2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Hımmm doğru o zaman canım Allah sağlıklıca bebişini kucağına almayı nasip eder inş.

Günaydın güzel göbişli ekim anneleri, heyecanla bebeklerimize bir gün daha yaklaşmanın mutluluğuyla güne devam

ayy ne güzel bende bu hafta sonu yıkama ve ütüleme işlerine başlıyım diyorum yavaş yavaş çantamıda hazırlıyım. Tam olarak bellimi canım senin kaçıncı hafta da alacaklar kızını kg su nasıl

Canım normal beklenen tarih 25 Eylül ama sezeryan olacağım için 15 gün once yani 38. HAftanın dolumunda alıyorlarmış. Buda 10 Eylül'e denk geliyor. Son gittiğim doktor emar sonucunu bulursan 10-11 Eylül gibi alırız demişti
Bekliyoruz yani anlayacağın heyecanla :)
Evet bu son hazırlık cok daha güzel. Bugun çantamızı hazırlayıp koymuş oluruz kapının yanına ve güzel bekleyişe geçeriz artık geçsin zaman alıyım kucağına kızımı :) tam 27 gün kaldı inşallah

Yok hiç kokmuyor. Dene bak. Hem kimyasallardan daha çok arınmış oluyor durulama sırasında. Bulaşık makinesine de elma sirkesi katıyorum ben parlatıcı yerine. Bazen de deterjan gözüne ekliyorum.
Bulaşık makinesine ben de koyuyorum :)
Tamam çamaşır makinesinde de deniyim.

İnşallah canım sorunsuz sıkıntısız alırsın kızını kucağına sağlıkla dünyaya gelsin. Benim daha zamanım var doğuma ama ben bile şimdiden heyecanlıyım ooff

Meraba kızlar, uzun süredir forumu takip ediyorum ama pek yazmıyordum. Dahan önce bir arkadaşın yazdığı gibi ben de 2 gün önce apandisit ameliyatı oldum. 3 gün bağırsak enfeksiyonu diye tedavi gördüm fakat ağrılarım dinmedi. Sonunda apandisit olduğu anlaşıldı ve son anda ameliyata alındım. Şimdi çok şükür ben de bebiş de iyiyiz. Sağlıktan başka bişeyi kafanıza takmayın. Ameliyat olan arkadaş okursa önerilerini bekliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin

Wbc ne demek bilmiyorum ben canım. Ama inşallah düzelir..

günaydın annecikler bende 35 . haftaya kadar çalısıp daha çalışmayacagım. raporumuda aldım kızımıda gördüm 1850. gr olmuş maşallah. evicap diye bi ilaç verdi meme ucu için kullandım dün denedim yumuşattı baya. bide karnın niye bu kadar sert dedi.bilmem dikkat de etmemiştim hiç. sonra cocugun yerine suyuna baktı iyi dedi bizi gönderdi ...
sizde varmı karnı sertleşen ??

Bnim de akşam yürüyüş yaparken karnım sertleşiyor. Suyu kac mm çıktı biliyormusun?

Gunaydinn cnm
Walla ne yalan soliyim ben girip mesajlari okuyup cikiyorim hicbisey yazmak gelmiyo icimden sayfa bu haldeyken

Bnim de akşam yürüyüş yaparken karnım sertleşiyor. Suyu kac mm çıktı biliyormusun?
damla suyu güzel rahim ağzı kapalı suyu gıdalar tüketmeye devam et dedi.bende sormadım açıkcası ama sertleşme erken doğum belirtisi olabilirmiş. sen her akşam yürüme bence haftada 3-4 gün yarım saat yürüyün diyolar. benım doktorum yürümek değilde hamile jimnastiği önerdi. hem sezeryanda olacaksın kendini çok yorma. ALLAH yardımcın olsun az kaldı seninde baya.

Eskiden 2 saat yürürdüm ama şimdi yarım saat taş çatlasa 1 saat yürüyorum. Onu da hergün yapamıyorum korkudan dediğin gibi haftada 3 gün falan ancak yapıyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Bana da 134 mm dedi amniyotik sıvın. Iyi bir dereceymiş bu ama bilemedim işte doktor iyi dediyse iyidir tabi merak işte hep

günaydın canım :) hazırlıklar hızlandı desene ben de cumartesi günü sabahtan doktora gidicem sonra kadıköye ve eğer vaktim kalırsa perde bakmaya sonra da fotoğraf çekimimiz var pazar günü de ütü işleriyle uğraşıcam ama sanırım erken davrandım ben bu yıkama işinde

Kızlar ya biraz önce yüzümde pire gördüm. Kaçtııı. Ayyyyyyyyyyyyy delircem ya nerden geldi bu. Gelirken ağaçlardan mı düştü anlamadım. Eve gidince sirkeli suyla yıkanıcam. Çok huylandım ya bildiğiniz gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…