2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Canım 20 gün oldu oda geleli.. Cam açık devamlı, gün geçtikçe azalıyor.. Pazar günü duvar kağıdı yaptırdık, bulutlu olanından... Odanın rengi oradakinden biraz daha açık ton birde ben çiçeklerini pembe ve mor istedim daha güzel oldu..öncekinin içinde turuncu çiçekler vardı öyle istemedim... Çok sindi içime iyiki bunu almışız mor avize bakıyorum şapkalı ama sanırım ümraniyedeki avizecilere bakmam lazım.. Perde çok zorluyor beni tek renk düşünüyordum ama ne duvar kağıdına uyuyor nede oda takımının üstündeki çiçeğin pembesine.. Desenli mi yaptırsam diye düşündüm..zara home da çok hoş bir tane buldum desenli kedi fln var üstünde ama çok mu şarışık olur bilmedim tek renk mi olsa... Kafam çok karışık ;( sence nasıl olsun sen odayı ve kağıdı gördün

ayaklarını mutlaka yukarı kaldır, tuzlu suda ovsun eşin anında dağıldığını görebiliyorsun ama ben kesin çözümü ayakkabı numaramı büyütmekte buldum, 37 giyiyordum 39 numara bi ayakkabı aldım, delikli fileli bişey hem hava alıyor ayaklarım terlemiyor hem de artık şişmelerin %90 ı kayboldu doktora ctsi gösterdim çok normal dedi,
bayramda annem kv. fln ödümü koparmışlardı ayakların çok şiş ayakların çok şiş diye.
O da uzun yolculuk yapmaktan olmuş normal halde şu an

evet öyle ama ayakkabılarımı giyemiorum yeni alayım dedim şiş olduğundan yakıştıramıorum akşam ağladım resmen sinirimden ayağıma göre ayakkabı bulamadım varda hoşuma gitmedi yaşlı ayakkabısı gibi durdu. çok şanslısın canım ya ben 2 aydır takamıorum yüzüğümü. allahtan asansör var bizimde ama merdiven çıkmak gerçekten çok yoruo geçenlerde 5. kata çıkmak zorunda kaldım...

anladım canım akşama ovdurayım eşime bakalım inşallah faydasını görürüm. normal yükseklik yetmio artık yatağın başlığına dikiorum ayaklarımıı sanırım nasıl durduğuna bakmadan alıcam bi ayakkabı...yolculuk yapmaktan olmuştur canım aşağı durmuştur kimbilir kaç saat.

ay harika :) çok merak ettim odayı bi fotosunu koysana canım ya süper oldu bence baya da olmuş geleli boşuna dememişler 1 ay havalandırmak gerek diye. Gerçekten gitmiyor kokusu..
canım bence perdeyi tek renk almalısın çok karışık olur oda yoksa desen desen. Mobilyada var duvar kağıdında var. Bence soft açık bir renk yapabilirsin ekru gibi mesela.. Duvar kağıdı ile uydurma bence perdeyi. Ayrıca çiçekteki pembeyle birebir aynı ton olması gerekmiyor yakın olsun yeter, çok göze batmaz bence bu durum..

çok zorlanıyorsan çalışma canım bence de.. Ama bu kadar şişiyorsan doktoruna sor bence. Ben cumartesi sordum muayene etti çok şişmemiş ama idrar tahlili yapalım dedi.

CNım hastane çantama şunları koymayı düşünüyorum ama bilemiyorum eksik var mı bende.

BENIM ÇANTAM
-2 adet Lohusa Gecelik takımı
-1 adet lohusa pijaması
-2 adet çorap birisi patik birisi pamuklu
-Hasta bezi
-Orkid
-3 adet külod
-2 adet kullan at külod
-1 adet sütyen
-Lohusa tac terlik setimiz
-Oda süslerimiz, kapı süsümüz
-Göğüs kalkanı
-Zeytinyağı ( göğüs uçlarıma ve bebişe sürcem)
-Ayna, makyaj malzemeleri, diş macunu, sabun, havlu kağıt, peçete, ıslak mendil, Antibakteriyel jel
-Hastaneden çıkarken giymek için elbisem
- Fotoğraf makinası ve şarj aleti
-Telefon şarj aleti ve ipad şarj aleti
-Rezene, ısırgan otu, papatya otu
-Kolonya
-Çifte kavrulmuş lokum
-Pamuk, makyaj temizleyecim, temizleme sütüm ve toniğim
-Göğüs pedi

