Meraba kızlar, uzun süredir forumu takip ediyorum ama pek yazmıyordum. Dahan önce bir arkadaşın yazdığı gibi ben de 2 gün önce apandisit ameliyatı oldum. 3 gün bağırsak enfeksiyonu diye tedavi gördüm fakat ağrılarım dinmedi. Sonunda apandisit olduğu anlaşıldı ve son anda ameliyata alındım. Şimdi çok şükür ben de bebiş de iyiyiz. Sağlıktan başka bişeyi kafanıza takmayın. Ameliyat olan arkadaş okursa önerilerini bekliyorum. Dualarınızı eksik etmeyin
enfeksiyon.bağışıklık sistemi düşüklüğü,kansızlık vs gibi birşeylere neden oluyor.. ben ondan apandisit şüphesiyle hastanede yatmıştım. çok fena sancı oluyordu. o zaman antibiyotik kullandım vs. şimdi tekrarlayınca korktum. aslında hamilelikte artış oluyormuş o zaman da öyle söylemişlerdi..Wbc ne demek bilmiyorum ben canım. Ama inşallah düzelir..
Evet canım biraz erken olmuş gibi sanki :) ama olsun ya hazırda beklesin işte. Kendin yapcaksun cunku. Valla ben bu halimle okadar ütüyü tek basıma yapamazdım sanırım zaten hiç sevmem ütü yapmayı. Bosver erken olsun gec olmasın. Bende buldum netten tül. Baya uyguna geliyor ya karşıdan daha hesaplı valla. Gecen sene ev süslemesi için metresini 7 liraya almıştık karşıdan nette 3 lira. Iyiki var bu internet. Bende temizlik olayını düşünüyorum. Acaba ne zaman tutsam yardımcı? Sence ne yapıyım? 10 Eylül de doğum var. Gecen hafta tuttuk yeni ama 1 ay var daha. 8-9 Eylül de tutsam geç mi olur acaba?günaydın canım :) hazırlıklar hızlandı deseneben de cumartesi günü sabahtan doktora gidicem sonra kadıköye ve eğer vaktim kalırsa perde bakmaya sonra da fotoğraf çekimimiz var pazar günü de ütü işleriyle uğraşıcam ama sanırım erken davrandım ben bu yıkama işinde
Kızlar ya biraz önce yüzümde pire gördüm. Kaçtııı. Ayyyyyyyyyyyyy delircem ya nerden geldi bu. Gelirken ağaçlardan mı düştü anlamadım. Eve gidince sirkeli suyla yıkanıcam. Çok huylandım ya bildiğiniz gibi değil.
Anaaam ne piresi :s bi fena oldum şimdi nasıl ya yüzündeydi bide ayy iyiki girmesi yüzünün içine falanKızlar ya biraz önce yüzümde pire gördüm. Kaçtııı. Ayyyyyyyyyyyyy delircem ya nerden geldi bu. Gelirken ağaçlardan mı düştü anlamadım. Eve gidince sirkeli suyla yıkanıcam. Çok huylandım ya bildiğiniz gibi değil.
Evet canım biraz erken olmuş gibi sanki :) ama olsun ya hazırda beklesin işte. Kendin yapcaksun cunku. Valla ben bu halimle okadar ütüyü tek basıma yapamazdım sanırım zaten hiç sevmem ütü yapmayı. Bosver erken olsun gec olmasın. Bende buldum netten tül. Baya uyguna geliyor ya karşıdan daha hesaplı valla. Gecen sene ev süslemesi için metresini 7 liraya almıştık karşıdan nette 3 lira. Iyiki var bu internet. Bende temizlik olayını düşünüyorum. Acaba ne zaman tutsam yardımcı? Sence ne yapıyım? 10 Eylül de doğum var. Gecen hafta tuttuk yeni ama 1 ay var daha. 8-9 Eylül de tutsam geç mi olur acaba?
enfeksiyon.bağışıklık sistemi düşüklüğü,kansızlık vs gibi birşeylere neden oluyor.. ben ondan apandisit şüphesiyle hastanede yatmıştım. çok fena sancı oluyordu. o zaman antibiyotik kullandım vs. şimdi tekrarlayınca korktum. aslında hamilelikte artış oluyormuş o zaman da öyle söylemişlerdi..
az önce drla görüştüm. crp normal dedi. o yüzden ilaca gerek yok dedi. çok şükür..
coraspirini de yarından itibaren alma dedi. 22 sinde tekrar çağırdı. izine ayrılmadan görüyüm dedi..tsh ı da o zaman yaptırıyım artık çünkü burdan bir yere gidecektim kan vs uğraşmak istemiyorum.
heyecanlandım... az kaldı ya...
günaydın annecikler bende 35 . haftaya kadar çalısıp daha çalışmayacagım. raporumuda aldım kızımıda gördüm 1850. gr olmuş maşallah. evicap diye bi ilaç verdi meme ucu için kullandım dün denedim yumuşattı baya. bide karnın niye bu kadar sert dedi.bilmem dikkat de etmemiştim hiç. sonra cocugun yerine suyuna baktı iyi dedi bizi gönderdi ...
sizde varmı karnı sertleşen ??
