2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
aynen canım biz de öyle dedik, her işte bir hayır vardır belki şimdi bulduğum doktoru çok severim belli mi olur :) öneri için çok teşekkürler canım ama benim Kadıköy ya da İstanbul Florence hastanelerinden birine gitmem lazım işyerimin anlaşması var çünkü..

İnşallah gönlüne göre bulursun, içini ferah tut... Bu arada benim mobilyalar senden önce geldi ama hala kokuyor ... Bu hafta tarçın kabuğu ,çiçek kurusu , limon kabuğu karışı yapıp asıcam içlerine .. Bakalım işe yarayacak mı

İnşallah gönlüne göre bulursun, içini ferah tut... Bu arada benim mobilyalar senden önce geldi ama hala kokuyor ... Bu hafta tarçın kabuğu ,çiçek kurusu , limon kabuğu karışı yapıp asıcam içlerine .. Bakalım işe yarayacak mı

aaa ne zaman geldi canım? hergün sabahtan akşama kadar açık odanın kapısı. Sürekli silicem ben de dolapları falan bakalım ne zaman geçecek koku. Eee nasıl oldu? Sindi mi içine? Duvar kağıdı falan? Ben şimdi bir de perde telaşına girdim :)

off Alin hanım çok pahalıymış sigortayla nasıl oluyor fiyat.. bende yapıkredi var 135 TL oluyor Herman beyin muayenesi..
Hayırlısı hangi doktorsa o olsun canım inşallah hepimiz için.Benimde tek korkum şimdi kafasının aşağı dönmemesi ve bayram zamanına tek gelmesi.. Herman bey bayramda yokmuş..

bilmiyorum ki canım sigortayla nasıl oluyor benim limitim doldu :) canım doğum anında bile dönüyormuş başı hiç takma kafanı. Aaa bayramda yok muymuş eyvah! Bizim bayrama denk gelebilir :( ben de Herman'da karar kılmıştım..

bilmiyorum ki canım sigortayla nasıl oluyor benim limitim doldu :) canım doğum anında bile dönüyormuş başı hiç takma kafanı. Aaa bayramda yok muymuş eyvah! Bizim bayrama denk gelebilir :( ben de Herman'da karar kılmıştım..
maalesef bayramda yokmuş bizimki bayramdan sonraya denk geliyor 15 ekim ama biraz öncede gelir sonrada Allah bilir biz bilemeyiz..Hayırlısı dedim bende doktor benim çocuklarımın doğumunu yapan bir bayan doktor var ona teslim ediyorum biryere gidince dedi ama adını unuttum şimdi birdahakine sorarım ..Ben şu anda kendimi direk Allah'a bıraktım o nasıl isterse öyle olacak nasıl olsa çok doktor aradım çok testler yaptım herşeyi kafama taktım ama biraz yoruldum şimdi iyi bir doktor buldum diye düşünüyorum ve artık zorlamıyorum kendimi birazda kadercilik lazım bu saatten sonra olursa Herman bey ne ala ama tatilde olursa da o bayan doktor yaptırır artık kısmet:KK28:

Kızlar oğluşumun herşeyini aldık;) park yatağını da odasına kurduk çok güzel oldu:)) o kadar büyük bir heyecanla yaptık ki anlatamam, bir gelseydi yavrumuz sağlıkla... insan daha bir sabırsız oluyor artık beşiği içerde kurulu durunca, gidip gidip bakıyorum yatağına:))) alışverişte baya zorlandım sıcakta dolaşılmıyor artık. Bebeğimi de gördüm bu arada, herşeyi gayet iyiymiş. 2 hafta sonra tekrar gideceğiz doktora. Artık sıklaştı randevular;)

Hayırlısı olsun canım.. Ne güzel her şeyi halletmişsin.. darısı bizim başımıza.. bebeklerimiz de zamanında sağlıkla gelirler inşallah..

maalesef bayramda yokmuş bizimki bayramdan sonraya denk geliyor 15 ekim ama biraz öncede gelir sonrada Allah bilir biz bilemeyiz..Hayırlısı dedim bende doktor benim çocuklarımın doğumunu yapan bir bayan doktor var ona teslim ediyorum biryere gidince dedi ama adını unuttum şimdi birdahakine sorarım ..Ben şu anda kendimi direk Allah'a bıraktım o nasıl isterse öyle olacak nasıl olsa çok doktor aradım çok testler yaptım herşeyi kafama taktım ama biraz yoruldum şimdi iyi bir doktor buldum diye düşünüyorum ve artık zorlamıyorum kendimi birazda kadercilik lazım bu saatten sonra olursa Herman bey ne ala ama tatilde olursa da o bayan doktor yaptırır artık kısmet:KK28:

benim de 12 ekim ama bayrama da denk gelebilir :S dediğin gibi hayırlısı artık napalım. Ama üzüldüm şimdi. Beni takip eden doktorun doğuma girmesini isterim ben.. Gelecek hafta için randevu alacağım ben de Herman Bey'den.. Bu haftasonu son kez kendi doktoruma gidip bir de onunla konuşmak istiyorum, tavsiye noktasında.. Hayırlısı..

