2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
Herkese günaydın kızlar... evde olup 11 de uyanmak sonrasında doga doya kahvaltı keyfi yapmak ne güzelmiş, her ne kadar gece sıcaktan uyuyamasamda sabah uykusu güzel oluyorbugün haftamızı bitirdik. Yarın yeni bir haftaya başlıyoruz oğluşumla

Ben de tam aksinee epiduralsizz:) bildigin boyle bagira bagira anam babam usulu dogurmak istiyorum ama daha bu yalanci sancilar korkutmusken beni gerceginde epidural diyee yalvarabilirim doktora:)

vaaaaay harikasın ben ona cesaret edemiyorum ama mecbur kalırsam artık öyle yapıcam napalım.. Aynen normal diye gidip sezaryanle çıkan var

günaydın canımmm... Ohhh iyi mi böyle hadi bakalım yeni haftanız hayırlı olsun annesiiii

Canım korkutmak istemem ama aynı şeyi bende yaşadım gerçekten çok dikkat etmek gerekiyor. Benim ağrım 2 hafta kadar sürdü oturup kalkamıyordum yürüyüşüm bile değişmişti. Pantolonomu bile giyerke zorlanıyordum. Bol bol dinlen benim çalıştığım haftaya denk geldiği içi dinlenemedim. Ben kendimi iyi hissediyorum deyip yiğitlik yapmamak gerekiyormuş bunu anladım acı olsada...

Menenjit değil o arkadaşım, çocuk felci. Menenjit görülüyor bizim ülkemizde ve oldukça da riskli bir hastalık.

Aynen canım, sıcağıyla anlamadım. Bir de üste işe gittim. Halbuki eşim izin al eve dön demişti. Dönüşte de yine minibüs ve trafik eklenince hepten koptu. 1 hafta daha dayanabilirsem haftaya Perşembe izne çıkıyorum inşallah

Benimde iş yerinde son günlerim. Seviniyorum ama sonrasında maaş alamamak bir maaşımın olmaması can sıkıcı her ne kadar stok yapsamda. Birde ben işi tamamen bırakıyorum :)

ayni şeyi dun bende fakettimdaha doğrusu eşim gördü:)göbeğinin altı kırmızı kırmız çizik olmuş çatlamaya başlamış maalesef.ben çatlak kremi günde bir defa suruyorum ama cildin çok kuru olduğu için galiba yine catliyorum.kızlar bide benim göğüs aldım sıcaklardan pisik oldu sürekli dışa gidiyorum altına peçete filan koyuyorum ama yinede baya pisik oldu.pisik kremleri hamilelikte kullanılıyor mu bilginiz var mi hic kullanan ölçümü acaba

hoşgeldiniz ...

dr a gittiğinde 34+6 olacaksın ne güzel..
temizlik alışveriş diye kendini kaptırma.. aman dikkat et...

Ya canım aynı durum bendede var.ben görmemişim tam göbeğimin altında kırmızı bir çatlak varmıs eşim gördü bende aynadan görmüştüm ama pantolon,külot iz yaptı sanıodum.meğersem çatlakmış.göğsümün altıda isilik oldu ne yapsam da oluo cok sıcak burası.

cevabını görünce zeytinyağ sürmeyi unuttuğumu farkettim. duş alıyım çamaşırı asıyım yemeği ısıtıyım vs diye diye kaldı.. çok sağol:)

canım penye sütyen kullanıyor musun.. ben bu emzirme sütyenlerinden kullanıyorum. öncesinde ben de öyleydim resmen pişiyordum. şimdi rahatım. yani üst taraflarımdan su akıyor ama altı öyle pişik vs yapmıyor..

pişik kremlerine gelince.. dra ben o tarz şeyleri sorduğumda çatlama için gögüs ucu vs zeytinyağ kullanıyım mı dediğimde hamileler için kullanılan kremler var onlarda alabilir kullanabilirsin demişti..

yani içeriğinde tam olarak ne olduğu bilinmeyen kremler yerine bildik kullanıbalir kremlerden almayı tercih etmek lazım. mağdem senin de ciddi bir sorunun varsa bence al ve kullan. sonuçta pişik bu..

ben çatlaklar için kremi almayı ne yalan söyleyim benim için bütçeme o kadar ihtiyaç varken lüks geliyor. yani gerçekten işe yarıyor mu.. yoksa olacak zaten oluyor mu.. zeytinyağ aynı işi görüyor mu.. sonuçta onların içinde de yağ var.. bilmiyorum.. inşallah geçer.

ay ne blim canım hep geçer dye erteldm bide senin dedklerni yapaym bkim geçekmi yine de dr bi gözkeym bugun.
bak kahve telvesine limon sıkıp ıccen.pısırmıcen.bunun kesmemesı ımkansz gbı bsey ama kesmezse lütfen aksatmadan doktora git

bak ben 3-6ay arası buzlukta bozulmadan saklanabldgnı blmıordum bu ıyı oldu ogrendgm.netıcede sut ne kdr dayanablrkı dıordum.evet cnl dedıklerın aklıma yattı.bnde öyle emzrme odası arayp göğsümü açamam.ztn burda yokkı.bnde sen gbı yapayım.

meraba kızlar nabersiniz malum ben bol yatıyorum artık az bişiy dolansam kasıklar agrıyo bu arada dün özeldeki doktoruma gittik durumu anlattık kontrollerim yapıldı bebegimin eşi bi önceki hafta yanındaydı şimdi o da aşagıya inmiş bu da aşırı tehlike değil ama kasık agırlıgı yaparr dedi onun dışında bi sorun yok bebiş iyi

Kızlar bence günde bir defa krem sürmek yeterli değil. Ben her gün hem sabah hem de akşam lierac phytolastil jel sürüyorum. Duştan sonra bebek yağı sürüyorum. Birde gün içinde mutlaka lierac dışında ayrıyeten nemlendirici sürüyorum. Ama tabi çatlamayacağının bir garantisi yok gene de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…