2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

çok kişiden duydum Herman Bey'i, ama işte tek sorun uzak olması bakalım.. sana neden yapmamış ki test anlamadım enteresan :S hastane ücreti dışında mı aldı canım 3300 TL'yi? yani muayenehanesine mi gitti arkadaşın?

evet canım, canım çıktı ama yaptım daha eksiklerim var onları da Kadıköy'den tamamlarım artık. Kadıköyden bulursun tül canım, bir de internette de var internetten de alabilirsin. Sizin hastane bağlamıyor mu kapıya tül?
evet canım aynı şeyleri ben de okudum, ayrıca yengem de yaptı ve çok tavsiye etti o yüzden ben de yapıcam.. O hazır kundak kullanmış memnun kalmış, diğerini beceremem falan kolu bacağı çıkar allah korusun evet uykuya dalmasına çok yardımcı oluyormuş ayrıca kolik ve gaz için de birebirmiş..

Evet canım hastane ücreti dışında 3,300 TL.Onlar muayenehanesine gittiler.Ama belki sende durum farklıdır, hastanesine gideceğin için,ücret farklıdır bence.

Evet canım hastane ücreti dışında 3,300 TL.Onlar muayenehanesine gittiler.Ama belki sende durum farklıdır, hastanesine gideceğin için,ücret farklıdır bence.

bence de canım, mesela Kadıköy hastanesinde hoca farkı 1000 TL istemişlerdi. sanırım Herman Bey'e gideceğim, çok övgü var internette..

Günaydın kızlar hepinize ekimi beklemeden eylül de anne olacaklardan biri de benim :)
Sezeryan olacağı için 29 eylül dedi doktorum, 48 günüm kaldı yaa şaka gibi geliyor bazen
8 ay olacak hamileyim ama anne olacağıma bazen inanamıyorum,
O kadar kitap okudum araştırdım ama düşündükçe nasıl becericem onu emzirmeyi tutmayı, uyutmayı, altını değiştirmeyi, yıkamayı bilemiyorum gibi.

Bir de her şeyi Havuzlu handan almayı düşünüyorum. Ondan da biraz rahat davrandım. Odası strese sokmuştu beni. Şükür onu da hallettik. Gerisi de çok zor olmaz diye düşünüyorum.
Yok canım zor değil. Hepsini bir günde alabilirsin. Nasıl olsa sürekli eksiği çıkacak. İlk etapta gerekli olanları al yeter.

ay hadi bakalım hayırlısı olsun canım. ben de inanamıyorum bazen hamile olduğuma ve aynı korkular bende de var ama Allah'ın izniyle hepsini hallederiz canım kadınız biz doğuştan anneyiz

Yok canım zor değil. Hepsini bir günde alabilirsin. Nasıl olsa sürekli eksiği çıkacak. İlk etapta gerekli olanları al yeter.
Öyle olacak sanırım cnm. Bir de 32. Haftadan sonra işe devam ederim diyordum. Ama artık zorlandığımı farkettim. Muhtemelen izne ayrılacağım. Ona da tam karar vermiş değilim gerçi. Bir yandan içim rahat etmiyor 5 hafta az bir zaman değil. Kafam karışık bu konuda.

Bağlıyor ama bdn evi falan da süsleyeceğim düğün evi gibi yapcam kızım geliyor cunku :) belki hastane odasında süslemem gereken yerler olur onun içinde azıcık yanıma alacağım. Inşallah kolik olmaz bebeğimiz ya

Canım sen bana gecen cevap vermiştin ama sitenin gazabına uğradım geri döndüğümde bulamadım falan simdi yazıyorum cok teşekkür ederim öncelikle yazdığım için. Demek ilerlememiş kireçlenmem ee bu cok hüzel bir durum doktorun ne söyledi peki? Ilerler falan dedi mi baya da kilo almış maşallah ama haftasına göre az sanırım doktorun da oyle söylemiş zaten amaan boşver onemli olan sağlıklı olması ee peki sen neden sezeryan oluyorsun?

burda aynı durumdaki arkadaşlara doktorları normal doğum yapabilirsin demiş ama benimki sen de kan pıhtılaşması var diyerek , bi de bu plesenta kireçlenmesi çıkınca sezeryanla almalıyız normal doğumu bekleyemeyiz dedi.
Ben de baştan beri normal doğum istiyordum hep sezeryandan çok korkuyordum ama onda da herkeste kesik ve dikiş varmış boşuna diretip risk almak istemedim sanırım.
Kireçlenme için de 32ten sonraki haftalarda bi önemi kalmıyor, normal olarak değerlendiriyoruz, sadece daha sıkı takip gerektiriyor dedi, benimki 28di ilk duyduğumda o yüzden çok korkmuştum kızımda çok küçüktü, ama ilermemiş ve beslenebilmiş çok şükür canım, ama yazmıştım ya düşük kilolu bi bebek bekleme dedi

ay hadi bakalım hayırlısı olsun canım. ben de inanamıyorum bazen hamile olduğuma ve aynı korkular bende de var ama Allah'ın izniyle hepsini hallederiz canım kadınız biz doğuştan anneyiz

evet bazen kocamı konudan çok uzak buluyorum o zaman ben de böyle düşünüyorum canım, biz de genetik olarak var annelik :)

48 günmü !!! aman Allahım ne kadar az, birkaçgündür yoğun olarak çalıştığım için hiç hesap yapamamıştım benimde sezeryan ve 49 gün kaldı :)

Kızlar bu pijama- gecelik- sabahlık takımını alım kendime 150TL üçü Kızılay Kocabeyoğlu pasajından kısa kollu her ikisi de ama genelde emziren anneler çok terlediklerini söylüyorlar, zaten eylül- ekim idare eder heralde, eskiden çok üşürdüm ama şu an vücut sıcaklığım kocamı bile geçti
doğumdan hemen sonra düşmez herhalde, siz alacak mısınız uzun kollu yoksa o zamana kendi kıyafetlerimize geçer miyiz ki?

Eklentiler

• image1.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 52
  • image.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 54
48 günmü !!! aman Allahım ne kadar az, birkaçgündür yoğun olarak çalıştığım için hiç hesap yapamamıştım benimde sezeryan ve 49 gün kaldı :)

Allah'ım sağlıkla kavuştursun hepimizi yavrularımıza inşallah az kaldı gerçekten ama ben sayıyorum hergün o yüzden o kadar hızlı geçmiyor benim için sanırım, son bi hafta kalana kadar da çalışıcam galiba, sabahları her ne kadar zor gelse de uyanmak

Ben 3 haftasını doğum sonrasına atıcam. Durumuna göre hareket edersin :)

Gayet güzel gözüküyorlar canım ama bende hiç uzun kollu almadım yani gerek görmedim evet senim dediğim gibi bende cok üşüyelim bir insan olmama rağmen ne biliyim cok fazla uzun kollu giyemiyorum evde merkezi sistem olduğu için cok terliyorum oyüzden bir tane pijama takımı ama kısa kollu iki tane de sabahlıklı gecelik aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…