2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

bakalım canım ikna edebilirsem ben de Herman beye gidebilirim. Alin hanımın muayene ücreti 440 TL imiş.. Evet hastane çok güzel, benim endokrin doktorum da orada. Bakalım hayırlısı olsun canım dediğin gibi..

Canım dolabın içerisini ne ile silmeyi düşünüyorsun ? Deterjan vs. kullanacak mısın ? Bir ara burada tartışılıyordu ama en son neye karar verildi hatırlamıyorum :)

bakalım canım ikna edebilirsem ben de Herman beye gidebilirim. Alin hanımın muayene ücreti 440 TL imiş.. Evet hastane çok güzel, benim endokrin doktorum da orada. Bakalım hayırlısı olsun canım dediğin gibi..

Bir arkadaşım dün gece Herman Bey'de doğum yaptı :) Arkadaşım memnundu kendisinden.Alin Hanım'ı hiç duymadım tatlım.

canım ben ebebekten baby&me yüzey temizleyici aldım, onunla sildim. Yerler için de arap sabunu alacağım

Çok teşekkür ederim canım, ben de Friendly mi alsam, baby&me mi alsam karar verememiştim.Bir de aklımda arap sabunu kalmış ama nereyeydi hatırlamıyorum :)

Bir arkadaşım dün gece Herman Bey'de doğum yaptı :) Arkadaşım memnundu kendisinden.Alin Hanım'ı hiç duymadım tatlım.

aaaa canım eğer fırsatın olursa sorar mısın nasıl bir doktormuş? üff o kadar zor durumda kaldım ki eşim de hiç istemiyor İstanbul Florence'a gitmeyi, uzak diyor. Kadıköydeki diğer doktorlar da içime sinmedi. Çok sinir bozucu..

Kızlar günaydın. Ben de ekim annesi olacağım inşallah. Zaman geçtikçe daha çok heyecanlanıyorum. Sabırsızlanmaya başladım.

Alışverişi daha pek yapmadım sayılır. Odasını sipariş ettik. Ay sonunda gelecek. Ben de o zamanlarda alışverişi toptan yaparım diye düşündüm. Bakıyorum çoğunuz bitirmişsiniz. Biz biraz ağırdan aldık galiba.

Ben de 32 haftalık çalışabilir raporumu aldım işte. 29 ağustosta gidip çalışamaz diye alıcam :)
Zaten çok zorlanırsan anında gidip alırsın çalışamaz raporunu. Gidebildiğin kadar git o zaman :)

Çok teşekkür ederim canım, ben de Friendly mi alsam, baby&me mi alsam karar verememiştim.Bir de aklımda arap sabunu kalmış ama nereyeydi hatırlamıyorum :)

rica ederim tatlım ben de çok düşündüm en sonunda bunu alıverdim düşün düşün nereye kadar dedim :) bir de baby&me nin diğer ürünlerinden de insanlar çok memnun olunca ne kadar kötü olabilir ki diye düşündüm :) arap sabunu ile sirkeyi karıştıracağız canım unutma

doğumdan sonra kullanmak daha mantıklı onun için dayanmak zorundayııızzz :))) eylülün 12sine kadar çalışırım diodum ama bakıcaz bakalım çok zor uyanıorum uykumu alamıorum çünkü...
Hayırlısı olsun canım gidebildiğin yere kadar git o zaman.

Hayırlı olsun. Sen ekimin sonu doğum yapacaksın. Hazırlıklara geç başlamamışsın :)

aynen canım gidişata göre karar vereceğim bakalım. Bana da sezeryan derse daha erken çıkabilirim. Ama normal devam ederse sonuna kadar kalırım çünkü ne zaman doğar belli değil :)

Canım dolabın içerisini ne ile silmeyi düşünüyorsun ? Deterjan vs. kullanacak mısın ? Bir ara burada tartışılıyordu ama en son neye karar verildi hatırlamıyorum :)
Dolabı pronto ile silicem canım. Suya az bir şey damlatıp silicem.

