Arkadaşlar herkese selam,uzun bir süredir forumu takip edemedim.Çünkü maalesef ameliyat oldum.ÇArşamba günü ishal ve mide bulantısı şikayeti ile Memorial hastanesine gittim, besin zehirlenmesi deyip serum verdiler.İYileştim ancak ertesi gün kusma,ağrı şikayetleriyle Acıbadem hastanesinin aciline gidince tahliller,mr vs derken %90 apandisit teşhisi kondu.hamile olmam nedeniyle tamamiyle emin olunamıyormuş maalesef.Patlarsa benim ve bebeğin hayati riski olduğu söylendi ve apar topar ameliyat oldum

İyiki de olmuşum, teşhis doğruymuş ve apandisit üzerinde artık yırtılmalar başlamış yani tam sınırda yakalamışlar.bebeğin durumunda şuan problem yok ama maalesef ameliyat olmam nedeniyle %20 erken doğum riski oluştu

tabi narloz da aldım,antibiyotik de

bebeğin büyük olması nedeniyle açık ameliyat olmak zorunda kaldım ve dikişlerim var...moralim çok bozuk...
Erken doğum olacak diye çok korkuyorum,çünkü bir arkadaşım bebeğini erken doğum nedeniyle kaybetti
2 hafta raporluyum,hem zaten tek başıma ayağa kalkamıyorum hem de bebeğin erken doğum riski için dinlenmem gerekiyormuş
Allah kimseye böyle ağrı yaşatmasın ve herkesin bebeğinin zamanında sağlıklı doğmasını nasip etsin...