2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .

Evet emzirme odalarının temizliğinden bende emin olamam içim rahat etmez en iyisi sağıp hemen evden çıkmak sonrasında araba dediğin gibi.. bu arada emzirme örtüsü de alabilirsin ben düşünüyorum yazın mesela parka bahçeye gittin bir köşede verirsin.

Evet ama onun içinde vermekten de utanıyorum sanırım eşime gecen gğn söyledim olmaz oyle sey dedi :) sanki göğsümü açıp emzircem dedim :) ya zaten cok nadir bir durum hiç dışarda durmadık 5 saatten fazla sın zamanlarda. O yüzden bir sağılmış süt yeterli olabilir. Ki park bahçe deniz kenarı bize uzak oralara gitmek için atıyorum Maltepe'ye yada bostancıda gitmek için araba şart ee arabaya gittikten sonra da en kötü ihtimal arabada veririz cok dolarsa göğüslerimiz :) ama eve kapanmayalım ya valla bunalıma girerim bem Heegğn evde hergün evde haftada en az 1 gğn çıkmak dolaşmak lazım yada 2 gğn :)

Sezeryancı olması var birde ama cumartesi gidicem bir hayırlısı bakalım ne diyecek diğer tarafa o kadar para veremem maalesef..Bakalım diğer yönlerden iyi bir adam özellikle doğumu tam bilmiyorum ama kadın hastalıklarında çok iyiymiş..
Senin doktor uzakmış yolda doğururum artık:)

ben bebek karyolası için bakıyorum canım, sünger alacam ama hangi marka alacağımı bilemedim

Herkese günaydın arkadaşlar...

Snowcum çok sevindim bir doktorda karar vermene, inşallah ondan çok memnun kalırsın tatlım.

Bu işin ayıbı olmuyormuş canım ya ben ablama sen bizim yanımızda açıp veriyorsun( kız kızayken) ben açıp veremem dedim de ablamda ohoo dedi yeterki emsin diye bakıyorsun kimse umrunda olmuyor valla dedi.. bunu başkalarından da duymuştum birtane kadın otobüste veriyordu bebeği durmuyor diye.. bende küçükken anneme yapışırmışım her yerde annemde mecbur verirmiş:)
Bende hep evde durmak istemem artık zamanla öğrenicez yada bizde relax olup vericez her yerde:)

canım inşallah kalabildiği kadar kalır karnında minnoşun.. bakalım kaç kilo oldu Hena hanım strese girme her şey olacağına varır, hayırlısı olsun.. Bak dedim sana son ay kilo veriliyormuş diye valla harikasın ne diyim 2-3 ayda dönersin eski kilona

canım hiç utanılacak bir şey yok, emzirme örtüleri o kadar büyük ki bacaklarına kadar kapatıyor zaten, ayrıca ben etraftaki insanların da hiç o gözle baktığını düşünmüyorum bu çok doğal ve olması gereken bir şey ve bence çok kutsal ben emzirme örtüsü kullanacağım mecbur kaldıkça..
bence de çıkmak lazım dışarı. Hem bebişin gündüz ve geceyi ayırt etmesi için de temiz hava alması gerekiyormuş. Eğer doğumdan sonra hareketlerim çok kısıtlanmazsa ben de hemen çıkartıcam bekleyemem öyle 40 gün

hmm sezeryanci olması kötüymüş. Neyse bir bakarsın canım. Bu arada nerde oturuyosun bilmiyorum canım ama ben Ataşehirden Çağlayana gelecektim ve hangi doktora sorduysam hiçbir problem olmaz ilk gebelik 8-10 saat sürüyor doğum dediler. O yüzden uzaklığı çok dert etme önemli olan içine sinen bir doktor olması

Herkese hayırlı sabahlarrr :))))))))
Bugün şafak 42-Konya :))))))))
Cumartesi oğlumuzu görücezzz çoook mutluyuzz :) Azcık kaldıı :))

Hakkında hayırlısı olsun canım. Son kararlarımızı verdik artık, doğumlar yaklaştı çünkü. Çok şükür :)

Herkese hayırlı sabahlarrr :))))))))
Bugün şafak 42-Konya :))))))))
Cumartesi oğlumuzu görücezzz çoook mutluyuzz :) Azcık kaldıı :))
Kalmadı ya daha cooooook var :) yada bana zaman geçmiyor yarın olsun diye varya resmen kudurdum hala 1 gğn var

Aynen oyle eskiden 40 gün adetine uymayı düşünüyordum ama şimdi yok bekleyemem ben okadar evde. Dikişlerim açıldığı andan itibaren yürüyüşler gezmeler bizi bekler sırf bunun için sling aldık bakalım kundakta olacağı için kanguruya koyamayız cunku bizim kuzuyu. Sende mutlaka çık yürü bol bol yoksa gitmez bu kilolar haberin olsun

ay hadi inşallah durur slingde kuzucuk :) kanguru zaten omurga gelişimi için zararlıymış canım destekli kanguru almak lazımmış onu da zaten çok kullanamıyorsun. Aynen tatlım zaten ilk 3 geçsin direk pilates beni bekler. Aksi halde gitmez bu dombişko kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…