- 19 Mart 2013
- 1.257
- 193
- 123
Ben de tam aksinee epiduralsizz:) bildigin boyle bagira bagira anam babam usulu dogurmak istiyorum ama daha bu yalanci sancilar korkutmusken beni gerceginde epidural diyee yalvarabilirim doktora:)
Herkese günaydın kızlar... evde olup 11 de uyanmak sonrasında doga doya kahvaltı keyfi yapmak ne güzelmiş, her ne kadar gece sıcaktan uyuyamasamda sabah uykusu güzel oluyorbugün haftamızı bitirdik. Yarın yeni bir haftaya başlıyoruz oğluşumla
Canım korkutmak istemem ama aynı şeyi bende yaşadım gerçekten çok dikkat etmek gerekiyor. Benim ağrım 2 hafta kadar sürdü oturup kalkamıyordum yürüyüşüm bile değişmişti. Pantolonomu bile giyerke zorlanıyordum. Bol bol dinlen benim çalıştığım haftaya denk geldiği içi dinlenemedim. Ben kendimi iyi hissediyorum deyip yiğitlik yapmamak gerekiyormuş bunu anladım acı olsada...Kızlar selam, size geçen gün dikkat edin derken kendim aynı hataya düştüm. Koltuklarımızın iç elyafı değişecekti kılıfları söküp koltukçuya götürecektim. Eşim taksiyle giderim sandığından sen yap demiş, ben de aman ne var ki deyip minibüsle gittim, tabi arada da yürüdüm o ağır çantayla. Sonuç dün tüm gün belim ağrıdı akşama doğru arttı, akşamda resmen belim kitlendi. Acıdan nefes alamadım o derece. Şimdi daha iyi sma yine de var. Eşim birkaç gün dikkat edersen geçer dedi ama çok korkuyorum normal doğum istediğim için
Nasıl iyi anlatamam canım, teşekkür ederiz. Senin de yeni kararın hayırlı olsun. Cevap yazamasamda takipteyimgünaydın canımmm... Ohhh iyi mi böylehadi bakalım yeni haftanız hayırlı olsun annesiiii
Arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum... Aşı olayı çok önemli... Mesela bizim ülkemizde menenjit hiç görülmeyip nerdeyse tarihe karışmıştı ama dediğin gibi Suriye'den gelenler yüzünden istanbulda 5 çocukta rastlanmış.. Özellikle altını çiziyor doktorlar çünkü suriyelilerde ne aşı takibi var nede aşılanma..eskiden bebek ölümleri aşı olmadığı içn olmuş zaten ... Gerekli görülmese neden yapılsın ki ? İşimze gelince doktorlara inanıyoruz işimize gelmeyince inanmıyoruz... Abi'm enfeksiyon uzmanı diyorki taşradaki insanların aşıya bakış açılarını anlayabiliyorum ama Aydın kişilerin aşı için gereksiz düşünmelerini anlamıyorum diyor..çok iyi araştırın lütfen... Ben bütün aşılarımı yaptırdım çocuğum Doğunca inşallah onunda yaptıracağım ama tabiki Buda benim fikrim... Bu yorumları bir çok kimse okuyor.. O yüzden ne kimseyi etkilemek isterim nede etkilensin isterim...
Aynen canım, sıcağıyla anlamadım. Bir de üste işe gittim. Halbuki eşim izin al eve dön demişti. Dönüşte de yine minibüs ve trafik eklenince hepten koptu. 1 hafta daha dayanabilirsem haftaya Perşembe izne çıkıyorum inşallahCanım korkutmak istemem ama aynı şeyi bende yaşadım gerçekten çok dikkat etmek gerekiyor. Benim ağrım 2 hafta kadar sürdü oturup kalkamıyordum yürüyüşüm bile değişmişti. Pantolonomu bile giyerke zorlanıyordum. Bol bol dinlen benim çalıştığım haftaya denk geldiği içi dinlenemedim. Ben kendimi iyi hissediyorum deyip yiğitlik yapmamak gerekiyormuş bunu anladım acı olsada...
ben çatlayım yok diyordum ama göbeğimin alt kısımnı yani kasıklarımı göremediğim için yok sanıyormuşum. annem pazar günü gördü.krem vs almadım zeytinyağ sürüyourum. hatta yine sürüyorum geliyim. aslında birkaç gündür kasıklarımda gerginlik hissetmiştim yeni de olmuş olabilir.
kızlar aşırı terliyorum sırtım gögüslerim,alnım heryerim su ..cidden su...
gidiyim bir duş alıyım.
hoşgeldiniz ...Ben geldim guzel analar ...nasilsiniz inslah hersey yolundadir..ben yeni geldim tatilden yorgunluk var biraz ...artik yavas yavas hazirliklarimiz baslicak...ilk basta bir hafta sinra doktr gitcem sinra alis veris ve temizlik sonrada bebisimu beklicem inslah bugun 33 +6 gunluk olduk inslah :)
Hosbuldum....evet inslah hepimiz saglikla bebelerimizi kucagimiza aliriz..tesk edrm dikkat etcem :)hoşgeldiniz ...
dr a gittiğinde 34+6 olacaksın ne güzel..
temizlik alışveriş diye kendini kaptırma.. aman dikkat et...
