Canım arkadaşlarım ben turuncukasa adlı bir siteden Mustela2nın setini almıştım,içerisinde şampuan,nemlendirici,temizleme mendili bir de oyuncak ayı vardı.Aynı siteden bir de yine Mustela'nın pişik önleyici kremini aldım.Ama dikkat edin 2 çeşit var.Biri pişik önleyici,diğeri popişi kızarttıktan sonra sürülen pişik geçirici krem :)Ben önleyici olanını aldım.İlk önceleri konak önleyici şampuanı almayı düşünüyordum, eczaneye bilgi almak amaçlı gittiğimde eczacı konak oluşmadan bu ürünü kullanmaya gerek olmadığını, her bebeğin cildinin konak yapmadığını, eğer bir kere konak olursa o zaman cildinin konak yapmaya yatkın olduğunu anlayıp o zaman konak önleyici kullanmam gerektiğini söyledi.Bebeğin saç derisinde kuruluk yapabiliyormuş.Konağın ne olduğunu bilmediğim için fikir yürütemedim ama sonuç olarak konak önleyici şampuandan almadım.Umarım yardımcı olabilmişimdir.Haftasonu giremiyorum,işler,alışveriş vs. derken.Beklettiğim için özür dilerim arkadaşlarım :)
Maşallah kuzuya,hatta artık kuzuluktan çıkıyormu ne :) Aman rahat etsin karnında canım, rahatsız olup çıkmak istemesindense, isterse mideni bile yastık yapabilir :))
Bu konu beni delirtmişti.Herkes kulaktan ölçenlerin ve temassız olanların,diğer klasik koltukaltı ölçenlere göre 1-2 derece yüksek çıkarttığını söyledi.En son eşimle ebebekten aldık braun'un kulaktan ölçenini, kasada sıra beklerken önümdeki anne, "sakın almayın hep yüksek ölçüyor, kaç kere ateşi çok diye acile gittik,orada ölçtüler,sorun yoktu"dedi.Kararsız kalıp kasada bıraktık :)En son bir tane koltukaltından ölçenden aldım,eğer yetersiz gelirse,yada zorlanırsam temassız da alıcam.Son kararımız bu şekilde oldu canım :)
Ben geçen hafta Kraft'ın visko olanından aldım canım.Hem Kraft olması hem de Yataş'ın ürünü olması güven verdi bana.
Çok güzelmiş canım, güle güle kullan :)
Birden heyecanlandım canım,bir de gözlerim doldu.Bugünlerimize çok şükür.Coraspirinle su arasındaki bağlantıyı hiç bilmiyordum.Bakalım doktoum ban ne zaman bıraktıracak aspirini.Haftasonu gidince soracaım.Dualarım en başından beri seninle canım benim,inşallah kritik günleri atlattık,sorunsuz şekilde bebişlerimizi kucağımıza alacağız :)