KIZIMIN ÇANTASI
- 2 adet hastane çıkışı
- 5 adet iç zıbın
- 2 adet tulum
- 1 adet penye, 1 adet yün Yelek
- 10 tane ağız mendili
- 2 adet penye battaniye, 1 adet yün battaniye
- Islak mendil
- Emzik
- Biberon
- Lazım olursa eşim madelanın pompasını alacak
- 30 adet yenidoğan bezi
- 5 adet alt açma bezi
- 1 adet önlük
- 1 adet kundak bezi
- Ana kucağı oto koltuğu
- Bepanthen ve temizleme pamuğu

Hastane çantamızın ayrı bir gözüne hemşireye verilmesi için, 5 li hastane çıkışımızı, havlumuzu ve penye battaniyemizi koyup vereceğiz. Ama 10 lu yumu versek hemşireye 5 liyimi bilemedim.

Bu arada ben hastanede banyo yapmayı düşünmüyorum o yüzden şampuan havlu vs koymadım. Her ne kadar kotu durumda olsamda orada banyo yapmam mümkün değil

canım oluyor hepimizde.. dün çok yorulmuşum. elim şişti resmen eline kına yakarsın da öylece durursun ya öyle vaziyetteyim. avucumun içi yanıyor acıyor..ayaklarımın altı da öyle. yattığım yerde fenalık geçiriyorum.

dinlenmemiz lazım.. elimizden başka birşey gelmiyor.

çok zorlanıyorsan çalışma canım bence de.. Ama bu kadar şişiyorsan doktoruna sor bence. Ben cumartesi sordum muayene etti çok şişmemiş ama idrar tahlili yapalım dedi.

bende yarın gidicem canım sorucam doktoruma raporuda ay sonuna yazdırcam normalde yarın çıkmam gerekio ama patronun salak kızı hala gelemedi 2 hafta öğretirim ona 2 haftada muhasebeyi nasıl öğrenicek onuda anlamış değilim yaa ay sonu çıkarım bu kadar basit. ben burayı düşünmekten kendimi düşünemedim hiç ama ben fedakarlık yapacağım kadar yaptım.

Canım ayaklarını bol bol kaldırıp dinlen akşamları. Ve yeşilçay içmeye çalış. Ben yarım saat sarkıtsam davul gibi oluyor ayaklarım. Bende 38 giyiyordum bir numara büyüdü ayaklarım mecbur sandalet aldım hiç birsey olmuyor. Kapalı ayakkabı giyemiyorum 39 da olsa ayakkabı şişince içerden ayaklarım cok zorluyor

Bu ay sonu çık sen de. Daha fazla bekleme. Şişliklerle gidip gelmen daha kötü olur.
Ben terlik giyiyorum 3 aydır :))))))) Terlik daha rahat :)

çifte kavrulmuş lokum mu:) ayy ben de çok severim de.. sevdiğin için mi koyuyorsun. :)ikramlık için mi..

kundak bezini duymamıştım. ihtiyaç oluyormuymuş.. o zaman ben de bir bakıyım ..

ben 10luklardan bir tane hastane çıkışı alacağım. onu vereceğim. hemşireler duruma göre içlerinden hangisi uygunsa seçip giydirsinler kızımı..

Son düzenleme:
ALLAHIM HEPİMİZE SABIR VERSİN GÜÇ KUVVET VERSİN.

Bu ay sonu çık sen de. Daha fazla bekleme. Şişliklerle gidip gelmen daha kötü olur.
aynen ben de.. ki her terlik de rahat olmuyor. bir tane terliğim çok rahat.hep onu giyiyorum dışarıya.. şuan mesela dün giydiğim ev terliği gelmiyor.

ayaklarımızın şişlik durumu değiştiği için ayakkabıyla hiç rahat etmiyor. önü, yanı,arkası bir şekilde vruyuor. kocaman ayakkabı giysen bile hem rahat edemiyorsun hem vuruyor bir şekilde..

bu arada raporun kopyasını gönderiyim işyerine canım sağol.