canım yeni görüyorum cevaplarınızı anlıyamadım bu yeni siteyi bi türlü :( damlayada yazdım bende pıhtılşama sorunu var die aslında sezeryan istiyorum korkuyorum bebeğime bişey olucak die ,aspirinide kestim sadece iğneyle 40 .haftaya kadar beklemek zor gelio.o yüzden yoksa bende normal doğum yapmak isterim.
Şimdi kızacaklar bana yine burada ki annecikler ama Sezaryan candır ya valla kim bulmuşsa iyiki bulmuş valla bu yolu :)) yoksa ben çıkartamazdım bizim kızı oradan çıkartanlara da helal olsun diyorum gercekten kutluyorum ama normal bana göre değil yatıp kalkıp Allahım sen beni normale düşürme diye dua ediyorum :) kayınvalidem gece rüyasında gormuş beni normal doğum yapıyormuşum arkasından bir gğn sonra kahve veriyormuşum çabuk toparlanmıştın dedi bugun bende dedim ancak rüyanızda görürsünüz hem normal yapcam hem kahve vercem okadar kolay değil :)

Şimdi kızacaklar bana yine burada ki annecikler ama Sezaryan candır ya valla kim bulmuşsa iyiki bulmuş valla bu yolu :)) yoksa ben çıkartamazdım bizim kızı oradan çıkartanlara da helal olsun diyorum gercekten kutluyorum ama normal bana göre değil yatıp kalkıp Allahım sen beni normale düşürme diye dua ediyorum :) kayınvalidem gece rüyasında gormuş beni normal doğum yapıyormuşum arkasından bir gğn sonra kahve veriyormuşum çabuk toparlanmıştın dedi bugun bende dedim ancak rüyanızda görürsünüz hem normal yapcam hem kahve vercem okadar kolay değil :)

ay alemsin canım :) ben de tam tersi sezaryanden korkuyorum :KK17: Allah herkese hayırlısını versin canım

Ben geceleri hiç uyuyamıyorum , sıcaktan aslında ama uykum da hiç gelmiyor . Sizlerinde böylemi acaba ?
Bu arada yeni formu öğrenmeye çalışırken Kamuranın mesajlarını hiç göremediğimi fark ettim , meğer onun msj larını görünmez yapmışım aman dikkat edin çok karışık olmuş öğrenmeye çalışırken hata yapılabiliyor
Canım bende eskiden uyuyamıyordum kaşınmaktan sıcak alerji yapmıştı bende hamilelikte oluyormuş boyle seyler sonra eşim sağolsun vantilatör aldı da geceleri onu açıp yatıyıeuz mis gibi uyuyorum. Yatmadan once 1 saat yürüyüş yapıyorum eve gelip duş alıyorum birde papatya cayı içiyorum ohh sabah uyanıyorum deliklisiz uyuyorum. Birtek problemim gece bir kere tuvalete gidiyorum o kadar ondan sonra yine uyuueum sende dene bence canım bunları

amin canım hepimizi kurtarsın hayırlısıyla inşallah. Bu arada ne zaman gidiyosun doktora?
Cuma gününe aldım randevu cuma günü gidiyorum inşallah hersey yolundadır hareketlerimiz cok şükür iyi ama işte yine de endişe ediyorum nerden çıktı bu durum bilmiyorum ne güzel rahat rahat ilerliyorduk biz. Sen ne yaptın karar verdin mi nerde yapacaksın doğumu?

Cuma gününe aldım randevu cuma günü gidiyorum inşallah hersey yolundadır hareketlerimiz cok şükür iyi ama işte yine de endişe ediyorum nerden çıktı bu durum bilmiyorum ne güzel rahat rahat ilerliyorduk biz. Sen ne yaptın karar verdin mi nerde yapacaksın doğumu?

ay hadi bakalım, canım sen rahat ol bence sonuna kadar güzel gidecek ben inanıyorum ;) bu cts kendi doktoruma gidicem son kez bi onunla konuşucam ama büyük ihtimalle İstanbul Florence Nightingale de yapıcam gibi duruyor canım

Back
X