2014 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    369
  • Anket Kapalı .
ne yalan soylıyım moralım çok bozuldu.kucukken tısort göğüs altnda durmazdı smdı kalıor öyle :) buyumesı dgl ondan kaçış yokta bu sarkma benı uzdu.bır ara sadece aşırı sıcak durdugm yerde aşırı terlıorum günde 50kere duşa grıorum dıye sutyen takamadm.smdı gene takıorum.o kısa surede böyle kotu etkı yaptı sanrm. Ins düzelir.catlak ıcın uzulmeym beyaza donusunce bellı bole olmuor.ergenlgmde bn çok catladgmdan biliyorum.

Kesinlikle sütyensiz dolaşmamalısın. Mutlaka destekli sütyen takmalısın. Bana doktorum destekli sütyen takacaksın mutlaka dedi emzirme sütyenlerinş önermedi hatta penyelerden uzak dur dedi. Bende toparlayacı sütyen aldım. Göğüslerim de sarkma falan cok şükür hiç olmadı. Eskiden 70 giyiyordum hiç yok gibi benim göğüsler şimdi 75 oldular cok şükür

Sen de üzülme sütyen takmaya özen göster.
tedavi yöntemlerini araştırıcam daha da büyüyücek yeni çatlaklar oluşmasını istemiyorum...

evet bir ara aşırı sıcak oldu.o donem takamadm çok bunaltıordu zaten terden sırılsıplam gezıordum.yoksa hamılelegmden berı hıc sutyensz gezmedm.Allahtan çok hafıf sarkma var.halada buyuyor galıba bnm minikler.ıns artık durur.su hafıf sarkmada ıns hemen geçer duzelır toparlar

ay yok .artık 40kalmadı.20guk yeterlo dıor doktorlar.eve kapanamam ben bunalıma grerım.smdı bole kalça ağrısından çok yuruyemıorm ıçim bunalıor
Hoşbuldum canım sıcak karşılaman için teşekkürler. Kalça ağrısı bel fıtığı ile alakalı mı ? Bende de var.

Hoşbuldum canım sıcak karşılaman için teşekkürler. Kalça ağrısı bel fıtığı ile alakalı mı ? Bende de var.
yok cnm.bel fıtığı yok çok şükür.bu bnde 7aydan sonra başladı.kuyruk sokumun yanından baslayp kalcama kadar iniyor.kendımı yorumca dayanılmaz hale gelıor.bazı hamılelerde olurmuş.doguma kadar sabretcez

Merhaba teyzecikler bugün kontrolünümuz vardı ama çok da iyi geçmedi bence bebeğim haftasına göre küçükmus doktor sorun değil dedi ama benim içim rahat etmiyor birde suyun biraz az dedi üzerinde fazla durmadı doktor bende uzuntuden neden yada ne yapmam gerek diye sormadım..suyu arttirmam için ne yapmam gerek ki??

Canım bol su, dinlen bir de birisi burda günde 6-7 armut yiyerek suyunu arttırdığını söylemişti

Canım bol su, dinlen bir de birisi burda günde 6-7 armut yiyerek suyunu arttırdığını söylemişti
Inşallah canım su jçiyorum ama su aralar biraz az içiyordum demeki hemen fark etmiş sürekli sol tarafıma yatıyorum dinleniyorum. .meyvelere karşı alerjim var o yüzden vazla meyve yiyemiyorum malesef birazda kayibim orda galiba

Suan kac haftaliksin ayrica doktorunun su azalmasıyla ilgili ustunde durmamasina sasirdim benim de ilk doğumunda da normal doğum tarihime 15 gun kala su azalmasi ve bebegin hareketlerinde yavaşlama oldugu icin acil sezeryana aldilar.peki senin bebeginin kilosu suanda nekadar bence baska bir doktora daha gorunmende fayda var

Kızlar benim bir sorum var cevaplarsaniz sevinirim.şimdi bu doğum zamanı ebeye verilecek bebek esyalari var ya o posedin içine ben,iç zibin,alt_ust zibin,şapka,eldiven,bez ve battaniye koyacağım bunun dışında külot çorap ya da herhangi birşey koymama gerek var mi acaba

33+1haftalik hamileyim canım..hesaplanan doğum tarihim 8 ekim..ben avusturyada kalıyorum burda bir tane kadın doktorun oluyor ondan başkası kabul etmiyor yani başka doktora gidemem malesef..ama içim hiç rahat değil..esimede söylemedim üzülmesin diye uzerimize zaten çok düşüyor şimdi daha çok baskı yapar ve korkar diye..

Canım biz kaç kat giyiniyorsak mevsimine göre bebeğe 1 kat fazladan giydirmemiz öneriliyor ona göre belirle vereceklerini. Battaniye vermeyi düşünmüyordum ben ilk etapta giydirip normal doğumsa bir sorun yoksa yanımıza getiriyorlarmış bebeği.

Bebeğinin eşi önde mi yani canım? Doğum şekli konusunda bir şey dedi mi peki?
eşi bebegin önünde değil ama daha aşagıya inmiş geçen haftaya göre dedi canım yani rahmin ve bebegin önünü tıkamamış .dogum şeklini konuşmadık ama ablam önceki gün dogum yaptı normal ve aşırı zor bi dogum oldu bu durumumun üstünede çok korktum sezaryan isticem ben galiba

Canim merhaba ben ibrahim saracoglundan dinlemistim suyu azalan kadinlara hergun 1 bardak havuc suyu mucize gibidir demisti onu denemeni tavsiye ederim...ins hicbi sorun olmadan bebegine kavusursunn moralini bozmaa

Ben zibini icine giydirmesi icin vericem üzerinde hastane cikisi giyilcek zaten bebegin kilot giymesi uygun degil cunku gobek bağları oluyor ayrica corapda koyucam malum kis bebegi her nekadar alt picamasi ayaklı da olsa vucut isisini dengelemek lazim zaten bebeklerin ayakları ilk dogduklarinda soguk oluyor birde pelus battaniyesinide vericem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…