Ya canım aynı durum bendede var.ben görmemişim tam göbeğimin altında kırmızı bir çatlak varmıs eşim gördü bende aynadan görmüştüm ama pantolon,külot iz yaptı sanıodum.meğersem çatlakmış.göğsümün altıda isilik oldu ne yapsam da oluo cok sıcak burası.ayni şeyi dun bende fakettimdaha doğrusu eşim gördü:)göbeğinin altı kırmızı kırmız çizik olmuş çatlamaya başlamış maalesef.ben çatlak kremi günde bir defa suruyorum ama cildin çok kuru olduğu için galiba yine catliyorum.kızlar bide benim göğüs aldım sıcaklardan pisik oldu sürekli dışa gidiyorum altına peçete filan koyuyorum ama yinede baya pisik oldu.pisik kremleri hamilelikte kullanılıyor mu bilginiz var mi hic kullanan ölçümü acaba
ayni şeyi dun bende fakettimdaha doğrusu eşim gördü:)göbeğinin altı kırmızı kırmız çizik olmuş çatlamaya başlamış maalesef.ben çatlak kremi günde bir defa suruyorum ama cildin çok kuru olduğu için galiba yine catliyorum.kızlar bide benim göğüs aldım sıcaklardan pisik oldu sürekli dışa gidiyorum altına peçete filan koyuyorum ama yinede baya pisik oldu.pisik kremleri hamilelikte kullanılıyor mu bilginiz var mi hic kullanan ölçümü acaba
bak kahve telvesine limon sıkıp ıccen.pısırmıcen.bunun kesmemesı ımkansz gbı bsey ama kesmezse lütfen aksatmadan doktora gitay ne blim canım hep geçer dye erteldm bide senin dedklerni yapaym bkim geçekmi yine de dr bi gözkeym bugun.
bak ben 3-6ay arası buzlukta bozulmadan saklanabldgnı blmıordum bu ıyı oldu ogrendgm.netıcede sut ne kdr dayanablrkı dıordum.evet cnl dedıklerın aklıma yattı.bnde öyle emzrme odası arayp göğsümü açamam.ztn burda yokkı.bnde sen gbı yapayım.Günaydın canım. Bak durum söyle. Tabiki emzirceksin hersekilde ilk emzireeksin. Cunku emmem bebek ve anne arasında ki en mükemmel duygu. Ama atıyorum büyük gün dışarı için plan yaptın sütümü sağıp yanına alabilirsin. Sonucta bebek geldi siye eve kapanmana gerek yok bn asla kapanmayacağım. Ama emzirme odalarını tercih edeceksen o ayrı. Bu arada bende çalışmayacağım kızıma ayıracağım 2 senemi. Ama ne olursa olsun bence pompa şart. Fazla gelen sütü mutlaka sağmal gerek. Buzlukta belli bir soğuklukta 3-6 arasında kalabiliyor düşünsene ne büyük bir zaman. Onun haricinde atıyorum hasta oldun ee yine onceden sağdığın sütleri verebilirsin bebeğe enfeksiyon geçmesin diye. Aldığım biberonlar biri Dr browns diğeri avent ikisinin de emziği anne memesi gibi kolay çekilmiyormuş. Tavsiye ederim canım
hos geldın cnm.oh ne guzel hayatnda uc erkek olcak:) ıMerhaba güzel anne adayları ; ben de 2.bebişimi bekliyorum. 5 yaşında bir oğlum var. Dayanamadım ve muhabbetinize ortak olmak istedim.
ewet canım farkedbilir bence girersin artkhııı canım demek ki cihazına göre değişiyor çünkü ben öyle birşey duyduydum sanki..
cuma günü nst ye girecek miyim bakalım.
anladm canım bugun denicem bunuda çok saolbak kahve telvesine limon sıkıp ıccen.pısırmıcen.bunun kesmemesı ımkansz gbı bsey ama kesmezse lütfen aksatmadan doktora git
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?