Canım 6 yıldır birlikte çalıştığım arkadaşım, ilk bebeklerinin doğumunu da Herman Bey gerçekleştirdi.Onlar çok memnun kaldılar kendisinden.Hatta herkese tavsiye ediyorlardı.Ben de 1-2 muayenesine gittim, çok sakin ve rahatlatıcı doktor.Ama o zaman ben pıhtılaşma testi istemiştim bir düşüğüm olduğu için,gerek yok dedi ve ısrarla bana gerekli tahlilleri vermedi.Ben de kendisini bıraktım.İyi ki de bırakmışım çünkü yeni doktorum bana pıhtılaşma tahlillerini verdi ve ben de kan pıhtılaşması çıktı.

Ama benim durumum farklıydı.Sorunsuz hamilelikleri olanlar için sakin, anne psikolojisini düşünen biri.Hatta doğum ücretini söyleyebilirim 3,300 TL aldı arkadaşımdan.Başka öğrenmek istediğin birşey olursa haber ver canım, öğrenebilirim.

Kızlar herkese günaydın. Kötü bir gece geçirdim sıcaklar beni bitiriyor uyunmuyor geceleri. Kabuslarda var nedense
Bu arada eş durumu tayinine başvuru yaptım şimdi inş kızımın şansına evime yakın ve iyi bir okula gelebilirim düşük bir ihtimal gibi ama umut işte, dualarınızı bekliyorum.
Bu yeni sitede bana gelen mesajları, alıntıları göremiyorum ya o yüzden cevap yazmadıysam kusura bakmayın, nasıl görüyoruz bu arada bize ait olan mesajları?

Hayırlı olsun. Sen ekimin sonu doğum yapacaksın. Hazırlıklara geç başlamamışsın :)
Bir de her şeyi Havuzlu handan almayı düşünüyorum. Ondan da biraz rahat davrandım. Odası strese sokmuştu beni. Şükür onu da hallettik. Gerisi de çok zor olmaz diye düşünüyorum.

Günaydınlar canım. Bence 24 ü gibi falan yağmalısın canım doğumu. Neden dersen dönenceye denk geliyor hem başaktan alacak özelliklerini hemde teraziden alacak ne biliyim ben cok inanıyorum da burçlara o yüzden dedim al işte bir Eylül annesi daha çıktı benimle beraber :)) bize de 28 gün kaldı cok şükür en son gittiğimiz doktor 10 Eylül demişti doğum tarihi için bakalım bekliyoruz şuanda.

Günaydın canımcım. Alışveriş yapmışsın haftasonu mesajını bulamadım bulsam cevap yazacaktım ama bu sitede alıntı nasıl yapılıyor onu da anlamış değilim henüz. Hayırlı uğurlu olsun canım :)) bana da tül gerek oda süslemesi için. Ama bir tül içinde gidemeyeceğim karşıya Kadıköy'den falan alırım artık. Benekler ilk aylar sürekli uyuduğu için genelde hep kundakta duracak kızım işte bi bezimi değiştirirken havalandırorım okadar onun dısında hastanede hastane çıkışlarımız var bayramda da bayramlıklarımız var. Bebeklere kundak yapılmasının sebebi anne Rahmi'ne benzemesindenmiş bebekler kundakta daha iyi uyuyorlarmış okuduğum kitaplar da oyle yazıyor hatta bebek doğduğu zamanlar kollarını ve bacaklarını tanımız yani kendi kol ve bacakları olduğunu bilmez oyüzden ordan oraya vuruyorlarmıs. Kitabı okumadan once 40 o çıkana kadr yapacaktım sadece ama şimdi kollarının ve bacaklarının hakimiyetini kazanana kadar kumsal yapmayı düşünüyorum canım sanırım 3. Ayına kadar. Bizim ki hazır değil ama bezler aldım kundak için ona saracağım sıkıca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…