Oyle yapalım ozaman sağol canım senin yardımcın ne kadara geliyordu? Bu sefer onu deneyeyim diyorum. Ben daha da gec yapacaktım bu ütü olayını ama annem hadi yapalım hadi yıka artık bak erken doğum riskin var dedi durdu bende attım makinaya :) ama iyi de oldu cok şükür en azından çantam hazırlanmış olacak bugun haftasonuda odamız ohh misne bileyim gaza geldim sanırım :) aslında annemi bekleyecektim ama heves yaptım heralde. Haftasonu görümcem gelecek onunla yaparız artık.
aaa süper çok sevindim gerçekten bazı şeyler internette daha uygun olabiliyor. Canım ben halıları falan 20 eylül gibi vericem temizlemeye, doğum temizliğini de bayram öncesi yaptırıcam. Bence 8 eylül geç değil, hatta iyi olur temiz kalır daha erken yaptırırsan üzerinden geçmen gerekir. 8 eylül iyi bence..
Ya benim işyerimde var herhalde ya. Geçen de kapı önünde ölü fare vardı. İlaçlama yapılması lazım. Müdüre söylicem şimdi.Anaaam ne piresi :s bi fena oldum şimdi nasıl ya yüzündeydi bide ayy iyiki girmesi yüzünün içine falan
Önümüzdeki hafta yaptırırsın tsh tahlilini de artık. Endişe etme diğer değerler için de. Doktorun da normal demiş.enfeksiyon.bağışıklık sistemi düşüklüğü,kansızlık vs gibi birşeylere neden oluyor.. ben ondan apandisit şüphesiyle hastanede yatmıştım. çok fena sancı oluyordu. o zaman antibiyotik kullandım vs. şimdi tekrarlayınca korktum. aslında hamilelikte artış oluyormuş o zaman da öyle söylemişlerdi..
az önce drla görüştüm. crp normal dedi. o yüzden ilaca gerek yok dedi. çok şükür..
coraspirini de yarından itibaren alma dedi. 22 sinde tekrar çağırdı. izine ayrılmadan görüyüm dedi..tsh ı da o zaman yaptırıyım artık çünkü burdan bir yere gidecektim kan vs uğraşmak istemiyorum.
heyecanlandım... az kaldı ya...
Evimde olsa kafayı yerim ya. Ne varsa bu pislik okulda var. Farelerin cirit attığı yerde pire olmaz mı :/ayyyy ne piresiiiiiben bile kaşınmaya başladım.. Evde yoktur merak etme, dışardan düşmüştür
Canım ben de geçen ay aynı durumdan şüphelenmiştim çünkü ağustos ayı için randevu vermiyorlardı doktoruma. Gerçekten rahatsız edici bir durum. Ama kardeşimin eşi de son zamanlarda doktorunu değiştirdi ve çok memnun kaldı. Belki daha iyi bir doktora denk gelirsin.
Gözüm elim alışana kadar çocuğa hangi beden giydireceğimi etiketsiz anlayamam ki ben.
Oyle yapalım ozaman sağol canım senin yardımcın ne kadara geliyordu? Bu sefer onu deneyeyim diyorum. Ben daha da gec yapacaktım bu ütü olayını ama annem hadi yapalım hadi yıka artık bak erken doğum riskin var dedi durdu bende attım makinaya :) ama iyi de oldu cok şükür en azından çantam hazırlanmış olacak bugun haftasonuda odamız ohh mis
Ya benim işyerimde var herhalde ya. Geçen de kapı önünde ölü fare vardı. İlaçlama yapılması lazım. Müdüre söylicem şimdi.
Evimde olsa kafayı yerim ya. Ne varsa bu pislik okulda var. Farelerin cirit attığı yerde pire olmaz mı :/
Randevunu al canım şimdiden biraz yoğun bana 2 hafta sonraya ancak vermişlerdi..Dediğin gibi hayırlısı..
günaydın kızlar moralim çok bozuluo hamileliğin zorlaşması da etkilio tabi psikolojımı ve keyif alamıorum resmenayaklarım çok şişiyor ve acı vermeye de başladı sizde aynı şey oluo mu ve ne yapıosunuz yarın rapor için gidicem doktoruma danışıcam ne yapmam gerek die....
Ya benim işyerimde var herhalde ya. Geçen de kapı önünde ölü fare vardı. İlaçlama yapılması lazım. Müdüre söylicem şimdi.
/
Canım hamilelik kolay değil, sıkıntılarımız olması normal. Benim ayaklarımda ellerimde hiç şişme olmadı. Bazıları yüzüğünü falan takamıyormuş, bende öyle bir şey yok. Ama sabahları zor ve ateşler içinde uyanıyorum. Bi de merdiven çıkmak çok zor geliyor.. Ev 3. kat olunca..günaydın kızlar moralim çok bozuluo hamileliğin zorlaşması da etkilio tabi psikolojımı ve keyif alamıorum resmenayaklarım çok şişiyor ve acı vermeye de başladı sizde aynı şey oluo mu ve ne yapıosunuz yarın rapor için gidicem doktoruma danışıcam ne yapmam gerek die....
canım bozma moralini hepimiz yaşıyoruz hamileliğin zorluklarını.. Benim de şişiyor ayaklarım bileklerim. Sürekli havaya kaldır ve bol su iç, ayrıca tuzlu suya da koyabilirsin o da iyi geliyor. Maalesef kolay bir süreç değil ama önemli olan sağlık canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?