Evet canım İstanbul Florence'a gittim.Benim eşimde erkek istemiyordu ama iyi dedim o yüzden yapacak birşey yok çok katı değil Allah'tan.Alin hanımında iyi olduğu duydum hatta iş yerinden bir arkadaşta hep ona gidiyormuş.. umarım sende beğenirsin hastane zaten çok güzel hayırlısıyla doğumumuzu yaparız inşallah..
Yoruluyorsan yapma tabi canım. Ama zaman geçtikçe daha çok ağırlaşıyoruz. Benim haftasonu gidecek yerlerim var o yüzden haftaiçi halletmem lazım. Oğlumun dolabını da iyice bi silmem lazım ki ütülediklerimi yerleştireyim :) Önce ondan başlamam lazım aslında :)))
Kızlar çalışmaya dayanın, ben de sizden güç alıyorum :/ Şimdi izinde olmak vardı dimi. Neyse ya Allah canımıza sağlık versin de doğumdan sonra sefasını süreriz bugünlerin :))))
Canım dolabın içerisini ne ile silmeyi düşünüyorsun ? Deterjan vs. kullanacak mısın ? Bir ara burada tartışılıyordu ama en son neye karar verildi hatırlamıyorum :)
bakalım canım ikna edebilirsem ben de Herman beye gidebilirim. Alin hanımın muayene ücreti 440 TL imiş.. Evet hastane çok güzel, benim endokrin doktorum da orada. Bakalım hayırlısı olsun canım dediğin gibi..
canım ben ebebekten baby&me yüzey temizleyici aldım, onunla sildim. Yerler için de arap sabunu alacağım
Bir arkadaşım dün gece Herman Bey'de doğum yaptı :) Arkadaşım memnundu kendisinden.Alin Hanım'ı hiç duymadım tatlım.
Ben de 32 haftalık çalışabilir raporumu aldım işte. 29 ağustosta gidip çalışamaz diye alıcam :)aynen canım..
evet canım, 32 haftada çalışabilir raporunu alınca 37ye kadar çalışmak gerekiyormuş yoksa gidip yeniden çalışamaz raporu alınması gerekiyormuş, Allah'tan bir engel çıkmazsa çalışıcam canım 19 eylülde 36+5 oluyorum inşallah. Benim de zor oluyor aslında ama bizim bankada herkes sonuna kadar geliyor, onlar geliyorsa benim ne eksiğim var diyorum :))))
aynen ben de canım en güzeli nisan-mayıs gibi doğum yapmak..
Çok teşekkür ederim canım, ben de Friendly mi alsam, baby&me mi alsam karar verememiştim.Bir de aklımda arap sabunu kalmış ama nereyeydi hatırlamıyorum :)
Hayırlısı olsun canım gidebildiğin yere kadar git o zaman.doğumdan sonra kullanmak daha mantıklı onun için dayanmak zorundayııızzz :))) eylülün 12sine kadar çalışırım diodum ama bakıcaz bakalım çok zor uyanıorum uykumu alamıorum çünkü...
Hayırlı olsun. Sen ekimin sonu doğum yapacaksın. Hazırlıklara geç başlamamışsın :)Kızlar günaydın. Ben de ekim annesi olacağım inşallah. Zaman geçtikçe daha çok heyecanlanıyorum. Sabırsızlanmaya başladım.
Alışverişi daha pek yapmadım sayılır. Odasını sipariş ettik. Ay sonunda gelecek. Ben de o zamanlarda alışverişi toptan yaparım diye düşündüm. Bakıyorum çoğunuz bitirmişsiniz. Biz biraz ağırdan aldık galiba.
Ben de 32 haftalık çalışabilir raporumu aldım işte. 29 ağustosta gidip çalışamaz diye alıcam :)
Zaten çok zorlanırsan anında gidip alırsın çalışamaz raporunu. Gidebildiğin kadar git o zaman :)
Dolabı pronto ile silicem canım. Suya az bir şey damlatıp silicem.Canım dolabın içerisini ne ile silmeyi düşünüyorsun ? Deterjan vs. kullanacak mısın ? Bir ara burada tartışılıyordu ama en son neye karar verildi hatırlamıyorum :)
aaaa canım eğer fırsatın olursa sorar mısın nasıl bir doktormuş? üff o kadar zor durumda kaldım kieşim de hiç istemiyor İstanbul Florence'a gitmeyi, uzak diyor. Kadıköydeki diğer doktorlar da içime sinmedi. Çok sinir bozucu..
Dolabı pronto ile silicem canım. Suya az bir şey damlatıp silicem.
Rica ederim canım. Belki bebek için özel bir şeyler vardır ama ben almıcam öyle şeyler. Prontonun kokusu da çok güzel :)Çok teşekkür ederim canım.
Bir de her şeyi Havuzlu handan almayı düşünüyorum. Ondan da biraz rahat davrandım. Odası strese sokmuştu beni. Şükür onu da hallettik. Gerisi de çok zor olmaz diye düşünüyorum.Hayırlı olsun. Sen ekimin sonu doğum yapacaksın. Hazırlıklara geç başlamamışsın :)
Günaydınlar canım. Bence 24 ü gibi falan yağmalısın canım doğumu. Neden dersen dönenceye denk geliyor hem başaktan alacak özelliklerini hemde teraziden alacak ne biliyim ben cok inanıyorum da burçlara o yüzden dedim al işte bir Eylül annesi daha çıktı benimle beraber :)) bize de 28 gün kaldı cok şükür en son gittiğimiz doktor 10 Eylül demişti doğum tarihi için bakalım bekliyoruz şuanda.kızlar hepinize günaydın ,artık işe gelmek bana çook zor gelio inşallah eylül başına kadar idare ederim.kızlar sezeryan yapmaya kesin olarak karar verdim ve 22 yada 23 eylül olucak ay çok az kaldı.panikliyorum ben .
Günaydın canımcım. Alışveriş yapmışsın haftasonu mesajını bulamadım bulsam cevap yazacaktım ama bu sitede alıntı nasıl yapılıyor onu da anlamış değilim henüz. Hayırlı uğurlu olsun canım :)) bana da tül gerek oda süslemesi için. Ama bir tül içinde gidemeyeceğim karşıya Kadıköy'den falan alırım artık. Benekler ilk aylar sürekli uyuduğu için genelde hep kundakta duracak kızım işte bi bezimi değiştirirken havalandırorım okadar onun dısında hastanede hastane çıkışlarımız var bayramda da bayramlıklarımız var. Bebeklere kundak yapılmasının sebebi anne Rahmi'ne benzemesindenmiş bebekler kundakta daha iyi uyuyorlarmış okuduğum kitaplar da oyle yazıyor hatta bebek doğduğu zamanlar kollarını ve bacaklarını tanımız yani kendi kol ve bacakları olduğunu bilmez oyüzden ordan oraya vuruyorlarmıs. Kitabı okumadan once 40 o çıkana kadr yapacaktım sadece ama şimdi kollarının ve bacaklarının hakimiyetini kazanana kadar kumsal yapmayı düşünüyorum canım sanırım 3. Ayına kadar. Bizim ki hazır değil ama bezler aldım kundak için ona saracağım sıkıcaben de kundak yapacağım ama sadece uyurken yapmayı düşünüyorum canım, bir de her bebek sevmeyebiliyormuş kundak olayını, bazılarına gerek olmuyormuş o yüzden önce bir gözlem yapıp sonra hazır kundaklardan alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?