aynen canım biz de öyle dedik, her işte bir hayır vardır belki şimdi bulduğum doktoru çok severim belli mi olur :) öneri için çok teşekkürler canım ama benim Kadıköy ya da İstanbul Florence hastanelerinden birine gitmem lazım işyerimin anlaşması var çünkü..
Walla ben de ilginc bulmama rağmen don mesajlar kismindan bulup giriyorum cok ilginc bi sistem olmus ...Yok canım girilmiyor ben de denedim
İnşallah gönlüne göre bulursun, içini ferah tut... Bu arada benim mobilyalar senden önce geldi ama hala kokuyor ... Bu hafta tarçın kabuğu ,çiçek kurusu , limon kabuğu karışı yapıp asıcam içlerine .. Bakalım işe yarayacak mı
off Alin hanım çok pahalıymış sigortayla nasıl oluyor fiyat.. bende yapıkredi var 135 TL oluyor Herman beyin muayenesi..
Hayırlısı hangi doktorsa o olsun canım inşallah hepimiz için.Benimde tek korkum şimdi kafasının aşağı dönmemesi ve bayram zamanına tek gelmesi.. Herman bey bayramda yokmuş..
Central hospital ı düşünür müsün acaba ? Çok iyi bir hastane doğum yapan herkes çok memnun
benim oğluşum da annesi gibi terazi olacak çok seviniyorum :)
maalesef bayramda yokmuş bizimki bayramdan sonraya denk geliyor 15 ekim ama biraz öncede gelir sonrada Allah bilir biz bilemeyiz..Hayırlısı dedim bende doktor benim çocuklarımın doğumunu yapan bir bayan doktor var ona teslim ediyorum biryere gidince dedi ama adını unuttum şimdi birdahakine sorarım ..Ben şu anda kendimi direk Allah'a bıraktım o nasıl isterse öyle olacak nasıl olsa çok doktor aradım çok testler yaptım herşeyi kafama taktım ama biraz yoruldum şimdi iyi bir doktor buldum diye düşünüyorum ve artık zorlamıyorum kendimi birazda kadercilik lazım bu saatten sonra olursa Herman bey ne ala ama tatilde olursa da o bayan doktor yaptırır artık kısmetbilmiyorum ki canım sigortayla nasıl oluyor benim limitim doldu :) canım doğum anında bile dönüyormuş başı hiç takma kafanı. Aaa bayramda yok muymuş eyvah! Bizim bayrama denk gelebilirben de Herman'da karar kılmıştım..
Kızlar oğluşumun herşeyini aldıkpark yatağını da odasına kurduk çok güzel oldu:)) o kadar büyük bir heyecanla yaptık ki anlatamam, bir gelseydi yavrumuz sağlıkla... insan daha bir sabırsız oluyor artık beşiği içerde kurulu durunca, gidip gidip bakıyorum yatağına:))) alışverişte baya zorlandım sıcakta dolaşılmıyor artık. Bebeğimi de gördüm bu arada, herşeyi gayet iyiymiş. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz doktora. Artık sıklaştı randevular
maalesef bayramda yokmuş bizimki bayramdan sonraya denk geliyor 15 ekim ama biraz öncede gelir sonrada Allah bilir biz bilemeyiz..Hayırlısı dedim bende doktor benim çocuklarımın doğumunu yapan bir bayan doktor var ona teslim ediyorum biryere gidince dedi ama adını unuttum şimdi birdahakine sorarım ..Ben şu anda kendimi direk Allah'a bıraktım o nasıl isterse öyle olacak nasıl olsa çok doktor aradım çok testler yaptım herşeyi kafama taktım ama biraz yoruldum şimdi iyi bir doktor buldum diye düşünüyorum ve artık zorlamıyorum kendimi birazda kadercilik lazım bu saatten sonra olursa Herman bey ne ala ama tatilde olursa da o bayan doktor yaptırır artık kısmet
hanımlar bende kundak yapmayı düşünüyorum alan varmı hazır
Canim forum yenilendiginde bende giremiyordum kk yeni bir sifre istedim oyle oldu şuanda cepten takip ediyorumKızlar ya ben telefondan giremiyorum deli oldum sorun mu var beni biri aydınlatırsa çok çok çok sevinicem
Şimdi kızacaklar bana yine burada ki annecikler ama Sezaryan candır ya valla kim bulmuşsa iyiki bulmuş valla bu yolu :)) yoksa ben çıkartamazdım bizim kızı oradan çıkartanlara da helal olsun diyorum gercekten kutluyorum ama normal bana göre değil yatıp kalkıp Allahım sen beni normale düşürme diye dua ediyorum :) kayınvalidem gece rüyasında gormuş beni normal doğum yapıyormuşum arkasından bir gğn sonra kahve veriyormuşum çabuk toparlanmıştın dedi bugun bende dedim ancak rüyanızda görürsünüz hem normal yapcam hem kahve vercem okadar kolay değil :)canım yeni görüyorum cevaplarınızı anlıyamadım bu yeni siteyi bi türlüdamlayada yazdım bende pıhtılşama sorunu var die aslında sezeryan istiyorum korkuyorum bebeğime bişey olucak die ,aspirinide kestim sadece iğneyle 40 .haftaya kadar beklemek zor gelio.o yüzden yoksa bende normal doğum yapmak isterim.
