Ama bunlar yalancı sancıymış canım normal sancıda bel ağrısı da oluyormuş ben doktora sordum bunların olabileceğini söyledi ve söyle dedi eğer normal sancıysa uzandığımızda geçmezmiş ağrı devam edermiş bende devam eden bir ağrı yok suan için. Saniyelik oluyor benim ağrılar ama bazen gercekten acısından ağlıyorum ama bu konu hakkında daha cok sey bilmemiz gerekiyor tecrübeli anneler bize yardım etsin bide su meselesini ben bilmiyorum ne renk oluyor nasıl oluyor bende iki gündür artan bir akıntı mevcut acaba suyum mu azalıyor ki?
Bİşm aile de kimse de yok düşün annanemde bile yokmuş bi ben popişi kaptırdım bu çatlaklara :) teyzem de varmış birtek yada sanırım teyzeme çektim. Ya napalım Buda bize bebişlerden hatıra. Senin ki kötü olmuş ama baya baya büyük sanırım çatlaklar benimkiler küçücük iki tane çatlak var cok gozükmuyor cok şükür
Ama bunlar yalancı sancıymış canım normal sancıda bel ağrısı da oluyormuş ben doktora sordum bunların olabileceğini söyledi ve söyle dedi eğer normal sancıysa uzandığımızda geçmezmiş ağrı devam edermiş bende devam eden bir ağrı yok suan için. Saniyelik oluyor benim ağrılar ama bazen gercekten acısından ağlıyorum ama bu konu hakkında daha cok sey bilmemiz gerekiyor tecrübeli anneler bize yardım etsin bide su meselesini ben bilmiyorum ne renk oluyor nasıl oluyor bende iki gündür artan bir akıntı mevcut acaba suyum mu azalıyor ki?
Allahtan bnde de belden baslayip devam edeb bi sanci yok benimkide anlatmisti yalanci sancilarin kasiklarda veya karnin bi bolumunde olcagini...gercek sancinin ise belden baslayip butun karina yayilcagini ve kasiklara kadar inecegini ve digerinden de cok daha uzun surecegini solemisti ama yine de insan strese giriyo o sanciyi hissedincebide yalancisi boyle aciliysa gercegi nasil olcakki acaba diye dusunmeden alamiyorum kendimi galiba bnde korkmaya basladim:)
yok canım bna öyle bi buton vermedler zaten karnına 2 tane başlıklı kablo koydular benim oglanında durmcgı tuttu bitanesini bebegn kalbne yakn koyuyol
ar ogluşum durmadgndan kalp atşını zor yakaldı hemşire :) karnım resmen dalgalnyodu hemşirede tur atyo içerde deyip gülmştü :) benim girdigm makinada hareket ettkçe dgşik bi ses çkyodu zaten canım :)
Canım bana hiç oyle bir alet vermediler meden vermediler bende anlamıyorum. Bu gidişimde sorcam hareketlerini sat diyor sadece zaten oraya bağlandın mı deli gibi hareket etmeye başlıyorum yavrucak saymamak mümkün dahi değil.peki canım sanada bir buton veriyorlar mı hareketlerini say diye.. nasıl sayılıyor.. yani peşpeşe tekmeler hareketler hissedince ayrı ayrı basılıyor mu yoksa hareketlilerini saymak için aralıklı mı olmak zorunda butona basmak için.
Demek yarın sen bizim buraya bende sizin oraya geliyorum :) hakkımız da hayırlısı olsun canım inşallah güzel güzel haberlerle doneriz inşallahDamlacim guzl haberlerle gel insallah yarin benimde zeynep kamile randevum var yarin ogleden sonra bakalim neler olacak neler diyecekler cok merak ediyorum insallah yarin ikimizde mutlu doneriz...
Yok şey dedim ben acaba suyum mu azalıyor hani kacak mı var diye merak ettim ama dediğin gibi olmaz heralde ya geldi mi dediğin gibi sarıl sarıl akar heraldecanım akıntı bende de var ama dün suyum gayet iyi çıktı, öyle ufak tefek akıntıları takma bence, su gelmesi bildiğin şarıl şarıl oluyormuş..