Son düzenleme:

canım benim listem de şöyle;

2-3 takım gecelik
sabahlık
diş fırçası
diş macunu
sabun
kağıt havlu
makyaj malzemesi
terlik
çorap
çamaşır (4 adet)
emzirme atleti (3 adet)
Göğüs pedi
ıslak mendil
Battaniye (biri penye)
Pamuk (baby&me)
Bebek bezi
Ped
Fırça
Şampuan
3 takım yenidoğan
Pişik kremi
Muslin bez
Havlu
Nevresim tk
Göğüs kalkanı
Göğüs koruyucu
Göğüs ucu kremi
Depend hasta çamaşırı
Nemlendirici
Dudak balmı
toka
Humana still-tee
Hastane çıkış kıyafeti
Fotoğraf Makinesi
Roll-on
Kirli çamaşır torbası
Sigorta kartı
Kimlik
İpad
Sarj aletleri
atıştırmalık

şampuanı ben kendim için değil kızım için koyucam canım, yıkarlarsa diye.. Ben de yapamam banyo hastanede, belki belden aşağıma bi su tutarım. Ama onun için de bi parmak arası terlik koymam lazım basamam yerlere öyle mümkün değil.. Emzirme sütyeni yerine atleti koyucam ben çok daha rahat oluyormuş canım. H&M'inkiler çok güzelmiş..

TERLİK HİÇ DENEMEDİM CANIM YA AYAĞIMDA TUTAMIORUM TERLİĞİ BEN ÖĞLEN ARASI GİDİP BAKSAM MI TERLİK BİLEMEDİM VALLA SANDALETLERİMDE KOPUCAK GİBİ OLUO ŞİŞİNCE BI YERDE BIRAKICAKTIM SANDALETLERİMİ :) BABET GİYİYORUM ONDA DA POĞAÇA GİBİ ŞİŞİO ÜSTÜNDEN PUF PUF OLUO :)

herkese iyi günler, yine sıcak ve yoğun bir gün, Allah herkesin yardımcısı olsun

bugün annem eminönüne gitti, hem havuzlu hana uğrayacak hem de mevlütte dağıtmak için küçük havlular alacak

off kızlar ya dün göbeğimden iğne yaparken cok zorlanmstım,biraz önce gömleğime bi baktım kan olmuş birde beyaz.ay nasıl kanamış sinirim bozuldu ya ağladım bi güzel allahtan kimse görmedi

AKŞAMLARI HEP HAVADA BE CANIM SABAH KALKIORUM LAVABOYA Bİ BAKIORUM ŞİŞMİŞLER YİNE ÇOK MORALİM BOZULMAYA BAŞLADI BU DURUMA. YEŞİLÇAY İÇİODUM AMA SON ZMANLARDA HAVA SICAK DİE BIRAKTIM İÇMEYİ YEMEKTEN SONRA İÇEYİM BAKAYIM... EVET AYAKKABI KOPCAK GİBİ OLUO DEMEE BENDE DE ÖYLE OLUO ŞİMDİ BAKTIM AYAKLARIMA AĞLAYASIM GELDİ VALLA ÇOK SİNİR BOZUCUU

Bende cok severim ama gelenlere ikram etmek için alacağız. Gerçi cok gelenimiz gidenimiz olmaz bizim toplamda 1 kilo alacağız işte az biraz hastaneye götüreceğim gelen olursa ikram etsinler diye. Ben kundak yapacagım kızıma. Iki gece hastanede kalacağımız için gerçi hastanede kundak yapmak istemiyorum ama belki istersem diye yanıma alıyorum sonuçta 2 kocaman gece ne olur bilmiyırum
Ben de 3 lü 5 li 10 lu hastane çıkışı var ama karar veremedim sanırım 5 liyi koycam en güzeli o cunku ama fotoğraf ne zaman çekilmeye başlıyor ilk geldiği zaman dimi ozaman haklısın 10 luyu koyayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…