıkamayı bilemiyorum gibi.
Bağlıyor ama bdn evi falan da süsleyeceğim düğün evi gibi yapcam kızım geliyor cunku :) belki hastane odasında süslemem gereken yerler olur onun içinde azıcık yanıma alacağım. Inşallah kolik olmaz bebeğimiz ya
Canım sen bana gecen cevap vermiştin ama sitenin gazabına uğradım geri döndüğümde bulamadım falan simdi yazıyorum cok teşekkür ederim öncelikle yazdığım için. Demek ilerlememiş kireçlenmem ee bu cok hüzel bir durum doktorun ne söyledi peki? Ilerler falan dedi mi baya da kilo almış maşallah ama haftasına göre az sanırım doktorun da oyle söylemiş zaten amaan boşver onemli olan sağlıklı olması ee peki sen neden sezeryan oluyorsun?
ay hadi bakalım hayırlısı olsun canım. ben de inanamıyorum bazen hamile olduğuma ve aynı korkular bende de var ama Allah'ın izniyle hepsini hallederiz canım kadınız biz doğuştan anneyiz
evet bazen kocamı konudan çok uzak buluyorum o zaman ben de böyle düşünüyorum canım, biz de genetik olarak var annelik :)
Günaydın kızlar hepinize ekimi beklemeden eylül de anne olacaklardan biri de benim :)
48 günmü !!! aman Allahım ne kadar az, birkaçgündür yoğun olarak çalıştığım için hiç hesap yapamamıştım benimde sezeryan ve 49 gün kaldı :)
Ben 3 haftasını doğum sonrasına atıcam. Durumuna göre hareket edersin :)Öyle olacak sanırım cnm. Bir de 32. Haftadan sonra işe devam ederim diyordum. Ama artık zorlandığımı farkettim. Muhtemelen izne ayrılacağım. Ona da tam karar vermiş değilim gerçi. Bir yandan içim rahat etmiyor 5 hafta az bir zaman değil. Kafam karışık bu konuda.
Gayet güzel gözüküyorlar canım ama bende hiç uzun kollu almadım yani gerek görmedim evet senim dediğim gibi bende cok üşüyelim bir insan olmama rağmen ne biliyim cok fazla uzun kollu giyemiyorum evde merkezi sistem olduğu için cok terliyorum oyüzden bir tane pijama takımı ama kısa kollu iki tane de sabahlıklı gecelik aldımKızlar bu pijama- gecelik- sabahlık takımını alım kendime 150TL üçü Kızılay Kocabeyoğlu pasajından kısa kollu her ikisi de ama genelde emziren anneler çok terlediklerini söylüyorlar, zaten eylül- ekim idare eder heralde, eskiden çok üşürdüm ama şu an vücut sıcaklığım kocamı bile geçti
doğumdan hemen sonra düşmez herhalde, siz alacak mısınız uzun kollu yoksa o zamana kendi kıyafetlerimize geçer miyiz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?