Kesinlikle Allah hepinize güç kuvvet versin bir avazda kurtarsın sizi inşallah. Gerçeği adet sancısının 5 katı kuvvetinde oluyormuş. Benim zaten adet sancılarım cok ağrılı olur gercek doğum sancısını hiç düşünmem istemiyorum vallaAllahtan bnde de belden baslayip devam edeb bi sanci yok benimkide anlatmisti yalanci sancilarin kasiklarda veya karnin bi bolumunde olcagini...gercek sancinin ise belden baslayip butun karina yayilcagini ve kasiklara kadar inecegini ve digerinden de cok daha uzun surecegini solemisti ama yine de insan strese giriyo o sanciyi hissedincebide yalancisi boyle aciliysa gercegi nasil olcakki acaba diye dusunmeden alamiyorum kendimi galiba bnde korkmaya basladim:)
Bİşm aile de kimse de yok düşün annanemde bile yokmuş bi ben popişi kaptırdım bu çatlaklara :) teyzem de varmış birtek yada sanırım teyzeme çektim. Ya napalım Buda bize bebişlerden hatıra. Senin ki kötü olmuş ama baya baya büyük sanırım çatlaklar benimkiler küçücük iki tane çatlak var cok gozükmuyor cok şükür
Ben hep çok su içen biri olmuşumdur ama işte tuvalet çok sıkıntı oluyor çatlaklarım çok fena aynada kendime bakmaya tahammül edemiyorum çok çirkin oldu kasıklarımda çatladı birde brnim karnım çok çıımadı ve çok kilo almadım buna rağmen böyle oldu ama artık kilo alıyorum önceden bir buçuk saat yürüyordum doktor 36 haftaya kadar yarım saatten fazla yürümememi söyledi en riskli dönemmiş ce wrken doğum olabilirmiş 36 haftadan sonra bol bol yürüteceğiz dediBu arada helal olsun ne kadar cok su içiyorsun ben 3 kitre su içebilsem şükrediyorum Halime. Tebrik ediyorum şemi
Yok şey dedim ben acaba suyum mu azalıyor hani kacak mı var diye merak ettim ama dediğin gibi olmaz heralde ya geldi mi dediğin gibi sarıl sarıl akar heralde
Ben hep çok su içen biri olmuşumdur ama işte tuvalet çok sıkıntı oluyor çatlaklarım çok fena aynada kendime bakmaya tahammül edemiyorum çok çirkin oldu kasıklarımda çatladı birde brnim karnım çok çıımadı ve çok kilo almadım buna rağmen böyle oldu ama artık kilo alıyorum önceden bir buçuk saat yürüyordum doktor 36 haftaya kadar yarım saatten fazla yürümememi söyledi en riskli dönemmiş ce wrken doğum olabilirmiş 36 haftadan sonra bol bol yürüteceğiz dedi
Ben hep yürüdüm belki ondan fazla çatlamadım. Bu zamana kadar gğnde en az 1 saat yürüdüm. Hatta yaşlanma çıkana kadar 2 saat yürüyordum hiç duymadım riskli olduğunu yürümenin. Ben şimdi yaşlanmadan dolayı 1 saatte yürümeye çalışıyorum bence riskli değilse gebeliğin yürümenin bir sakıncası olmuyor. Doktorumla konus bu konuda canımBen hep çok su içen biri olmuşumdur ama işte tuvalet çok sıkıntı oluyor çatlaklarım çok fena aynada kendime bakmaya tahammül edemiyorum çok çirkin oldu kasıklarımda çatladı birde brnim karnım çok çıımadı ve çok kilo almadım buna rağmen böyle oldu ama artık kilo alıyorum önceden bir buçuk saat yürüyordum doktor 36 haftaya kadar yarım saatten fazla yürümememi söyledi en riskli dönemmiş ce wrken doğum olabilirmiş 36 haftadan sonra bol bol yürüteceğiz dedi
Deneyeceğim.İş yerime fazla uzak değil ama bizim öğlen arası az telefonla ilk konuşalım bakalım ne diyecekler.amin canım. Sen bu gayrettepeyi de denemeye devam et canım bence. Çalıştığın yere yakınsa öğle arasında git hatta.
herkese günaydınn!! iş yerindeyim bakamıyorum çok, bu aralar yatak arayışındayız, nasıl yatak almak lazım siz neler almştnz yahu?? yataş a falan baktık çok pahalı geldi:/ nası özellikli birşey almak lazım ??
günaydın kızlar. bana acil yardımcı olabilir misiniz? bebek yatagını nasıl seçmek gerekiyor? siz nerden hangi yatagı aldınız?
Aslında 34 den sonra her gittiğinde nts ye girmen gerek diye biliyorum. Cunku gizli sancılar olabilir ve biz bunları anlamayabilirmişiz. Ama ben hiç sevemedim bu nts olayını. Bak unutmadan söyliyim seninde randevum sabah mutlaka yemek yiyip git tammı ac karnına gidersen bebeğin kalbini sayamıyormus alet. Sonra panik olursun mazallah. Onun dısında soluna yat oyle taksınlar o seyleri. Bide istersen doktora söyle bem hiç nts ye girmedim bazen ağrım oluyor ama ben gaz sancısı sanıyorum de. Doktor oma göre sokar seni nstye. Ama bence girersin bu hafta. Ben ilk 34. Haftada girdim ama benim durumum karışık biliyorsun o yüzden sürekli söküyorlar beni. Benim sancılarım şu şekilde oluyor altta baskı hissettiğim zaman sancılar geliyor genelde ve kasıklarıma iğne batar gibi bir acı hissediyorum ve yomultuyor beni resmen o acı. Genel de de akşamları oluyor. Rabbim saatlerce çekenlere yardım etsin gercek sancıları
şekerim korkma aaaa! tabi ki acıyacak, adı üstünde sancı.. İnşallah epidural için geç kalmayız hastaneye ben de en çok ondan korkuyorum, epiduralli istiyorum çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?