Hımmm doğru o zaman canım Allah sağlıklıca bebişini kucağına almayı nasip eder inş.canım yeni görüyorum cevaplarınızı anlıyamadım bu yeni siteyi bi türlüdamlayada yazdım bende pıhtılşama sorunu var die aslında sezeryan istiyorum korkuyorum bebeğime bişey olucak die ,aspirinide kestim sadece iğneyle 40 .haftaya kadar beklemek zor gelio.o yüzden yoksa bende normal doğum yapmak isterim.
Günaydınlar herkese. Biz de artık ütü yapmaya başladık :)) kıyafetler bitti nevresim havlular falan kaldı bugun yerleştireceğiz bakalım sağolsun biz de de annem yapıyor herseyi iyi ki var valla elim kolum ayağım annem benim.
Canım normal beklenen tarih 25 Eylül ama sezeryan olacağım için 15 gün once yani 38. HAftanın dolumunda alıyorlarmış. Buda 10 Eylül'e denk geliyor. Son gittiğim doktor emar sonucunu bulursan 10-11 Eylül gibi alırız demiştiayy ne güzel bende bu hafta sonu yıkama ve ütüleme işlerine başlıyım diyorum yavaş yavaş çantamıda hazırlıyım. Tam olarak bellimi canım senin kaçıncı hafta da alacaklar kızını kg su nasıl
Bulaşık makinesine ben de koyuyorum :)Yok hiç kokmuyor. Dene bak. Hem kimyasallardan daha çok arınmış oluyor durulama sırasında. Bulaşık makinesine de elma sirkesi katıyorum ben parlatıcı yerine. Bazen de deterjan gözüne ekliyorum.
Canım normal beklenen tarih 25 Eylül ama sezeryan olacağım için 15 gün once yani 38. HAftanın dolumunda alıyorlarmış. Buda 10 Eylül'e denk geliyor. Son gittiğim doktor emar sonucunu bulursan 10-11 Eylül gibi alırız demişti
Bekliyoruz yani anlayacağın heyecanla :)
Evet bu son hazırlık cok daha güzel. Bugun çantamızı hazırlayıp koymuş oluruz kapının yanına ve güzel bekleyişe geçeriz artık geçsin zaman alıyım kucağına kızımı :) tam 27 gün kaldı inşallah
günaydınkızlar herkese hayırlı sabahlar artık gün sayıyoruzz ne güzel
Wbc ne demek bilmiyorum ben canım. Ama inşallah düzelir..günaydın kızlar ve çok kıymetli bebekleri
dün epey yorulmuşum. eşimin de doğum günüydü bir pastayla birkaç akrabayla kutladık.
kendime gelemedim hastaneye gittik.
dr baktı tsh hemoglobin cpr ve idrar tahlili istedim diye tahlilleri yaptırmamı istedi.
ama tsh içinde yoktu. işaretlenmesinde sorun olmuş sanırım bakılmadı..
wbc (beyazküre 17 ye çıkmış..
hemoglobin 11 düşük
crp normal seviyesinde..
wbc nin yüksek çıkması kötü.. dr aradım bugün bakacak..
Bnim de akşam yürüyüş yaparken karnım sertleşiyor. Suyu kac mm çıktı biliyormusun?günaydın annecikler bende 35 . haftaya kadar çalısıp daha çalışmayacagım. raporumuda aldım kızımıda gördüm 1850. gr olmuş maşallah. evicap diye bi ilaç verdi meme ucu için kullandım dün denedim yumuşattı baya. bide karnın niye bu kadar sert dedi.bilmem dikkat de etmemiştim hiç. sonra cocugun yerine suyuna baktı iyi dedi bizi gönderdi ...
sizde varmı karnı sertleşen ??
Herkese günaydın arkadaşlar
Foruma eski iconlar yüklenmiş ama başka hiçbir şey değişmemiş maalesef.Sanki yeni formata geçildiğinden beri mesajlarda bile azalma var,inşallah bir an önce eski haline döner...
damla suyu güzel rahim ağzı kapalı suyu gıdalar tüketmeye devam et dedi.bende sormadım açıkcası ama sertleşme erken doğum belirtisi olabilirmiş. sen her akşam yürüme bence haftada 3-4 gün yarım saat yürüyün diyolar. benım doktorum yürümek değilde hamile jimnastiği önerdi. hem sezeryanda olacaksın kendini çok yorma. ALLAH yardımcın olsun az kaldı seninde baya.Bnim de akşam yürüyüş yaparken karnım sertleşiyor. Suyu kac mm çıktı biliyormusun?
Eskiden 2 saat yürürdüm ama şimdi yarım saat taş çatlasa 1 saat yürüyorum. Onu da hergün yapamıyorum korkudan dediğin gibi haftada 3 gün falan ancak yapıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Bana da 134 mm dedi amniyotik sıvın. Iyi bir dereceymiş bu ama bilemedim işte doktor iyi dediyse iyidir tabi merak işte hepdamla suyu güzel rahim ağzı kapalı suyu gıdalar tüketmeye devam et dedi.bende sormadım açıkcası ama sertleşme erken doğum belirtisi olabilirmiş. sen her akşam yürüme bence haftada 3-4 gün yarım saat yürüyün diyolar. benım doktorum yürümek değilde hamile jimnastiği önerdi. hem sezeryanda olacaksın kendini çok yorma. ALLAH yardımcın olsun az kaldı seninde baya.
Günaydınlar herkese. Biz de artık ütü yapmaya başladık :)) kıyafetler bitti nevresim havlular falan kaldı bugun yerleştireceğiz bakalım sağolsun biz de de annem yapıyor herseyi iyi ki var valla elim kolum ayağım annem benim.
Gunaydinn cnm
Walla ne yalan soliyim ben girip mesajlari okuyup cikiyorim hicbisey yazmak gelmiyo icimden sayfa bu haldeyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?