2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Allahtan bnde de belden baslayip devam edeb bi sanci yok benimkide anlatmisti yalanci sancilarin kasiklarda veya karnin bi bolumunde olcagini...gercek sancinin ise belden baslayip butun karina yayilcagini ve kasiklara kadar inecegini ve digerinden de cok daha uzun surecegini solemisti ama yine de insan strese giriyo o sanciyi hissedince bide yalancisi boyle aciliysa gercegi nasil olcakki acaba diye dusunmeden alamiyorum kendimi galiba bnde korkmaya basladim:)

Damlacim guzl haberlerle gel insallah yarin benimde zeynep kamile randevum var yarin ogleden sonra bakalim neler olacak neler diyecekler cok merak ediyorum insallah yarin ikimizde mutlu doneriz...

canım akıntı bende de var ama dün suyum gayet iyi çıktı, öyle ufak tefek akıntıları takma bence, su gelmesi bildiğin şarıl şarıl oluyormuş..

şekerim korkma aaaa! tabi ki acıyacak, adı üstünde sancı.. İnşallah epidural için geç kalmayız hastaneye ben de en çok ondan korkuyorum, epiduralli istiyorum çünkü..

hııı canım demek ki cihazına göre değişiyor çünkü ben öyle birşey duyduydum sanki..

cuma günü nst ye girecek miyim bakalım.

kızlar ben dün girdim nst ye 32 bıttı 33 olduk biz nst ıkı kablo var bırı ağrıları gösteriyo bırı kalp atışını manitörde görüyosun zATEN bebeğin kalp seleri 120 den aşagıda olayacak ağrılarda 20 den yukarıda olmuyacak dedi bana 15 dakıka durduk devlettekıde cocuk hareket ettıkce butona basıyosun her tarafta nst farklı

Canım bana hiç oyle bir alet vermediler meden vermediler bende anlamıyorum. Bu gidişimde sorcam hareketlerini sat diyor sadece zaten oraya bağlandın mı deli gibi hareket etmeye başlıyorum yavrucak saymamak mümkün dahi değil.

Damlacim guzl haberlerle gel insallah yarin benimde zeynep kamile randevum var yarin ogleden sonra bakalim neler olacak neler diyecekler cok merak ediyorum insallah yarin ikimizde mutlu doneriz...
Demek yarın sen bizim buraya bende sizin oraya geliyorum :) hakkımız da hayırlısı olsun canım inşallah güzel güzel haberlerle doneriz inşallah

canım akıntı bende de var ama dün suyum gayet iyi çıktı, öyle ufak tefek akıntıları takma bence, su gelmesi bildiğin şarıl şarıl oluyormuş..
Yok şey dedim ben acaba suyum mu azalıyor hani kacak mı var diye merak ettim ama dediğin gibi olmaz heralde ya geldi mi dediğin gibi sarıl sarıl akar heralde

Kesinlikle Allah hepinize güç kuvvet versin bir avazda kurtarsın sizi inşallah. Gerçeği adet sancısının 5 katı kuvvetinde oluyormuş. Benim zaten adet sancılarım cok ağrılı olur gercek doğum sancısını hiç düşünmem istemiyorum valla

Bu arada helal olsun ne kadar cok su içiyorsun ben 3 kitre su içebilsem şükrediyorum Halime. Tebrik ediyorum şemi
Ben hep çok su içen biri olmuşumdur ama işte tuvalet çok sıkıntı oluyor çatlaklarım çok fena aynada kendime bakmaya tahammül edemiyorum çok çirkin oldu kasıklarımda çatladı birde brnim karnım çok çıımadı ve çok kilo almadım buna rağmen böyle oldu ama artık kilo alıyorum önceden bir buçuk saat yürüyordum doktor 36 haftaya kadar yarım saatten fazla yürümememi söyledi en riskli dönemmiş ce wrken doğum olabilirmiş 36 haftadan sonra bol bol yürüteceğiz dedi

Ben geldim guzel analar ...nasilsiniz inslah hersey yolundadir..ben yeni geldim tatilden yorgunluk var biraz ...artik yavas yavas hazirliklarimiz baslicak...ilk basta bir hafta sinra doktr gitcem sinra alis veris ve temizlik sonrada bebisimu beklicem inslah bugun 33 +6 gunluk olduk inslah :)

Ben hep yürüdüm belki ondan fazla çatlamadım. Bu zamana kadar gğnde en az 1 saat yürüdüm. Hatta yaşlanma çıkana kadar 2 saat yürüyordum hiç duymadım riskli olduğunu yürümenin. Ben şimdi yaşlanmadan dolayı 1 saatte yürümeye çalışıyorum bence riskli değilse gebeliğin yürümenin bir sakıncası olmuyor. Doktorumla konus bu konuda canım

ben çatlayım yok diyordum ama göbeğimin alt kısımnı yani kasıklarımı göremediğim için yok sanıyormuşum. annem pazar günü gördü.krem vs almadım zeytinyağ sürüyourum. hatta yine sürüyorum geliyim. aslında birkaç gündür kasıklarımda gerginlik hissetmiştim yeni de olmuş olabilir.

kızlar aşırı terliyorum sırtım gögüslerim,alnım heryerim su ..cidden su...
gidiyim bir duş alıyım.

günaydın kızlar. bana acil yardımcı olabilir misiniz? bebek yatagını nasıl seçmek gerekiyor? siz nerden hangi yatagı aldınız?

Biz park yatak için Kraft Yataş Microfit Visco yatak aldık..
Ama sert sünger yatağı da öneriyorlar.. park yatak için bulamamıştık.. süngerin de yoğunluğu 32-36 dansite olmalıymış..

şekerim korkma aaaa! tabi ki acıyacak, adı üstünde sancı.. İnşallah epidural için geç kalmayız hastaneye ben de en çok ondan korkuyorum, epiduralli istiyorum çünkü..

Ben de tam aksinee epiduralsizz:) bildigin boyle bagira bagira anam babam usulu dogurmak istiyorum ama daha bu yalanci sancilar korkutmusken beni gerceginde epidural diyee yalvarabilirim doktora:)

Kızlar selam, size geçen gün dikkat edin derken kendim aynı hataya düştüm. Koltuklarımızın iç elyafı değişecekti kılıfları söküp koltukçuya götürecektim. Eşim taksiyle giderim sandığından sen yap demiş, ben de aman ne var ki deyip minibüsle gittim, tabi arada da yürüdüm o ağır çantayla. Sonuç dün tüm gün belim ağrıdı akşama doğru arttı, akşamda resmen belim kitlendi. Acıdan nefes alamadım o derece. Şimdi daha iyi sma yine de var. Eşim birkaç gün dikkat edersen geçer dedi ama çok korkuyorum normal doğum istediğim için

Günaydın annecikler. Epeyce sayfa ilerlemiş okuyamadım hepsini. Bende henüz yalancı sancı yok ama bu sabah kalkarken sol bacağım diz altına bir kramp girdi, bacağımı kesiyorlar sandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…