Şimdi kızacaklar bana yine burada ki annecikler ama Sezaryan candır ya valla kim bulmuşsa iyiki bulmuş valla bu yolu :)) yoksa ben çıkartamazdım bizim kızı oradan çıkartanlara da helal olsun diyorum gercekten kutluyorum ama normal bana göre değil yatıp kalkıp Allahım sen beni normale düşürme diye dua ediyorum :) kayınvalidem gece rüyasında gormuş beni normal doğum yapıyormuşum arkasından bir gğn sonra kahve veriyormuşum çabuk toparlanmıştın dedi bugun bende dedim ancak rüyanızda görürsünüz hem normal yapcam hem kahve vercem okadar kolay değil :)
Canım bende eskiden uyuyamıyordum kaşınmaktan sıcak alerji yapmıştı bende hamilelikte oluyormuş boyle seyler sonra eşim sağolsun vantilatör aldı da geceleri onu açıp yatıyıeuz mis gibi uyuyorum. Yatmadan once 1 saat yürüyüş yapıyorum eve gelip duş alıyorum birde papatya cayı içiyorum ohh sabah uyanıyorum deliklisiz uyuyorum. Birtek problemim gece bir kere tuvalete gidiyorum o kadar ondan sonra yine uyuueum sende dene bence canım bunlarıBen geceleri hiç uyuyamıyorum , sıcaktan aslında ama uykum da hiç gelmiyor . Sizlerinde böylemi acaba ?
Bu arada yeni formu öğrenmeye çalışırken Kamuranın mesajlarını hiç göremediğimi fark ettim , meğer onun msj larını görünmez yapmışım aman dikkat edin çok karışık olmuş öğrenmeye çalışırken hata yapılabiliyor
Kesinlikle dediğim gibi Allah güç kuvvet versin size ve bir avazda kurtarsın inşallah cok zor bir sey normal doğumay alemsin canım :) ben de tam tersi sezaryanden korkuyorumAllah herkese hayırlısını versin canım
amin canım hepimizi kurtarsın hayırlısıyla inşallah. Bu arada ne zaman gidiyosun doktora?Kesinlikle dediğim gibi Allah güç kuvvet versin size ve bir avazda kurtarsın inşallah cok zor bir sey normal doğum
Cuma gününe aldım randevu cuma günü gidiyorum inşallah hersey yolundadır hareketlerimiz cok şükür iyi ama işte yine de endişe ediyorum nerden çıktı bu durum bilmiyorum ne güzel rahat rahat ilerliyorduk biz. Sen ne yaptın karar verdin mi nerde yapacaksın doğumu?amin canım hepimizi kurtarsın hayırlısıyla inşallah. Bu arada ne zaman gidiyosun doktora?
Cuma gününe aldım randevu cuma günü gidiyorum inşallah hersey yolundadır hareketlerimiz cok şükür iyi ama işte yine de endişe ediyorum nerden çıktı bu durum bilmiyorum ne güzel rahat rahat ilerliyorduk biz. Sen ne yaptın karar verdin mi nerde yapacaksın doğumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?